Arkadaşlar ne olur konuşalım ya bana ne olur ayrıntıyı okuyup fikir verir misiniz?

Konuyu ayrıntılı bir şekilde yazıyorum. Bu iki kişinin birinin adı x diğerinin ki y olsun. Ben bugün x'le buluştum. Ama bu x kişisine başından beri çok önyargılıydim o yüzden yanına çok kötü çirkin gittim. Ama birde ne göreyim çocuk acayip efso çıktı. Şimdi de soğuk davranıyor gibi geliyor o kadar üstüne düşüyorum biraz fazla düşüyorum Galiba soğuk çok da mantıklı çünkü ben şişmanim. Ama daha ne düşündüğünü anlayamadım. Y kişisi de hafta sonu gelecek ve onunla çok güzel bir gün geçirmek istiyorum. İnegöl'den geliyor ben Bursa'dayim ve ben bu y kişisinden çok hoşlanıyorum. X kişisine karşı da önyargılıydım öyle görünce önyargım kırıldı Çarşamba günü buluşmak için nasıl ikna edebilirim bilmiyorum fikir verir misiniz? Y kişisi de hafta sonu gelecek onu nasıl etkileyebilirim? Konuşalım ya fikir verin ne olur? Y kişisi ve x kişisini nasıl etkileyebilirim?
Arkadaşlar ne olur konuşalım ya bana ne olur ayrıntıyı okuyup fikir verir misiniz?