Yaptığım şeyin yanlış olduğunu biliyorum ama evli bi adamla sevgiliyim. Hatta aşığım o da bana aşık. Bitirmek istedim çok kere ama gizli tutulması gerektiği beni daha da çok etkiliyor. Ne yapıcam bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamlar,
Ben net ve direkt olarak seni cinsellik olarak elinde tutmak istediğini düşünüyorum. Sonuçta genç bir kızsın. Bir çok erkek senin gibi bir kızla özel şeyler yaşamak ister. Oda bir şekilde seni elinden kaçırmak istemeyecektir. Ne olursa olsun karısından vazgeçmez bunu önce kavraman lazım. İlk başlarda senin de hoşuna gidebilir bu durum ama ilerde psikolojik olarak çok yıpratacağını düşünüyorum. Bence kendine bunu yapma. Direkt olarak iletişimi kopar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende tam olarak aynisini yasadim. Heycan verdi, esinden gizli gizli yapmak, herseyin gizli olmasi, sanki herkesten gizli bi hayatinin olmasi, ama ailen duydugunda okadar cok canin acicaki o heycan yerini utancla kaplicak, benim yazdiklarimi unutacaksin, benim gibi bi sevgi veya heycan veya bilmedigin birseye kapilmis gidiyosun, sonu kotu diyenler olmustur, ama sonu gercekten kotu, yasadim, hem o insanlar uzulcek, hem o adam hemde sen, ve senin ailen, etrafinda sana iyi bakmicaklar, kimse takmaz desen bile sana laf sokacaklar ve yasadigin yerde mutlu olmicaksin. Bunlari ben yasadim ve dedimki ozamana done bilsem hayata boyle birsey yapmazdim, sevgisizlikmi, boslukmu, bilemedim ne oldugunu, ailesinin ilgisimi, ailesinin ilgisi sana karsi degil, ve sen o kadinin yerinde olmak istiyorsun ama boyle olamazsin, bekar biriyle ol, illerde cunku bununla oldugunda adami bosatip aldi dicekler, yani acikcasi hayatinda hep bi sorun olacak, adamin eside hep bi sorun cikarip ondan para isticek biseyler isticek, inan bana seni sevsede o kadinin yanina gidip senide eski esiyle aldatacak oyuzden bu radeye gelmesin, bu eglenceli gozukse bile aslinda cok utanc verici ve uzucu bi durum sadece sana heycan veriyo ama bi iyi dusun bukadar dusuk degilsin, bak ben dustum karakterimi yok ettim cok pismanim ustelik bide o insanlarin hakkina girdim, tasindim buralardan ama yinede unutamadim, eger heycan ariyorsan bu sekilde arama, kendine yeni guzel cevreler kur, bu adam sonunu dusunmuyo bari sen mantikli ol sen dusun zorda olsa benim gibi olmasin sonun, tek bi dilegim olsa su hayatta ozamanki yaptigim zamana geri donmek isterdim herseyi degistirmek isterdim, sen Şu an degistirme imkanin var illerde uzulsende degistiremicen ve daha cok uzulcen, birakmak imkansiz gibi gozuksede birak gitsin, yoksa bi aile faciyasi yasanacak, ben kadindan dayak bile yedim ve ailemin bana soylediklerini duysan film degil cok utanc verici bi durum, Şu an yasadigin mutluluk illerde icini yakacak, vicdana donusecek inanmasanda boyle olacak, ben cok vicdansiz biriydim ben bile olaylar ortaya cikinca vicdanim sizladi, ordaki kadinin umutlari var vaktini bosa harcama git bekarla evlen senin icin calissin, Şu an bu adam eski esi icin calisiyo, ellinde hicbisey olmicak, benim gibi kalacaksin, zaman kaybi olacak, hayatindaki boslugu bu sekilde doldurma kendine gel lutfen
25 Yorumla- +1 yıl
3. Kişi olarak okudum yazdıklarından umarım ders çıkarır ve aynı hataya sürüklenmez. Bende çevremden gördüğüm kadarıyla eski eşler unutulmuyor. Erkekler ulaşana kadar çabalıyor bence bekar biri her heyacanı sizinle tadacak ilki olacaksınız. Evli adam herşeye doymuş sadece heyecan oyun arıyor oyuncağı olmayın.
Soran+1 yılçok haklısın, okuyunca bi irkildim.. Gslibs bitireceğim
- +1 yıl
Peki kendini o adamın eşi yerinde hissettinmi
Soran+1 yıl@thelifetiredme ya konuşmayın şöyle
- +1 yıl
Canım ben konuşsamda konuşmasamda herkes yaşattığını yaşıyor buna bizzat şahit oldum hemde çok kişide
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbende evliyim ama sadece seks partneri arıyorum. duygusal bağ olmaz. çünkü bu arayışın sebebi eşimin kusuru değil. benim çok yakışıklı ve çekici bir erkek olmam. Birde iyi sevişmem. Bu sebeple çok eşli tarafım ağır basıyor. maddi olarakta kimseye masraf yapmam. Bu şekilde düşünmelisin. geçici bir heves ama seni gerçek bir ilişkiden hep alıkoyar.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bir arkadaşımız gerçekten çok güzel yazmış yani bize pek bir söz kalmamış her şey söylenmiş zaten. Benim de tavsiyem bitirin ya başka erkek mi yok? Size daha uygun ve daha eşit şartlarda olan biriyle ilişki kurmaya bakın. Evlib irinden kesinlikle uzak durun. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
30Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBitirin direk bence
00 Yorumla Ne yapacağımı mı var Allah aşkına bide soruyor musun? Tabiki doğru olan bitirip arkana bile bakmamak. Seviyor olabilirsin ama bu yanlış olduğunu göstermez. Unutma karısını seninle aldatan bir adam yarın öbür gün başka kadınla da seni aldatır sırf bunun için bile bitirmelisin. Ve unutma yuva yıkanın yuvası olmaz kimse yaşattığıni yaşamadan da ölmez!!!
12 Yorumla
Soran+1 yılyuvaları zaten yıkılmış benle alakası yok
- +1 yıl
Olabilir ama hâlâ evliler arada sen olmasaydın belki bir şansları daha olacaktı sen o şansı mahvederek yine yuva yıkmış oluyorsun kendini böyle teselli edemezsin vicdanını böyle rahatlatamazsın. Ha eğer hiç şansları yoksa da boşanıp öyle bir ilişki yaşaması gerekiyordu adamın ama adam aldatıyor yarın öbür gün seni de aldatır.
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Kadınlık onurunuz da kalmamış, metres olmaya ne kadar can atan kadın var memlekette. Adamın hevesi geçince, mendil gibi silip buruşturup bir kenara atacak. Senin gibiler kullanıldığıyla kalır hep aynı son. Yaşı da 18 doğruysa.
11 Yorumla
Soran+1 yılçok biliyorsunuz
- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılEşinden boşansa bu adam, senle evlense. Yarın eşini aldatan adam, seni başkası ile aldatmayacağının garantisi var mı? Kendinizi evli adamların oyuncaği yapmayın, kendinize gelin.
34 Yorumla
Soran+1 yılboşanmayacak ki sevgiliyiz
- +1 yıl
Ne zamana kadar?
Soran+1 yılbilmiyorum
- +1 yıl
Bilinmeyen denklemin içinde kalan "X".
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, öncelikle saglıklı düşündügünü sanmıyorum. evli adamla senin işin ne? utanma , arlanma duygun yok mu? Sen kendine ikinci bir kadın olmayı nasıl yakıştırıyorsun? Adam seni kullanıyor? bunun farkında degil misin? seni sevdigini mi sanıyorsun akşam eve gidince güzel karısının yanına gidip uyuyor umrunda degilsin Milletin yuvasını bozuyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞey dedi mi sana Karımı sevmiyorum, boşanacağım, zaten ayrı yataklarda yatıyoruz konuşmuyoruz bile karımı boşayıp seninle evleneceğim ileride filan :D :D
10 Yorumla kadin bunlari ogrendiginde bosanicak yuva yikmis olucaksin ne demisler yuva yikanin yuvasi olmazmis 18 yasindasin ve evli bi adamlami sevgilisin dunyada o kadar erkek varken evli olanimi sectin? benim tavsiyem ayrilip kendine uygun gordugun birisini bulman
10 Yorumla
+1 yılSeninle birlikte olan Bi adam seni sevemz erkeklerin beynini anlamıyorsunuz gercekten senle birlikte olur ama evdeki karısını sever eder evdeki karısını bozamaz etmez sana aşık değil. sadexe seni kullanıyor artık scin şu gözünüzü ya sen evli olduğun halde bile ona yaklaşmak bile hata bianda bitirmenin gerekiyor o kadının ahını almak istiyosun anlamadim adam seni kullanmak için senle birlikte yeter ya bukadar düşmeyin şu erkeklere güvenmeyin ya
00 Yorumla
+1 yılAblacım başına bela mı alıcan. Kullanıp kullanıp atacak bir köşeye seni. Ne aşkı
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli adamlarla ilgili o kadar cok terapistler konusuyorki , terapistleri gec artik normal insanlar bile anlatiyo.
Esra ezmeciyi dinle. Ve Adil Yildirimi dinle , sana dedigin gibi cok asiksa eger karisini bosar seninle evlenir.10 Yorumla
+1 yılBitirmek sizin elinizde. Bitirmek istedim ama olmuyor diye bir şey yok. O bitirmiyosa karısına peşinizi bırakmadığını söyleyin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl“Yuvaları zaten yıkılmış benle alakası yok” diye bir yoruma yanıt vermişsiniz. Bu sorumluluğu üstünden atmaktan başka bir şey değil. Evet tabiki siz evlilik içindeki adam kadar sorumlu değilsiniz bu konuda ama yine de hiç suçluluk hissetmiyor musunuz? Suçlamaktan ziyade merakımdan soruyorum bunu. Ayrıca böyle bir ilişki içinde olmaktan mutlu musunuz? Bir kadını sizinle aldatan adam sizi de bir başkasıyla aldatmaz mı? Bence biraz düşünmekte fayda var.
10 Yorumla
+1 yılSiz seviyor olabilirsiniz ama adam sevmiyor heyecan ve eğlence arıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılSonra adamların eslerı suphelenıyo ogrenıyo bı bakmıssın adamısa vurmus senı de vurmus
00 Yorumla Aşık olma bir şey bekleme evli adamdan sadece seks ihtiyacını karşıla çünkü oda heyecan yaşıyor ciddi bir şey yaşamak istemez tekrardan belki de eşi biliyordur geçici olduğunu düşünüp yoluna bakıyordur hayatını yaşıyordur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilim ben ve karisi cok mutlu bir aileyiz misali hahaha
11 Yorumla
Soran+1 yılöyle jddbjd
Anasını satiyim biz bekar halimizle bulamıyoruz elin adamı hem evli üstelik edepsiz genç güzelim kızı da kandırıyor sende sonu olmayan yolda ne sen seni kullandırıyon
00 YorumlaSende evlen biriyle böylece karı koca gizli ilişki yaşayın hayatınıza renk gelsin... (S... Yim böyle ilişkiye) ...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarisini bosayipta seni almaz ki o surecler cok uzun surecc seviyosun ama karisiyla uyuyor onun yaninda onu bildigin halde vazgcersin baskasiyla oldugunu bildigin halde
10 YorumlaNeyini seviyorsun peki sexsinimi aşkmı paramı ona göre cavep yazayim
00 Yorumla
+1 yılEee tamam yemişsin zaten bir halt bize ne? Biz ne yapalım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılmetressin yani
kendine neden bunu yapıyorsun11 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum
O da sanamı aşık skssjsjkasg
117 Yorumla
Soran+1 yılyes
Soran+1 yıluf zavallıyı görüyoz
+1 yılKizlar kocalarınızi koruyun böyle slliklardan
21 Yorumlaİyi kullandır kendini
01 Yorumla
Soran+1 yılöf
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Mezhepiniz baya genişmiş maşallah.
02 Yorumla
Soran+1 yıl:)
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Cinsellik varsa aranızda zor ayrılırsınız
02 Yorumla
Soran+1 yılvar bi ysnım ayrılmak istiyor bi yanım istemiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılLibidon çok yüksek olmalı senin gibi hatunu koynuma almak isterdim Konya ya yakın mısın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Seni. Kullanıyor seks için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılGizli sakli seyleri cokmu seviyorsun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. artık sonuçları ne olacaksa ona razı olacaksın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılama o sxıyor daha mutludur emınım
00 Yorumla Kendi hayatını bitirir oturursun bacım.
00 YorumlaBir an evvel ayrıl yoksa hayatın mahvolur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. gittiği yere kadar git
02 Yorumla
Soran+1 yıldimi
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Sevgili değilsiniz sadece heyecanına kapilmissin
04 Yorumla
Soran+1 yılama hoşuma gidiyor
Soran+1 yılhı hı
Gizli Üye(30-35)+1 yılkuma olarak alsın seni aşkınız daim olur
01 Yorumla
Soran+1 yılolmazz
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel hayırlı olsun mutlu ol mutlu et
013 Yorumla
- +1 yıl
Nasıl sertmi softmu seviyor
Soran+1 yılsert shshh
- +1 yıl
Tamam tama benim kafadan devam durmak yok
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
Adama. guzel. ver
- +1 yıl
Mahcup etme bizi
Soran+1 yıltamam jshsjsj
- +1 yıl
Ok anlaştık peffonmans düşüklük olursa yaz bana çekeyim kulağını olmadı takviye ederiz ben gelirim😀😀😀
Soran+1 yılpislik:)
- +1 yıl
Çok ayıp seninki ortağım ya
- +1 yıl
Ortağıma selam. soyle
Soran+1 yılas :P
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik oldu mu
02 Yorumla
Soran+1 yılevt
Cevap sahibi+1 yılOha yani çüş
- Aşk İlişkileri konusunda 26,9b cevap paylaştı.
+1 yılPompake Devamke
08 Yorumla
Soran+1 yıl:P
- +1 yıl
Hoşuna da gitti zillinin
Soran+1 yılhı hııı
- +1 yıl
Aşağıdaki gizli pembik destan yazmış resmen 😀
Soran+1 yılhangisi:P
- +1 yıl
30-35 yaş aralığında olan jsjs
Soran+1 yılhaklı ama gönlüm laf dinlemiyor
- +1 yıl
Bence senin başka yerlerin söz dinlemiyor jsjd
Beraber oldunuz mu
020 Yorumla
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılçok aldım
Soran+1 yıl4 aydır
Soran+1 yılyattım evet ahahh atmicam
Soran+1 yılseviyoruz
Soran+1 yılonu da o düşünsün
Soran+1 yılşuanıma bakıyorum geleceği düşünemem
Soran+1 yılbişi olmaz :P
Soran+1 yılsanane aşkımm
Soran+1 yılbye
Ben destekliyorm gönül bı
01 Yorumla
+1 yılyenisini bul bırak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş kaç senin
02 Yorumla
Soran+1 yıl18
Soran+1 yılevet
Zevklimi
07 Yorumla
Soran+1 yılçook ahhah
Soran+1 yılevett
Soran+1 yılkapalı
Soran+1 yılgiriyorum
Soran+1 yılotellerde
+1 yılbacım dahası var mi
00 Yorumla
+1 yılDerhal bitir
00 Yorumla
+1 yılÇoook ii
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTeyze ayıp
03 Yorumla
Soran+1 yılyapılan ayıpların yanında benimki nothing
Cevap sahibi+1 yılSert mi teyzem
Soran+1 yılhı hı
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evli adamla sevgiliyim, bitirmek istedim ama olmuyor. Ne yapayım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler