Ama şimdi o erkek seni begenmemişse ona evlenme teklifi etsen bile boş. Seni nasil beğenir diyorsan eğer güzel giyin yani yapabilecegin max şey bu olur. Güzellikte goreceli. Onunla arkadaş ol ilgi alanlarini ogren ona uyumlu ol zamanla sana karsi biseyler hissederse olur yoksa biraz zor.
Mesela o arabalarla ilgileniyorsa ona arabalari falan sor sana anlatsin. Mesela geçen sene bizim sinifta ben bir kiza ruyami anlatmistim. Ruyamda araba gormustum plakasini falan hatirliyordum , plakasini kiza soyledim 11 AR 11 di plaka , bana dediki boyle plaka olmaz harflerin sağındaki sayı 2 basamaklari olmaz plakalarda dedi. Benim gozlerim faltaşı gibi açıldı dedim lan sen nerden biliyorsun , dediki 3 tane abim var , ben o anda ona önce aşık oldum sonrada 3 tane abisi var diyip sildim kafamdan. Jshdhdhdjd iyi boş yaptik haa
Bir abisi imam biri savcı digeride 20 yasinda 2 kere evlenip bosanmis onun abileri beni yer. Msjdhbdbf ne biliyim kiz pek erkeklerle konusan biri değil.
Hayır bi insan seviyor diyelim birini ama sırf onun icin turkiyeye gelecekse ve o cocuk para kazanamıyorsa adam gibi hic bi sekilde istemez o kadın yanı amac eger sevmekse ordalkiler burayada gelir
Genel konusmak genelleme yapmak ne demek sen ne olduğunu biliyor musun daha onun eger genelleme yapmak butun herkesi kapsasa “kişisel” diye bi terim olmazdı benim gibilere kalmamıssan ve anlattıklarım gibi degilsen boşuna ne bende icindeyim diyorsun genelin diye 🤦♂️🤦♂️ genel olarak hepsi elesstirixye dayanamayan aglak iradesiz
Ayrıca aptal insanların duygularının olması onları ezebilecegin anlamına gelmiyor senin için uzulmeleri senin bunla ovunebilecegin egonu tatmin edebileceğin anlamana gelmez bunu yaparak en büyük ezik sen oluyorsun zaten
Avutmuyorum zaten öyle bana laf edeceğine ego manyakları beş para etmez kiminle yattigi belli olmayan birilerini sırf hemcinsin diyede savunuyorsun ya komik😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Gözünü ara sıra dikip 15,20 saniye ayırmadan bakarsa dikkatimi çeker
Aaa evet o çok hoş bisey nokta atışı yaptın
Ona halini hatrini sor, azcik sinyal ver gerisine karışma. İltifattt et.
En doğru düzgün cevabına sen vermişsin ama bence bu az gibi erkekler anlamıyor böyle
Ama şimdi o erkek seni begenmemişse ona evlenme teklifi etsen bile boş. Seni nasil beğenir diyorsan eğer güzel giyin yani yapabilecegin max şey bu olur. Güzellikte goreceli. Onunla arkadaş ol ilgi alanlarini ogren ona uyumlu ol zamanla sana karsi biseyler hissederse olur yoksa biraz zor.
Bence bana kalırsa onların kullandıkları kelimeleri kullanmak onlardan ilgilendikleri şeyleri öğretmesini istemek falan daha çok hoşlarına gider
Mesela o arabalarla ilgileniyorsa ona arabalari falan sor sana anlatsin.
Mesela geçen sene bizim sinifta ben bir kiza ruyami anlatmistim. Ruyamda araba gormustum plakasini falan hatirliyordum , plakasini kiza soyledim 11 AR 11 di plaka , bana dediki boyle plaka olmaz harflerin sağındaki sayı 2 basamaklari olmaz plakalarda dedi. Benim gozlerim faltaşı gibi açıldı dedim lan sen nerden biliyorsun , dediki 3 tane abim var , ben o anda ona önce aşık oldum sonrada 3 tane abisi var diyip sildim kafamdan.
Jshdhdhdjd iyi boş yaptik haa
Ya siz neden kızların abisinden korkuyorsunuz dodnekdb
Bir abisi imam biri savcı digeride 20 yasinda 2 kere evlenip bosanmis onun abileri beni yer. Msjdhbdbf ne biliyim kiz pek erkeklerle konusan biri değil.
Belki kız istemiyordur ya sodndofnkf yani abileri saygı duyardi belki
Kızın babası imam ya ksjdjd ne saygisi msjdbdbd
Babasını hadi ordan et zaten çoğu kız babasına demez annesine ablasına ya da abisine der
Benim abim bisey demiyor zaten herseyi anneme anlatiyorum
Ben onunla neden ugrasayimki baska kizmi yok shdh
Ulan ya odjsjdjjdnd
🤣
Erkeklerin büyük çoğunluğu kolay elde edilebilen tiplerden oluştuğu için hiç bişiy yapmasına gerek olmaksızın peşinden bir orduyu sürükleyebiliyor.
Ben ve birçok erkek kadinlarin masumlugunu seviyoruz ve bu yüzden testo kadinlari sevemiyorum
Yok ya masum gördüklerimizi kandırıyorsunuz göreceli kavram tabi de masum saf deyip yapmadığınız şey kalmıyor
1) Bunu her erkek yapmiyor çünki oyle kizlar neredeyse yok denilecek kadar az kaldi
2) Masum dedim apt+al degil
3) Herkes kendisine layik olani yapar
Ev de itinayla hazırlanmış yemek sofrası 😂😂😂
Biraz gülelim sadece...
Bakıştıktan sonra gözlerini yerr devirmesi çok masum bi imaj veriyor
Ablam gayet güzel açıklamış eline sağlık askom , benim cevap vermeme gerek kalmadı gibi dkwmdndmjsn
Ya ZODJSOJDOSJDI hepimiz katıldık
Türk kızları ne yaparsa yapsın hoşlanmam
Sen nerede yaşıyorsun
Sanane napcan
G*tüme sokucam eğer türkiyede yaşıyorsan yabancı ülkeye falan git sen Türkiye deki kızlar sana bayılır falan allah korusun
Türkiyede yaşamasam böyle bi yorum yapmazdım 🤦♂️
Yavrucum bende diyorum ki yurt dışına git bir an önce o zama burada kalma harcarlar seni
Biriyle birlikte olmak istediğimi kim söylemiş ki böyle birseyi goze alayım hem sırf bi kız icin ülkemi degistiricem onlae gelsin
Lan aptal misin o zaman niye yanıt veriyorsun zaten yurt dışındakilerde buraya geldi kucak açtı seni bekliyor
Para benim ıcın sıkıntı degil canım istersem gelirler önemli olan benim sırf bi kız icin oraya gitmem konu parada degil
Para ile bi alakası yok konunun sen istediğin zaman geliyorsalar Para veriyorsan sen bunlara eskort mu bu ne yani
Hayır bi insan seviyor diyelim birini ama sırf onun icin turkiyeye gelecekse ve o cocuk para kazanamıyorsa adam gibi hic bi sekilde istemez o kadın yanı amac eger sevmekse ordalkiler burayada gelir
Türk kizlari da sana kalmıştı zaten
@BBiihter merak etme isteyen cok var hepsinin egosunu kırıyorum reddederek sonra bu tarzyerlere gelip agliyorlar😂
Senin havanı fazla üflemisler dikkat ette sen ağlama
Beni zaten kimse agalatamaz o aglak kisiliklerinizle beni bir tutmatyın iradesi zayıf insanlar sizi
KKSMSDMWMDMDEK abicim tanimisyorsun etmiyorsun ne bu hoş konusmalar hayirdir hangi Türk kızı üzdü seni de sevmiyorsun onları
Boş*
@BBiihter tanımakla ne alakası var genel konusuyorum
Bihter o kadar haklısın ki dodjdosjdk
Genelin içinde ben de varım ya hani kardeşim
Bütün geneli tanıyor cici kardeşimiz
Şu çocuğa haddini bildirmeden gitmicem ekdmdnwm
Erkek or*spusu dediğimiz bi tabir var ya aptal anlamıyor denilenleri
Ben Türk değilim turkiyede yaşıyorum bebekligimden beri sonuna kadarda savunurum buranın kızlarını
Genel konusmak genelleme yapmak ne demek sen ne olduğunu biliyor musun daha onun eger genelleme yapmak butun herkesi kapsasa “kişisel” diye bi terim olmazdı benim gibilere kalmamıssan ve anlattıklarım gibi degilsen boşuna ne bende icindeyim diyorsun genelin diye 🤦♂️🤦♂️ genel olarak hepsi elesstirixye dayanamayan aglak iradesiz
genel demek benzer demek ya hani sende Türk kizlari ne yapsa hoşlanmam demişsin kızda Türk ya genellemeye giriyor
Gizli kullanıcı seni ciddiye bile almıyorum 😂 önce konusmasını ogren
Ayrıca aptal insanların duygularının olması onları ezebilecegin anlamına gelmiyor senin için uzulmeleri senin bunla ovunebilecegin egonu tatmin edebileceğin anlamana gelmez bunu yaparak en büyük ezik sen oluyorsun zaten
Öncelikle konuşmasını biliyorum sen önce kendi yazdığın cümlelerin duzenliligine dikkat et
Küfürle konuşarak anca biryere varırsın zaten insan haksız olduğunu bildiği konularda küfür eder bagirir 😂😂
Haksız oldugunu biliyorsun cunku
Ciddiye almıyorsunda o boktan egonu tatmin etmeye devam edebilirsin başkalarını duyguları üzerinden ezererekte kendini küçük düşürüyorsun
Haksız olmadığımı sende çok iyi biliyorsun boş konuşuyorsun sana karşı olan cümlelerimi nezaket içerisinde seçeceğim bi karakterde değilsin
Milleti duygusu üzerinden ezmiyorum sacma sapan yorumlar yapma bir kızın duygusuyla oynamak istemişsem haketmiştir hakedene yaparım
Tamam sen kendini o şekilde avutabilirsin
Avutmuyorum zaten öyle bana laf edeceğine ego manyakları beş para etmez kiminle yattigi belli olmayan birilerini sırf hemcinsin diyede savunuyorsun ya komik😂
Tamam haklısın kanka
Onların her sey hoşuna gider
Gülüş, bana karşı ama
Samimiyet, dürüstlük , güvenirlik, dürüstlük
başka bir kızla sevişirse mesela
Evet abla garip bi yaklaşım olmuş
Olabilir
Yok be sapikca olur
Aga sevdiğin insanla s*x ayrı bi güzel
Cilve.
Değer vermek
Emzirse beni koca memeleriyle 😋😂