Iddaa ve galiba sonum geldi?

Merhaba sevgili arkadaslar burada kimseyi tanimiyorum ama sanki kardes , kizkardesime derdimi anlatir gibi yazacagim ,7 yil önce evlendik ve ben hep iyi bir es oldum arada cok az miktarda iddaa oynuyordum , sonra 3,4 yil gibi hic elimi bile surmedim , surekli kendimi ise adadim esime aileme iyi biri olabilmek icin , trafik kazasinda babami kaybettigmde anksiyete ilaci almaya basladim , ama bunlar benim sosyal ve calisma hayatima hic yan etkisi olmadi , iyi bir gelirim olmasina ragmen benim ve esimin yine az cok iddaa oynamaya basladim , esim ilk baslarda bisey demiyordu ama artik kaybettikce daha yüksek miktarlara oynamaya basladim tek amacim kaybettigimi alip bir daha o illette bulasmamakti , 2 tane cocugumuz oldu esim isinden ayrildi , ben de surekli calis eve gel sanki iddaa oynayinca kafam dagiliyordu , ama son 6 ay bayagi bir kontrolu kaybettim , hicbir zaman onlari cok zor durumda brakmadim ama ciddi miktarlar da harciyordum , esim hep anlayisla ve sabirla bekledi , sonra borc aldim 1000 euro gibi gittim onu da iddaa da harcadim , yetmedi 500 euro daha aldim onu da harcadim ve kendimden utandim igrendim , ben hayatim boyunca cevrem tarafindan sayginligimla aileme sahip cikmamla calismamla herkes tarafindan takdir edilen biri olarak bugun intahar karari aldim , dedim insanlar kumarda evlerini kaybeip bankaya onca para borclanip hayatini devam ettiriyorlar, onlarin yaninda benim yaptigim hicbisey gercekten , ama esimi cocuklarimi ve benim bu profile donusmem gercekten beni yikti bugun calisiyorum eve dondugumde biraz kendimle bas basa kalip, hayata veda etmeyi dusunuyorum ( esim ve cocuklarim memlekette ) bunu buraya yazdim cunku su anda calisiyorum ve cok doluyum belki sizlerden de bir yorum gelir Saygilarimla

Iddaa ve galiba sonum geldi?