Selamlar... Belki isteyerek belki istemeyerek yaptınız mı?

Selamlar... Belki isteyerek belki istemeyerek yaptınız mı?
Hayır beni sevenin kalbini hayatta kırmam.. bazı insanlar sevenin kalbini kırar kalbini kıranları da sever.. ama ben öyle yapmam.. zaten beni seven de olmadı şimdiye kadar
Kırmış olabilirim. Ben böyle şeyleri insanlık haline bırakıyorum. Bilerek veya bilmeyerek ani sinirle sevenimizi incitebiliyoruz. Ben böyle durumlarda gerçekten haksızsam eğer karşı tarafın gönlünü alabilmek için elimden geleni yaparım. Vicdan denen bir şey var ve onun yükünün altında kalmayı hiç istemem
Bununla övünmüyorum ama çok kerelerce kırmışımdır. 😞
Hayat bazen çok seçenek sunmuyor. Kırmakla kırılmanın arasında bir seçim yapmaya mecbur bırakabiliyor.
Bilerek kıranların bahanesini kabul edemiyorum. Madem bildiğin bir şey, olacakları görüyorsun, neden sonradan o kişinin kırılmasına izin veriyorsun. 😌
Kimsenin kalp yarası olmak için özel bir çaba sarf etmem balım. Ama bilmiyorum. İnsan ilişkileri çok karmaşık, bazen çok yoruluyorum. Yanlış şeyler yapıyorum, yanlış yollardan yürüyorum. Bahane olarak kabul edilemez ama "yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal" dediğim zamanlar oluyor. Umarım sende hiç olmaz. 😪
"İnsan ilişkileri çok karmaşık." katılıyorum. : ) fazla değer verildiği zaman belki de kırgınlık zor geçiyor. Bence kendi hayatında bunları farketmen çok güzel. 🌸 Bende küçük olsa dahi o kalbimi kıran insancıklara gamsız olmaya çalışıyorum jfjd 😌
Rica ederim. ✨
Sevgi, kırgınlıkları da barındırır içinde. Elbette kırdım. O da beni kırdı. Sevgi bu yüzden çok zor bir duygu. Umarım bir daha hayatıma uğramaz.
: ) Sevgi, bir o kadar masum, bir o kadar bağımlı, bir o kadar da kırgınlık içeriyor demek ki... Bunların hepsini yaşıyoruz, yaşamayacağa devam edeceğiz. İnsanız ve bazen sınırlı kalıyor durduklarımız. Sevgi, gölgemizde dahi olacak.
Cevap
42Cevap
Durduk yere kırmam kırdıysam kırdığı içindir...
Karşılıklı kırıyoruz 🙈
Hayır sevdiklerimi kırmamaya özen gösteririm...
Kırmış olduğum olmuştur ama öyle çok fazla değil gönlünü daima almışımdır ama benim kalbimi kıran insanların sayı çok fazla.
Kırmamaya özen göstersem de bazen hassasiyeti kaybettiğim zamanlar oldu. Gerekli olduğunda kırılması gerekir insanların ama durduk yere kırdıysam telafi etmişimdir.
Evet, isteyerek kırdığım oldu istemeyerek kırdığımda oldu. Bazen karşı taraf zorladığı için kırdığım oldu. Bazıları haddini fazla aşıyor. Zorluyorlar kırmak için.
Hayır soğuttum ama kırmak en azından bilerek olmada bilmeden de olmuşsa adı üstünde bilmiyorumdur
Sanırım evet. Sevildiğimi hissediyordum ama ben sevemedim tek taraflı da olmuyor. Fazla dürüst davranıp kırmış olabilirim birini
Kimse beni sevmedi ki, eger sevilseydim kimsenin kalbini kirmazdim
İllaha istemeyerek olmuştur diye düşünüyorum. İsteyerek zaten yapmak hiç istemem
Kırmamak için elimden geleni yapmıştım
Şimdiki aklım olsa asla
Bazen insanları kırmak zorundasın çizgilerini belirtmek için
İlla ki kırdıklarım olmuştur ama çok güzel de affettirmişimdir, gönüllerini almışımdır.
Genel olarak kalp kırarım ben. Rollenmek yerine kişiye ayna olurum. O da final de hatasını kabul eder etmez. Benim buzdağı kalbimi eritmek için değilde kırmak için uğraşanin, kırdığım kalbi umrumda olmaz
Çok defa kırdım, çünkü bir şey kırılmayacak diye kendi doğrularımdan vazgeçemem. Hayat çocuk oyuncağı değildir, toz pembe hiç değildir.
Kasıtlı yapmadık ancak mutlaka olmuştur. Şu dünyada kalbi kırılmayan kim var ki. Hepimizin kalbi bir şekilde bir seylere kırılıyor.
Hayir beni seviyorsa onu kirmam asla cok iyi yaklasirim sanki cok kisi sevmis gibi 2 kisi sevdi ve onlarla iliskim olmasa da kirmadim
Genelde bu konuya özen gösteririm. Ama keşke kalbi kırılmasın diye çok uğraştığım insanlar da bizim kalbimizi bu kadar düşünseydi 🥲
Yemin ederim bir kere kırmışlığım yoktu son ilişkimde itin g*tüne soktum kızı demek böyle olması gerekiyormuş
ilgi insanı tanınmaz hale getiriyor gerçekten. Fazla ilgi karşısında yanlış alarmlar verdiğim bir insan oldu ve onu son derece duyarsız umursamaz bir insana dönüştürdü bu durum
Melek değilim olmuştur illaki
Beni seven olmadı ki, olsa bile kalbini neden kırmak isteyeyim
Üzgünüm ama yaptım. Olmayacağını anlamak istemiyordu.
Çok kırdım ama genelde isteyerek oldu bunlar bildiklerim elbet bilmeden kırdıklarım da olmuş
Beni seveni bilemem kırmışımdır belki ama sevdiğimi kırmam.
Kırmadım kirmadigim için çok kırıldım ama zalim olmaktansa mazlum olmayı tercih ederim
Evet kırdım😕, normalde yapmam asla öyle şeyler ama ona yapmıştım. Ben öyle birisi değildim üzüldüğüm olay hem bu hem de bir insanın kalbini kırmak
Yapmadım ama o benim kalbimi çok kırdı
Bile isteye kırmamışımdır.
Benim sevdiğimin kalbini kırmıyım yeter.
Kırmadım ama kırıldık.
Kırdığım oldu.
Belki evet belki hayır belki yine evet
Hayır, kırdığımı hatırlamıyorum.
Kırmışımdır herhalde
hayır yapmamaya çalıştım
Kırmış olabilirim ama mecburdum.
Bilmiyorum ki. Kırmamışımdır inşaallah.
Tam tersi, sevdiğim benim kalbimi kırdı.
Belki olabiliy
İsteyerek bilerek yapmadım ama olmuştur
Kırmadım kırıldım çok şükür
Belki
Evet
Herkes kırar illaki.
Yakışmaz bize
Evet bir kere kırmıştım
Hayir
Evet maalesef
kırmadım
Kırdım