Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 sene öncesine kadar bende kapalıydım yani 24 yaşıma kadar 10 yıl kapalı kaldım. Ne sevgilim olduysa o ara da oldu bir sürü insanla tanıştım. Sonra açıldım bu işleri bıraktım kimse yok 🤣🤣 ama kapalıyken de aslında çok çok daha insan olabilirdi sertim diye yanaşamayanlar da oldu. Giyiniş olsun bakış yani karakter olsun insanlar bunlardan dolayı da yaklaşamıyordu. Sende de böyle olabilir ya da çirkinsindir dicem ama herkesin alıcısı vardır. Bu sevgilisi olan herkes güzel mi? Asla. Yaşlı insanların bile oluyor her türlü kusurlu insanın da oluyor. Senin karakterden bence kaynaklı. Ve yaşın baya var o yaşa rağmen birinin olmaması çok saçma çok garip.
03 Yorumla
Soran+1 yılYaşın baya var dediğin kısımda tansiyonum düştü
Cevap sahibi+1 yılAhahah benden 1 yaş küçüksün bende 26. Ya normalde yaşın baya yok ama bu işlere girmemiş biri olarak yaşın cidden baya var. Şu zsmandakiler bebek yaşta giriyor manitacılığa nerdeyse bende 13 yaşında girdim en geç giren arkadaşım da 16 falandır. şu an kimse yok ama ne tecrübeler edindim ne güzel veya kötü anılarım oldu insan sarrafı oldum sonunda. O heyecanları güzellikleri yaşamak aşırı güzeldi genelde çok acı çekmiş biriyim ama onlara bile değerdi hiç olmamasındansa emin ol.
Soran+1 yılBenim de takıldığım konu tecrübemin olmayışı
En İyi Cevaplar
+1 yılBununla bir ilgisi olacağını sanmıyorum kapalı olmak farklı tarzlar yapmana engel değil, çok daha şık gözükebilirsin istersen. Sevgili durumu bence senin karakterine bağlı olabilir, mesela soğuk duran biriysen vereceğin tepkiden çekiniyor olabilirler. Dışarıda tavrın, yüz ifaden, kıyafetin ciddi ise bunlar hep bir etken seni tanımadan bilinmez aslında.
00 Yorumla
+1 yılBunun Sebepleri:
-Senin muhafazakar yaşam tarzına uyacağını düşünmüyor olabilir. ( Bira , bar takılan biridir vs. Yani muhafazakar bir yaşam tarzına sahip olmayan biridir. )
- Seninle sevgili olursa hemen evlenmek isteyeceğini düşünüyor olabilir. Genelde muhafazakar veya gelenekçi ailelerde bu durum sıkça vardır.
- Dindar kişileri sevmiyor olabilir.
- Tamamen kadınlardan çekiniyor olabilir.
Yani bu maddelerden en az birini düşünen kişilere denk geldiysen bu durumu yaşaman çok olası.
Yoksa çirkin olduğun için vs. Değildir, emin ol. Kötü durum tabii ama umarım karşına istediğin gibi biri çıkar.01 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten tek sebep kapalı olmam demedim kimseye ama açıkladıkça daha saçma sapan argümanlar sunmaya başladılar. Haklı olabilirsin o yüzden yapacağım pek bir şey yok bu konuda.
Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. Alakası yok. Maddi olarak nafakanın kaldırılması lazım. Sonu ayrılıkla bitecek bir ilişki için kimse ömür boyu nafaka ödemek istemez. Senle sevgili olacak kişi de ya flörtözdür takılmalık ilişki sever ya da ciddi niyetlidir evlenmek ister ama genel olarak güven kalmadığı için bu işler beladan başka bişey değil. Hiçbir erkekte başına bela almak istemiyor. Bela başka bişey değil. En iyisi bekarlık.
03 Yorumla
Soran+1 yılYanlış soruya yazmışsın
Soran+1 yılCanım sıkılıyor öyle ya ille de bela olacak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılKısmetin kapalı olabilir gadası
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapali olmak engel degil. Tam tersine daha sanslilar bence. Ben kapalilarin yanindaki yakisikli, boylu poslu elemanlari omru hayatim boyunca gormedim. En kariyerli ve tipi iyi erkekleri kapalilar kapiyor. O yakisikli, kariyerli erkeklerde bu kiz temizdir, muhafazakar, orasi burasi acik degil vs kafasiyla tercih ediyor. Ben kapali kizlarin yanindaki boylu, yakisikli elemanlari aciklarin yaninda hicbir zaman gormedim. Genelde gercekten ulkede zaten yakisikli turk erkegi azligi var. Ama hem statu olarak hemde tip olarak en iyilerini kapali kizlar aliyorlar. Bir de kriterleri de yuksek oluyor kapali kizlarin bence. O yuzden kriterler yuksek oldugundan iyisini buluyorlar diye dusunuyorum.
21 Yorumla
Soran+1 yılSanırım o kızlar belli kesimden zengin olanlar ya çünkü hiç bana öylesi denk gelmedi ahahah
+1 yılGözlemlerime dayanarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki erkekler kadınlarda ilk olarak güleryüz ve samimiyete bakıyor. Güzellik daha geri planda aslında. Bu yüzden mesela çok da güzel olmayan ama konuşulabilir , sıcakkanlı bir yüz ifadesi olan "tatlı" davranışlı kızlar daha çekici geliyor ve diyorsun ki mesela bu kız çok da güzel değil ama seviliyor. Niye? çünkü dediğim şeyi göz önüne getir ;) hiçbir erkek suratsız, memnuniyetsiz gözüken, kaprisli, iletişime kapalı gibi bir yüz ifadesinde olan bir kıza "isterse çok güzel olsun" yaklaşmaz. Güleryüz ve samimi tatlılık.. 😊🗝
69 Yorumla
Soran+1 yılGitti benim aile kurma hayalleri ya hahaha
- +1 yıl
Niye öyle diyorsun , güleryüzlü olmak o kadar da zor değil 😅 bir gülümse etrafından kara bulutlar gitsin. Güneş açar yüzünde o zaman :) göz alırsın kız 😄
Soran+1 yılHiç öyle olmuyor inan bana 🥲 gülücük saçacağım bir hayat yok o yüzden sanırım
- +1 yıl
Oohooo kimin hayatı 4 4 lük tıkırında ki... emin ol hatta en çok gülenler en dertli olanlar oluyor genelde. Ama her şeye rağmen gülümsemeyi seçiyorsan hayat da biryerden sana gülümsüyor işte :) değişik bi durum
Bak bi söz vardı o geldi aklıma şimdi :) gülümsemek için mutlu olmayı beklersen belki de hiç gülemeden ölürsün... Allah korusun :) sen bi gülmeyi dene yine de ;)
Soran+1 yılDeneyip gözlemlerimi sana aktaracağım mutlaka 🥲
- +1 yıl
😉🗝
- +1 yıl
@Misasipponi seni hiç görmedim ama yazdığın mesajlardan samimi, güzel bir enerji aldım. Ve olgun bir insan olduğunu da yazdığın yazılardan anlayabiliyorum. Dilerim hem senin hem de soruyu soran kardeşimizin kelebekler saçacak çok güzel bir hayatı olur 😊
- +1 yıl
Cok dogru bir tespit tebrik ederim
- +1 yıl
@kafasıkarışıkXD valla duygularıma tercüman oldun ben yazacaktım bişeyler sayende gerek kalmadı içim ısındı kıza resmen heh he 🥳
+1 yılaşağıda doğru şeyler yazmışlar. bende ekleme yapayım genç biri olarak. bazı erkekler yaşam tarzları biraz farklı oluyor mesela bira içiyorlar, bar gibi yerlere gidyorlar, yzümeyi seviyorlar, kalabalık ortamlara giriyorlar, ailesinden çok açık giyinenler oluyor vb sebebler. o yüzden kapalı bir bayana yaklaşmıyorlari çünkü sorunlar çıkacağı düşünceler oluyor biraz
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten ne hikmetse genel olarak onlar var çevrede
- +1 yıl
ben bir şeye inanırım bir şeyin peşinden çok koşulursa o gerçekleşmiyor.
+1 yılNur süresi 32. ayet temiz kadınlar temiz erkeklere temiz erkekler temiz kadınlara kötü erkekler kötü kadınlara kötü kadınlar kötü erkeklere ve ahzap suresi iffetlerini koruyan erkekler iffetlerini koruyan kadınlara allahı çokça anan erkekler çokça anan kadınlara.
02 Yorumla
Soran+1 yılTemiz erkek kalmaz bana kadar
- +1 yıl
Ayetler ortada herkes kötü diye seni ve bütün kızları kötüleyemem sen nasılsan nasibinde öyledir rabbim herşeyi söylemiş zaten Ahzap suresine göre hayatın varsa sana en güzeli nasip olacaktır
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende kapalı bir kızım 23 yaşındayım
Hiç sevgilim olmadı
Çünkü sebebi var
Ben seçici biriyim ve gönül işlerine ayıracak vaktim pek yok
Bu yüzden de erkeklere karşı mesafeli ve ciddiyim
Bu şartlarda erkeklere güvenmek oldukça zor
Eğitim hayatım daha önemli benim için
12 Yorumla
Soran+1 yılEğitim hayatım bitti hatta üstüne YL yaptım. Doktora olayını da kafam almaz artık. Kafamı tam olarak buna focuslamış değilim ama nedense merak ediyorum.
Cevap sahibi+1 yılO zaman biraz kendini değiştirmen gerekiyor
Oluşturduğun duvarları kırman gerekiyor o zaman
Yeni ortamlara katılamalısın
Sosyal faaliyetlerde aktif rol almanı öneririm
Gizli Üye(18-24)+1 yılçünkü kapalılardan uzak duruyorlar mesafeliler, üniversitede en çirkin kıza bile aşık olundu aw ama kapalıyım diye mesafeliler ki bu iyi bi şey bu yüzden kapalıyız zaten, ve yaşantısı benim gibi olan bikaç çocuk hoslanmıstı o tarz tipler eğergerçekten temiz iyi olduguna insnıyosan daha iyi bi seçenek olabilir
ama bad boy gibi tipler sadece knk oluyo zaten anca kankam olurlar şaöxhdpsmdhdşmd
13 Yorumla
Soran+1 yılKankam da olmuyorlar :( hayır ilk gelene he diyeceğimden değil ama o hissi yaşayamamak da üzüyor
Cevap sahibi+1 yılya üni dısında çok erkek arkadasım yok ma ünidekiler de bence seni samimi görünce direkt arkadas oluyolar yani bende öyle oldu, o hissi de illaki yaşarsın belki hayırlısını yaşaman için allah bekletiyodur
Soran+1 yılUmarım hayırlısı olur tarladaki tek güle bu beni en azından seviyor diye hayatımı birleştirmem
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapalı olman minik bi engel olabilir en fazla ondan değildir birde konuşkan biri misin o da var bak ya da kendi halinde takılan dışarıya adeta kalın duvarlar örmüşçesine takılıyorsan çevredekiler ilişkiye kapalı olduğunu düşünüp yanaşmayabilir
08 Yorumla
Soran+1 yılKonuşan olsa konuşurum ahaha
Cevap sahibi+1 yılİşte bence seni bi erkekle konuşurken görseler biraz ondan sonra konuşan olur bence dee bu şey gibi oldu karşılıklı platonik gibi ahahahh sen bekle onlar beklesin bu nereye kadar gider böyle 😄
Soran+1 yılÖyle bir ihtimal yok geçelim onu ahaha
Cevap sahibi+1 yılO halde flört işleri zor senin için yani imkansız demeyeyim de yaş kaçtı sahi
Soran+1 yıl25 yazdım ya
Cevap sahibi+1 yılSorry 😔 bu saatlerde sonuna gelince başını unutuyorum sanırım 😄 e yok mu hiç hoşlandığın madem knkaların yapardı aranızı
Soran+1 yılErkek yok etrafımda nasıl aşık olacağım ahahah
Cevap sahibi+1 yılÇölde mi yaşıyon kızz ahahahh o ne öyle çalıştığın yerde felan da mı yok
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yıliyi insanlara bela uzak durur derdi bir büyüğüm en iyisi bu sahte insanların sahte duyguları kötü emelleri ve ihanetlerine maruz kalmaktansa en güzeli senin yaşadığın umarım en hayırlısı hakkında ne ise o olur
14 Yorumla
Soran+1 yılHiç olmaması daha mı iyi cidden ahahah
- +1 yıl
o kadar iyi ki anlatamam (BENCE tabiki)
Soran+1 yılMesut sakın yalnızlığına ihanet edeyim deme ruhum keser seni
- +1 yıl
ruhunu yormaya gerek yok sanırım zaten sen rahat ol onu başımdaki lanet halledecek
+1 yılAsla kapalılıkla ilgili olduğunu sanmıyorum, erkek arkadasim enerjimden gulusumden cok etkilendigini soylemisti mesela, bence erkekler dış görünüşten cok guler yuze yuksek enerjiye ve muhabbetin sarmasina bakiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet seçenekleri gün sonunda yazıp asıl sebebi bulacağım ahahah
- +1 yıl
Kolay gelsin balım andjsmdnsmjdsk
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBunun birçok farklı nedeni olabilir.
Dışarıdan sert veya soğuk duruyorsundur veya fazla sosyal çevren yoktur ve olan çevrende de seni beğenen yoktur belki.
Yani bir sürü nedeni olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılProbably hepsi
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞunun bir etkisi var. Kapalı olunca bu muhafazakardır ben şimdi bu kıza açılsam beni reddeder o işlerle ilgilenmez deyip içine atıp hiç girişimde bulunulmayabilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar kapalı kızın sevgilisi nasıl oluyor peki ahah gerçekleri anlattılar zaten kabullenmem gerek
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapali ya da açık olmak değil. Ben açık birisiyim ama ben de yalnızım karşıma biri çıkmıyor. Artık herkes paraya bakıyor. Fakir bile kendinden yüksek birinle evlenmek istiyor. İlk işleri ne iş yapıyorsun diye soruyorlar. Yani işimiz zor
22 Yorumla
Soran+1 yılSanırım önce bir iş bulmam gerek 🥲
Cevap sahibi+1 yılDevir değişti maalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılYoo kapalı diyesin diye değildir ya. Böyle şeylere kafaya yakma kısmet herseyin belli bir zamanı vardır
24 Yorumla
Soran+1 yılŞey sanki biraz o eşiği geçtim çünkü yaşım 25 oldu 😭
- +1 yıl
Eee ben 29? 😅😅 asil aglamasi gereken benim kdkddkd
Soran+1 yılBeraber ağlarız olmadı 🥲 daha çok artın yönün olduğuna eminim
- +1 yıl
Hem artigi hem de eksigi 😅 sadece dogru insanla evlenirsen evlilik ozaman güzel oluyor. Illa evlilik olsun diye yaparsan iste o zaman mutsuzluk vs oluyor yürütemiyorsun evliligi, insanin tecrübesi var
+1 yılMilleti boş ver abla kendileri cokmu mükemmeller de seni itici bulacaklar, ve bence kapalı kızlar daha bi hoş oluyorlar kapalı olmak yakışıyor da ayrıca 😌
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkese değil
- +1 yıl
Aynen haklısın bazılarına yakışıyor zaten
+1 yıl:)) yo sen o ihtimali aklına getirme. Belki "bu kız bana bakmaz ya" diyenler vardır etrafında. Kapalılıkla alakası olduğunu sanmıyorum. O eskidendi.
01 Yorumla
Soran+1 yılAaa asla asla çirkin olma ihtimalimi aklıma getirmiyorum aahahsshhs
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen şahsen muhafazakar insan sevmem. Salt din muhafazakarı değil bu arada, herhangi bir şeyin muhafazakarlığını yapan ve koşulsuzca sarılan insan sevmem
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur haklısın kendince
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kapalılar açıklardan fena bu devirde. Sorunun bu olmadığından yüzde 100 emin olabilirsin. Sorun nedir diye kendinde ara. Türkiye'yi ele geçirdiniz ama bi bitmedi şu türban sömürünüz.
012 Yorumla
Soran+1 yılAhaha ölüm sırf bu yüzden bile bi garip hissediyorum. Her yerde açık var da bizden olunca sömürü mü yapmış oluyoruz ne garip kafalardasınız ahah kendi halimde takılmak bile başkalarına batıyor en çok da erkeklere
Soran+1 yılBu sadece seçenekler arasında ve asıl sorunun bu olmadığını sadece alt başlıklarından biri olduğunu açıkladım. Zaten kapalı olmam sizin için itici bir sebepken sırf böyle sorduğum için elbette gene “Üf bitmedi gene mağduriyetiniz”tarzı yaklaşımınız olacaktı.
- +1 yıl
Bakınız ben kapalı ya da açık olmaya karşı bir insan değilim. Saygı duyuyorum. Kapalı da açık da bir sürü insan var hayatımda ve hiçbirisine kapalı ya da açık oldukları için extradan ne sevgi duydum ne de uzak durdum. Kendi tercihidir saygı duyarım. (Bir kaç hem açık hem kapalı sevgilim de oldu.) Ben bu durumun mağduriyet sebebi olarak dile getirilmesine karşıyım. Kapalı ya da açık olma durumu bir mağduriyet değildir.
Soran+1 yılAma bir kriter meselesidir ve çoğu insan için böyle olmam da itici bir güç olabilir mi diyorum çünkü çevremdeki herkes muhafazakar değil
- +1 yıl
Yoktur diyemem, mutlaka vardır. Tersi de olduğu gibi. Ama milyonda bir bir ihtimal ve/veya kriter. Ben de muhafazakar bir insan değilim, etrafım da değil ama kapalı bir kadına senin kastettiğin açıdan bakana da rastlamadım. Her şeyin uç seviyesi sıkıntılıdır zatenç O uçlarda yaşayan insanlarla da muhatap olmanı da istemem doğrusu.
Soran+1 yılİş gereği zamanında çok muhatap oldum o yüzden böyle hissediyorum sürekli nedense
- +1 yıl
Sen de haklı olabilirsin tabii. orada uçlarda yaşayan insanlarla muhatap olduysan. Ama kapalı açık, alevi sünni, ev sahibi kiracı, çalışan işveren vs. vs. sürekli karşı karşıya getirilmesini sevmiyorum ben. Bu insanlar düşman değil. Ama toplum mühendisleri sürekli kaşıyorlar. Aslında tepkim bunaydı.
Soran+1 yılAnladım daha iyi şimdi tamamdır
Soran+1 yılPata küte bir şekilde anlaşıyor insan işte ahaha
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Belli bir kesimi iter kapalılık ama o kesime de ihtiyaç olmaz onun dışında başka sorunlara da bakmalı insan sadece ona yüklememeli kişi her sorunu
02 Yorumla
Soran+1 yılBen her sorunu ona yıkmadım aslında ahaha sadece neler olabilir diye seçenek sunuyorum
+1 yılBu bi yandan güzel öte yandan da moral bozucu bir durumda. Gündelik yaşamda nasıl olduğun önemli aslında. Kısmetinde tavan olması da iyi bişey değil bana göre. Huzur olmaz.
06 Yorumla
Soran+1 yılHiç olmaması da bana huzur olarak dönmüyor
- +1 yıl
Kendimden örnek vereyim 25 yaşındayım hayatıma 4 insan girdi keşke hiçbiri girmeseydi diyorum şu an ve biri olsun veya olmasın önemi de yok mesela benim için artık bence konuşabilsem İnan senin artın bana göre çok :) umarım güzel bir yerde yaşıyorsundur ama en güzeli o olur bence
Soran+1 yılYaşadığım yer de güzel değil işte ah ah mevlam bazen kısarken hepten kısıyor ama neyse buna da şükür
- +1 yıl
Afedersin neresi olduğunu sorabilir miyim ah mevlam deyince kusura bakma tepkine güldüm 😃
Soran+1 yılŞey ben zaten paso espiri yapıyorum yaşadığım yer gt kadar o yüzden boş ver
- +1 yıl
İyi bakalım.
Şahsen hayatonın merkezine dini koyan niriyle aala bi iilişki kurmam. Türban da dinin sembolü. Hayatta istemediğim her şey orada. Yapacak bişiy yok.
011 Yorumla
Soran+1 yılTüh ya üzdün beni şimdi ahaha red mi yedim ben şimdi
Soran+1 yılTamam da bunun eğitimsiz ev hanımı kısmına kızıyorum ben sen de onu anla ! Zihniyetiniz tepeden tırnağa kötü sonra gelmiş alakası yok diyen iki yüzlüler bunu da öne sürüyor
Soran+1 yılAnladık onu zaten ben de sorunların büyüğü onlardan biri diyorum zaten
Soran+1 yılSana koca bir yumruk atmışım varsay
Soran+1 yılYere yapıştığını görseydim evet
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok. Olmadığını kendinde söylüyorsun. Biraz soğuk duruyor olabilirsin. Ondan yanına yanaşmıyorlardır.
01 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu tek düze sormak yerine bi seçenek verip devamını başkasına bıraktım zaten ahaha
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu durum birazda nasip veya sizin istemeniz ile alakalı bir durum. Belki de siz hayatınızda birisi olsun istemiyor olabilirsiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılİstemediğim için de neden olmuyor diye sorguluyor muyum yani ahahah
- +1 yıl
Sorgulaman farklı bir durum. İnsan hayatta hep sorgular ama karşısına çıkan şansı da değerlendirmez
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılKapalı olduğun için değildir ya. Ama dışardan havalı görünüyorsun. Bu durum sana yanaşmaya çalışan erkeklerin cesaretini kirabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılBana erkek sinek bile yaklaşmıyor bayım öyle bir şey yok ahaha arkadaş olsalar bari
- +1 yıl
Yinede kapalı olduğun için değil kesinlikle. Nasıl bir izlenim veriyorsan artık kimse yanaşmıyor
Soran+1 yılBu insanlar sevilecek gibi değil ben vazgeçtim şu dakikadan itibaren ahahah
- +1 yıl
Şansın bol olsun ☺️
Fark ettim de kapalı kızların gerçekten seven sevgilileri var hepsi mi öyle olur aslında sen kolaylıkla bulabilirsin
06 Yorumla
Soran+1 yılO kızlar zengin ailelerden gelen aşırı sosyal kesimden oluyor genel olarak.
Soran+1 yılKapalılıkla da alakası yok oralarda takılan kendi gibi birini mıknatıs gibi çekiyor benim gibi ortalama sıradan birinin böyle bir şeye denk gelmesi zor
+1 yılkapalı kızlar kendi göbeğini kendi keser, beğendiği erkeklere direk yürüyorlar diğer kızlar gibi erkeğin yürümesini beklemiyor, çok denk geldim
01 Yorumla
Soran+1 yılKim bunlar ya ahaha
Ne kadar saçma, kapalı olmanla alaka bir durum değildir.
13 Yorumla
Soran+1 yılKız onu anladım da ne olabilir işte onu arıyorum ben
Soran+1 yılİnsan sevmiyorum diye
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılCok takılmamak lazım önemli bi şey başarmış olmuyorsun biriyle çıkınca sevgili olunca
13 Yorumla
Soran+1 yılBu bir başarı değil de aile kurmayı isteme meselesi
- +1 yıl
İstiyorsun herkes istiyor bunu sonrasında pişmanlık da olabiliyor KESK’e hiç istemedeydim diyebiliyor insan. Umarım karşına gönlüne göre biri çıkar
Soran+1 yılUmarım 🤞
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin seni kandırıp kötü bi insan oldugunu düşünen biri olabilirsin
direk surat düşmüş ve mutsuz durursan olmaz. Enerji herşeyi cözer
02 Yorumla
Soran+1 yılKendimi dışarıdan göremiyorum ama sanırım öyleyim
- +1 yıl
Hisler yalan söylemez :) sen gerçekci olmaya calışma
+1 yılErkekler için flört düşüncesi oluşturabilecek çekiciliğin olmayabilir. Tavrın, davranışların, tipin vs.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKim diyor onu yaa ! Kapalilar daha atesli daha istekli daha istekli olurlar ve kapalilar cok guzel ve tatli oluyorlar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılTesettürlü kızlar daha çabuk evleniyor. Biraz ev gezmesi yap hanım hanım davran.
05 Yorumla
Soran+1 yılO kadar insan sevmiyorum ya çok ters şeyler bana bunlar
- +1 yıl
Tesettürlü kızlardan beklenen bu. Ağzından kelam çıkmasın sızlanmasın. Her işi yapabilsun becerikli güzel namuslu olsun sağa sola gitmesin. Başörtünün yanında bunlar varsa tamam hemen
Soran+1 yılKafaya bir bez geçince otomatik olarak o zihniyete bürünmeyi şart koşmak çok komik geliyor
- +1 yıl
İste senin de sadece bez olarak gördüğünü anlayan çevre seni eler.
Soran+1 yılElek üstü kalmayı tercih ederim ahahah kimsenin beklentisine göre şekil alamam. Olduğum gibi kabullenilmek istiyorum, umdukları şekilde değil.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYani şahsen özgür bir insanın kapalı bir bayana teklif edeceğini düşünmüyorum olsa bile ileride aile istekleri ve akrabalık ilişkileri de olumsuz olacaktır
02 Yorumla
Soran+1 yılMahşere kaldı benim aile kurma hayalleri ahaha
Cevap sahibi+1 yıldünya görüşüne göre senin de taliplerin olacaktır davul dengi dengine diye bir sözümüz var
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılşimdi erkeklerin tercihi kapalı asıl kapalı olduğun için şansınızın daha yüksek olması gerekiyor tespitiniz yanlış
00 Yorumla Resimde ki sen isen eğer bu kapalılık değil kendinizi kandırmayın
02 Yorumla
Soran+1 yılYapabilirsen git sen kapan da görelim. Çok kolay bir şeymiş gibi bir erkek olarak gelmiş yorumlamışsın. Hangi resimdeki ayrıca ya çıldırtma sende insanı amca
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Benim kapalı kız arkadaşım oldu ve gayet iyidi iletişim cinsellik her konuda bence öyle düşünme doğru kişi önemli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılGununuzde kapalilar daha cok tercih ediliyor sorun kapalikik degildirde sende olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılGünümüze biraz daha yaklaşım çünkü tercih edilmiyor
- +1 yıl
Gunumuzde erkekler agirli kapali kizlari tercih edeiyor bazi nedenlerden sende olmuyirsa asik suratli iletisime kapali ukala bir tavir sergiliyorsan soguksan erkekler bu sekil bir kiza yaklasmaz
Soran+1 yılSiz nerde yaşıyorsunuz ya öyle bir günümüz erkeği yok ki ahaha
Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bunlara artik kimse inanmaz herkesin sevgilisi oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılO herkesin içinde bir ben yokum
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Saçmalama istersen bir sokağa çik istersen sevgililere ve evli çiftlere bak, herkesin kısmetı var
02 Yorumla
Soran+1 yılHeh işte benim niye yok anlamıyorum 🥲 ben de aile kurmak istiyorum ama bana nedense yaklaşmıyorlar
+1 yılÇoğu erkek kapalı seviyor hatta birçoğunun kapalı hatun fantazisi bile var.
02 Yorumla
Soran+1 yılDur sende yav üf
- +1 yıl
burada durmak mümkünmü sence.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHer nasip vaktine esirdır..
Ve ayrıca çirkin kadın yoktur bakımsız kendine değer vermeyen biraz bakımla inci tanesine dönen kadınlar vardır.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl23 yaşındayım bende hiç bir zaman kapalı kızlara bakmadım çirkin itici olduğu için değil içki sigara kullanıyorum beni kabul etmez diye o kabul etse bile ailesi kabul etmez kötü alışkanlıkları olan iyi bir insanımdır
00 Yorumla
+1 yılOlabilir, şapka ve başörtüsü güzelliğinizi azaltıyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle
- +1 yıl
Evlenene kadar başını aç. Gaziantepli kızlar öyle yapıyormuş.
Soran+1 yılEee kütüğü mü taşıyayım o ne saçma çingene geleneği öyle ya
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hayır bence öyle değil, benim de sevgilim olmadı ama sebebi de çok belli engelliyim diye
02 Yorumla
Soran+1 yıl🥲🥲
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılyok başka bişey vardır send eondan değildir bi huyun suyun iyi dğeildir :)
02 Yorumla
Soran+1 yılDimi bence de
- +1 yıl
başka açıklama bulamadım ben kapalı -olan ne tatlı kadınlar :)
- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılAsıl kapalılara görücü çıkıyor sürekli. Tam tersi kapalıların kısmeti tavan.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen mi kapalı değilim anlamadım ki
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Dışarıdan itici ve zor birisindir kimse seninle uğraşmak istemiyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılE bu erkolar hani zoru severdi 😂
Tövbe haşa çirkin olmayasın, ben de öyleydim sorun dışarıya çok soğuk ve sert durmakmış
02 Yorumla
Soran+1 yılKız tövbe haşa tövbe lütfen deme öyle şeyler sakın hahahahah
Her şeyin bir vakti vardır, Acele etme , Nasibin seni bulacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYavrum nihayetinde karşı taraf sevişelim dediğinde senşn vereceğin cevap belli, ondan millet gelmiyor
010 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisi olan herkes sevişiyor mu ya ahaha evlilik yolu kapalı mı hep bu süreçte
Cevap sahibi+1 yılsevişmeyeceksek neden sevgili olalım ki:) evlilikten ne zaman konu açıldı sevgili olmaktan bahsediyorsuk
Soran+1 yılSevgililik olayını evlenmek için istiyorum yahu ahahah
Cevap sahibi+1 yılavucuna tuz dök derim yalarken daha lezzetli olur:)))
Soran+1 yılYa sana meraklı olan yok nasıl olsa sen git yala onu bunu keçi gibi
Cevap sahibi+1 yılyawrum ben yalamak stediğimi yalıyorum ama bu seni ilgilendrmez:))) mevzu senin yalaman bence:) ama avucunu:)
Soran+1 yılAhahahah tamam abim sus sus artık yeter ahaha
Cevap sahibi+1 yıltamam sustum sende avucunu yalamaya devam et:)))
Soran+1 yılYalamaya dönmekten iyidir
Cevap sahibi+1 yılbişi olmaz merak etme öyle olsa evlilerin hepsi follofoş olurdu
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapalı kızları ciddi ilişki olarak görülüyor bence. Kapalı kızlara daha çok saygı duyuyorum. Çünkü inançları gereğini yapıyorlar. Seni tanımak isterdim açıkcası
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Gönülklç haklısın tabi bişey diyemwm ama her pislik köydekilerden garibanlardan kapalılardan çıkıyor demek önyargılılık bence. Mesela bazı zengin olanlarda hertürlü pislik var ama parasal güç sayesinde ni şekilde üstünü kapatıyorlar. Bazı zengin kadınlardan gelen teklifleri bi anlatsam büyük şaşkınlık yaşarsın
Cevap sahibi+1 yıl@Gönülklç şimdi birde şöyle bişey var benim ailemde çoğunşuk kapalı. Yani yetiştiğğm ortam kafamdaki kız profilini belirliyor. Ama bana sıracak olursan nasıl biriyim dindar değilim öyle açık kapalı olsun önemsemem ama desiğim gibi ailemde kapalı olduğu için kafamda kapalı ni kızla evlilik fikri bi tık fazla
Cevap sahibi+1 yıl@Gönülklç amin inşallah teşekkür ederim. seninde her şey gönlünce olsun😊
Cevap sahibi+1 yılSoru soran arkadaş
- Aşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılKapalı olduğundan değil auran çevrendeki erkeklerle uyumlu degildir
00 Yorumla Benimde olmadı bir erkek olarak bunlar tamamen nasip işidir ve Allah sana zina etmeni ve günah işlemeni istemiyor hiç haram sevdadan hayır gelirmi hem bir kız olarak kulanılacaksın bu zamanda insanlar cinsellik için birlikte
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır evlenmek için de adım atan olmuyor ben anlamadım ahaha çirkinim ben tamam tamam
Soran+1 yılAy yok şiştim bu muhabbetlerden ahaha iyi ki sordum da soğudum hemen
+1 yılKapanışını diye değil insanları kendin den uzak tuttuğun icin
00 Yorumla
+1 yılKapalı sevgilim olmasını istiyorum.. düşündüğün şeyle alakası yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler kapalı kızlara yaklaşmaktan çekiniyorlar bence çünkü bizim bu tür konulara olumsuz baktığımızı düşünüyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKapalı olmakla alakası yoktur bu durumun bence dışarıya karşı sert duruyo olabilirsin
08 Yorumla
Soran+1 yılHerkesi şişlemek istiyor oluşumun altındaki kediyi bulana sevgim hediye
Cevap sahibi+1 yılKedi mi kaplan mı?
Soran+1 yılHepsi kedi sonuçta ahaha
Cevap sahibi+1 yılKediyi içeri alabilirimde kaplansan sadece hayranlık duyar uzaktan izlerim
Soran+1 yılYok olmuyor anlaşıldı ahahah
Cevap sahibi+1 yılO yüzden kendine aynada bakman lazım sorunum ne diye 😂
Soran+1 yılAynam cevap vermiyor bozuk herhalde
Cevap sahibi+1 yılBozuk olan ayna değil bence
Gizli Üye(36-45)+1 yılsert mizacın vardır. Güzel değilsindir. ya da bulunduğun ortam kızlarla doludur..
09 Yorumla
Soran+1 yılKızlarla dolu olsaydı keşke zevkli olurdu en azından eğlenirdik
Cevap sahibi+1 yılbenim eşimde kapalı. kapalılıkla alakalı değil.. Hatta eşim kapalı olunca bir tatlı geldi gözüme :)
Soran+1 yılAman yesinler
Cevap sahibi+1 yılsen tatlılık kısmına takılma. Kapalı oldugunu vurgulamışsın. Ben ona kaarşı söyledim. Artı şaşırmadım. mizacın sertmiş. Allah şimdiden koca adayına kolaylık versin :))
Soran+1 yılSeverim ben çatışmayı ya umarım sabırlı bir şeydir ahahah ama bu gidişle şey diye bahsettiğim biri olmayacak
Cevap sahibi+1 yıliyi ozaman kocanla bol bol çatışır savaşırsın :))
Soran+1 yılSen de tatlı karıcığın ile öyle yaparsın
Cevap sahibi+1 yıltatlı karım ile neler yapıyoruz nelerrr
Soran+1 yılBanana ya ahah
Kaç yaşındasın ve insanlara olan yaklaşımın nasıl? Etrafındaki bekar erkek sayısı veya oranı nedir? :) bunları bilmek lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılEtrafımda erkek yok beyefendi ahaha 25 yaşındayım
+1 yılNasip kısmet bu işler. Belkide karşına cikanlar ya da çevrendeki kisiler senin için hayırlı değildir
013 Yorumla
Soran+1 yılYa kimse çıkmadı ki hayra şere yorayım yahu
- +1 yıl
Belki onda da vardır bir hayır djsjsjs
Soran+1 yılAhahaha of sus
- +1 yıl
Neee ya dhdjssj telegram yazsana
Soran+1 yılŞer misin hayır mı bilemem o yüzden yazamam
- +1 yıl
Burdan özelden yaz hayırsa telegram geçeriz duxjsjs
Soran+1 yılŞer diye bağırıyorsun resmen dur 🛑
- +1 yıl
Aaa önyargı ama bu kafayla daha çok evde kalırsın dhzjsjs
Soran+1 yılSokakta kalmadık en nihayetinde ahahah
- +1 yıl
Yakındır dhsjssnns
Soran+1 yılAllah korusun saçmalama ya ahaha memnunum ben böyle evimin olmasından en azından
- +1 yıl
Evde kalırsan baban koyar kapının önüne en sonunda dhxjsjsk
- +1 yıl
Sen yinede herkese çok önyargı yapma bence dhsjsjs
- Devamını Gör (92)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası