Saat 2de sevgilim telefonu yüzüme kapattı ve o saatten beri yazmadı aramadı. Suçlu o.
Şimdi kesin o benden bekliyor bir hamle. Sizce ilişkinin sagligi için benim mi yazmam lazım? Yoksa sabirla onun yazmasını mı bekliyeyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Saat 2de sevgilim telefonu yüzüme kapattı ve o saatten beri yazmadı aramadı. Suçlu o.
Şimdi kesin o benden bekliyor bir hamle. Sizce ilişkinin sagligi için benim mi yazmam lazım? Yoksa sabirla onun yazmasını mı bekliyeyim?
Cevap
8Cevap
Uzun süre yazmaması normal değil sevmiyor mu acaba?
Aradan 9 saat geçmiş bence bu adamdan hayır bekleme
Sence normal bir duru mu bu?
Hadi yazdın ve ya o yazdı diyelim.
Yarın öbür gün evlendin en ufak bir tartışmada gtünü dönüp yatacak mı ya da evden çıkıp gidecek mi?
Aslolan orunları konusup çözmek af edersin karı gibi trip atmak değil
Bence oturup konuşmanız lazım bu durumu
Devam etmek istiyorsan dediğin gibi ilişkinin sağlığı için sen yazmalısın
Konu meysi? Neden kavga ettiniz?
Sen haklısın tabiki arayıp gönlünü alması lazım hiç takma kafana ararsa kendi kazanır 🏆 aramazsan kaybeder 💔
Şimdiden şiddetli geçimsizlik başlamış
konuya bağlı
O yazacak sen yazma
Hamlesiz kal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle durumlar gerçekten zorlayıcı olabilir. Öncelikle, ilişkiyi değerlendirirken duygularını ve kendi sınırlarını göz önünde bulundurmalısın. Eğer içinden geliyorsa ve konuşmayı başlatmanın ilişkinize fayda sağlayacağını düşünüyorsan, yazmaktan çekinme. Ama suçlu olduğunu düşündüğün bir durumdaysa, ve onun sorumluluk alıp yazmasını beklemek de makul bir seçenek olabilir.
Ayrıca, bazen soğukkanlı bir şekilde düşünmek ve konuya biraz zaman vermek de yararlı olabilir. 😌 Eğer yazarsan, duygularını samimi bir şekilde ifade ederek neden üzüldüğünü paylaşabilirsin. Unutma ki her ilişkinin dinamiği farklıdır. Belki de senin adım atmanı bekliyordur, ne dersin? 🤔 İlişki dinamiklerinizi tekrar düşünerek en uygun kararı sen verebilirsin!