Severek evlenmedim. Ve çok pişmanım keşke hiç evlenmeseydim diye ama hersey için çok geç. İnsan hiçbirsey hissetmettigi insanla aynı evde mecbur yaşamak çok zor. Etrafımda görüyorum severek evlenenler ya da bilmiyorum çok özeniyorum. Keske bekar kalsaydim dusuncem bu , Sürekli kavga tartışma evliliğimiz bu yüzden böyle gidiyo kimse anlamıyor beni.. sadece içimi dökmek istedim 😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamlar,
Severek ya da sevmeyerek evlenmeyi ayırt edemiyorum. Severek evlenirsiniz bir anlık heyecan ile. Fakat bunda da mutsuz olmayacağının garantisi yok. Bu konuda biraz şansız bir insansınız. Görücü usulü evliliklere bu yüzden fazlasıyla karşıyım ben. İnsanı bile bile ateşe atmak bir bir şey.
Boşanalım desen öyle bir şey mümkün değil. Eşin nasıl bir insan onu da bilmiyorum. Minimum şekilde hayatını en azından daha pozitif bir tarafa çevirmen gerekiyor maalesef. Gerekirse mutsuz olduğun konuları eşin ile paylaşabilirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKardeşim bende severek evlendim aynı şekilde hergun eşim kavga etmeye bir şey buluyor 3 ay lik evliyim artı 4 haftalık hamile kaldım annemde çatı dalaşmadı vardı dayı kızında da annem ilk çocuğunu kaybetti bu yüzden bende bizde böyle durumlar var devlette yapmak istemiyorum son aylarda gidicem dedim bana dedi ki ben boşa özel e para veremem diğer insanlar dan ne ayrımın var filan araba için altın verecektim vermiyorum madem doğumda kullanıcam eger olursa dedum ve şu an bilmiyorum pazartesi ve dün merdven çıkarken ilk doktor sağ yumurtalıkta gördü kist dedi yeni oluyordu anlamadı orada sağ tarafta kaşık ta ağrı olup nokta kadar kan geldi pazartesi de yoruldum çok i gün nokta kadar kan geldi eşim dün yanımdaydı ağladım korktum dış gebelik mi var diye yemek yapicak tim hal kalmadı ama eşim yemeğin yanına salata yapican mi düşmedi ya dedi dış gebelikten şüphelendim neyse yemek yedik çay koymuştu eşim mac i vardı ben uzandım gittim araştırıyorum korkuyorum çünkü eşim çay getircen diye bekliyordum uzanmissin dedi ben korku araştırma ve hiçbir şey umrunda değil saglikliyiz neden olsun dedi sağlık ile ilgisi yok her insanın başına gelebilir kendinden şüphen mi var dedi umarım dış gebelik gibi bir şey çıkmaz yoksa diline dusucem ve anladım ki hamile kaldığım da ben tek basimayim can benim can çıksın senin can
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende aynı durumdayım inanın, saat zaman geçmiyor. Gençliğimiz bitti. Mantık evliliğiydi. Şimdi aileler ne der kurulu düzen çocuk diye ayrılamıyorum da. Sizin çocuk yok en azından, yıllar geçmeden ayrılabilirsiniz hanımefendi
03 Yorumla- 1 yıl
Bende aynı durumdayım.2 çocuğumda var. Artık üzüntüden sağlığımı kaybediyordum mecbur boşandım
- 1 yıl
Bazı insanlar dar çevrede yetiştikleri için evlenmek için uygun zamanlarda sevmekten sevilmekten kaçıyorlar ayıp geliyor onlara. Daha sonra da bakmışın yaş ilerliyor bi telaş hoop evleniyosun. Bazıları sonradan sevip mutlu olabiliyor ama ben yapamadım sağlığım gidiyor.
- 1 yıl
Mantık evliliği kadar mantıksız bişey yokmuş. Bir insanın sadece iyi olması evlenmek için yeterli değil. İlk başta karşındaki kişiye gönlün ısınacak gerisi teferruat.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
42Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBence ayrılmanız lazım,.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Kendine bi iyilik yap kesinlikle bu donemde cocuk yapma hicbi aile baskina gelipte cocuk olur isler duzelir deme olan masum cocuga olur belliki gorucu usulu ve cok kisa surede sevmeden mantik evliligi yapmisin yalan yok benimde kendi adima en cok korktugum boyle bi evlilik turu cunki biriyle tanistiginda onunla omur paylasmak icin iki tarafinda iyi niyetli insan olmasi yetmez kultur dusunce uyumu aski gozlerde hissedebilmek bunlar yoksa afedersin zevk almadan yaptik demek icin cinsel biseler yasayan iki yakin arkadas gibi ayni evde adi evli olarak takilmak umarim musmutlu olcagin en guzel sans seninle olur
18 Yorumla
Soran+1 yılCok teşekkür ederim. İnşallah ya :)
Soran+1 yılEvet öyle oldu
- +1 yıl
Hadi yaa bende kendi adima bundan korkuyom yas 32 olunca aile cevre surekli bi arayista ve aile isin icinde olunca tanimaya firsat kalmadan hemen ilk yaza dugun vs eee hani kanimizdaki ask isinlanmasi hani icimizdeki kelebekler ne bilim bide direk evlenmek icin gorusuyosun ya karsindaki cok guzelde olsa insan bi asik olamaz cunki nasil kalbini elde edebilrim demiylsun zaten benim gbi bi bakis olur heralde cok basite iniyo
Soran+1 yılYani istediğiniz kadar yaşınız 32 olsun erkekler ztn geç olgunlaşır. Ama cidden birini tanıyin öyle evlenin. Aileler istediği kadar desin. Dünya da 1 defa yasicaksiniz. Birini taniyin iyice öyle evlenin.:( umarım kendinize göre biri çıkar karşınıza
- +1 yıl
Bunun tanimakla tanimamakla alakasi yok.. evliligin ilk 5 senesinde herkes tartisma surtusme yasar.. hicbirsey disaridan gorundugu gibi degil.. Basinizda olgun eveveynler varsa size yol gösterir.. O disaridan ozendiginiz iliskilerdede dogru olgun ebeveynler o iliskiyi yonlendiriyor.. bu yuzden esinizle iyi degilseniz ailelerinizle konusun ya da abla abi teyze vs gördüğünüz kisilerle.. Aile etraf gencleri ne kadar kucaklarsa o kadar iliskiniz oturur.. bunun gorucu tanismayla alakasi yok.. arkadaslarim yillarca cikip evlenenler var.. Birbirlerini yiyorlar.. dedigim gibi size rehber lazim..
Soran+1 yıl@Serezki bizim ailede rehber olacak birini görmüyorum. Ve kimseye bisey söylemek istemiyorum çünkü herseyi kendi bildikleri gibi anlicaklar. Dışarıdan gördüklerime inanın hiçbir aile üyesi karismiyo. Benim ailem beni zorla vermedi. Ama onların da parmağı vardı yinede. Bu durumda olmamin. :(ben ask evliligde istemiyorum. Demek istediğim keşke bekar kalsaydım daha iyiydi. Bi insan ilikisde bile bisey hissetmiyorsa o evliliği kim gelir kurtarır istediği kadar büyükler de konuşsun onların hayatı değil. Bugün konuştular 2 gün iyi olduk sonra yine aynı olur.:(
- +1 yıl
bu bir defa konusmayla olmaz ki:) Size surekli rehber olacaklar. Hepimizin basindan gecti.. Sizi sozleriyle yonlendirecekler.. Bu yillarca da surebilir. Her aile cocugunun evliligin de yardimci olur. Biz evlendigimizde yanimizdalardi 10yil gecti hala.. Sozleriyle bizi egitiyorrlar.. Birde bu insanlar ilkokul mezunu, biz üniversite:)))) Simdi esimle evliligimiz oturdu.. Ne sacma seyler icin kavga ediyormusuz:).. Bu evliligini yürut.. Sokakta insan yok.. Baska biriyle durumun degismez.. Elinde olani en guzel sekilde evirip cevirip guzellestirmelisin. Anne ve baba oldugun da cocugunla daha buyukproblemlerin olacak. Cocuk eşe benzemez.. Madem ki olgun ebeveynin yok bunu sen ustlenmelisin.. Giyin süslen kendinle ilgilen. Ayrica bekarlik iyi birsey degil. Duzgun bir isin evin olsa o evde yalnizkalicaksin. Es yok cocuk yok.. Arkadas hersey zamanla insani terkeder.. Saglikda terkeder.. Evlilik insani mesgul eder Arkadaslarin bile bekar oldugun icin veya bsanmis olduğundan potansiyel rakip gorecekler.. Bu yuzden ogut vermek degil ama kendini mesgul et. Birseylerle ugras. Kurslara katil maddi durumunu bilemem ama ailenin evinde bekar bosanmis yasamak bir facia.. O yuzden esine ve kendi e deger vermeye basla.. kavga dilini birak ve sabirli ol.. Dedigim gibi yinede ailenle konus.. Cahil bir anne baba bile en sevmedigi cocugunun bile uzulmesini istemez:))) Iyi bir anne olacaksin eminim.. Cunku problemlerine cozum ariyorsun.. Haydi ayagakalk ve bugunden esini tatli sozlerle kandir:)) erkeklerin saf bir tarafi vardir:)) Vs bunu tatli dilinle kullan.. inan esin eski. kavgarinizi bile hatirlamayacak:))) En kizdigin davranislarini bile gülerek söyle.. Gülerek laf sok.. Erkeklerin balik hafizasi vardir.. Sen yeniden başlarsan o da yeniden başlar.. Hayst mücadele.. Unutma disaridan gorduklerin anladigin sekilde degil.. Disaridan "balim gülum hayatim askim" diyenlerin durumu senden farkli degil.. o pozlara davranislara fotograflara inanma:))) Kendi hayatini esini ortamini guzellestir.
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. severek evlenmeden zaten hata olmuş evlilik kafa uyumu olunca güzeldir her konuda çiftler arkadaş gibi olmadığı için sorun yaşanıyor çok severek evlenenlerde zamanla monoton olunca eskisi gibi olmuyor sonuç en güzeli bekarlık sultanlık evlenmeyin 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılGeçti artık bende çok isterdim bekar olmayı
- Aşk İlişkileri konusunda 810 cevap paylaştı.
+1 yılAaa mutsuz bi evlilikte cıkan bi İnsan olarak seni çok iyi anlıyorum
Zaten sevgi olmadığı için tartışılıyor, bi taraf sevilmediğini fark ettiğinde diğer tarafa baskı uyguluyor. Her konuda..
Konuşmak dertleşmek istersen özelden bana ulaşa bilirsin..
Bu döngü elinde sonunda boşanmaya bakacak..
Sen cocuk yapmamaya bak..20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılUzucu fakat hep soylerim yurdum kizlari es arkadas sevgili secmeyi bilmiyor sevmeyi bilmiyor ilgiyi hoslantiyi sevmek saniyor oysaki sevgi biten birsey degildir. bir omur devam eder devam ettigi gibi sevgi hemen olusmaz hemen olusan ilgidir hoslantidir cocuk yoksa bosanin derim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Benim sana tavsiyem kendini başkalarıyla kıyaslayıp içini karartma yapabileceğin şey çocuğun yoksa bir yere otutura biliyorsan evliğini çocuk yap oturmuyorsa kafanda evliliğin yapma bu dünyada ilk boşanan sen olmayacaksın üzülme sonda olmayacaksın kendine eziyet etmeyi bırak
10 Yorumla
+1 yılNelerden rahatsız olduğunu önce oturup konuşun karşılıklı konustuysan da böyle düşünmenin sebebi eşinin seninle ilgilenmemesi diye düşünüyorum kendine hobi edin işe gir veya ücretsiz belediye kurslarına katil resim bilgisayar dil tektil vs bir sürü kurs var kendine uygun olana katıl karşındakini değiştiremiyorum sen değiş eşin şaşırsin adamın rahati bozulur belkide kaybetme korkusu iyi gelir
12 Yorumla
Soran+1 yılEşim gayet ilgili benimle dediğim gibi bir hata yaptım bi anlık evet dedim evlendim. Mutsuzum sevmiyorum çünkü ne uaprsam yapayim
- +1 yıl
Terapiye gidin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeverek evlenen de mutsuz emin ol buna bazilari haric tabi hic. kacgasiz evlilik yoktur sen esini sevmeye calis ona baglanmaya calis ozamn biraz daha iyi hisedersen kac sene oldu evleneli
15 Yorumla
Soran+1 yıl2 sene ben kavgasız olmaz demiyorum. Olur tabiki. Ben daha Nişanlandigim dan beri hiç istemedim zorla sanki onunla gezdim konuştum. Hatta çoğu zaman bile konuşmak istemiyordum. Evlenincede durum aynı. Oldu
- +1 yıl
Keske evleeseydin nisanda oyle hisettigin zaman kendine yazik etmisin
Soran+1 yılBen ona söylediğim duygularımı o zaman. Ama eşim inanmadı evlilik heyecanidir diyip gecistirdi olmaz dedi.
- +1 yıl
Anladim ne diyelim olan olmus iyice duusun oyle karar ver ozamn cocuk olmadan ayril istersen ve iyi korun bu sekilken evliligin cocuk dusunmeyin sakin cocuk yspalim dahs iyi olur evliligimiz derse inanma daha zor olur
Soran+1 yılO çok istiyo ben sürekli gecistiriyorum. zaten çünkü onunla hevesim yok hicbisyee
Evlilik çok zor ya benimde uzun yıllar sevdiğim biri vardı nişanlandık ama bana kötü davranıyordu hiçbir istediğimi yapmıyordu ve bende çok sevmeme rağmen ayrıldım çünkü bana kötü davranıyordu saygı yoktu. Yani çok severek evlenmek isteyincede bazen olmuyor açıkçası şans işi ama bana soracak olursan eşin iyi biriyse sana iyi davranıyorsa sevmeye çalışabilirsin onu emin ol iyi insan az denebilecek kadar az. Onunla aktiviteler yapmayı sene ısınmaya çalış. Baktınki olmuyor ayrılırsın
10 Yorumla
+1 yılSeverek evlenmeyenler hangi cesaretle evleniyor anlamış değilim, sevmediğin birine nasıl katlanasın
16 Yorumla
Soran+1 yılYani insanların hayatlarinda ne olduğunu bilemessiniz. İnsan bir bakıyorsun neler nelere göğüs geriyor.
- +1 yıl
Kafana silah mı dayadılar anlamadım ki? Aile baskısı mı
Soran+1 yılHayır ailem baskı yapmadı aksine vermek istemediler
Soran+1 yılBenim durumum çok karışık ya ben nasıl anlatim. boş ver geldim işte bi şekilde bu duruma
Soran+1 yıl@johesa yani daha doğrusu şöyle diyeyim. Görücü usulü kötü bisey değil. Belki senin karşına severek evleneceğin birinden daha seveceğin biri çıkacak görücü usulü olarak. Sadece ani karar vermemen yeterli. Benim durumum şu aslında söylemek istemedim. şu an 24 yaşındayım. Ailem gerçekten iyidir. Ama bizim akrabalarda şu var. Özelikle amca çocuklarında birinin okulda derecesi iyi ya da onun mesleği çok güzel. ya da aa bak oda hemen evlendi gitti. Diye kıyaslama çok olurdu. Özelikle babam bizi her konuda kıyaslardi🤦♀️ ama oda bizim iyilimiz icinmis biz daha iyi yerlere gelelim diye. böyle böyle sürekli pikoljom bozuldu. Beni de eşim istiyordu o zaman kaç defa geldiler yok dedim. Sonra bi an dedim istiyorum. Sırf çevremdekiler evlendiği için bende evet dedim. Ailem bana karşı gerçekten çok iyidir herseyimj alırlardı hala bile herseyimi alıyorlar evliyim. Bekarken çok rahat heryere gider gelir gezerdim. Ama bi huyları var. Kendi ailelerinde rekabet içindeler bu yüzden de bizi yaktılar. :(
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeverek evlenen de pişman yani bence saygı yok ondna oyle
23 Yorumla- +1 yıl
Aynn disardan haha hihi iclerini bilemez kimse zor evlilik her insan tasiyamaz agir gelir bana gelmisti..
- +1 yıl
Aynen sevgi olmadan hiçbiri olmuyor
Soran+1 yıl@pirpirella000 aynı böyle evet saygıda yok
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılMutsuz bir evliliği yürütüp mutsuz olmaktansa, yalnız mutlu olmak daha iyi.
24 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir kapı yok artık:(
- +1 yıl
Kendine bakacak maddi gücün yok mu?
Soran+1 yılAyrılsam da ailemin evine gitmek zorundayım ve ben evlenip boşanan birinin aile evinde daha mutsuz olduğunu gördüm öylede oraya da gitmek hiç istemiyorum kendim de tek başıma yetebilirim ama aile işte
- +1 yıl
Kendine bakacak gücün varsa, kime ne Allah aşkına. Birde bırakın boşanan birinin aile evinde mutsuz olması hikâyesini
Önceden bilmiyomuydun bunu adamı hayattan sogutuyosunuz
11 Yorumla
Soran+1 yılBiliyordum. Ama yinede böyle olması gerekti
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Dışarıdan evlenince alışırsın diyenlere ders olsun. Ayrılma durumun da mı yok?
15 Yorumla
Soran+1 yılYok maalesef çocuk ta yok ama. Bilirsiniz akrabalar rezil oluruz falan kafası çok:(
Soran+1 yıl2 yıldır yapmaya çalışıyorum dönüp dolaşıyor aynı yere geliyoruz. Bakalım daha nekdar sürecek yinede teşekkürler
Soran+1 yılYok olmuyor hicbirseyinden keyif almıyorum dışarıdan çok mutlu çift görünüyoruz bilmiyorlar hergun birbirimizi yiyoruz :( ama hepsi benim yüzümden. İnsan değer verdiği insanın herseyine katlanır. Ama ben katlanmiyorum katlanmak istemiyorum. Benim için sıradan biriymiş gibi geliyor. Bencil biriyim de :((( sevmiyorum hicbiskilde hemde 🫤
+1 yılyanlış anlama beni ama neden sevmediğin biri ile evlendinki neyse soruna gelecek olursak da aynı evi paylaşıyığın birine isinmak biraz kolaydir bence onu sevmeyi dene iyi huylarınıngöz önünde bulundur ısınırsın inşallah
21 Yorumla
Soran+1 yılİyi huyu çok emin ol kimse bi neden olmadan durduk yere evlenmez sevmediği biriyle. 2 yıldır böyle ve sevmeye çalışmak istemiyorum çünkü. Asla sevemiyorum
+1 yılSakın kendini o adama mahkum hissetme sen bu hayata bi kere geliyorsun bi kere yaşayacaksın mutsuz olduğuna gerçekten eminsen sevmiyorsan bence ömür boyu sürdürme bunu. Sevmeyerek neden evlendin onu anlayamadım da herneyse.
11 Yorumla
Soran+1 yılOldu bi şekilde işte evlendim. Teşekkür ederim yorumu. İçin;)
+1 yılBişey hissetmediğin insanla aynı hayatı paylaşmak çok zordur. Bi de etrafından çocuk yapınca düzelir tavsiyeleri gelir. aman o hatayı yapma geri dönüşü daha zor olur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik sevdiğinle bile olmuyor zor iş, bunu fark eden soluğu mahkemede alıyor sevmediğin biriyle hiç çekilecek değil. Eninde sonunda bırakırsın emin ol
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇocuk yapayım deme sakın hiçbir zaman, illa batacak bir gemiye onu da ortak edip onunda hayatını mahvetme
+1 yılMerhabalar
Öncelikle hayata küsmek yok ama boşan derim çocuk varsa sıkıntı yoksa rahat olursun10 Yorumlaşu an aynı durumdayım biliyor musun dün gece kapiyi çarpıp çıktım evden yıldım artık
41 Yorumla
Soran+1 yılYaa çok üzüldüm peki durum tam olarak ne sizinki
+1 yılEvlendikten sonra erkeklerden genelde bir boş vermişlik oluyor bu da size ilgisiz olduğunu düşündüğü ilişkinize 5 yıl bekleyin derim
13 Yorumla
Soran+1 yılYok tam aksine çok ilgili ben çok ilgisizim
- +1 yıl
O zaman tam tersi normalde bayanlar ilgilenmek var çok fazla sıkıyor o zaman bu da sizi olmuş olabilir Bir aile uzmanlığı danışın derim
Soran+1 yılTsk
Oturucan o zaman nie evlendin he git koçanı aldat mi diyek sana he hem sevmeden evlen sonra sevmiyorum de evlenmeseydin
041 Yorumla
Soran+1 yılBen kocami mi aldattim pardon ben biliyorum evlenmesyedim ama oldu bikere umarm sizin başınıza gelmez böyle konusuyorsunuz
Soran+1 yılCidden mi ya evet gerçekten bende sevgi yok alismislik var. Yani alışmışım artık ona 1 hafta görmesem üzülürüm ama sevmiyorum ve oyuzden çok huzursusuz. Teskeurler sizede mutluluklar. Siz yine güzel dusunuyonuz esiniz için ben çok bencilim
- +1 yıl
Ya yapacak bı şey yon sevdigim deli olduğum 7 ilişkide baktım olmuyor bana kötü geliyor başımı hep bleya sürüyordu kafa dengi takılmalık ama olmadı yol verdim zor oldu ama evlenmicem dedim bı an oldu işte şimdi eşimi ölene kadar seviyorum bana nispet yapmaya çalışan hanfendi başıma bela oldu musallat gibi en son kurtuldum ondan eşimi de kurtardım onun belasinda kısaca kardeşim zamanla seversin
- +1 yıl
Düşün çocukluk askimda ailem herkes birini taniyodu ama deliydi son yillarımız kirdi kafayı iyice yol verdim ışık kızıyla evlendim de ne ara baba oldum 2 çocuk yolda ona bile anlam veremedim kizcem 3 girdim olşumunda 4 ayı kaldı şafagi biraz karanlik atarsa doğan güneş dicek hayırlısı sizede nasip olur iyi günler duam sizinle sana iyi gelen insanla mutlu huzur veren buda eşin olsun sevmiyor ne aşk meşk hepsi boş
Soran+1 yılPeki. Böyle bi yerde ne işiniz var evlisiniz üstelik aktif kullaniyorsunuz. Ben bu soru için actim
Soran+1 yılYaa çok teşekkür ederim. Peki nerden başladı. Ona sevginiz illaki biseyler oldu özel değilse
Soran+1 yılYok ben o anlamda demedim bu sitede gerçekten dzugun kullanan cok az var
Soran+1 yılNe diyim Allah daim etsin mutluluğunuzu darısı başıma ama ben kendimde görmüyorum bilmiyorum duaniz için teşekkürler :;)
- +1 yıl
Allah büyük kardeşim öyle deme bak kötü duruma duserdin asla bak asla kötü düşünme hep onu düşün pozitif ol o senin helalin eşin lütfen kardeşim Allah sığın sevmeye çalış bı yerden sonra bak gorcen onsuz nibyere ayrimican böyle evlilikler daha bağlı sıkı ve sonsuz oluyor emin ol
- +1 yıl
Bı ara ciddi tartışma oldu o dedi bisanalim bu sefer o gece uyumadım annesinin evine gitti bu müziği dinledim biri var haram bana
O gece sesi Sona verdim millet ayağa kalktı resmen bağırıyorum falan kafa milyon zaten bı baktım akşam aşkım ❤️ gelmiş eve deli olucan sen bekle kocisine insalah çok mutlu olursunuz Duam sizinle size bize dua edin kardeşim Allah ailemize ve evliligimizi daim etsin amin inşallah amin amin
Soran+1 yılBenim eşim de beni çok sever gerçekten herkesten çok belli eder çok ilgili 1 dediğimi 2 etmemiştir hep yapmstir şehir dışı olsun simdi de yurt dışı istedim ona da evet dedi. Kendisi de çok iyi biri. Ama nekdar da iyi olsa ben hicbisey hissetmiyorum. Hatta keşke geriye donebilseydim diyorum ben gerçekten. Kendimi övmek gibi olmasın etrafımdakiler bile der. Nasıl aldı büşra diye eşim için. Gerçekten güzel bir kızım isterdim istediğim gibi biri olsun. Bu gerçekten tiple de değil inanın ben ona da bakmıyorum. Bir insan ses tonuyla bile etkileyebilir ya da konuşmasiyla hareketiyle oda yok maalesef. Birde ztn başından beri hiç isinamadim. Öyle öyle gidiyo işte bir ömür de böyle gidecek yinede çok teşekkür ederim yorumunuz için inşallah hayırlı bir kapı açılır.
Soran+1 yılÖyle işte piskoljim bozuldu bi kaç defa istemeye geldiler önce yok dedim sonra evet dedim. Nisanliykende istemediğimi dile getirdim ama atmadı yüzüğü
Soran+1 yılİnşallah edeceğim Allah razinolsun tekrardan sağlıcakla kalın
Soran+1 yılBosverj siz beni yeterince yardımcı oldunuz. Çok çok teşekkür ederim. Yapacak bisey yok. buda benim imtihanım
Beni de sevmediğim biriyle evlendirmek istiyorlar
Sarmaz dimi12 Yorumla
Soran+1 yılBilemem belki daha çok seveceğiniz anlasabilcegniz biri olur. Hayirilisni isteyin.
+1 yılValla ilk tavsiyem olarak çocuk yapma diyebilirim. Geri kalanını bir doktorla falan görüş profesyonel destek al.
00 Yorumla
+1 yılEvlenene kadar şey yapıyosnz evlenince de böyle oluyor
06 Yorumla
Soran+1 yılHayatımda herseyi yaşadığım ilk eşim oldu. Daha önce ilişkim oldu oda uzaktaydi oda çok sürmedi ztn. :((
- +1 yıl
Acele etmişsin iste aşko kaç yşında evlendin
Soran+1 yıl22
- +1 yıl
Bence erken
Soran+1 yılEvet öyle ztn
- +1 yıl
Evlenmeyi çok heves ediyorlar ama evlenince kaçıyor
+1 yılKendin isteyerek evlenmedin o zaman görücü usulü mu? Ya sürekli kavga ediyorsanız en mantiklisi ayrılmak değilmi ömür boyu sevmedigin ve istemediğin bi adamla yaşayıp hayat kuramazsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sevmedigimle konusamam bile. sen nasil evlendin. buyuk konusmayayim da. hic mi bir sey hissetmiyorsun
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende konuşmadım zaten Nişanliyken de sanki bana işkence cektiritorlar gibi beni almaya geldiğine dışarı çıkacağım zmn. Suratının ifadesi gtitigm heryerde sanki boşluktaymisim gibi. Hicbisey anlamadan geçiyordu arkadaşlarımla gitsem daha çok mutlu olurdum. Ama oldu işte bi şekilde:(
Cevap sahibi+1 yılKeske bu durumu fark ettiginde bitirseydin. neyse olan olmus. peki ayrilmayi dusunmuyor musun
Soran+1 yılSöyledim ama dinlemedi. Düşünüyorum Düşünüyorum ama yok. Daha kötü olcak gibi geliyor bi kere evlendim. Çok çok kötü bisey yasamassam ayrılamam
Cevap sahibi+1 yılBu sence kotu degil mi. hani maddi sknti olur. idare edersin. tartisma olur. barisirsin ama sevmedigin biriyle zor. bir de cocuk olursa ne yapacaksin. bence ayrilmalisin. ilerisini dusun
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonsuza dek bu mutsuzluğu çekmek zorunda değilsin bunu biliyorsun. Geri dönüş hakkın her zaman var kendine eziyet etme
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet geri dönüş olarak ölebilirim
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNereye kadar kendini yıpratma
11 Yorumla
Soran+1 yılÖlene kadar galiba
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Kaç yıldır evlisin?
13 Yorumla
Soran+1 yıl2
- +1 yıl
2 yılda bu duruma gelmek üzücü olmuş çocuk felan var mı? Dilersen konuşuruz ne işe yarar bilmem içini dokersin
Soran+1 yılYok çocuk yok tsk
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılMantık mı evliliğin
110 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Şu an ne düşünüyorsun
Soran+1 yılBir ömür böyle sürecek ve mecburum iyi ya da kötü gidecek diyorum:(
- +1 yıl
Kendini kandırıyosun
Soran+1 yılEvet aslında gidip uçurumun kenarına atmalıyım kendimi.;) bazen dusunmuyo değilim elimden başka bisey gelmiyo
- +1 yıl
Hayır canım o kadar da değil ama
Soran+1 yılYapacak bisey yok o zaman
- +1 yıl
Kaç yaşındasın
Soran+1 yıl24
- +1 yıl
Çalışıyomusun
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Peki eşiniz sevemeyeceğiniz biri mi?
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet sevmiyorum hiç hemde
Gizli Üye(36-45)+1 yılCocuk yoksa bosan gitsin hataya hata eklemeden daha cok zindan etmeden
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl evlendin o zaman?
12 Yorumla
Soran+1 yılEvlendim işte
- +1 yıl
Neden dolayı işte
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeverek evlendim mutlu olsam burada olmazdim
19 Yorumla
Soran+1 yılCiddimisiniz
- +1 yıl
Gercekten isim dha8l esim 8cin secmis biriyim
Soran+1 yılAnlamadim
- +1 yıl
Isimi dahil esim icin secmis herseyimi ona admis biriyken bu haldeyim
Soran+1 yılPeki neden ya neden bukadar severken bi anda
- +1 yıl
Zaman beklenti ve istekler
Soran+1 yılAnladım. Ne diyim yani hayırlısı olsun hakkında
Soran+1 yılPeki burada olmazdım dediniz ya soru sormak amaçlı mı yoksa başka türlü mu
- +1 yıl
Vakit gecirmerk bazen sorularla sohbetle kafa dagitmak belki guvenijr bir partner buabilmek aslinda artik cok uzun vade dusunuyorum kafam ne esiyorsa tercihbediyorum
+1 yılÜzülme , yalnız değilsin :)
13 Yorumla- +1 yıl
tartışma sebeplerinizi merak ettim. ailesi mi , maddi sebepler mi , alışkanlıkları mı
Soran+1 yılYok hiçbiri değil. Sorun benim aslında eşim, ben ona iyi güzel davransam oda benim için dünyayı önüme serer. Kötü alışkanlıkları yok ben sevmiyorum sorun bu
- +1 yıl
senin durumun en zoru
+1 yılBunu senin değilde aklımdaki kişinin yaşamasını isterdim
10 Yorumla
+1 yılNeden peki evlendiniz sanırım böyle bir hayat çekilmez ama inşallah düzelir ne diyeyim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılheekes deli gibi sevismiyo iste evlenince. ayril yolun basindayken
00 YorumlaCanım ayrılmak her zaman iyidir böyle durumlarda
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBnmde oyleydi bitti 3 sene oldu
12 Yorumla
Soran+1 yılKaç yıl evli kaldiniz
Cevap sahibi+1 yıl6 ay
Aynanın karşısına geçip kendi kendine sor o zaman neden evlendim acaba sevmediğim biriyle cevabını yüzünde göreceksin
00 YorumlaNeden geç olsun. Sürdürmek zorunda değilsin.
10 Yorumla
+1 yılNeden sevmeyerek evlendin ki
11 Yorumla
Soran+1 yılGeriye dönseydim gerçekten evlenmezdjm ne ben ne o acı çekmezdi. Evlendim işte
+1 yılBir anlık yeni kararlarla zindan etme hayatını
13 Yorumla
Soran+1 yılOff ettim bile ya yaşım 24 ve bütün heveslerim uçup gitti
- +1 yıl
Cocuk var mı peki, yine de bi yolu bulunur
Soran+1 yılYok
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSenin kafan eskilerinde kalmış herhalde
01 Yorumla
Soran+1 yılEskilerim yok kimsede kalmaz benim kafam
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden evlendin?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendi düşen ağlamaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla alışırsın.
10 Yorumla
+1 yılValla seni iyi anlarim ve kolayinida buldum
04 Yorumla
Soran+1 yılNe yaptin
Soran+1 yılGerek yok konuşmaya anlatacaksan burdan anlat. Bu soru için açtım ztn birileriyle dertleşmek için değil:(
- +1 yıl
Keyfin bilir
- +1 yıl
Iyi gelirdi kafan dagilirdu
Dertleşelimmmi
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır teşekkürler
Soran+1 yılYol ayrilmam zaten yani o ayrılmaz. Umarım ya inşallah düzelir çok isterim. Ama sanki hep böyle geçecek ya da yaş alınca artık mecbur katlanilacak hissi olacak. O zamanda en güzel yillarim gidecek:(
Soran+1 yılPeki :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliliğin sonu bu elbet husran
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşan hayata 1 kez geliyorsun
10 Yorumla
+1 yılBosan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nedir sıkıntin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Boşan
00 Yorumla
+1 yılBosan
00 Yorumla
+1 yılSorun ne