Boyle biriyle evlilik düşünür müsünüz çok sevseniz dahi? yoruldum tükendim?

Benim 2 yıllık bı ilişkim var. ciddi bı birliktelik düşünüyorduk evllilige giden ama erkek arkadaşım dışarıdaki insanlara karşı çok iyi merhametli yardımsever güleç ama benim yanımda çok somurtkan depresif hep. hani maddi ve ailevi sorunları var diye ona bağladı ben de buna bağladım ama iyi olduğunda da bana karşı davranışları değişmedi ve hep sorunlarına bağlamak saçma geldi bı yerden sonra. ama yani doğum günüm olur kutlamaz. beni hep değersiz hissettirir iltifat etmez öyle tam tersine hep yerer. hakaretler eder ağır küfürler eder. fiziksel kusurlarini soyler.. ben aramasam arayıp öyle mesaj atmaz benden bekler. kisitlayici baskıci. hiç haksız olduğunu kabul etmeyen her gün onu mutlu etmeye çalıştığım halde hep çok memnuniyetsiz şikayet eder. kalbimi kirdiginda da asla özür dilemez. fikrimi almaz alsa bile nezaketen alır asla uygulamaz kendi bildiğini yapar. hasta olduğumda umrumda olmaz oyle. babam riskli bı ameliyat geçirdi o durumda bile sıkıntı çıkardı bana yanımda olmadi öyle. beni çok iyi bi manipule ediyor ve beni her durumda suçlu gösteriyor. tartışırız eski sevgilileriyle karsilastirir beni. kötü olarak empati kurmaz bana karşı ve sadece kensdisiyle ilgilenmemi kendisine övgüler etmemi onu dinlememi ister hep. beni dinlemez bişey paylaş demez bı sıkıntın varsa anlat demez Trip çok atar. beni cevremdeki kız arkadaşlarımla karşılaştırır. iki yıl boyunca benden dolayı ilişki sürdü elimden gelenin fazlasını yaptım. mddi manevi ona hep destek oldum hiç bı zaman bana bu derece kötü olduğu halde saygimi sevgimi hep korudum. attan aldım sustum. ailesiyle de tanıştım ama o hiç değişmedi. ilk yılımızda ondan ayrıldım baktım değişmiyor. cünkü bana insan gibi davranmıyordu ama sonrasında değişecem dedi. sadece bı hafta iyi oldu sonra yine aynı ve ara ara intihar edecem diyordu gidemiyordum ondan vicdanına yenik düştüm hep. ama ilişkinin ikinci yillinda artık yoruldum her gün yorulduğumu sıkıldığımi tukendigimi mutsuz olduğumu dile getiriyordum ve bunun için bişey yapmiyirdu sevgisinden hep emin oldum ama mutlu olmadım hiç. şu an gitmek istiyorum ondan çünkü artık tükendim sevgi falan kalmiyor psikoloji kalmiyor. narsistsin dedim kabul etmedi tedavi ol dedim baya araştırdım aslında bütün özellikler uyuyordu ona. ama bana vicdan yaptırmaya çalışıyor sürekli. ilişkini içinde seni öyle manipüle ediyorki kendini hep sucluyorsun. kurtulmak istiyorum aynı iş yerinde çalışıyoruz. Şu an bı iletisimiz yok rahatsızlık vermiyoruz birbirimize görmek istemiyorum artık onu ama ne yapmam lazım aynı yerde çalışıyoruz sevgim zaten çok azalmış ben öyle biriyle nasil evlilik düşündüm diye kendi kendimi yiyorum. ne yapacam bilmiyorum

Boyle biriyle evlilik düşünür müsünüz çok sevseniz dahi? yoruldum tükendim?