Sırf sevgilisi olduğu uğruna kıza hakaret eden beddua küfür eden erkek neyi amaçlıyordur? Ve bana zarar verme ihtimali var mı
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Olmaz olsun öyle sevgili. İnsan sevdiğine öyle ni davranır bi düşün?
Sevgilimin önünde bana normal bir arkadasım küfretti
Zarar verme ihtimali vardır Öfkelenmiş çünkü
Ne yapabilir en fazla
Bir insanın hangi kötülüğü yapacağını kestirmek zor. Aklına ilk gelen yapabileceği ne varsa onu yapar
Beni görmemiş normal fotografım dışında hiçbir bilgimi vs bilmiyor ama sağlıkçı bu istese bulma ihtimali de var ama bilemedim Şu an bana dokunamaz ama en fazla huzursuz edecek bir şey yapar eminim. Ailem Kürt sevgilim asiret dokundumu afedersin ama s. ikerler onu yanasmaz cesaret edemez ona eminim
Her yerden engelle yine rahatsız eder ise. msjların elim de seni savcılığa şikayet edeceğim de msjlar elin de varsa her ihtimale karşı sakla. Fiziksel olarak sana hiç bir şekil de Zarar veremez
Tesekkur ederim yorumunuz için 🙏
Rica ederim sevgiler❤️
Eski sevgilinmi beddua ediyor
Hayır normal konustuğum dertleştiğim birisiydi bu. BENDEN beklentisi varsa kesmesinide söylemiştim zamanda benden ne istiyor bilmiyorum
Bos ver canım ozaman
engelle
Tehdit etti geçende yaptı bunu
Konusmayı bitirdikçe zırlamaya baslıyor. Erkek arkadaşımın önünde bir sürü seye maruz kaldım bende hakkımı ona helal etmiyorum. Ya 50 defa arıyor ısrarla beni normal arkadasça konusuyoruz hayır noldu diyorum sen böyle yapmazdın nolduya döndü sonra erkek arkadasım yanımda dedim kalkıp Yks ve psikolojik hakkında konustuk ilerledikçe de bu bayağı Bırakmamaya basladı basta anlamadım simdi tehdit etti en son görürsün diye bana zarar vermesinden korkuyorum bu sahısla daha önce bulusma vs olmadı
Peki aynı şehirde misiniz senin gittiğin yerleri oturduğun evi biliyor mu
Erkek arkadaşımla bir süredir ayrı kalmıstık sadece dertleştiğimi onun ağzından duydu bana onun önünde küfür edince konusmasına izin vermedim çocuk bayağı bozuldu bana ben tamam doğru bir şey yapmadım fakat 3-4 gündür konusuyoruz pat diye neden arıyor bu haddi nasıl bulup 50 kez aramasına sasırdım zaten
Konusmuyordum bu arkadasım dediğim sahısla ama erkek arkadaşımla 2 gündür barısmıstım sorun yok desede bayağı moodu düştü ben çok kötü hissediyorum ve korkuyorum sanırım
Aynı şehirde misiniz biliyor mu senin evini takıldığın yerleri onu söyle sen
Hayır hiçbir sey bilmiyo bulusma falanda iyidiki olmadı ama normal fotograflar var sanırım ve saçmaladı bu sen görürsün dedi ne yapabilir ki? Instagram'da da insanların normal fotografları vae sonucta benim gözüm korksun huzursuz olayım diyemi yaptı sence
evet hiçbir şey yapamaz. beni bir daha rahatsız edersen eğer senden şikayetçi olacağım de ve engelle. Kaç yaşındasın? Küçüksün galiba
Hayır ikimizde 23 yasındayız. Yasım küçük falan değil sadece ailem muzafakar bir şey yaparsa canım çok sıkılır babamdan çekiniyorum
Ağzına ederdimde sevgilim için susuyorum birdaha konussa ağzının payını zaten vericem polise o hakaret davası bile açsam mesleği yanar bunun
aynen sen gözünü korkut engelle gitsin yavrum hiçbir şey yapamaz ya uğraşma. Evini falan biliyor olsa belki bir ihtimal cesaret edebilir diycem ama bilmiyormuş. Hatta ne yap daha devam ederse biliyor musun sosyal medyadan tüm akrabalarına mesaj at anlat konuşmalarınızı bi rezil et onuda görsün köpek
Tesekkur ederim yorumunuz için 🙏
Bos yapmak
Gereksiz tip