Hep iyi davranıyordu fakat ne zaman yakınlaşırsa kaçıyor gibiydi kendisi de söylediği gibi ilişkiden kaçıyor hani sorumluktan falan. her şey rağmen onunla huzurluydum ve gerçekten çok özlüyorum çok da seviyorum, çok denedim unutmaya ama olmadı.
Kendisi aylar sonra yavas yavas yakınlaştı yazdı vs.. orada kırıldığım için bit kez daha unutmaya denedim uzak durmaya o da olmadı.
Sonra ben yazdım cvp alamadım, ki o istemezse rahatsız olurda söyler, beni izliyordu stolk yapıyordu ama mesajıma cvp vermedi, ki çok hoş bir mesaj attım.
Zaman geçti uzaklaştım yine izliyordu.
Ki onun ne kadar sevdiğimi biliyor, nasıl bir kız olduğumu da, kırmak istemiyordu biliyorum, hep dikkatlıydı bana karşı hrp methametli fakat cevaplamadığı için çok kırıldım. Biz hiç kavga etmedik ki hep güzelce anlaşıyorduk, trip attan bır kız ds değilim.
Hazır olmadığı için mi bulaşmıyor benimle, eğer selam verirse biliyor görüşeceğimize karşı koyamayacak o da, görüşürsek de kendisi konuşmaya başlayacak, surekli o konuları açan kendisiydi ben sussam da.. hep böyleydi
Ama bi yandsn silmek de mi istemiyor, bencilik yapıp bu kız seviyor beni burada olsun şusn ona gidemem ama gitmek isterim sonradan mi yapıyor. Hani hala o ciddi şeye hazır değilim mi, Oysa ya istemiyorum derdi ya da gelip çoğu erkekler gibi keyfine göre davranırdı.
Ama bana karşı gelince çok çekiniyordu öyle aa bu kızla gideyim falan gibi vs hiç olmadı.
Ben şimdi bir kez kalkıp da nasıl arayım nasıl yzayim ona, birinin üzerine gitmek benlik değil , bekleyemiyorum da artık beklesem de nereye kadar? Bi konuşsam görüşsem her şey daha farklı olur benim için.. olumlu olumsuz de olsa, görmek isterim.
Nasıl yapabilirim bilmiyorum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
sen seven tarafsın o kıyamayan yorma kendini böylesi için
Kıyamayan derken.. ne demek istediniz, ya da neden tek bir kelime yazmadı hep dikkatlı davranan adam.. aylar sonra kendisi gelen bir kerecik bile oylesine kullanmaya kalkmayan.. neden
bende öyleyim
Sizi bilemiyorum ama neden öyle düşündüğünüzü merak ettim, bu adma neden öyle davrandı?
neden bu kadar kırılgan ve naifsinki
işte bu içli sıfatın sana kıyamama nedeni sende diyer basit kızlar gibi olsaydın bu inceliyi göremezdin
seni kırmaya insan kıyamazki
Siz beni bu kadar iyi nasıl çözdünüz? Peki kıyamamak bu mu, ben aslında ilk defa kıydığı için kırıldım, hani cvp vermemek ne demek, kıymak demek.. ya da ben anlayamadım? Yine karşıma gelse yine dediğiniz gibi dsvranır bunu biliyorum o yüzden de yazmıypr gelmiyor dayanmıyor çünkü
bende zamanında çok sevdim
sevgimi içime gömdüm😢
aynı şeyi sana yaşatmak istememiştir
ama sana bişey söyleyimmi
ona sürpriz yapıp bulup konuşsan varya
birbirinize doyamayacaksınız
Nasıl anlayamadım aynı şeyi bana yaşatmamak istememiş ne istememiş? Bi bulabilirsem karşı koyamayacağını biliyorum ama nasık bulayim
Onu aramakla olur mu bilmiyorum açmazsa kırılırım
Yine ağlamamı mi yaşatmak istemedi onu mu kastettin
sen anlama boş ver rahat dünyana bak
Acaba o yuzden mı uzak duruyor :(
Rahat değilim anlamak istiyorum, neden öyle söylediniz ne düşünüyordunuz
baştada söyledim üzme kendini
o kendinden çok seni düşünüyor
bunu sana bile belli etmemeyi yeyliyor
biliyorki sen kendi özelinde daha mutlusun
buna dokunmayı bile seni üzmek sayıyor
Peki böyle nasıl olacak, başka biriyle beraber olamadığımı da biliyor onu sevdiğimi beklediğimi.. hiç mi şansım yok bir dsha onunla..
banada eski günlerimi hatırlattın😢
kimseyi bukadar sevme😢
Sevdik bi kere napalim :) asıl önemli olan şimdi ne yapabilirim?
üzüldüyünle kalırsın
Giç bir daha onu aramayım mi hiç iletişme geçmeyim mi?
akıllı bikızsın
Sence diyorum ne yapmam gerekiyor? Şansım ne nasıl davranmalıyım
sen kendini daha iyi bilirsin
bende karışamam işine
Tamam da her şey güzel özetledin olsuğu gibi beni onu tanımış gibisin, sence mantıklı olan ne bu durumda onu merak ettim
Çünkü hem görüşseniz böyle olur diyorsun hem bilmiyorum kafam karıştı
o sana dönemeyeceyine göre sen bişeyler yap
Beklesem de yazmaz dimi :) baştan 7 ay bekledim ve 7 ay sonra yazdı, ama artık yapamıyorum
yazmaz hatta sana kendini unutturmaya çalışır
ama hepsi senin için bu acıları çekmeye gönüllü
Niye benim için gelse elimi tutsa ne olacak sanki
onu gidip gördüğünde anlarsın
ha aklıma gelmişken onu bulmanıda istemiycektir
Nasıl anlayacam nasıl görecem, bana karşı zaman geçse de boş olmadığına gördüm birkaç ay önce ama bukadardı.. keşke bulsam aniden karşılaşırsam da anlasam konuşsam
Bulmamı niye istemezsin o zaman neden bana yazıp söylemiyot olmaz diyr
arabesk dinle yak bi 🚬 sigara Orhan babadan
üzme tatlı canını
Bana yaklaşmaya beni sevmeye korkuyor gibiydi hep, severse yakınlaşır yakınlaşsa ciddi olur bırakmayacak sonradan, hiçbir şey çözemedim
Onunla konuşmak istiyorum görüşmek istiyorum çözüm bulmaya çalışıyorum ona yaklaşmak
sen çok canayakın içli naif bikızsın ve çok ilgilisin
işte senin için korkuyor
bak ne yapıyorsa aklına şu an ne geliyosa hepsi senin için
yorma kendini
Sadece bir erkek olarak bana bunu söyle, onu ararsam gürürsüzlük mu olur çok mu kötü anlaşılır?
😢😢
Nasıl benim için bilmiyorum anlamıyorum seni gerçekten anlamaktan zorlanıyorum :(, bana hep çok duygusalsın diyip sarılıyordu bu kadar olma derdi hep ben onu çok özledim bir şey yapmak istiyorum
Sorduğum şeye cvp verir misin rica edersem, bir etkek olarak şimdi ne düşünğr sence onu ararsam
niye yapıyosun kendine bunu
bende bunu anlamıorum
Ne yapiyorum kendime? Kimseyle konuşamadım diye burada yazmak istedim. Soruma cevap vermeni istedim sadece
nekadar yoruldugunu hissettiyim için
Yani ne demek istyorsun unut bitsin gitsin mi, olmuyor iştr, kendime iskence yapmak istemiyorum zaten ama unutamıyorum o yüzden denemek isterim son bir şans varsa onu kaçırmamak istiyorum
Evet yoruldum o yuzden soruma crvap vermeni istiyorum, anlamak istiyorım, bir erkek olarak ne diyorsun ararsam ne hisseder o ne düşünür saçma olur mu
daha önce reelden tanımışmıydın
Ne?
Beraberdik zaten görüşüyorduk, olmayan şeyden bahsetmiyorum
daha önce diyorum yüzyüze görüştünüzmü
ozaman çekinecek bişey yok
gidip bul konuş anla
niye kendinede onada haksızlık yapıosun
Oh ne diyorsunuz, zaten sorduğum soruya soyledim daha once gorustuğum adamla yani sevgili gibi birşeydik ama olamadık. Sadece online konuştuğum insandan bahsetmedim, geçmişimiz oldu yani
bir şey okumamışsınız
okudum ama sonradan konuştuklarımız beni böyle düşünmeye sevketti
Çünkü öyle güzel öyle düşünceli davranıyordu sarıldığında ilk kez sarılmış gibiydi hep. Ama şi di onemli olan sorduğum soru, onu ararsam o ne düşünür ne hisseder vir erkek olarak ne düşünüyorsun?
seviyorsan ne olursa olsun bulup konuşacaksın
sonradan pişman olmazsın hiçolmazsa bunu niye yapmadım diye
5 kere sorduğum soruya neden direk cvp vermediniz anlayamadım?
Sence o ne düşünür ne hisseder bir erkek olarak bu durumda ararsam.
söylediyimi anlamadıysan kabahat bendemi oluyor? kaçdefa dedim onu arabul diye belki yirmi kere
haksızlık ediyorsun
Seni suçlamadım sadece birkaç defa aynı soruyu sordum onu ara bul derken farklı değil mi, ve o bir erkek olarak arardan seni gürürsüz zanneder ya da iyi davrsnır ya ds bilmem ne bunu merak etmiştim.. ne düşüneceğini çözemiyprum
ya onu bulup konuştugunda bu merakın gidecekmi
sen bana onu söyle
Evet rahatlarım.. onu görmeyeli uzun zaman oldu. çok özledim..
sırf bunun İçin bile deyer onu bulup konuşman
isterse seni küçümsesin kötü söz söylesin
en azından sen üzerine düşeni yapmış olacaksın
sence deymezmi?
Değer evet.. bana kötü bir şey söylerse bile gözümden düşer.. o da bir şey, bu belirsizlik fazla
ne yapmayı düşünüyosun?
Şu an yazamam evimde değilim yurtdışındayım,3-4 hafta sonra gelir gelmez büyük ihtimalle ararım :) telefonuma bile cevap vermezse kötü olur..
mutlu olmanı dilerim 🙂
Teşekkür ederim.. :) bakalım çokta umutlu değilim ama kısmet artık
bende sana bişey sorabilirmiyim?
vefanız bukadar işte. o kadar konuştuk alacağını aldın işin bitti tabii
alacağın olsun
Yargılamadan önce bi bekleyin :) iyi olmayınca burayı kapattım ve açmadım. Oysa mesaj atarsanız geldiğimde tabiki yazarım
Gel vereceğim dersen gelir kullanır gider
Evet bu soruyu ben sordum. Son sevgilim için, o adam beni kullanmaz, eve de çağırdım gelip de yatmadı :)
Neden yargılanasın ki
Herkes hemen ay aman bırak başkası var seni sevmiyor nyoluna bak demeye alışkanlık yapmış o yüzden :) Gerçek bir fikriye ihtiyaç duyuyorum
Bence ikinizde birbirinizi istiyorsunuz ama şartlar buna müsadw etmemiş gibi geliyor bide daha detaylı yorum için daha iyi görmek lazım olayı irem
Kendisi kaldıramayacağı şeye girmek istemiyordu baştan da uzak durmaya denedi ama kendisi de yapamadı. Saçma bir adam olsa öylesine geldeydi bana zatrn bilirdim anlardım canım biri değilim. O yüzden dr denemek isterim ama nasıl bilmiyorum. Dediğiniz gibi, kendisi ciddi bir şey istemediği süreçte bana yazmas gibime geliyor.. adım atmaz, atarsa eğer konuşmak ve net durmaya zorunda kalacak ki hala istemiyor gibime geliyor.. napabilirm bilmiyorum.. sizce ne yapsam? Nasıl davransam? yazdığım andsn 2 2 gibi geçt, onu açmıyordum yazmıyordum ve yine hikayemi açtı o da wpta 😄 numaram duruyor, ve 2 at sürekli açıyordu yazdığımds kayboldu 2 ay :) sonra yok oldum ve açtı, ama sessiz hala... ki bu adam istemediği zamanda açmaz bir şey 2 ay tam ds bunu yaptı
Kaç yaşında bu adam
Daha detaylı okuyup bana akıl fikir verirseniz sevinirm.. çok da ihtiyacım var galiba :)
Nerdeyse 33 ben 28
Sana şunu tavsiye ediyorum belli bir olgunluktasınıZ ikinizde arayıp konuşman gerek bu şekilde sürüncemede kalır hep
Peki direk trlefona aramayi denedim, fakat arayinca nasıl konuşayim ne diyim, artık istemiyorsa kötü davransın bir şey söylesin yeter ki ya da gelsin adam gibi görüşsün benimle
Oturup kahve içmeyi teklif edeceksin zaten yüzyüze olmak gerçekçiliği ortaya çıkarır
Çekindiğimi biliyor hiç rahat biri olmadığımı da o yüzden direk telefonda arayip açarsa ne derim, açmazsa da ne olacam?
Açmazsa zaten yapacak bir şey yok açarsada görüşme teklif edeceksin
Peki son mesajıma cevap vermeyen adamdan bahsediyoruz su an, ondsn sonra beni izlemeye devam eden adam, uzak duruyor ben yokken ben burdayım demek istiyor. Ararsam nasıl gözükecek, ben şu an bile arayamıyorum saygıslızk yaptı diye, ama diyelim aradım açmadı o zaman evet artık değemeyecek.. Sevgimi belli mi etsem ya da normal mi konuşayim öylesine mi görüşmeye teklif etsem havadsn sudan..
Ve sence neden yazdığımda bir şey demedi
Onu unutmalısın
işte onu duymak istemedim. o yüzden yargılamadan dedim. Niye onu unutayim? Benim yazıklarımı okumuşsanız eğer ona göre cvp verin, böylr herkese pat diyr alışkan olduğunuz şeyleri söylemeyin.
Ne kadar süredir beraberdiniz
Görüyormusun onu
yok koskocaman İstanbul denk gelmedim hala... instadan anca hikaye atarsa o ds nadire
Acaba dedim gururumu altına alsam direk telefonda ararsam rahat davransam oylr bir şey olmamış gibi hal hattı sorsyim, normal konuşayim nasıl olacsk?
Çekindiğimi biliyor hiç rahat biri olmadığımı ds
Cok iyi olur iyi yaparsin
İşte hiç yapamadığım için buraya geldim hep dimdik durmaya çalıştım mesafeli.. siz erkek olarak ne dersiniz ne yapmam lazım
Senin dedigin gibi ilk adimini sen at her şeyi ondan bekleme
Bir kere yazdım ama söyledim size cvp vermedi diyr uzak durdum ama sonra da hala burdsyım demeyi biliyor. Şimdi yazmadsn direk ararsam ne demeliyim sence
Hal hatırını sor Nasilsin diye
Açmazsa eğer o zaman napcam saygısızlık yaparsa bir kere daha... Sizde neden yazınca cevap vermedi
Son görüşmemize ağladim ilk defa, aylar sonra görüşsek de gözyaşlarımı tutamadım ve onu ne kadar sevdiğimi anladı ki zaten bildiğini söyledi
Vay mk
Ne
Görüyormusun hiç
Yok
Koskocaman İstanbul denk grlemedik, görsem zaten daha kolay olur
Unut o zaman
🤣🤣🤣🤣 ne kadar saçmasınız ya tamam unutacağım
Sensin saçma görmediğin eski sevgilini hayatında istiyorsun gurursuz
Hahahahha tamam ablacım sakin ol sen gururlu ol 🤣🤣🤣 bizi döven adamı istemiyoruz da gurursuz olalım sakin ol