Mesela güzel bir kız düşünün şimdi o kıza her türlü iltifat gelir büyük ihtimalle yani güzelsin vs... Bir erkek olarak ona güzelsin demek yerine onun özgüvenin ya da egosunu zedelenmesi için bir şey söylemek o kızın o erkeğe karşı ilgisi artar mi? Çünkü bildiğim kadarıyla bir kiz güzelliğine çok iltifat alınca normalleşir yanında bu durum özgüveni ya da egosu fazladır ve her kesi elde edicek bir hiss oluşur içinde, ama ona ters köşe yapıp egosunu ya da özgüvenin bir şey yaparak ama çaktırmadan zedelemek o kızın o erkeğe karşı ilgisi artar mi çünkü özgüvenli kiz ya da egolu biriyse hırs yapar güzel giyinir ona kendini güzel göstermek için herşeyi yapar erkekte bazen ilgi gösterip bazen ilgisini azaltırsa kızın egosunu tam tatmin etmez kızda tam egosu ya da özgüveni tatmin olmadıkça vazgeçmez, sizce yazdığım şey ne kadar doğru? Ben Kendi hissettiklerim ve gözlemlerime göre konuşuyorum, herkes açık olsun lütfen
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Birine yetersiz hissettirerek onun ilgisini veya duygusunu çekmek cok iğrenç bir hareket. Bırak karakterinden insanlar hoslaniyorsa hoşlansın. Onun haricinde örneğin kısa saç daha çok yakışır demekten bir sey olmaz.
Evet iğrenç Bir hareket ama mesela hayatı boyunca güzel iltifat alan biri ona ilk kez iltifat yerine Bir şey söylersen ozamam belki ilgisini daha fazla çekersin, çünkü o karşısındaki erkeği kendi safına getirir belki kendini herkesten üstün görürken o erkekle kendini aynı Safa koyar belki boş zamanlarında sürekli aklına gelir, egolu insan hep mükemmel olmak ister Biri ona mükemmel olmadığını hissettirir de ozaman ona kendini kanıtlamak için hırs yapar ozamanda haberi olmadan aşk olmaya başlar doğru muyum?
Doğru da bu farklı davranış ile çirkin ya da aşağılık muamelesi yapmak yanlış. Kadınların klasik hareketi de bu aslında. Mesela kendileri bakıyor bakıyor sonra sen dönüp bakmayınca hicbir sey yapmadığın ve umurunda olmadığı halde çirkin veya ezik gibi kendi seviyelerini daha da ayaklar altina seren laflar ediyorlar. Yani özetle benim dediğim yetersiz hissettirme örnekten cok daha farkliydi. Onun egoistligi varsa elbet indir herkes tek mermilik can taşıyor sonuçta.
Evet Doğru, çok aşağılamak demiyelimde, mesela onlar her şeye detaylı Bir şekilde dikkat ederler, şimdi eğer küçük Bir şey söylesem bile onun yanında büyük bir şey gibi algılar mesela
Sosyal medyada resmini görünce vaycanina güzel demek yerine böyle biraz düşünüp hmm diyerek sorun yok iyi miş dersin kız o anda içine bir şey düşer beğendiğinmi der , Yok beğendim ama orta derece iyi 10 üstüne puanım 7 dersin ozaman kızı ne aşağılarsin nede gökyüzüne çıkarırsın kızda o ,10 almak için her şey yapae büyük ihtimalle
o kiz zaten guzel ozguvenli sence sen boyle bir sey yazsan seni engellemicek mi buna da dibi dusen varsa kafasini sikm onun
O öğle değil işte, ben ona çirkin diyeyim o vay canına bana çirkin dedi ben bunu seviyorum demez çünkü böyle bir şey değil bu, mesela kız kendini 10/10 görüyor herkeste böyle onu 10/10 görüyor kız kendini çok güzel olduğunu biler herkesi etkiliye biliceni sanar artık herkes güzel dediği için yanında basitleşir, ama mesela Bir erkekle konuşmaya başlar, erkek Instagramini alır sonra yanında resimlere bakar e o sırada kız Bir şey demesini bekler o arada erkek böyle Bir şey yaparsa iyi düşünüyor Muş gibi yapar ve hmm diyerek iyiymiş 10/7 sana der o sırada kız aklında sorular oluşur herkes ona 10 verdiği halde neden 7 verdi bu istemese bile düşünür, neyi beğenmedi der, işte bu konu öğle uzar ama şunu bill özgüveni ya da egosu yüksek olan kişiler hep mükemmeliyetçi olmak isterler küçücük kusur bile bulsan bu kusura takarlar sürekli düşünürler, kız sence ben nasılım dediğinde aslında orada senden böyle Bir şey bekliyor çok güzelsin ama o erkek şöyle derse 3 Saniye düşünüp iyisin giderin var 10 üzerinden bir 7 verebilirim dersen kız orada onu takmıyor gibi yapar ama sürekli beyni kurcalar bu durumu neden 7 verdi , sonra her gün kendisini sana beğendirmek için güzel elbiseler giyer 10 olmak için yani aslında sana yavaş yavaş takmaya başlar ama farkında değil o bunun o erkekte bazen mesela 7 yerine 8 verir ki ona doğru Yolda olduğunu hissettirir ve daha fazla hırs etmeye başlar sonra bir bakmış onu düşünüyor yatıyor düşünüyor kalkıyor düşünüyor yani istemese bile onu düşünmeye başlar, demek istediğim şu sadece onu ilk önce 10 olmadığına hissettirmek, çünkü dediğim gibi mükemmeliyetçiler küçük bir şeyi bile büyük Bir şeye çevirirler,
Mantıklı da gerek yok böyle şeylere
Bence güzel kişilere gerek var, çoğu güzel kız özgüveni ya da egosu yüksek olduğu için kolay gelen şeyleri istemezler her zaman zoru severler, eğer ben şimdi kız yanına gidip hemen teslim olursam kız öbür erkekler beni aynı görür ama şimdi zedelersem kız Benim neyim beğenmedi acaba gidip düşünür devamlı aklına takılır bilirim boş kaldığı her an istemeden düşünür, sonunda derki muhtemelen güzel elbise gitmediğim için öğle dedi gidip en güzel elbiseyi giyer, dahada hırs yapar, hırs aşmasına geçtiği an bu iş tamam olur şartlar eşit olur yani egosu yüksekken seni böyle herkes gibi görür ama zedelenirse kendini senden ya az ya da eşit görür, bir güzel laf vardır (zor elde edilen şey kıymetli ölür, kolay olursa kıymeti olmaz), sence dediklerim ne kadar doğru?