Nişanlıyım ama kararsızım ne yapıcam?

Bu sene ocakta tanıştık instagramdan tanıştık. konuşuyorduk o sevdiğini çok yoğun şeyler hissettiğini söyledi görüştük. Anlayışlı beyefendi aynı dili konuşan insanlar gibiydik. Ama ilk tanıştığımızdan beri bir sorun vardı. Aramızda 15 yaş fark var. Boyu benim kadar neredeyse aynıyız 1.60 im 65 oda. Gözüme hitap etmiyor. Önemli olan benim için anlaşılmak saygı görmektir. Ayaklarımı yerden kessin diyecek bir evlilik hayalim olmadı hep mantıklı bir evlilik istedim tabi ki sevgi de olacak ama saygısız bir sevgi yürümez kanaatimce. Görüştük konuştuk ara ara yaklaşıyor bana bir yerlere davet ediyor uyarıyorum ama aynısı oluyor. Karşıma alıp rahatsız olduğumu dile getirdim ağlayıp ama yine ve daha fazlasını yaptı. İpleri güvenip eline vermedim çok şükür o konuda ama sonra bu hareketlerinden sonra ben olan küçücük ilgimi de kaybettim istemiyorum seni dedim uyarmıştım ben bunlardan rahatsız oluyorum demiştim dedim. Dinlemedi gelip istiycez dedi. Ben de gelme ben başkasıyla evlenicem diyip kendimden soğutmaya çalıştım. Ama ciddiye alıp istemeye gelcem dedi. Seni sevmiyorum istemiyorum dedikçe anlamayıp dinlemedi. Hayır dersen ailene benimle yakınlaştigini söylerim dedi. Ailem bu konularda aşırı katı duyulursa çok kötü olur. Gerçi bir şey de yaşanmadı ona kendimi teslim etmedim. Geldi sustum istemeye geldikleri günün ertesi parmağımda yüzük buldum. Nasıl oldu nasıl gelişti anlamadım. Sussam olmaz konuşsam olmaz neyin içine düştüm. Güvensizlik oluştu sevmiyrusun sen beni diyorum ona neden zorla yaptın dedim. Zamanında hislandin yine seversin diye yaptım dedi. Hala aynı şeyler hissediyorum. Yanıma yakıştıramıyorum. Ne yapıcam düğüne bir aydan az kaldı ama kavgaliyiz yine sürekli tartışıyoruz. Eşya aldı ev dizdi her şeyi yaptı yapıyor ama ben korkuyorum nasıl olacak diye. Pişman olur muyum zamanla sever güvenir miyim. Çok sevdiğim başkasıyla evlenirsin diye korktuğum için yaptım bunu diyor.

Nişanlıyım ama kararsızım ne yapıcam?