Genel olarak kendim ince detaylara bile takılan herşeyi kafaya takan takıntılı bir insanım. Hayatım boyunca hep birilerine takıntım oldu. Yani yeni birisini bulana kadar eski sevgilisini unutamayan birisiyim. Ama artık böyle olmasını istemiyorum. Unutup kimseyi sevmeden kimseye bağlanmadan özgür yaşamak istiyorum. Sevgilinden Ayrılalı 5 ay oldu Ama unutamıyorum. Anılar peşimi bırakmıyor. Her an onu düşünüyorum. Hep içim acıyor. Aklımı kaybedeceğim artık günlük işlerimi bile yerine getiremez hale heldim. Ben bu takıntı dan nasıl kurtulacağım dostlar? Yardımcı olacak birisi varsa buyursun lütfen...
8 ay sanal sevgilimle kaldim ayril baris sürekli ben çabaladım en sonunda biseydej ayrıldı engelledi 1 buçuk sene cektim ve ariyo 2 haftada 1 sonra geri engelliyor vs böyle geçti 4 senelik real sevgilisine döndü en sonda o yüzden ayrılmıştı beni aldattığını öğrendim real sevgilisini de 2 haftada 1 arayarak benle aldatti işte baskasiylada aldatmış 2 3 ay dır karı koca olalım diye konusuyo benle engellemedi döngüden çıkamadım o kızla ayrıldı Şu an aramız iyi geri asla sevgili olmayız ama Şu an umurumda değil dönguden cikiyom yani zamanla gecito
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
8 ayda hiç Real de bulaşmadiniz mi? Hiç buluşma dan mi aşık oldun?
Allahtan pişman olabilcek biriyim bida asla birine bisey yapmam sonuç olarak çok gamsız oldum ailem bide onun yaptıklarına üzülüyorum sadece başka hiç bisey şeyimde değil ama zamanla yaptiklari aklıma gelincede gözüm yasarmaz zaman olac
Aklını başına alıp kendine de gelirsen aşar ardında bırakırsın bu saçmalığı, yoksa da kurbanı olur kurtulursun, iradesizlik ise, buradaki en büyük neden olur.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sadece aşk değil konu. Ben okb hastası bir insanım. Takıntı benim karakterim olmuş. Aylardır savaşıyorum zaten 5 aydır unutamamamak ne demek ya 🥺
Kendi kendine bahaneler uydurup o bahanelerin esiri oluyorsun ve buna da okb falan diyorsun, şahsen böyle kimselerden uzak durmak gibi önemli bir ilkem vardır
Kendi kendime düşünseydim keşke bunları. Ben bu konuda uzun yıllar tedavi gördüm. Dediğim gibi konu sadece aşk değil. Benim aklım beynim takıntı yapıyor herşeyi. Şu anda yaşıyorsam zaten iradeli olduğum içindir yoksa çoktan...
Basit işte, ya yaşama iradesi gösterir yaşarsın ya da gösteremez yokolursun, bu konu bu kadar basit, aslında diğeri de öyle, ancak o düşünceden ibaret olduğu için ondan kurtulmak yerine ona uyarlamaya çalışıyorsun kendini ve bu da seni zayıf biri yapıyor.
Konu nedir biliyor musunuz? Siz hayata kendi zihninizden bakış açınızdan bakıyorsunuz sadece. Herkes böyle iradeli olabilse keşke. ama maalesef OLAMIYOR. çok önyargılısiniz. Sizin gibi çok insanla söhbet ettim ben. Ama konu şu ki anlamıyorsunuz ve anlamadan teşhis koyuyorsunuz. Dünya kadar hap aldım ilaç içtim ben. o doktorlar dan daha mı bilgilisiniz siz? Burada bir soru paylaşmışim zaten acı çekiyorum. Birde sizin suçlamalarınizla uğraşıyorum. Bu hayat psikolojik sorunları olan insanlara size olduğu kadar kolay olmuyor beyefendi. Verdiğim savaşları içimde hayatıma son vermemek adına çektiğim acıları siz nerden biliyorsunuz da böyle suçlama hakkını kendiniz de buluyorsunuz? Kınamayın. kınadığınız ne varsa başınıza gelir. Umarım olmaz ama.
Sağlık konusunda daha çok fiziksel talihsizliklerim olduysa da onları da atlattım bir şekilde, ancak kafaya, onu her zaman kontrol edip ona her zaman hükmedebileceğimi düşünürüm hep, çünkü zihin benim için her şeydir, onun olmadığı, onun doğruca kullanılamadığı bir hayatı ne kabul edebilirim ne de hayattan sayabilirim, ondan böyle diyorum ve gerisini tamamıyla sorunun sahibine bırakıyorum, senin için temennim ise umarım çabuk zamanda kendini bulup iyileşebilirsin.