Kişilik & Karakter Kırdığınız kalbe yolunuz düştü mü? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Soru açık sizde açık olun 😁 Güncellemeler+1 yıl Konu sevgili değil 🤦 Kırdığınız kalbe yolunuz düştü mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. hayır ben kimseyi kırmamaya dikkat ediyorum çünkü vicdan azabı çekmek istemem.. kırarsam da zaten mutlaka özür dilerim kendimi affettiririm. 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Hiç hatırlamıyorum olduysa da. Kasten kırmam kimseyi, kırdıysam hak etmiştir. Yolum düşmez öyle olunca da. 0 0 Yorumla
Resimlerhayaller Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Daha cokkk kirdiklari kalbime yolu dustu kiranlarin🙃 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kolay kolay kalp kırabilen bir insan değilim fakat bazen bazı konularda yanlış anlaşıldım oluyor fakat gerçek manada bir insanın kalbini ben isteyerek kırdıysam orada bir şey var demektir. 0 0 Yorumla
Baymini34 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 313 cevap paylaştı. bence düşmesin yolun... o kırdığın umursamadığın kalbin kırık parçaları sana da zarar verir uzak durmak gerek. 0 0 Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kazı çalışmasındaymış kapalı gidemedik maalesef 0 0 Yorumla
Makro00 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 377 cevap paylaştı. Eski sevgili diyor beyler.. 0 4 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Taş Kafa sadece sevgililerin mi kalbi var 🤨 Yorumla Makro00 +1 yıl Sizi üsluba davet ediyorum. Yorumla sozsuZzaman +1 yıl By by Yorumla Makro00 +1 yıl Bu ne samimiyet? Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ben bir yolunu bulur yolumu dşürürüm.. 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. İsteyerek kalp kırmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
hayır ben kimseyi kırmamaya dikkat ediyorum çünkü vicdan azabı çekmek istemem.. kırarsam da zaten mutlaka özür dilerim kendimi affettiririm.
Hiç hatırlamıyorum olduysa da. Kasten kırmam kimseyi, kırdıysam hak etmiştir. Yolum düşmez öyle olunca da.
Daha cokkk kirdiklari kalbime yolu dustu kiranlarin🙃
Kolay kolay kalp kırabilen bir insan değilim fakat bazen bazı konularda yanlış anlaşıldım oluyor fakat gerçek manada bir insanın kalbini ben isteyerek kırdıysam orada bir şey var demektir.
bence düşmesin yolun... o kırdığın umursamadığın kalbin kırık parçaları sana da zarar verir uzak durmak gerek.
Kazı çalışmasındaymış kapalı gidemedik maalesef
Hayır kırdıysam mutlaka bir nedeni var
Eski sevgili diyor beyler..
Taş Kafa sadece sevgililerin mi kalbi var 🤨
Sizi üsluba davet ediyorum.
By by
Bu ne samimiyet?
Ben bir yolunu bulur yolumu dşürürüm..
Yapıştırsın diye uhu bile göndernem
İsteyerek kalp kırmam
Yok düşmedi
düşmez mi ya düştü tabi