Eski sevgilimin hala beni sevdiğini biliyorum ama soğumuş benden soğumasını nasıl engellerim kendime tekrar nasıl bağlarım ?
n'apmam lazım yardım edin
n'apmam lazım yardım edin
Biraz once basligi actigimda eliyle bardak tutan ortalama bir turk kiz fotosu vardir. SImdi fark etmeden ikinci kez actim ve bu sefer default kalpli kiz resmi var. Ilginc. Ilk kez karsilastim.
Soruya gelirsek sogumussa ocaga koy, hafif sicaklikta 5 dakika beklet. O zaman isinir.
Seni sevdigini bilemezsin. O sadece senin varsayimin. Insanlar eldeki sevgililerinin onlari sevdiklerinden suphe duyabiliyorlar. Sen ise eskisinin seni sevdgini iddia ediyorsun. Hem sogumus diyorsun, hem sogumasini engellemk istiyorsun. Yani soru biraz sikintili. Ama tavsiye istersen guvenini geri kazanmaya calis derim. Biraz gururundan vazgec. Kezbanliktan kurtul. CUnku biliyorum buraya yazmanin sebebi hala onu seviyor olman. Sevgi gururdan ustundur, untutma. Piii, nasil boyle bir cumle kurdum.
Neden sogudugunu ogren onu ortadan kaldir
Bende senin gibiyim ne yapacagimi bilemiyorum arkadaslarim konusuyo onunla aramizi duzletmeye calisiyorlar sende ole bir dene istersen
Cevap
9Cevap
Kardesim bnde aynı durumdayım bn hediye aldım niye aldin falan dedi bnde icimden geldi dedim ama sevgilier gününe denk getirdim hediye onu çok mutlu etti yani özel günlerde ona hediye al doğum gününde çıkmaya basladığınız tarihte vs böylece onu mutlu edip kendine bağlayabilirsin sakın vazgeçme
Bunu bende merak ediyorum başarılı oldun mu.. eskisi gibi neden olmuyo hicbisey ki ya kırmaktan korkardı canım derdi bir yabancı gibi hissettiriyo😔
Eskiler ile bu kadar uğraşırsan sonun vahim söylemesi kübra
mikrodalga fırın en iyi çözüm
ona cazibeni göster ne bileyim ilişkiye bile girerek halledebilirsin bunu gayet ve ona oldukça sıcak davranmaya gayret göster
tek çare mikrodalga fırına atıp ısıtmak öyleyse :)
tabi yapabilirsen :)
peki senin düşüncen nedir ?
Siz erkekler ayrıldığını kız ne yapsa barisirsiniz
Sıcak teklifler sun.
fiziğini kullanman gerek
Sevişin.Isınırsınız.
Hiç mi :D
ona iyi davran.
Geri dönmesini istiyosun ona açık açık söle :)
ne desem bilemedim :):)
sende haklısın ama seviyosun işte :)
cazibeni kullan
İple baglayabilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar