Biri var hoşlandigim, kendisi lokantada aşçı, her gittigimde uzun uzun bakişiyoruz , hatta geçen uzun bi dönem sora gittim bana baktı güldü, çok sevinmiş görünüyordu beni tekrar göreüğüne, ama bitürlü tanışamadik, annem hep yanımda oluyor , insan enazindan gönderdiği yemeğin yaninda bi not falan gönderir demisizce hep annemle gittigim için mi yaklaşamıyor yoksa işinden olur diye mi? Onu şikayet ederim işden atarlar diye mi korkuyor?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
hem annenden dolayı hem de reddedılme korkusundan cesaretını toplayamıyor gıbı, hoşlanmıs olma ıhtımalı yuksek.
Ben de bakıp güleyim o zaman
tek basına gıdıp sana laf atabılmesı ıcın bı sans verebılırsın bence.
Tek başıma da gitsem rederilme korkusuyle yaklaşamayacak, en iyisi gülümseyrek biraz cesaretlendireyim
olabılır. cok da uzatmaya gerek yok ondan sonra, agzını acmadan kosa kosa gelmesı lazım.
Evet , gelmesse de bi daha gitmem oraya 🥲 demek ki yeteri kadar hoşlanmıyor eger gelmesse
ya zaten soruda kı acıklamana bakınca senın gulumseyeyım dıye dusunmen bıle bı anlamda kendınden tavız gıbı bı sey. hoslanıyosa bakmaya gulkmeye cesaretı varsa hak etmelı yoksa anca uzaktan bakar. zaten sevgısıne sahıp cıkıp emın olamayacak bırısıyse uzak dursun, hıc yormasın senı. beklentıye gırme ama ıcınde kalmamamsı ıcın de ıstedıgını yap ama dedıgım gıbı ben olsam tek sans verırdım
O baktı güldü sıra bende şimdi😬 bür de ben 2ci katta oturmuşdum, o da 1ci katta çalışıyor ikinci kata çıkamıyor, sürekli geldi merdivenin altında durdunben ona bakayım diye ben bakınca da gülüyordu 😬
o zaman ılk fırsatta ılk kata döşeği atıp bakıyosun duruma, artık hayatının fırsatını kacırır mı yoksa hakkını verır mı gorecegız bakalım
Tamam arada hatırlat yazayım gelişmeleri 🥶🥶 ama bende de şöyle bi durum var gidip ilk katta oturdugumda sanki onun için geldiğimi anlaycakmış gibi bi his oluyor içimde ve çok utanıyorum 😬 zaten içeri girdiğim andan beri garsonundan tur patronuna kadar herkesin gözü üstümüzde 😬 rahat rahat bakışamıyorum bile ya
artık ortamdan kendını soyutlayıp gormezden gelırcesıne gıreceksın ve baktıgı an tebessum edeceksın bakalım ne yapacak. umarım her sey gonlunce olur ve senı hak eden kısı olur. tamamdır yazarım ama ne zaman gıdecegını de bılmıyorum ben yazmadan gıdersen sen yaz ahaha sımdıden bol sans arkadasa, umarım hayatının hatasını yapmaz.
Bikaç güne giderim , tamam ben de yazarım, a bir de şu sorun var annem yine yanımda olcak 😬😬😬😬
Bu sefer gülümseyip biraz umutlandırayım, zaten annem memlekete gidiyor, sora bi kere de tek giderim, eger yaklaşmak isterse yaklaşır, ama iş yerinde yaklaşamaz ki işten atarlar 😥😥 onu nasıl çözecegiz
Olsun acelesi yok elbet annen olmadan da gideceksin, hem bi daha birbirinizi gorursunuz olumlu veya olumsuz bi karar vermek icin iyi olabilir. Tek gittiginde ki tavri belirleyoci olacak, sen drgil o bi seyi kazanacak veya kaybedecek 😅
Niyr isten atsinlar, tebessum ediyosun insan yemiyosun. O da sarkintilik yapmiyor asıksa guzel bi niyetle yanasacak. Kimse bu yuzden isten atmaz, gercekten seven insan da gozu isi gilan gormez sesini duymak gozunun icine bakmak icin her fedakarligi yapar. O kadar detay dusunme. Abartmadan tebessumunu at bakalim neler olacak ahaha
Bence korkar ben şikayet ederim aşçınız bana asıldı taciz etti diye 😬 haklısın, benim için işden atılmayı göze alamayan adamı naapim ben 😬😬😬
Korkmaz bu kadar incelikli dusunen bi kız eminim tebessumunu de dozunda ayarlar kendisine yaklasan birisine de asiri olmayacak tepki verir. Senden hoslanan kisi bu kadar da seni gozlemleyebilsin artik. Asik insan aksam kepek indirir kameradan izler sevsigini gormek gozlemlemek icin. Kafanda kurmayi birak lutfen 😅 birine bi sans verme niyetini girdin madem sadece tadini cikart bunu da kendine stres konusu yapma. Sadece iki tebessum edip gozunun icjne bakacaksin, seni gercekten hak edebilecek birisiyse de ilk adimi aslanlar gibi atacak. Dusunup gunlerce kafani bulandirip gunlerini de harcama, gittiginde gorucez bakalim neler olacak. Hazir annende burdayken gel tanis iste, korkusunu yenecekse gelsin sinik birisiyse sadece yoracak seni o yuzden hayirlisi olsun diyelim 👀
Merheba 😬 bugün bi gelişme oldu😬ordan geçiyordum yine ama bu sefer annem yoktu yalniz başımaydim, o da ordaydi içeri gircekti beni gördü tekrae çıktı, ben tam yanindan geçerken gözlerime bakti ve bi türkü söylemeye başladı gülümseyerek, bunun anlami nedir iyi bişey mi kötü bişeymu😬😬😬😬
Aa merhaba, gozleri iyiye isaret ama hala acilamamasi dusunduruyor sadece. Bi hanlede bulunmasi gerekirdi ama bu da bi umut var gibi hissettiriyor insana :)
Türkü söylemesi iyi mi kötü mü 😬 genelde kizlara laf atan erkekler yapiyor ya bunu😒😒😒
Bilemedigim icin yorum yapamiyorum, ne ben ne arkadaslarimda boyle birisi yok be bana biraz nahoş geliyor ama herkesin sevgisini ifade ederken sacmalayisi farklidir sonucta net yorum yapamiyorum 😅
Şarki söylerken ben kötü kötü baktim ona süreci olumsuz etkiledim galiba başa döndük😬😬😬😬😬
Bu kadar kafaya takma niye olumsuz etkileyesin, resmen her seferinde ayri bi firsati oluyor asil onun hereketsizligi sureci ilerletemiyor
O iş yerinin önündeydi diye yaklaşıp tanışamaz diye düşünüyordum ama şarkı söyleyen yaklaşa da bilirdi diye düşünüyorum sora 😬
Aynen oyle, birkac sefer daha mekana otur. Hamle gelmezse cok da irdeleme
Ben oturmadım ki bugün, ordan geçiyordum telefonla konuşa konuşa, o da öyle bana baktı türkü söyledi ben de geçtim gittim, ama oturmaya gitcem bikaç güne tekbaşıma bakayım neler oluyor 😒
Ben de aynisini dedim ya zaten bir kac sefer daha otur diye 😀
Bir kere otururum, bişiler yaptı yaptı, yapmadı daha da gitmem oraya 🥲🥲🥲
Kendinden emin degilse veyahut gercekten o kadar istekli degilse zorlayip uzulmenin anlami yok elbet. Seni goremedigi zaman dilimlerinde uykularinin kacip karsilastiginda nasil laf atabilecegini dusunup coktan bi hamle yapmasi lazimdi, ordan bile eksi puani var 😒
Laf atmak derken neyi kast ediyorsun tam olarak😬
Daha net tanisabilirdi, nerelerdesin vs diye sacmalayabilirdi, ne bileyim sosyal medya vs isteyebilirdi
Belki türkü söyleme planını kurmuşdur olamaz mi😬😬😬😬😬
Madem cocuk icin her yol sana cikiyo o zaman bana neden soruyosun fncnfb ilahi soyleseymis bari ya turku net olmamış 👌
Nebiim ben de tahmin yürütüyorum 😒 neyse bikaç güne yazarim gelişme olursa 😬
Tamamdir bol şans 😊
Sen de bu hikayenin devamini merak ediyormusun peki😬😬
Ben acikcasi seven erkegin her turlu o firsat ayagina kadar gelmisken bi caba gosterecegini dusunuyorum ama insanlari anlamak da guc, merak degil ve hoslaniyosa da sasirmam açıkçası dedigim gibi insanlar anlasilmaz yaratiklar. Hayirlisi olsun, umarim gonlunden gecen olur :))
Selam biraz konuşa bilirmiyiz 😬
Tabi 😂
Ben onun çalıştıgı yere gitmek istiyorum , oranın müşterisiyim zaten, bi tane de garson arkadaşım var orada o da yazıyor hergün gel seni özledim diye, ama heycandan gidemiyorum ya ataklarım titriyor, özellikle de neden gidemiyorum sanki oraya girdiğim an herkes onun için geldiğimi fark ediyor ya da ben paronayak oldum bilmiyorum yardım edin banaaa 😢😢😢😢🤣🤣🤣🤣🤣
Bizim yapabilecegimiz bir sey yok artik, gidip duruma bakman gerekiyor. Tabi ki sana oyle geliyodur, git gor konus yap ni plan arti ne diyim 😂
Paronayaklık yapıyorum diyorsun yani😬
Evet 😂
her şey normal yani , ben kendimi fazla mı önemsiyorun😬😬😬
Bence hem kendini hem de karsindakini. Bu kadar kasmaya gerek yok inan
Merhaba! Bugün bi sürü bi sürü şeyler oldu anlatayım mu🤣🤣🤣
Tabi:)
Şimdi şöyle , ordaki garsona demişki gözleri çok güzel lens mi yoksa kendi gözleri mi diye 🤣 sora garson arladaşım bana çay ikram etti, o da garsona demişki çayın benim ikram ettiğimi söylermisin? sora yaklaştı bize afiyet olsun falan dedi ben de yüzsüz yüzsüz dedim ki insan bi tatlı ikram eder 🤣🤣o da çabucak koştu bi tatlı getirdi🤣 sora da uzun uzun bana baktı güldü ben de güldüm bugünlük bukadar🤣🤣
Guzelmis, turku soylemesindense cok daha tutarli hamleler 😊
Ama numarami falan isteyemedi yine inanilmaz çekingen ya 🤣🤣🤣
Evet fazlasiyla 😅
Kompleksli🤣🤣🤣🤣 sen olsan çoktan almışdın demi numarayi🤣🤣🤣
Ben kolaylikla hoslanan birisi değilim, anlattığın gibi birisine bakarak gulumsemek benim icin kolay bir durum degil ama o noktaya gelecek sekilde etkilendiysem numara istemeden önce sohbet seviyesini ilerletip sonrasinda o adima geçerdim, cekingen duramazdim kesinlikle
Merhaba! Yeni bişi oldu bu konuyla ilgili anlata bilirmiyim🤣🤣🤣
Sormana gerek yok her seferinde direk yazsana :)
Geçen sefer bana tatlı falan ikram etti biliyorsun, sora ord benim garson bi arkadaşım var , ona demiş ki o kıza söylermisin bana numarasını versin, benim canım garson arkadaşım da yalandan demiş ki onun erkek arkadaşı var, gözünü 1 saniye benden ayırmayan adam şimdi suratıma bakmıyor ya napcam yardım et🥲🥲🥲🥲🥲
Arkadasin ben karistirmisim baskasiyla knk ciddiysen numarasini veriyim desin telafi etsin
Burdayım, çoçuk garson kıza demiş ki git o kıza söyle ona aşık oldum😬😬 ama numara falan istemedi🥲🥲🥲
Bugün bi aksiyon oldu bi aksiyon oldu anlatamam 🤣🤣🤣🤣🤣
E tamam artik daha ne olsun bayirlisi bu saatten sonraaa 😊
Bugün oraya gittim, orada bi garson arkadaşım var, çoçuk ona diyor ki git o kıza söyle ben ona aşık oldum, ben de güldüm, Neyse biz bakışıyoruz gülüşüyoruz bu arada şıp diye bi polis gel sandalyeyi çek masama otur, bu polis de garson arkadaşımın arkadaşı, geldi oturdu masama tanışalım mı falan diye zırvaladı saçma sapan konuştu yarım saat, ben de sinirimden ölüyorum ama bişi de demiyorum, çoçuk da alt kattan sinirle bize bakıyor, sora bu polis kalktı, ama çoçuk artık yüzüme bakmıyor herhalde onla tanıştım falan diye düşündü, ondan sora 1 saat falan geçti, çoçuk 2ci kata çıktı ben oturdugum kata, yaklaştı, ben dedimki o polisi sen mi gönderdin masama iddaya mı girdiniz o kızla hangimiz gidip tanışa biliriz diye, o da hayır böyle bişi yapcagmı nasıl düşünürsün , o buranın müşterisi ama ben de hiç sevmem onu rahatsız oluyorum onlardan falan dedi, sora tatlı gönderdi bana, sora garson kıza demişki yarım saat beklesin beraber çıkalım, ben de sinirliydim beklemedim çıktım geldim, şimdi sen söyle bundan 2 sezonluk dizi çıkar mı?🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Tamam artik olmus gercekten bundan sonrasi cok dshs kolay, mutluluklar diletim ikinize de 😃
Ama yine numara alıp vermden çıktım mekandan🤣🤣🤣🤣🤣
Olsun hallolmus artik bugun degilse yarin numaralasirsiniz
😊 Konuşmuyor çoğu nedeni reddedilmek ve erkekler konu açarsa genelde red alıyoru ben hep red aldım 😎 bu adam ömürlük sap
Beni uzun süre sora görünce baktı ve güldü, sence bu benden hoşlanması mı demek?😬
Hayır prk çok anlam ifade edebilir mesala bana sokakta bir kız baksa hoşuma gider yakışıklıyım ya 😏 şöyle bi küçük gülümseme olur. ya da aşıktır ondan dolayo gülümser veya hoşuna gitmişsindir veya tövbe vöye ne bakıyor gıcık oldum gülüşü belli oşmaz tanış bence
Bu konuda bayağı özgüvenliyim her kızla her ortamda konuşurum sorun yok tipi de çok umrumda değil
hayatta çok zor tipimden heralde utanıyorum
Rahat konuşamayacağim biriyle neden sevgili olayım
Sen bu soruyu daha önce de sormamışmıydın?
kasaya bakiyor mu?
Yok kasada bi kız oluyor hep 😢 o hep mutfakda, aşçıbaşı
kasadaki kıza bi mektup verip asciya iletirmisiniz diye rica exebilriisn
konusamam knk