Bir kız sevdiğini söylerse bu o kızı hafif biri mi yapar?
1 ay
Erkekler cevaplayabilir mi?

Çıkın şu saçma düşünceden alçalmaz kimse bana iyi anlaştığım biraz da beğendiğim kız söylese hoşuma gider tabi istediğim kriterlere uyuyorsa şu an arkadaşça konuştuğum kıza açıldım geçen ay başı engelledi ekledi sildi ama yazmayı kesmedi tamamen 3-4 gün yazmadan durabildik ve dün gece özledim seni dedi... Demek ki sevdiğimi istediğimi söylemem küçük düşürmemiş o da biliyor benimle hayat zevkli eğlenceli güzel geçer ama kafası başkasında karmaşık işte bizim de hikayemiz 🥲😐
Allah yardımcın olsun benimde karışık şeyler ama bakalım kısmet :)
Birbirimizi de çok iyi tamamlayacak ikili oluruz ama kız biraz dengesiz kalıyor ya... İkizler bir de 1 aydan beri o da ben de yıprandık keşke belli edip açılmasaydım diyorum üzüntüden 2 defa hasta oldum bünyem zayıfladı 😐 spor yapıyom biraz biraz onu da aksattım Kasım ayı bitirdi beni çok yoruldum
Pazar günü de yanıma gelecek ona bakmayı sarılmayı özledim 🥺
Kızların dengesiz oluşu da çekilmiyor gerçi erkeğin de çekilmiyor ama işte. Duygularını söylediğin için pişman olma için rahat en azından öyle düşün
Evet ben çabaladım elimden geldiğince de istiyom daha napayım evlenelim diyom açık ve net başkalarıyla konuşmaya tanımaya sevmeye gerek yok... Biraz mantık lazım güzel evlilik için aklını kullansa zaten benim gibi erkeği kaybetmek istemezdi şu zamanda altın gibi değerliyim
Doğru diyorsun bazı erkekler nadir bulunuyor artık ama işte. Oturup konuşun ileriyi görüyorsanız devam edin hakkınızda hayırlısı inşallah
İlerisi olur insanız şu an sohbet kursak hemen eski samimiyet geliyor ama anlamıyor beni uzaklaştırmak için seninle gelecek görmüyom vs tarzı yazmıştı eee o zaman neden engeli acıyon dimii😁 biliyor çok iyi biliyor bensiz hayat büyük boşluk verir. Başkasını sever mutlu olur eyvallah ama benim sesim aklım düşüncelerim esprilerim kokum olmayacak
Belki de birbirinize çok alışmışsınızdır olabilir mi? Bazen sevgi değil de bağımlılık birlikte tutar insanları
Öyle 3 haftadır görmedik ben zaten istediğim için onu gözlerim aradı hep kulağım sesini duymak istedi... Ama o da özlemiş bağımlı olmak zaten ilişkinin güzel gideceğini gösterir ondan başkasına bakamazsin göremezsin
Darısı başıma demek istiyorum 😅
Bunu başına geldi de ne oldu... Yine ben üzülüyom olmuyor ilişkim hep sona gelecekken bitiyor boş yere
şu an başkasını sevseydim böyle dengesizlik yapacağına isterdi ve güzel ilişki kurmaya geleceğe beraber çabalardık yavaş yavaş
En azından bir şekilde birleşiyorsunuz neyse dilerim her şey istediğiniz gibi olur :)
İşe giderken evinin önünden geçiyorum.. kızlar erkeği test etmek için böyle oyun yapar mı şimdi aklıma düştü..
Eski konuştuğum aklımda bir kaç aydır, instadan sildi, araya baya mesafe koydu, wp engelledi, SMSle yazdıktan sonra kaldırdı hep...
Şimdi de özledim seni dedi
Böyle şey yapabilir mi kızlar ya
Çünkü ona teklif ederken ben her şeyi ölçtüm tarttım emin oldum demiştim.. o da zaman ver bana ben de ölçülüp tartayim demişti gülerek
Kızlar her şeyi yapabilir
Görüş
6Görüş
Ilerde birinden red yedigin zaman gorursun hafifi reddedilince ego dusunce zaten hafif degersiz hissedeceksin kendinj meraklanma o gun gelir zaman su gibi hic meraklanma
Anlamadım :)
Cok agirsin kac kilosun ayimisin snsjdjdjdk
Onla olamiycaksinki bu arada baska bul ben sana diyim o kadar eminim ilerde ailen tarafindan belki gorucu usulu evlendirilirsin yasin gecsin ilerde anlarsin daha toysun belli hala acilincs sevgili olabilecegini saniyo erkeklerin cok umrundasinya acilma adam baska kiz bulur sen kimsin la alllahim. ya kendinj guzelmi saniyon cok
Kendimi güzel sanmıyorum ben zaten güzelim. Toy olduğumu da düşünmüyorum insanların düşüncelerini öylesin böylesin diye nitelendiremezsin. Neyse soruyu cevaplamamışsın gibi yapalım.
Soruyu cevapliyim pekk redddileceksin sonra ilerde baska bulabilirmisin bilmem ama. isin zor cevapladim
Kendince guzelsin tabi disariya karsi degilsjn demekki olsaydin sevgilin olurdu hic sevgilinin olmadigi ne kadarda belli hicde olmayacak gencligin tek solacak gorucu usulu yolu gozukuyo sana oda olursa tabj
İnsan olduğunu gosterir
Teşekkürler
Hayır.
Yoğğ aksine tam tersi
no olmaz
Tam tersi
Ağır biri mi yapar?
Çok gçlü biri yapar
Bazı erkekler kendi açılmak ister o kişiye ondan soruyorum
Hayır
En İyi Görüş