Eski sevgilisinin numarasını evlilik arifesinde olmamıza rağmen silmemiş, beni gerçekten sevmiyor mu?

Bundan 9 ay once bi kızla tanıştım ve ciddi düşünüyordum. Ona gecmiste biseyler yaşamış kızlarla birlikte olamayacağımı söyledim. Oda bana yillar önce biriyle 4 bucuk sene çıktığını ve cinsel anlamda biseyler yaşadığını soyledi. Başta bunu kabul edemedim. Halada zor geliyor ama ustesinden geldim. Sonrasinda bana o kisiyle ilgili bilgi verdi. Bende telefon rehberine baktığımda o kisinin hala kayıtlı olduğunu gördüm. Nedenini sordugumda bi kac sene once benle iletişime gecti zor gunler yaşıyormuş bu yuzden onla konustum. Sonrasinda silme geregi duymadim dedi. Evlilik arifesinde olmasina ragmen gercekten asik oldugunu soyledigi eski sevgilisini hala rehberinden silmemis. Sizce unutamamış mi bi cok erkekle biseyler denemiş erkeklere cok güveniyor. Çıktığımız sure zarfinda surekli tartıştık. Adeta bana tahammul edemiyordu. Bunun sebebi beni gercekten sevmediğimi. Benimle evlenmek istedigini her fırsatta söylüyor bunlar önemli degil. Seni seviyorum diyor. Ne yapmalıyım Cevap verin lutfen
Güncellemeler
+1 yıl
Yazacaginiz cevabi * bacım çocuklari
Güncellemeler
+1 yıl
Yazacağınız cevabi ziikeyimmm güzel kardeşim çocukları
Eski sevgilisinin numarasını evlilik arifesinde olmamıza rağmen silmemiş, beni gerçekten sevmiyor mu?