Öncelikle iyi akşamlar 4 aydır sevdiğim bir kız var elimden geldiğince onu mutlu etmeye çalışıyorum gerek olsun hediyeler değer verme sevgimide belli ettiriyorum
Kendisi duygularını çok iyi saklayan bir kız şu an kendisi üniversite 1 sınıf da okuyor her okul çıkışında yanına gidiyorum görüşüyoruz felan beni her gördüğünde mutlu oluyor gözlerinin içi parlıyor
Hatta şöyle diyor hayatımda ilk kez bana böyle değer veren birisi çıktı ve kimse böyle iyi olamaz diyor tabi şunuda belirtiyim ilk kez ailem hariç hiç bukadar hediye almadım dedi ama gelin görün duygularını belli ettirmiyor
İçinde hep bir ama kelimesi var yani şüphe devamlı kimse böyle iyi olamaz diyip duruyor
Halbuki ben arkadaş cevremde de böyleyimdir çok kaybettim yalan değil ama asla kendimi değiştirmedim
Sizce bu içindeki şüphe zamanla gidermi? Veya duyguları varmıdır bana dediği söz şu varlığına çok alıştım diyor işte bu ne demek oluyor? İnanın herşeye kafam çalışıyor bu konuda beynim donup kalıyor
Tabi şunuda belirtiyim sevdiğim kız 21 yaşında ben ise 25 kendisinin doğuştan kaynaklı rahatsızlıkları var belli oluyor ondan ötürü bana dediği söz şu sen benimle bitersin insanlar arkandan gülücek seninle alay edicek bu kızla beraber oldun diye ama Allah şahit 4 aydır ona tek bir kötü sözüm olmadı aksine kaç kere bu yüzden bitirmek istedi durumundan ötürü ama nolduysa eskisinden daha da iyi olmayı başarıyoruz
Çok uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin ama inanın birileriyle bu konuda bilgi almam lazım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer