3 haftalık nişanlıyız. Eski sevgilisinin numarasını hâlâ silmemiş, neden?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Biz ne bilelim neden
Kendisine soracaksın gözüm
Umursamıyor olabilir mi? Hani silsem nolacak silmesem nolacak bitti gitti nasıl olsa diye?
Ya ne var dursun, ne zararı var sana, ne kadar çok takıntılısınız ya :D
Umursamıyor olabilir mi? Hani silsem nolacak silmesem nolacak bitti gitti nasıl olsa diye?
Ya iyi de, nedir bu sevgili bulanların, nişanlanıp evlenenlerin birbirinin telefon rehberlerindeki kişilerle derdi? Dursa ne zararı var yani ilişkinize? İnsanlık hali, bir gün yardım gerekir, bir kaybı olur, arayabilir. Ayrıca niye telefonuna bakıyorsun ki adamın, niye yani? Her insanın kendine ait özel bir alanı da var, bence oralara şimdiden girdiyseniz üç ay sonra birbirinizden kaçacak hale gelirsiniz, sıkılırsınız.
Ben 28 yaşındayım, bugüne kadar hayatıma giren hiçbir sevgilim bir kez olsun telefonumu eline alıp da kurcalamamıştır. Bu hem karşılıklı güvenin bir sonucudur hem de kişilerin birbirlerine duyduğu saygının bir yansımasıdır.
Unutmuş olabilir bence arkadaştır silmek zorunda birakma
Eski sevgiliden arkadaş olur mu ki
Neden olmasın bizim birader söylendi sonra anlasamadilar ayrıldılar sonradan wyni yerden yazlık ev aldilar yemeklerde hepimizi çağırır onuda çağırır konuşur sohbet ederiz
Sorsana bunu ona. Niye kafanda bir şeyler kuruyorsun
Hemen sormak istemiyorum bir bahane bulacaktır silemeye unuttuğunu falan da sanmıyorum biraz daha bekleyeceğim
Güvenmiyorsan ayrıl o zaman.
Atcaksın 2 tane böyleibnelere ya ne yüz veriyosun abi
Atacaksın derken
Bence bu konunun üzerinde dur sonrasında Karşına daha kötü şekilde çıkmasın
Alakası yok diye düşünüyorum. Bak benim telefonumda da bir sürü numara var ama hiçbirisi benim eski sevgilim değil. Dediğim gibi çok numara var ama hepsi bir yerlerden tanıdık akraba eş dost arkadaş. İnsan eski sevgilisinin telefon numarasını telefonunda bekletiyorsa ya unutamadığındandır ya da ona gönderme yapıyordur ya da ne bileyim WhatsApp üzerinden stalklıyordur. Belki kızda bunun numarası eklidir kız da hikayeler paylaşıyordur onlara bakıyordur. Yani özetlemek gerekirse birçok sebep olabilir, Bence her zaman En kötüsünü düşünüp yola çıkmak gerekiyor Çünkü her insandan her şeyi beklemeliyiz.
Kız silmiş numarasını. Ortak arkadaşımız var ondan da baktım onda profili görünüyor nişanlimda görünmüyor
Allah bilir 10 yıllık sevgilisidir küsünce hemen seninle nişanlanmıştır. Ulen bizim bu oğlikler hiç şaşırtmıyor
Aklı onda mıdır sence? Niye silmemiş olabilir
Hırsından mı yoksa boşta kalmayayim diye mi
ayrılsana şu çocuktan hergün bize sorana kadar normald eğil. diyoruzn
🥲🥲🥺
Niye ayrilmiyosun
Açıklaması ne
İstiyosun ki birisi sana desin ki umursamamış silsede ayni silmesede ama kimse bunu demeyecek kendini kandirmaya onaylattirmaya calisma
Altında kesin bişey var diyorsun yani
Kendisi ne diyo
Anlamıyor
Senin eski sevgilinin numarasi var mi sende yok? Neden olsun ki? Yeni bi hayata giriyorda akli onda demek ki
Harikasın
Ama bu anlamıyor
4 yıllık geçmişleri vardı ama son iki yıllarının pek iyi olmadığını söyledi annesi
Onu beceriyordur yoksa neden numarasi olsunki
Konuşmadiklarini biliyorum l
Nerden biliyorsun? Belkk gizli bi sekilde konusup bulusuyolardir?
Sevdigi için silmemiştir o başkasını seviyorsa ve bunun farkındasın neden hala yüzügü atmadın
5 saniyelik işlem rehberden sil bitti gitti ne alaka bence kendini kandırma o o kızı seviyor ve unutamıyor senide kullanıyor bence sen yüzügü at ileride mutsuz olursun olma diye söylüyorum
Nisanlilik ciddi bi olay ve eski sevgilisinin numarasını silmemesi unutulacak bir sey olduğunu düşünmüyorum.
Yanindakiyle yasar aklindakiyle olursun.. nedenini sor Gecerli bi sebep soylemezse gec olmadan bosan
sanmiyorum Sonucta nisanlanmis ne alaka eski sevgilisi yani bence konus mantikli bi cevabi yoksa Gecmis olsun
Rehberini bir ara temizle istersen diye bildirim ver o anlar zaten ondan sonra hala duruyorsa anlarsın amacını
Aklını başından aldın ya da bu olmasa onu denerim diyor
Hemen nişana bırak şimdi numarasını silme evlenince artık hayatına daha çok alır o kadını
Hayır hayır arkadaşım sen şu an böyle kendini kandırıyor gibisin ama yani bir erkek ya ben şimdi kendimden örnek vereyim benim bir ilişkim varsa ben asla normal o erkek kuzenim olsun görüşmek Hani bir de nişana evliliğe adım atıyorum Ben her zaman ben evlendiğim zaman hani geldiğin yeri unutma diyorlar ben tüm sülalemi sileceğim kocam olacak sadece ve erkeklerin adını yapması lazım hiçbir erkekle bir kızla Arkadaş kalamaz hiçbir erkek neden eski sevgilisinin telefonunun numarasını tutsun telefonda bu ayrılık sebebi yani benim için sor git sonra eski sevgilin var telefonunda de tamam eski ilişkiye saygı diye bir şey var ona bir şey diyemezsin sen Ama silmek zorunda Bir de nişanlanmışsınız evleneceksiniz sonra çocuk falan olunca boşamak Bir tık daha zor oluyor o yüzden sen adamakıllı konuş hani çok güveniyor musun bilemem zaten erkeklere çok güven olmaz da bir düzgünce bunu al karşına konuş olmazsa bırak yüzüğü ya erkek mi yok
Unutmadı mı acaba onu
4 yıllık geçmişleri vardı ama son iki yılları pek iyi değildi demişti annesi
Al sana takıntı bu şüpheyle evliliğin zehir olacak.
Poliyanna mısın sen
Peki silmemesinin altında ne aramaliyim
Takip ettiğini belki de konuştuğunu
Kız silmiş ama numarasını
Unutmamış eski sevgilisini
Hayır eski sevgilisini unutmadıği için ve eski sevgilisini onu takip ettiğini bildiği için hayla silmemiş eski sevgilisine kendi hayatını gösteriyor
Ararsa açmamak içindir
Evet olabilir.
Hala onu seviyor olabilir
Düşünmesi lazım gizli ben nişanlıyım eski sevgilimin ismi telefonumda olmamalı diyerek silmeliydi umursamamakla alakası yok
Kız silmiş numarasını ama yüz bulursa ona gider mi
Ona sorsan bu soruyu?
Sorsam da silmeyi unuttum diyecektir unutmadığına eminim
yok ondan değildir. nişanlanmış adam hassas olur bu konuda
Bence de unutmamıştır. ya aradığında açmamak için ya da iletişime geçmek için
Sevişmişlerse iletişime geçerler mutlaka
Artık nişanlanmış evliliğe adım atacak birinin başkasıyla sevişmeye ihtiyacı mı var
evet , eskilerle genelde gizli gizli sevişirler.
O kadar da değildir konuşmadiklarini biliyorum ama numarası duruyor işte kız silmiş ama
Niye silmedin ulen deseydin
Sor neden sılmedın de
Kendısıne sor ıste neden sılmedın de dort yıllık ılıskı de bıtmıs gıtmıs de ben varım de
Unutmuştur değersiz olduğu için
Evet hatta bu soruyu bu şekilde de sormuştunuz hatırladım ama şüphe varsa gerçeklikte bardır herhangi bir mesaj yoksa için rahat olsun
Unutmak istemiyor aklı hala onda
Neden silmiyor
Sen kendini kandir
Onda mıdır aklı kedin
Kesin
O zaman al telefonu ve sil
Bu çözüm müdür
Değil tabiki
Üzüldüm sana
Düğüne çağıracaktır kötü düşünme knk
4Umursamıyor olabilir mi? Hani silsem nolacak silmesem nolacak bitti gitti nasıl olsa diye?
Umursamasa siler abi ne diye dursun ki bir amacı yok bence ben görsem kafasını kopartırım
Tüh sevgiline
Aynısını sen yapsan hoşuna gidicek mj acaba
Hayır
Erkek milleti iste
4 yıllık geçmişleri vardı ama son iki yıllarının pek iyi olmadığını söyledi annesi
Yani sevgilin pek güvenilir gelmedi kusura bakma canım.
Ne guzel erken gormssun
Kendını kandırmak ıstıyo olabılır mısın?
Peki neden silmemiş olabilir açık olur musun lütfen
Lazım olur dıye
Hangi konuda
Her konuda. Nasıl ayrıldıgına ne kadar sevdıgıne ıletısımlerıne kadar degısır
4 yıllık bir geçmişleri var ama son iki yıllarının pek iyi olmadığını duymuştum temmuzda ayrılmışlar
Ayrılan taraf kım ve sebebı neymıs anlattımı hıc
ne güzel işte erkenden görmüşsün at nişanı gitsin
olmaz ki, silmek lazım hatta engellemek
Sence neden silmedi açık olur musun erkek olarak yorumun nedir
Arayınca kim olduğunu bilmek olabilir ama bu çok iyimser bir düşünce olur. Büyük ihtimal hala aklı ondadır ve bir ışık aldığında ona dönebilir ya da ikinizi de idare edebilir. Eski sevgilinin numarası hayatında kimse yoksa bile silinmesi gerek benim düşünceme göre ama hayatında biri varsa üstelik nişanlılık derecesi ise , kesinlikle silmek gerekir
4 yıllık bir geçmişleri var ama son iki yıllarının pek iyi olmadığını duymuştum temmuzda ayrılmışlar
Nişanı atman için bi işaret.
Saf olma.
Sence neden silmedi açık olur musun
Onunla ilgili umudu var kesin.
Sor kendinsine unutamadı mı
Alakası yok ben anında silerim sonra da ezberimden silerim
Peki silmemesinin altında bişey aramalı mıyım
Olabilir sormalısın
Belki de ex olmadı
Nerden biliyorsun
Profili hakkında kısmı falan görünmüyor
Cane coook p! ç gördüm coook da p! çlik biliyom ama sen dikkatli ol
Şüpheli bir durum mu dersin
Öyle
Hemen sormak istemiyorum bir bahane bulacaktır silemeye unuttuğunu falan da sanmıyorum biraz daha bekleyeceğim
Bekle bakalım
akıllı olun bu adam sever mi seni
Neden ki
yok sevmiyor direky burcu neydi
Balık
Kendisine sormayı denemelisin
Silmeyi unuttum diyecek ama unutmadı silmeyi
Gel de güven bacım
Ya ben olsam silerim. Benim sevgilim yapsa çok bozulurum
Konuyu geç sonuçta hayatında sen varsın isterse 10 senelik olsun güvenini kırmaya hakkı yok
Bacım orasini sen bilirsin ama guven kırıcı bence
Kızlar niye bu kadar saf
Neden ya
seni sevmiyor aklı onda demek ki
bitirememiş demek ki durumlarına bakıyodur
Kız silmiş
Bilmem unutmus olabilir
Aynen olabilir bir onemi yok diyerekten girip de onu silmekle ugrasmiyordur belki..
Demek ki Akli hala inda
Unutmuş olabilir
Pek sanmıyorum
Valla ben bi kere unutmustum silmeyi kendimden yola çıkarak öyle dedim
Ne kadarlık ilişkiydi peki
1.5 sene sürmüştü
Unutmustur
Sanmıyorum
Unutmuştur kasma
Hiç sanmıyorum
Unutmuştur
Silmeyi mi unutmuştur
Ayrıl kanka
Neden ki
Demi en mantıklısı
Aldatır ya da eski sevgilisini unutamamış
Umursama silerdi zaten 4 yıl geçmişleri varsa unutamamıştır
Üye aktif değil yazıyor
yeniden değerlenssdir durmu sıkıntılı
seni umursamıyor sıradıan istek değilki önemli
Karakter sen bilirsin
İleride lazım olur diye
İlerde lazım olur diye
Neden ki ne konuda
Senle ayrılırsa ona gider
Ayrıl
Demekki arada ona da gidiyor :)
Hayır gitmiyor bundan eminim
Nasıl eminsin. belkide işini belli etmeden yapıyordur. bu kadar emin olma.
Sen baya Leyla olmuşsun hayatta başarılar sana bacım
Altında kesinlikle bişey aranacak bir durum mu peki
Yedek tutuyordur
Aaaa olur mu öyle soyle silsin
Oc olduğu için
Kral birisi hayatında ya vardır ya yoktur. Varsa herşeyiyle sende kayıtlı olur. Yoksa da hiç bir şeyini tutmazsin. Son bir şeyler bırakırsın bir umut düzelir diye. Umut kalmayınca onu da siler her şeyi ile uğurlarsin. Bu oc senle nişanlı bir de öyle düşün. Affı yoktur
Ona sorcaksin
Silmeyi unuttum diyecek
Unutmadığını biliyorum
Eee baska ne olacakti zaten bizden ne dememizi bekliyorsun
İhtimalleri düşünüyorum
Belki bir umud
Nisanlim gorurse yanlis anlar zaten isim bitmis bununla silimde yanlis anlamasin demezmi
Kesin silinmesi gerekiyor yani
Benim fikrim sen rahatsiz değilsen bir sorun yok
Bilmiyorum aklına takılıyor insanın
Kiz gel son kez goruselim tenini ozledim dese erkek kosa kosa gider
Yok ya o kadar değil
Erkek olarak soyluyorum bunu
Şu an konuşmuyorlar ama onu biliyorum
Bu bilgi sana yeter canım gerisi sana kalmış
Açık ve net diyorsun
Sevgiden mi aç köpeklikten mi sence
Ikiside olabilir icinde ukde kalmış olabilir
Senin eski sevgilinin numarasi duruyormu
Sevgilim olmadı hiç
Olsaydı da tutmazdim
Yas kac
22 .
Uzun uzun sohbet etmek isterim seninle ama boylede yorumlar uzuyor gidiyor
Yanlis anlama sakın dertlesme gibi konuşma senin kafan rahatlasın
Gidebilir
Belki arkadaslardir
Eski sevgili ve arkadaş
Olabilir
kardeşim olduğu için
unutmamıştır Araf ta kalmıştır
Ne kadardır birliktesiniz
Kuzeniz biz
Onunla 4 yıllık geçmişleri vardi temmuzda ayrıldılar diye biliyorum fakat son iki yılları pek iyi değilmiş annesinin dediğine göre
ben fotorafi çektim hazirmisin çocuk bu kızı çok sevmiş araya anlaşmazlık girmiş veya kendi ailesi istememiş veya kız bırakmış sert bir ayrılık olmuş sonra annesi seni bulmuş bu arada dogulumusunuz kuzen evliliği falan
unutmamış niye silmesin
Nişanlım bitirdi diye biliyorum ben Mersinliyiz
demekki bitmemiş sen ikinci tekil sahislari öne koyma sen kendin sor pişmanlik duyacağınbseylere yeltenme
Sorarsam unuttum falan diyecektir unutmadığına eminim
Silmeyi unuttum diyecek
sen Nişan olayını uzun tut 1.5 sene kal
1.5 sene kalırsa senindir
Unutmamistir ya da silmek istememiştir
Iste el vermiyordur belki kıyamıyordur
Sen olsan peki
Ben silerim cunku nisanlandim gecmisim gecmiste kalmis onume bakarim istersen gel dm den knslm
Onu unutmamış heralde daha
O da olabilir ana silmeli
Ona sorsana
Umursamayan insan yer kaplamasına gerek yok diye silerdi
dert etme
Neden
sahiplen
bnce o seni düşünerek
seni o konuya muhatap etmeneli
Vay vay vay
Noldu