Yani bunu söyleme şekline bağlı Eğer direkt yüzüne karşı vuruyorsa burada bir art niyet var demektir ama bunu zaman içinde şu şekil söylerse Ya sen O fotoda göründügunden çok farklı çıktın ibi böyle ama bunu direk yüze karşı değil böyle arada imalı bir şekilde söylerse çünkü onun fikridir İnsanların fikirlerini değiştiremezsin Ama tabi bu çok iyi bir şey değil Çünkü tipe göre insan yargılamaya girer direk yüze karşı söylenirse
Kendisi ile mukayese yaptığını dusunurum ki ilk buluşmada kimse kimse ile sevgili olmuyor. Bunu soyledigine göre begenilmedigimi dusunurum. Kadınlar genelde o mu iyi ben iyiyim muhabbetini çok yaparlar. Genelde fotolardakinden daha iyi oldugumu söylüyorlar ama böyle bir durumda onu ne kadar begensemde galiba "haklısın, konuşmaya gerek yok" derim yoluma bakarim.
sosyal medyadan tanistigim kimseyle bulusmuyorum, hem benim icin hem karsi taraf icin hayal kirikligi olabilir, kanli canli görüp birbirimizi begenip öyle ilerlememiz gerekiyor.. en mantikli ve dogru olani budur.:)
Ilk bulusmamız ama sevgiliyiz? 😅 flörtleştiğim bey diyerek cevaplıyorum soruyu. Anlayışla karşılarım, olabilir. Fotograf ve gerçek arasında farklar olabiliyor ama direk öyle söylemek yerine "fotoğraflarda daha farklısın." demek daha hoş olur.
Aşkı anlaşmaya göre değilde dış görünüşe göre karar veren bir vasıfsız için oturup ağlayacak halim yok tabiki💁🏼♀️ Yoluna baksın başka sevgili kalmadı mı sanki 👸🏼
Hayda kusura bakma, Allah bizi böyle yarattı. Madem sen güzellik veya yakışıklılık için benimle sevgili olacaksın o zaman olma hadi eyvallah der giderim
Baltayı alır kafasını uçururdum. Şaka şaka ne yapıcam hiç bir şey yapmam tabi ki de. Kusura bakma da bu soru çok saçma geldi bana o yüzden böyle cevap verdim...