Güncellemeler
+1 yıl
Dipnot: Sevgili erkekler,
Uzun süre ayrı kalabileceğinizi düşündüğünüz bi kadınla evlenmeyin. Evlilik zor, kolay değil yapabileceğinize tam emin olduktan sonra evlenin lütfen. Karşınızdaki insanın gelecek planlarını bozmayın. Ben kırıldım, başka bir kadın daha kırılmasın tek temennim..
Uzun süre ayrı kalabileceğinizi düşündüğünüz bi kadınla evlenmeyin. Evlilik zor, kolay değil yapabileceğinize tam emin olduktan sonra evlenin lütfen. Karşınızdaki insanın gelecek planlarını bozmayın. Ben kırıldım, başka bir kadın daha kırılmasın tek temennim..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ablacım durum hiç normal değil biraz sorgulamalısın
Sorguluyorum.. o yüzden sordum zaten. Üstelik yeni evliyiz daha. Çok kırgınım
Çok üzücü bir durum ama sanırım ayrılmak istiyor olabilir çünkü bunun bir mantığı yok
Aramızda hiçbir sorunda yok. Gayet olağan bir şekilde konuşurken söyledi bana bunu. Ayrılmak istiyorsa da bir sebebi olmalı ama sebep olacak bir şey de yok ortada. Bende sizin gibi düşünüyorum bunun bi mantığı yok
Ama zamanla ayrıyken bağınız kopar çok zor bir durum ona zaman tanı eğer gerçekten seviyorsa ayrı kalamaz döner ama sevmiyorsa hayatını kurar
Evet bende bağımızın kopmasından korkuyorum zaten onunda korkması gerekliydi bana göre.. Zaman tanımaksa evet tanıyacağım benden ayrı yaşamayı göze almışsa zorla tutacak değilim zaten. Ama sonucu ön görebiliyorum ve bu beni yıkıyor.
İlişkiler çok zor her şey istediği gibi olmuyor hayat insanı şaşırtıyor ama sanırım eğer gidecekse bilmiyorum insan biriyle hayatı paylaşmak için evlenir sonuçta tepkini koymaktan çekinme sonuçta evlisiniz ve söz hakkın var
Bu durumdan rahatsız olduğumu ve beni kırdığını söyleyeceğim tepkim bu şekilde olur en fazla ama daha serti olmaz çünkü evli olabiliriz ama o karısından 1 yıl ayrı kalmayı göze aldıysa daha fazla söz söylemeye gerek yok bence..
Bilmiyorum ben çok kırgınım. Umarım dünyada kimsenin başına gelmez.
Evet inşallah ama kendini düşün bu durumda seni yalnız bırakıyorsa tepkini koy ve gerekiyorsa bir süre sonra tekrar değerlendir umarım üzülen sen değil o olur
Keşke kimsenin üzülmesine gerek kalmasaydı.. 🤍
Hayat işte illa ki üzüyor keşke
3 ay ayri kalirsa bosanmis olursunu dinen
Evli ve ayrı evde kalmak mı?
Dimi şok edici..
Fazlasıyla gerçekten değerin yok mu veya ne bileğim namus denen bir şey ortada sence de çok saçma değil mi?
Saçma, kırıcı, değersiz hissettirilir. Ve hayatında ilk sırada olmadığımında bi nevi kanıtı. Sevildiğimi sanmıştım, yanılmışım..
Değersiz hissetirici*
Sadece konu bunlar mı yani bilmiyorum sonuç olarak kocan yani kırıcı değil yıkıcı yıkılır insan ya cidden ne kadar boş insanlar var ya?
Konu sadece bu. Zaten aramızda hiçbir sorun yoktu. Konuşma arasında olağan şekilde söyledi. Normal bit şeymiş gibi. Kırıldığımı belli ettiğimde umursamadı bile. Hayat bazen böyledir işte.
Hayat hain cidden insanlar daha da hain :/ üzüldüm durumuna bir insan bu kadar düşüncesiz olmamalı gerçekten ya bundan bir şey anlamadım gitti ya nasıl bırakıp gidebiliyor ya
1 yıl sonra gelecekmişim zaten.. 1 yıl annem de ya da babamda kalmamda bi sorun olmazmış.. o yüzden bu normal bir şeymiş çünkü o artık bu şehirde yaşamak istemiyormuş..
Çok saçma emin ol bunun altında bir şey dönüyor cidden düşündüğüm şey olmasın :)