Bu durumda kendinizi nasıl hissettiğinizi anlıyorum. Nişanlınızın eski sevgilisinin numarasını silmemesi kafa karıştırıcı ve üzücü olabilir. Bu duruma neden olabilecek birçok sebep var; belki unutmuş olabilir, belki de ona göre önemsiz bir detaydır. Ancak, güven ilişkide en önemli şeylerden biri ve bu tür konuların açıkça konuşulması gerek. Kendi duygularınızı ve düşüncelerinizi paylaşarak, onun bakış açısını anlamaya çalışmak ve neden böyle davrandığını öğrenmek iyi bir yol olabilir. Böylece içten bir diyalog kurarak ortak bir zemine ulaşabilirsiniz.
02 Yorumla
Soran1 yıl3 yıl kadar ilişkileri olmuş özellikle son zamanları iyi değilmiş. Nişanlım evlenmek istemiş evlenelim demiş sürekli kız hemen istememiş okulu varmış
En İyi Cevaplar
1 yılEski sevgilinin numarasını silmemişse, bu ya hala tamamen umursamaz olduğundan ya da bilinçli olarak silmeyi tercih etmediğinden. Duygusal bir bağı kalmasa bile bazı insanlar eski numaraları öylece tutar, ama seninle ciddi bir şeyler düşünüyorsa, o numarayı hâlâ saklamanın pek anlamı yok. Konuş bir; bunun, ona olan güvenin ve ilişkiye bakış açın için ne anlama geldiğini bilsin. Bakalım, nasıl tepki verecek.
11 Yorumla
Soran1 yıl3 yıl kadar ilişkileri olmuş özellikle son zamanları iyi değilmiş. Nişanlım evlenmek istemiş evlenelim demiş sürekli kız hemen istememiş okulu varmış
Gizli Üye(18-24)1 yılSilmeyi unutmuş ve umursamamış olabilir. Bende de herkesin numarası duruyor ama genel olarak telefonumda her şeyi silmeyi üşendiğim için böyle. O da telefonda her şeyi silen biri olduğu halde onu özellikle mi silmesi, yoksa zaten hiçbir şeyi silmeyen biri mi, buna dikkat et.
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNe zaman ayrılmışlar
Soran1 yılOnlar ayrıldıktan 2 ay sonra konuşmaya başlamış olduk 4 ay sonra da nişan
Cevap sahibi1 yılSevgiline sordun mu neden silmediğini? Ne cevap verdi
Bilemem açıkçası tek bir eski sevgilisinin numarası varsa şüpheli bir durum
Ama mesela ben de rehberden silmem, konuşmayı bıraktıktan sonra zaten bir daha bakmam pek de numara silme alışkanlığım yok05 Yorumla
Soran1 yılFotoları vardı
Soran1 yılHele de
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılGörüşüyor demek ki gadası
01 Yorumla
- İnternet & Teknoloji konusunda 633 cevap paylaştı.
1 yılHala aklında ama çok takılma böyle şeylere istersen. Ya da takıl sen bilirsin. Sadece merak ettiği için yine silmeyebilir. Ya zaten %80'i sevgiliyken ya da nişanlı, evliyken defalarca stalklıyor sosyal medyadan eskileri. Özellikle kadınlar daha meraklı oluyor.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNedeni açık değil mi? Şu an ona aşık olmasa bile merak ediyor onu ne yapıyor diye. Ve bu bence iyi bir durum değil. Kız buna bir yeşil ışık yaksa seninkinin kafa bulanacak gibi. Heleki senden önce uzun yıllardır tanışıyorlarsa çok dikkatli ol sonunda üzülen sen olma
61 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGüncellemene yanıt vermek istedim canım benim lütfen daha dikkatli hareket et bu kadar iyi niyetli düşünürsen üzülen sen olursun, insanlar bir başkasını unutabilmek için bir diğer kişiyi kullanıyorlar. Yani nişanlın onu unutmadan seninle nişanlanmış bile olabilir. Bence nişanlının hareketlerini bir süre gözlemle, yine de içine sinmeyen şeyler olursa açıkça nişanlınla konuş. Bu dediklerimi bir tavsiye olarak gör, üzülen sen olma diye diyorum ben.
Gizli Üye(30-35)1 yılBöyle bize sorarak olmaz. Açık iletişim çok önemlidir. Al karşına konuş. Bi erkek olarak hislerim onu unutamadı zihninde bitiremedi seninle nişanlansa bile. Belki seninle unuturum diye o işlerde görüyo olabilir seni. ve herşeye rağmen şanslısın henüz evlenmemişsiniz çocuk olmamıs bu hikayede üzülen sen olma. Al karşına konuş ve içine sinmezse ayrıl.
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılDostum üç yıl biri ile olacaksın son zamanlar kötü olsa bile ayrılsa bile insan hemen içinden çıkaramaz evlenmek istemedi diye yeni biri ile nişanlanmak yani bi yas tutma süreci olur. Direk seninle nişanlanması numarasını hala tutması.. Bu kişi ile evlenmek için bence biraz düsün ileride üzülme iyi hissetmedim nedense o kişiyi.
1 yılBeni erkek arkadaşım aldattı ve şu an yeni bir ilişkisi var numaralarımızı silmedik ben durum atarım o bakar bazen misilleme yapar geçenlerde kıza gizlemiş bana seni özledim imalı bir şey paylaşmış bunu öğrendim biryerden. Sizinki de o misal sanırım ne ondan vazgeçiyor ne senden. Ama seninle salla eski sevgilisini aman sevse onla nişanlanırdı senle değil gelecek gördüğü sensin
24 Yorumla
Soran1 yıl3 yıl kadar ilişkileri olmuş özellikle son zamanları iyi değilmiş. Nişanlım evlenmek istemiş evlenelim demiş sürekli kız hemen istememiş okulu varmış. Onlar ayrıldıktan 2 ay sonra konuşmaya başlamış olduk 4 ay sonra da nişan
- 1 yıl
Şimdi söyle düşünüyorum kız boğazına yapıştı evlenelim evlenelim diye o da bundan soğudu erkekler baskı sevmez çünkü. Seni seviyordur ama geçmişe de özlem duyuyor olabilir. Yani belki pişmanlık var kalp kırdı vs bundan dolayı ne yapıyor diye bakabilir. Dedim ya bizim de 3 yıl bak dün attığım durumu beğendi ama sevgilisi var geçenlerde konuştuk. Çok güvenme genede sen yokken ne yapıyor bilemezsin. Kimseye güven olmaz bunu çok iyi öğrendim ben sende asla unutma. Açıkça konuş bunları en güzeli
Soran1 yılKız hemen istememiş evlilik nişanlım istemiş
- 1 yıl
Anladım o zaman evlilik kafasında sen vardın anlaştınız seninle nişanlandı ama aklı onda ay çok karışık bence bu durumu evlenene kadar çözmeye çalış
1 yılKendi görüşüm ile söyleyim bence nişanlınız eski sevgilisinin telefonda kayıtlı olduğunu bile bilmiyordu erkekler böyle şeylere çok takılmalar bizim gibi
03 Yorumla
- 1 yıl
Nisanlinmi mi anlattı sana bunlari
- 1 yıl
Nişanlısı karşına al konuş içinde ne varsa söyle iletişim herkesi çözer
Bazılarımız çöpe bile atsak çöpteki akıbetini düşünebiliriz. İyice pisliğe bulandıını gözümüzle görmek isteyebiliriz. Ondandır. Yoksa eski eskide kalır naapcak
01 Yorumla
Soran1 yıl3 yıl kadar ilişkileri olmuş özellikle son zamanları iyi değilmiş. Nişanlım evlenmek istemiş evlenelim demiş sürekli kız hemen istememiş okulu varmış. Onlar ayrıldıktan 2 ay sonra konuşmaya başlamış olduk 4 ay sonra da nişan
1 yılYol yakınken dön eskisini unutamamış biri ile kadın ya da erkek farketmez evlenmeyin
314 Yorumla
Soran1 yılUnutamamis derken
- 1 yıl
Numarasını silmemiş işte unutamamış
Soran1 yılSevgisi var mıdır ona karşı
- 1 yıl
Bir kıvılcıma bakar
Soran1 yılOna dönmek mi istiyordur
- 1 yıl
Şaka yapıyorum bu arada. Öyle olabilirde olmayabilirde. Nişanlanmadan önce sevgiliyseniz, yani uzun bir birlikteliğiniz olduğu halde kızı silmemiş ise bu sıkıntıdır hem de büyük sıkıntı. Ama daha yeni tanışıp nişanlandıysanız, daha birbirinizi yeni yeni tanıyorsanız o zaman sıkıntı olmayabilir, ama belli de olmaz. Çünkü daha evlenip evlenmiceğiniz belli değil, belki anlaşamayıp kavga etçeksiniz, belki çocuğu beğenmiceksin, bişeyinden soğucaksın. Yani tüm yatırımını sana yapması ve sonra dımdızlak ortada kalması mantıklı olmaz. Ama ilerleyen safhalarda, birbirinize ısındığınızda, anlaşmaya, hoşlanmaya başladığınızda kesinlikle o numara silinmeli.
Soran1 yılÖyle olsa neden benimle nişanlansin ki üstelik nişanlım ayrılmış ondan
- 1 yıl
Seni onu unutmak için denemiş
Soran1 yıl2 ay
1 yılAnca konuşarak çözebilirsin ya o ya ben bu senin doğal hakkın açık açık konuşman lazım konuşarak her şeyi çözülür ben numaranı silmediğim için rahatsızlık duyuyorum diyeceksin dobra dobra
14 Yorumla- 1 yıl
Bence seçim yapacak bir durum söz konusu değil. Ona bu durumu acıkca anlat ve rahatsız olduğunu dile getir.
Belkide o kadar önemsemedigi için o numara kayıtlıdır - 1 yıl
Gönderirim ayıpsın 80 Euro parfümün kendisi kargo 20.30 yani sen bir 3.500 TL postala bakayım 🙂 Douglas da tam 80 euro 200 ml
1 yılHala o kıza açık kapı bırakıyordur silmeyi unuttum yalanına sakın inanmayın beyin o kadar basit bir mekanizma değil 😊
21 Yorumla- 1 yıl
Güncellemeniz o kadar anlamsız ki sevgiliniz kalkıp o benden ayrıldı mı diyecekti size tabikide ben ayrıldım diyecek ki gözümde o kız o kadar önemsize getirecek hadi diyelim yedin o yalanı sorsaydın ya madem ayrılmaya cesaretin vardı numara silmeye niye yoktu diye 🙂
Gizli Üye(30-35)1 yılAklındaki unutamamıştır ama yoluna da bakmak istiyordur düzen kurmak istiyordur o yüzden nişanlanmıştır ama hala aklında eskisi vardır yoksa silerdi niye numarası kalsın iş arkadaşı vs değilse.
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBir de sana şunu söyleyim bak gözün açık olsun hep benim eski sevgilimin yeni sevgilisi vardı numaramı hiç silmiyordu yeni sevgilisi olduğu halde yanıma geldi benle yattı aradı özledim diye defalarca. Yani o numarayı boşuna silmiyorlar. Bende sonradan öğrendim tabi yeni sevgilisi olduğunu ama işin açığı bu
Cevap sahibi1 yılSilmesi gerekiyor numarasını iletişimde olabilirler çünkü
Cevap sahibi1 yılşu an olmasa bile olabilme ihtimali vardır önemsemediği için silmediğini sanmıyorum özellikle evlenmeyi düşündüğü bir kızmış bide
1 yılNisanlanir kızım bunlar seni bant olarak kullanır da yaparlar valla aklın şaşar yol yakınken vazgeç öpüldün
03 Yorumla
- 1 yıl
Buradan belli aklı onda
- 1 yıl
Olmazlara inat olayı olmuş resmen kızla olsaydım nasıl olurdu acaba diye düşünüyor olmuş
1 yılNişanlı birinin telefonunda neden eski sevgilisi olur ki? Garip bence pek mantıklı bir şey değil.
01 Yorumla
1 yılYol yakınken dön unuttum önemsiz derse inanma önemsiz olsaydı silerdi gelecekte üzüleceğine şimdi üzül hayatına devam et
04 Yorumla
- 1 yıl
Yani seni üzmek kesinlikle istemem ama sen kendini şimdi üzmezsen ilerde çok üzülürsün tabi ki unutmuş olabilir ama diğer ihtimal daha bariz
Soran1 yılDiğer ihtimal derken
- 1 yıl
Unutmama ihtimali
1 yılUnutamamistir belki de hala gi, li gizli gorusuyorlardir
18 Yorumla- 1 yıl
Sevmezse bile görüşür mü
- 1 yıl
Sevme konusuna birsey diyemem
- 1 yıl
Görüşüyorsa bence hissediyordur
- 1 yıl
İnan hiç birsey diyemem belki unutamadı belki kız buna yazıp ediyor veya alttan alttan aşk yaşıyorlar
Soran1 yılÖyle olsa neden benimle nişanlansin ki üstelik nişanlım ayrılmış ondan
- 1 yıl
Belki aile baskısı yüzünden nişanlandı belki unutmak için belki yeni bir başlangıç için
- 1 yıl
Tanışıp 4 ay içinde Nisan erken değil mi
profil fotografini kaldirip eski sevgilisini aramis demissin. sence bu mantikli mi? ne kadar suredir cikiyorsunuz siz sence unutamamis olabilir mi ve eski sevgilisiyle ayrildiktan ne kadar sure sonra seninle cikmaya basladi?
21 Yorumla
1 yılBence sen nişanı at evelnirsen eskisiyle hem kıyaslar hemde seni onla aldatir
08 Yorumla
- 1 yıl
Kızın okulu bitince seni yarı yolda bırakır
Soran1 yılNeye göre
- 1 yıl
Sen s. lak misin adam eskinin numarasını silmemis fotoları falan silmemis sonra kızla evlenmek istemiş kız istememiş bu da ayrılmak zorunda kalmış aynısını sen yapsan sana tekmeyi basar. Sırf evlenmek için evlenmeyin bak Allah uyarı gönderiyor almazsan sonra Allah'ı suçlama adamı bırak çünkü kız ok verse sana tekmeyi basar
Soran1 yılSence napmaya çalışıyor
- 1 yıl
Seni kullanıyor neyse sen ya o eski sevgilisin nisanli ayağına yaziyon çünkü bir kadın bu kadar a. tal olamaz
Soran1 yılSeviyorum bizim oralarda nişan sonrası dönmek büyük sıkıntı bir de ailemi karşıma aldım nasıl geri dönücem bilmiyorum
- 1 yıl
De ki beni aldatıyor eskidi ile kanıt topla ve at
1 yılUnutmamış olabilir ya da onunla arkadaş kalmis da olabilir
03 Yorumla
- 1 yıl
Sana zaten anlatıyorsa hiç unutamamıştır
- 1 yıl
Gülerek anlatıyorsa anısını anlatıyodur ama korkarak gülüyorsa ya da hüzünlü bi şekilde söylüyorsa unutmamıstır kanka onun dısında numarasını silmemiş anladın mı unutamamıs demekki
Şu erkekler kadar bizi yoran bir şey yok ya dünya da 🫠
02 Yorumla
Soran1 yılOnlar ayrıldıktan 2 ay sonra konuşmaya başlamış olduk 4 ay sonra da nişan
Ohaaa erkek milleti işte sana diyeyim. guvenme erkekler tek kadına bağlı kalmak istemez Flörtözdür.
02 Yorumla
Unutamamış o yüzden benim exim tüm exlerinin numarasını tutuyordu
05 Yorumla
- İnternet & Teknoloji konusunda 461 cevap paylaştı.
1 yılArtık niye nişanlanıyor niye evleniyor kimse bilmiyor
02 Yorumla
- 1 yıl
Yoo senle niye nisanlanmis hiç bir fikri yok
Mantık ve kavramlar üzerinden bakmayı denedin mi?
Beynin var mı testi bu02 Yorumla
- 1 yıl
kız haklı
sevgili olmak başka şeydir arkadaş nişanlı evli başka başka
birini olamadı ise diğerlerini olabilir
mesela sevgili olmak evlenmek için uygun değildir biri
ama arkadaş olarak harikadır
iş yapma kapasitesi farklıdır
hayatında tutmak ister belki
bu seninle olan ilişkisinde etki etmez ki etmemeli
1 yılÇünkü sonra belki konuşurum diye düşünüyor kız muhtemelen bekar
01 Yorumla
1 yılhala unutamamış ya da takıntı yapmış olabilir ağır red flaggg
02 Yorumla
- 1 yıl
evlilik düsündüyse olay daha kötü maalesef icinde süphe varsa direkt konus baci zamanla pisman olursun yoksa
1 yılNeden silmemiş anlamiyorum böyle erkekleri madem unutamiyorlar neden nişan yapiyorlar
04 Yorumla- 1 yıl
Belki eski sevgiliye nispet olsun diye nişanlandı, inat olsun diye belki
- 1 yıl
Olabilir evet
- İnternet & Teknoloji konusunda 306 cevap paylaştı.
s 1 yıl1 senedir soruyorsun troll de bir yere kadar awk
01 Yorumla
Soran1 yılAnlamadım
Gizli Üye(30-35)1 yılBence bu bir sorun degil bende de eski sevgililerimin numarası var ve Şu an sevgilim var bu eski sevgililerime yazacagım anlamına gelmiyor
11 Yorumla
1 yılErkekler silmiyor ya benim eskiler de silmedi. Biri 5 yıl silmedi nişanlanınca sildi ama sana saygısızlık
02 Yorumla
- 1 yıl
Seviyordur o zaman üzülürsün kız gel dese gider karakterliyse önce senden ayrılır sonra gider. Erkekler sevdiği için her şeyi yapıyor çünkü sevmiyorsa da bahane buluyoruz onun şöyle sorunu var şöyle problemler yaşamış karakteri böyle diye
Gizli Üye(25-29)1 yılBüyük sıkınti. Bir gun lazim olur donerse diye veya dönerim diye. Olmaz
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılUnutamamıştır belki de veya belki de unutmuştur silmeyi.
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılUnutamamistir ve böyle kişileri nasıl idare ediyorsun direk yüzüne vur silsin ya da ayrıl
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBi kenarda dursun, lazım olur diye. Yüksek ihtimal unutamamış eskisini
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNişanlının sırf o kıza inat nişanlanma ihtimali gittikçe büyüyor. Sakıncalı bir durum, yerinde olsam nişanınız evliliğe giderse şayet, o adamla gerçekten evlenilirmi, sorgulardım
Gizli Üye(30-35)1 yılSeni değil onu seviyor. Başka açıklaması yok olamaz da.
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılCanım benim. Kendin her şeyi söylüyorsun işte. O kız arasa gel dese gidecek. Bence sen evlenmek için acele etme. Konuyu da açıkça sor bence. Evlendikten sonra aldatması ya da boşanmak senin hoşuna gider mi? Bence o kadar kötü duruma düşmeden önce açıkça konuşun.
Ne halde olduğunu merak ediyordur. Acaba ben yokken nasıldır diye. Ama ben olsam silerdim, şu an ki sevdiğim varken ne yapayım ben onu
12 Yorumla
Knka yol yakınken ayrıl karşı taraf yeşil yakarsa olan sana olur
22 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen anladım sizi kızılcık şerbeti ndeki doğayla fatih.
00 YorumlaHoş bir açıklaması da düşüncesi olmaz böyle durumların
11 Yorumla
Konus onunla kizim ne böyle sessiz sessiz duruyorsun
01 Yorumla
1 yılKaç yıllık eski sevgilisi ki unutamamış olabilir
04 Yorumla
Soran1 yıl3 yıllık
Soran1 yılWhatsApp profilinde nişan fotoğrafımız vardı onu kaldırdı. Akşamına eski sevgilisin aramış. Ne yapmaya çalışıyorr sizce?
- 1 yıl
Yani geçmiş olsun ama bence bu durum çok acayip 3 yılı da 2 ayda atlatmazsın yarabandı olmamaya dikkst et sen neden kabul ettin ki ilişkisi yeni bitmiş biriyle sevgili olup nişanlanmayı
Bence içten içe aldatma bir de nişanlıymışsınız çok ayıp bir davranış
01 Yorumla
- İnternet & Teknoloji konusunda 765 cevap paylaştı.
1 yılUnutmamış demek ki başka açıklaması olamaz.
33 Yorumla
- 1 yıl
Seninle nişanlı olması seni sevdiği veya başkasını unuttuğu anlamına gelmez. Benim bir arkadaşım da inat olsun diye gidip evlendi bi cocugu var şu an o kadar pişman ki aklı hala o çocukta. Sevdiği çocukta kiz evlendikten 1 yil sonra oda evlendi çocuğu bir ara yolda gördüm sordum kendisine hala o kızı unutamamisti üzülüyordu çaresizdi. İnsanlar bazen çaresiz olduğu için veya inat olsun diye veya onu unutmak için sinirden de evlenebilir. Benim de unutamadığım biri var şu an karşıma istediğim biri çıksa evlenirim ama o çocuğu unutmadım sadece olmayacağını bildiğim için yoluma artık bakmak zorundayım. Ha birde şöyle düşün her zaman biri çok sever biri az sever ve belkide nişanlın kızı çok sevmiştir ama kız yeterince onu sevmemiştir veya ikisinden birinin bir hatası olmuştur afedememislerdir gurur yapmışlardır anladın.
1 yılMeraktan da olabilir ama yanlis bir davranis
21 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılben de silmedim kotu ayrilmadik diye bi sey olmaz direkt unutamamis demek yanlis
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılkotu ayrilmamislar ki ama baya ciddiymis iliski ya ben olsam ben de de suphelenirdim biraz
1 yılBenim gibi üşengeçse yadırgamam 😂
12 Yorumla
- 1 yıl
Nişanlın o zaman sadece avrat istiyor
1 yılUnutmadığını içindir lazım olur ilerde
12 Yorumla
- 1 yıl
Ondan olmaz
1 yılGörüşüyor dur basit bu kadar
04 Yorumla
- 1 yıl
Eeee daha şimdi küllenen ateş tekrar alev aldı
Soran1 yılNasıl yani
- 1 yıl
Tekrar birleşti ler ona karşı sevgisi yine oldu
Gizli Üye(30-35)1 yılAralarında özel bişey olduysa devam ettiriyor olabilirler
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılCinselik olmuşmu
Cevap sahibi1 yılCinselik tadı alan evlense dahi gene gizliden yaparlar
Cevap sahibi1 yılBir örnek vermek isterim
1 yılEvlenme ayrılma sebebi resmen
01 Yorumla
Geçmiş geçmemiş ablacım
03 Yorumla
Belki lazım olur diye
01 Yorumla
Sevdiği için ikitane sevgilisi olacak
06 Yorumla- 1 yıl
Konu sevgiliniz ve ona karşı olan hisleriniz olunca, bazen söylemek istediklerinizi daha uzun cümlelerle anlatma ihtiyacı hissedersiniz. O an ki hissetiklerinizi tam olarak ifade etmek için birkaç cümleden daha fazlasına ihtiyaç duyduğunuzda aşağıda listelediğimiz sevgiliye söylenebilecek uzun sözler önerilerimize bir göz atmanızı öneririz;
⏩ Senden önce kendimi kaybolmuş gibi hissediyordum. Her yer karanlıktı ve bir daha asla güneş doğmayacaktı sanki içimde. Sonra sen geldin ve beni saklandığım o karanlık kuyudan çıkardın. Bana yeniden sevmeyi daha da önemlisi tekrardan güvenebilmeyi öğrettin. O kadar sıkı sarıldın ki bana, sanki yıllarca kaldık öyle. Ellerimi tuttuğun o ilk günden beri kalbim yalnızca senin için atıyor sevgilim.
⏩ Her sabah, seni severek yeni güne başlamanın verdiği mutluluk tarif edilemez sevgilim. Sanki yeni doğmuş bir bebek gibi hayata en başından başladım. Senden öncesi öylesine eksik ve manasız ki. Sensiz geçen senelerin acısını çıkarırcasına gözlerine dalıp, saatlerce güzel bir manzarayı izler gibi seyretmek istiyorum güzel yüzünü.
⏩ Sen benim kutup yıldızım gibisin. Ne zaman yolumu şaşırsam gökyüzüne bakıp da yönümü bulur gibi kalbimdeki sana bakarak doğru yola gidiyorum. Ne zaman kötü bir düşünce gelse aklıma hemen seni düşünüyorum. Birlikte geçireceğimiz o güzel hayatı, yenilerini ekleyeceğimiz eşsiz anılarımızı. Hayatımda olduğun sürece asla kaybolmayacağımı bilmek çok güzel bir his sevgilim.
⏩ Eskiden şiirler manasız gelirdi. Yağmur canımı sıkar, yeni doğan gün bir anlam ifade etmezdi. Şimdi senin varlığın başlı başına bir şiir, aşkın şair etti beni. Yağmurda seninle dans etmek, her yeni sabaha seninle uyanmak istiyorum sevgilim. Kalbinden daha konforlu hiçbir yerde bulunmamıştım bugüne kadar.
⏩ ‘’Aşkın olduğu yеrdе yaşam da
Gizli Üye(30-35)1 yılSana yar olmaz üzülürsün. Niyete bağlı diyelim
21 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÜşenmiştir belki
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılLazım olur diye...
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAyrıl nedeni mi var bu işin
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılArarsa açmasın diyedir belki
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok var öyle erkek bozuntusu sen nerelisn
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılO zaman seninkinde iş yok
Soran1 yılNeden ki
Cevap sahibi1 yılNe hala silmiyor eski kızın nosunu
Gizli Üye(36-45)1 yılSilerse nasıl arayacak
01 Yorumla
1 yılSen mi ayrılırsın yoksa biz mi ayıralım
24 Yorumla
Soran1 yılNeden ki
- 1 yıl
Ayrıl gitsin
- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler