Eskiden görüştüğüm adamla yeniden başlamak istiyorum, nasıl yapabilirim?

Hep iyi davranıyordu fakat ne zaman yakınlaşırsa kaçıyor gibiydi kendisi de söylediği gibi ilişkiden kaçıyor hani sorumluktan falan. her şey rağmen onunla huzurluydum ve gerçekten çok özlüyorum çok da seviyorum, çok denedim unutmaya ama olmadı.

Kendisi aylar sonra yavas yavas yakınlaştı yazdı vs.. orada kırıldığım için bit kez daha unutmaya denedim uzak durmaya o da olmadı.

Sonra ben yazdım cvp alamadım, ki o istemezse rahatsız olurda söyler, beni izliyordu stolk yapıyordu ama mesajıma cvp vermedi, ki çok hoş bir mesaj attım.

Zaman geçti uzaklaştım yine izliyordu.

Ki onun ne kadar sevdiğimi biliyor, nasıl bir kız olduğumu da, kırmak istemiyordu biliyorum, hep dikkatlıydı bana karşı hrp methametli fakat cevaplamadığı için çok kırıldım. Biz hiç kavga etmedik ki hep güzelce anlaşıyorduk, trip attan bır kız ds değilim.

Hazır olmadığı için mi bulaşmıyor benimle, eğer selam verirse biliyor görüşeceğimize karşı koyamayacak o da, görüşürsek de kendisi konuşmaya başlayacak, surekli o konuları açan kendisiydi ben sussam da.. hep böyleydi

Ama bi yandsn silmek de mi istemiyor, bencilik yapıp bu kız seviyor beni burada olsun şusn ona gidemem ama gitmek isterim sonradan mi yapıyor. Hani hala o ciddi şeye hazır değilim mi, Oysa ya istemiyorum derdi ya da gelip çoğu erkekler gibi keyfine göre davranırdı.

Ama bana karşı gelince çok çekiniyordu öyle aa bu kızla gideyim falan gibi vs hiç olmadı.

Ben şimdi bir kez kalkıp da nasıl arayım nasıl yzayim ona, birinin üzerine gitmek benlik değil , bekleyemiyorum da artık beklesem de nereye kadar? Bi konuşsam görüşsem her şey daha farklı olur benim için.. olumlu olumsuz de olsa, görmek isterim.

Nasıl yapabilirim bilmiyorum?

Eskiden görüştüğüm adamla yeniden başlamak istiyorum, nasıl yapabilirim?