birinden hoşlanıyorum, pastanede aşçı çalışıyor, her gittigimde uzun uzun bakişiyoruz , ama bitürlü tanışamadik, annem hep yanımda oluyor bu arada, sizce hep annemle gittigim için mi yaklaşmıyor yoksa işinden olur diye mi? Onu şikayet ederim işden atarlar diye mi korkuyor sizce? çünki patronlarda da hep orada oluyor?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Uygun ortam varsa neden olmasın ama ya bağırirsa rezil etmeye çalışırsa ilk önce sosyal medyadsn yoklarim görüşme sonra :)
Sosyal medyami bulamiyor demek ki😢😢😢
yani nabız yoklama diye bişey var demez mi hayırdır beyefendi neden rahatsız ediyorsunuz. Belki bundan çok rahatsız olan bir bayan. Hic tabumadigkm birine samimiyet peydah edemem ki değilmi ama. Ha görüşelim derse mesajdan olabilir. ya da beni hareketleriyle ikna ederse belki uzaktan hani bı kitap dusrursun bı eşya dusurursun ne bileyim bi yere gidersin otobüsle o şekilde olabilir yani tanışma.:)
Hayır ne kadar hoşlanırsam hoşlaniyim açılmam. Güzel kızlar egolu karaktersiz sadakatsiz namussuz olur. Orta seviye veya az güzel olanı lazım.
Sensin namussuz , terbiyesiz
Sjsj sanki herkese dedim ikile
Ever genelleme yaptin, hadsiz.
Çoğunluk aynı.
Belki 1 kerede tek basina gitmelisin..
Tek başıma bi kere geçtim ordan beni görer görmez gözlerime bakip türkü söylemeye başladi😬😬 ben de geçtim gittim yanindan
)) ilgisini bu sekilde bellinediyor olabilir.. ama cesareti var mi konuşmaya onu bilemedim bak.
35-36 yaşında ama ergen ergen hareketler ya 😬
İşte seni görünce seviniyor ne yapacgini bilemiyor eleman.. )) anca bakisirsiniz siz.
🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲 bakıp gülümsesem gelmez mi😬😬😬😬
Gelebilir.. dene derim..
Sen hoşlandıgın kıza hislerini belli etmek için şarkı söylermiydin?😬
Yok ben konusyorum direkt..))
Belki güzel olduğum için çekiniyordur 😬
Bilmem olabilir.. bazen erkeklerde bu vardir guzel kadin bana bakmaz mantığı.. yenmesi zor bir olay..
Dedigini yap gulumse bakalim baktin hala gelmiyor odun.. sen git )) kaybedecek bir şeyin olmayacak.
Bi arkadaş bana diyorki sokagın ortasında seni görünce şarkı söylemesi hiç normal değil ve tek amacı cinsellik🥲🥲🥲🥲🥲🥲
Arkadaşın hemnde anlamis helal olsun..
Bir insani tanimadan konusmadan buna nasil karar vermis.. adamla iki muhabbet edin bakin taniyin zaten belli eder.
Merheba o gün bişi oldu bu konuyla ilgili anlata bilirmiyim🥲🥲🥲🥲
mrhb.. tabi anlatın geldim dinliyorum.
Geçen sefer gittiğimde bana tatlı ikram etti kendsi😁 sora garson kıza demişki ona söylermisin bana numarasını versin, garson salağı da yalandan demişki o kızın sevgilisi var 🥲🥲🥲🥲 bu arada garson benim arkadaşım ve ben ona bakmam düşüncesiyle söylemiş bu yalanı, adam artık suratıma bakmıyor bu durumu nasıl düzeltecem yardım et 🥲🥲🥲🥲🥲
en kolay çözümü konuşacaksın bunun başka yolu yok.. araya giren kişiler ne seni ifade edebilir ne onu.. eğer gittiğin yerde konuşamıyorsan bir kağıda numaranı yaz ver mesela.. en azından patronları oradayken sorun olmaz sonra mesaj atar..
Ben şöyle düşündüm, oraya yeni bi garson gelmiş yeni genç bi çoçuk, ona diyeyimki git Murat beye de ki bugün bana tatlı ikram etmedi küsdüm ona 😬😬😬😬 bakayım ne tepki vercek🤣🤣 yüzsüzlüğün artık bukadarı ya 🤣🤣🤣
)) işi boşuna yokuşa sürüyor oluyorsunuz aslında.. haa uzaktan bakışıp flört etmek hoşunuza gidiyorsa devam edin derim..))
Gözünü 1 saniye benden çekmeyen adam suratıma bakmıyor ya 🥲🥲🥲🥲
yani şu garsonun yaptığından dolayı olmuş bu.. ve dediğim gibi yanlış anlaşılmayı en güzel çözüm olarak konuşmak..
hangi şehirdesiniz. ?
İstanbul'da 🥲🥲
uzakmış el atayım gidiyim koınuşayım didim sdfdsf..
bu işin çözümü sizde... ))
Offf yaaa 🥲🥲🥲🥲🥲 numaramı istedi ya numaramı canım garson niye diyorsun sevgilisi var diye ben bu anı 7 aydır bekliyordum ya 🥲🥲🥲
bu çalıştığı yerin instagram hesabı yok mu? takip edenelere bakın bakayım var mı eleman.. yapmadıysanız tabi hehe
Ohooo baktım hiçbiyerde yok, bu arada araşdırdım ve bekar oldugunu da öğrendim, evli olacagından korkuyordum çünki😅
iyi en azından bir şey öğrendiniz.. sosyal medyada yoksa başka çare klamıyor..
Yarın dediğim şeyi deneyecem bakayım azıcık aklı varsa tatlı gönderirken altına bi kağıda numarasını yazar ama hiç sanmıyorum odun çünki🥲🥲🥲🥲
ama senin erkek arkadaşın var diye düşünürken bence bu iş yaş olabilir diyim sana.. ama dene tabi.
Bugün bi aksiyon bi aksiyon🤣🤣🤣 anlatayım mı🤣🤣🤣🤣
oo hadi bakalım.. aldım cips kolayı dinliyorum.
Bugün oraya gittim, orada bi garson arkadaşım var, çoçuk ona diyor ki git o kıza söyle ben ona aşık oldum, ben de güldüm, Neyse biz bakışıyoruz gülüşüyoruz bu arada şıp diye bi polis gel sandalyeyi çek masama otur, bu polis de garson arkadaşımın arkadaşı, geldi oturdu masama tanışalım mı falan diye zırvaladı saçma sapan konuştu yarım saat, ben de sinirimden ölüyorum ama bişi de demiyorum, çoçuk da alt kattan sinirle bize bakıyor, sora bu polis kalktı, ama çoçuk artık yüzüme bakmıyor herhalde onla tanıştım falan diye düşündü, ondan sora 1 saat falan geçti, çoçuk 2ci kata çıktı ben oturdugum kata, yaklaştı, ben dedimki o polisi sen mi gönderdin masama iddaya mı girdiniz o kızla hangimiz gidip tanışa biliriz diye, o da hayır böyle bişi yapcagmı nasıl düşünürsün , o buranın müşterisi ama ben de hiç sevmem onu rahatsız oluyorum onlardan falan dedi, sora tatlı gönderdi bana, sora garson kıza demişki yarım saat beklesin beraber çıkalım, ben de sinirliydim beklemedim çıktım geldim, şimdi sen söyle bundan 2 sezonluk dizi çıkar mı?🤣🤣🤣🤣🤣
))) feci şeyler olmuş.. valla çıkar..
keşke bekleseydin.. bir fırsat olmuştu sanki.
Sinirliydim o yüzden çıktım, o polisi de gittm patrona şikayet ettim, polis durmuş çıkışta beni bekliyor, hamfendi çıkıyormusunuz falan dedi ben de yüzne bakmadan geçtim geldim eve
iyi yapmışsınız.. öyle gelip tanımadığı müşterinin masasına oturması biraz manasız olmış.. tabi polis olduğu için iş yeri ses çıkaramıyor belli.
Neyse sonuç olarak yine numara alıp vermeden mekandan çıktım🥲🥲🥲🥲
sdfsd evet fark ettim heyecanlı bir gün olmuş ama sonuç olmamış.. ama başaracaksınız inanıyorum ben :))
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 garson kiz nasil kiskaniyor beni en son bana bukadar sık sık buraya gelme dedi ya
))) müşteriler sana asılıyor.. garsonlar aşcılar sendee ee tabi kıskanır ))))
Defolsun gitsin, bundan sora gittigimde 1ci katta oturacam madem rahatsiz oluyor beni görmekden, o gitsin 2ci kattaki müşterileriyle ilgilensin
aynen.. onuda şikayet et müşteriye öyle söylenir mi? dimi.
Defol git artik dedi bana en son guya şakayla söyledi ama gerçekdi aslında 🤣🤣🤣🤣
hepsi kıskançlık bunların sdfdsf
Allah bilir çoçuk benimle ilgili bi sürü şey söylüyor kiza numarami instagramimi falan istiyor o kiz hiçbirini bana söylemiyor belki de
olabilir bak bu.. dedim sana 3. kişileri araya sokma kendin hallet diye.
Dün garson kız beni aradı ağlayarak, sen o polisi şikayet ettikden sonra patron beni işden atdı dedi, ben patrona şikayet ettikden sonra patron polisi aramış, polis de kendini temize çıkarmak için demişki beni garson davet etti o masaya 🤣🤣🤣 al sana Brezilya dizisi
off olaylara bak.. feci olmuşş.. şu sizin aranızı bpzan kız değil mi o?
Evet ben de hatta bugün gittim patrondan rica ettim dedim o kızın suçu yok polis yalan söylemiş lütfen işe geri alın, o da dedi sizin hatrınız için bu konuyu kapatıyorum yarın gelsin çalışsın hiçbir şey olmamış gibi😄
çok güzel yapmışsınız bunu yaparak.. inan burada sevindim bu hareketinize.. :)
Kız nekadar şeytan da olsa bu meselede gerçekden suçu yoktu gerçekden vicdanen çok rahatsız oldum bu arada o canım hala tanışamadık🤣🤣🤣🤣
Bu hala bulaşamamış adamla 😂
Tanışırım
Hayır