Ben nişan attım ve belirli bi süre sonra şu an başkasıyla evlilik adımı atıcam ama korkuyorum ne yapmam gerekiyo bilmiyorum?

4 senelik bi ilişkim vardı ikimizde küçüktük tabi askere vs gitti geldi evlenmek istedik sonrasında onun cezaevine girmesi vs beni etkiledi bana soguk falan yaptı ben o halde nişan yaptım 4 ay nişanlı kaldık ayrıldık sonucunda ayrıldıktan sonra konusmayı kestik sonrasında bi şekilde yine ulastı sırf ailem bişeyleri bilmesin diye her defasında korkuma cevap verdim ama bi gün abisi ailemle oldugum eve saldırdı ondan sonra ben teli kullanmadım bana ulasmadı hiçbir yerden hesabıma para atarak ulasmaya çalıstı herneyse benim şu an 10 aylık bi ilişkim var evlilik aşamasına geldik evlenme teklifi vs etti o kürt ben türküm adetleri vs nasıl olur bilmiyorum sevgilimi çok seviyorum onunlayken herşeyi unutuyorum ama evlilik ciddiye binince eski nişanlımda aklıma rüyalarıma giriyo napıcam aklım kafam çok karışık evlenmelimiyim yoksa evlenmemeliyim diye

Ben nişan attım ve belirli bi süre sonra şu an başkasıyla evlilik adımı atıcam ama korkuyorum ne yapmam gerekiyo bilmiyorum?