Eski sevgilimle tekrar buluşacağım. Kendime bağlamam için ne yapmam lazım?

Çok acil yardımınıza ihtiyacım var. Ben şu an İstanbul'da bir özel üniversitede hazırlık öğrencisiyim. Bahsedeceğim çocuğun takma adı Miniş olsun. Bundan 3 sene önce,11. sınıfta Minişle çıkmaya başladık. Çıkmaya başladığımızda, ikimizde başkalarını seviyoduk ve onları kıskandırmak için çıktık, birbirimize bunu asla söylemedik ama gayet belliydi. İlişkimiz 3 ay sürdü ben ilişkinin son ayında Minişe ilgi duymaya başladığımı hissettim. Bu 3 ay içinde aramızda hiçbi cinsel yakınlaşma olmadı. Biz Minişin beni takmaması, buluşmamamız cart curt gibi sebeplerden dolayı ayrıldık. Daha doğrusu ben ayrıldım ama Minişte pek dert etmedi. Ben de üzülmedim açıkcası. Ayrıldıktan 4-5 ay sonra ikimizde sevdiğimiz insanlarla çıkmaya başladık. Minişin ilişkisi mükemmel sürerken, benimki ayrıl barış sürüyodu. Sosyal medyadan da takipleşiyoduk. Sonra onun kız beni her yerde unf ettirdi. Neyse bunlar çıktılar, çıktılar. Sonra ayrılınca Miniş beni her yerden ekledi. Kabul ettim. Benden 1 sene önce üniye gitti. Ben de şu an güzel bir ünide hukuk okuyorum. Kazandığım sene yani bu sene Miniş bana tekrar yazdı. Şimdi tekrar birlikte olmayı çok istiyorum. Yani gerçek bir sevgili olarak. Beni sevsin istiyorum. Her gün 7/24 snapleşiyoruz. şu an benim okulum tatilde. Cuma günü dönüyorum. Cumartesi akşamı buluşacağız. Benimle yanlış bir şey düşüneceğini sanmıyorum çünkü nasıl bir kız olduğumu biliyo. Bence cidden beğendiği için buluşmak istiyo. Sizce geri döndürmek daha doğrusu gerçek sevgili olabilmek için ne yapmam lazım? Bu sefer gerçek sevgili olmayı çok istiyorum :(
Eski sevgilimle tekrar buluşacağım. Kendime bağlamam için ne yapmam lazım?