Evliliği 22 yıl tecrübe etmiş bir kadın olarak şahsi hayatını kendi evinde yaşamanın doğru olduğunu düşünüyorum?

Ben uzun süre evliyim ve bu süreçten inanılmaz yıprandım. Evliliğin inabnilmaz yükü var. Çocuk doğurmak ev işi yapmanin yanı sıra kavgalar, ihanete uğramak ve çabası. Yurt dışına çıktıgim için kadınların hayatlarınida çok gözlemlemişimdir. Genekfe kadınların ekstra kiraladiklari evlere şahit oldum ama kendileri sevgilileri ya da eşleriyle birlikteler. Bir sorun olduğunda ya da ayrılık hiç sorun yaşamadan evlerine gecebiliyorlar. Bizde ise saygısızlığı dibini bile görsek aynı evde kalmaya devam ediyoruz. Açıkçası yaşım gereği ve bana yaşatılan saygısızlıklara karşı artık kimseye tahammülüm kalmadı. Buyuzden bir insan gibi yaşamak için kadınların kendi yaşam alanlarının olması gerektiğine inanıyorum. Her şeyi hakkedttikten sonra ben eşime sen evde kal ben Kendi evime geciyorum dedim. Bir kaç ay inanılmaz bır baskı yaptı bana ama bana yaptıkları hatalari mahkemeye verir seni bosarim o zamn bu kadar bile yaklasamazsin bana dedim. Hala olayın şokunda ama şimdi daha vazgeçilmez ve saygi görüyorum cunki cebinde değilim.. istersen boşa dedim ama onda yürek yok hxjdndn rezil olduğunu soyluyor esini evde tutamamis miş. Bende ona bende zamninda seni tutamiyordum o günlere say dedim ve çıktım. Şimdi çok rahatım o kendi evinde ben ise kendi evimde bosanmadik tabiki o hala gizliyor herkesten herşeyi. Öyle huzura kavustumki.

Evliliği 22 yıl tecrübe etmiş bir kadın olarak şahsi hayatını kendi evinde yaşamanın doğru olduğunu düşünüyorum?