Umutlarımın tükendiği noktadayım, 3 kere sözüm bozuldu. Artık batıyorum?

28 yaşındayım. Daha önce 2 kez nişan attım. İlkinde çok gençtim. Üniversitedeyken evlenmek istedik ancak nasip olmadı. İkinci ilişkim de bayağı sürdü. Oda olmadı, çok kötü kazık attı bana (borca sokup tüm paramı yedi, daha fazla kredi çekmemi istediginde ayrıldım. Dugune birkac ay kala bıraktım). 3. Kez ise tam nişan yapacaktık, beni çok kötü dövdü (aldattığını öğrendim ve tartısmaya başladık), zorla cinsel yakınlık kurdu söz dönemi boyunca. Polise şikayet edip onu da terkettim.
Göz alıcı bir güzelliğim olduğunu söylüyor çevremdeki herkes (benim kendime oyle cok guvenim yok). Ayrıca maddi olarak da çok iyi bir noktadayım ama mutluluğu yakalayamiyorum. Allah'a inancım sonsuz, namazımı kılıp duamı ediyorum. Ancak artık umutlarım sönüyor.
Inanılmaz üzgünüm başıma bu gelenler için. İnanın öyle kötü huylarım da yok. Karşımdakini kırmamak incitmemek için elimden geleni yaparım. Ailevi olarak da çok sorunlarım var, her zaman kendi mutlu yuvamı kurmak istedim ancak oda olmuyor.
Cebimdeki para, güzelliğim mutluluğumu etmiyor. Artık kim ne için yaklaşıyor anlayamıyorum.. erkeklerden çok korkar ve soğur oldum, sadece çalışmak için evden çıkıyorum, yaklaşık 1,5 yıldır kimseyle konuşup görüşmüyorum. Sanki bir bataklığın içindeyim. Yakın arkadaşlarımın hepsi evli ve çok iyi eşleri var, ısrarla bana hep büyü yapıldığını söylerler.
Görüştüğüm kişilerin ne yakışıklı olmasına nede zengin olup olmamalarına asla bakmadım. Her zaman ciddi bir ilişkim olsun, mutluluğu yakalamak istedim. Maalesef ilişkilerim de hep nişana kadar gitti, böylesi dahada kötü oldu. Artık kimseyle tanışacak yüzüm de kalmadı.
Her zaman terkeden taraf oldum çünkü her konuda üzerime çok fazla baskı kuruldu, ilişki içindeyken hep cehennemi yaşattılar bana, maddi manevi bitirdiler.
Güncellemeler
+1 yıl
Canımdan çok sevdiğim bir köpeğim vardı sadece. Oda öldü. Buda tuzu biberi işte.
Umutlarımın tükendiği noktadayım, 3 kere sözüm bozuldu. Artık batıyorum?