Yoruldum artık kurtulmak istiyorum
Psikolojik destek alacağım sanırım başka yolu yok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
takıntılı bir aşktan kurtulmanın tek yolu zamandır bence aksini kimse iddia edemez. bende aynısını 5 ay önce yaşadım çocukla aramda doğru düzgün birşeyde yoktu aynı hastanede aynı bölümde çalışıyorduk en büyük yardımcım onu görmemek ve arkadaşlarım oldu ve birde zaman
Zor bir durum ama imkansız da değil bu durum tabiki takıntılı bir aşktan kurulmak istiyorsan önce en önemlisi zamandır zamana bırakmak gerekiyor baktın olmuyor bu yöntemleri deneyebilirsin onunla konuşuyorsan onunla konuşmanı kesmen gerekiyor her yerden iletişimini koparman lazım görsem bile onu görmemezlikten geleceksin onu hatırlatan herşeyden uzak durman gerekiyor özellikle yanlız kalma yanlız kalınca daha çok onu düşünürsünüz aklınızda daha çok o olur baktın olmuyor bir destek alabilirsiniz
Takıntı yapmadım kimseyi ve nasıl bir his bilmiyorum ama bu durumda olsam heralde yardım alırdım.. Kendime ve başkalarına zarar vermek istemem.. Sevgi iyileştirici olmalı başkalarına ve kendimize zarar vermemize neden oluyorsa o sevgi değildir.. Keyifli geceler..
38 yaşında ne takıntısı bu ablacım böyle? Senin şu an aşka olan hislerinin ölmesi gerekirken böyle saplantılı ruh halleri hiç yakışmıyor. Psikolojik destek al hemen.
Tamam ablacığım
Cevap
32Cevap
Bu aşk değil sadece takıntı psikolojik destek alabilirsiniz
Takıntılı bir aşktan kurtulmanın yolları:
Negatif yonlere odaklanmak severken cok zor maalesef...
Tatile çıkmalısın. Bulunduğun ortamdan uzaklaşırsan ilk adımı atmış olursun. Belirli bir süre sürekli dışarıda olman ve evde yalnız kalmaman önemli. Hatta evdeyken de birşeyle uğraş kitap okumak vs. Değil ama. Çalışmıyorsan çalışmaya başlamak da iyi bir seçenek. Bir bir aşarak, kurtulmayi isteyerek yaparsan hedefine ulaşırsın.
Çok dikkat etmen lazım böyle sapıklara her türlü kadın cinayetlerinin bı kısmı bu olaydan çıkıyor cünkü o kişinin içinde aşk sevgi yok insan sevdiğine kıyamaz ama takıntılı aşıklar inat yapıyor illede olucak diye
Ayrılmak istediğini söyleyin diyecegim ama bu sefer takıntı daha çok büyür.
Onu aldatirsaniz sizden intikam almak isteyecek.
Belk o zaman size olan bakışı değişir diyeceğim ama emin değilim çünkü aranızdaki ilişkiyi bilmiyorum
Öyle bir durum yaşamadığım için bilmiyorum, ama çevrede o tür manyaklar çok, çekenlerin anlatımına göre psikopat diyorlar, boylelerinden herkesi saklasın
Zaman diyorum başka çare yok ve derin izler, kabuk bağlamayan yaralar sızlar kalır içinde
Sonra zaman geçtikçe, onlar da birer birer azalır gider
Takıntı yapmana neden olan sevgi veya güven eksikliğinin sebebi ne onu bulmalısın bence kilit nokta orası
Neyi takıntı ettiğine göre çözüm de değişir. Aileden getirdiğin sorunların aynasıysa bunu psikolog çözebilir
Kabullenerek..
Ne hissediyorsan onu kabullenerek..
Kendinle konuş, kimim ben? Diyerek başla, bulunduğun hapishaneden çık... savaşarak
Karşı taraftanmı bir sıkıntın var peşini bırakmıyor mu?
Bende sıkıntı
engellıcen bakdın olmuyor aılene soylıcen bakdın oda olmuyor polıse bas vuracan
O değil de apla
Daş gibi garı imişsin sen be
Ama o gömleği değiştir bak
takıntılı asklardan kurtulmanın zor oldugunu bilirim ve en önemlisi kendini baska aktivitelere itmektir örnegin bir spor yapmak gibi kendini baskalarıyla avutmamalı ilk önce kendi icnde hatıra ve anılarını yok ettikten sonra yeni bi iliskiye adım atmalısın iyi gunler muahhh
Ben 5 yıldır takintiliyim cogusu hobin olmadığı için oluyor diyor ama sanmıyorum hobilerimde var ama hobilerimden sıkıldım takintidan sıkılmadım kurtulmaya çalıştıkça daha çok takıntım artı oyuzden saldım artık uğrasmiyorum gittiği yere kadar
Takıntı durumu zordur. Profesyonel destek alınmalı. :/
Takıntılı aşktan hayır gelmez
Seni daha fazla heyecanlandıran ve daha önemli şeylere yönelerek.
Zaman sana unutturur
Lakin sabır gerekir, sabırsız insanlar için zor
Ondan uzaklaşarak bedenen değil ruhen o çıkan yolları tıkayarak
Dünyada ondan başka aşk yaşayabileceğin insanlar da var Bu şekilde kurtulabilirsin
Takıntılı dan kasıt nedir? Saplantı mı 🤔
Aramamak sormamak vazgeçmek istiyorum
Aynı durum şu anda bende de var, ama geçmek üzere, çünkü yanlışlarını yakaladım ve her geçen gün yeni bir yanlışı ortaya çıktıkça soğuyorum, sen de belki böyle yapabilirsin
Olmuyor olmuyor
Olacak ben inanıyorum, az kaldı şimdi onu görmezden geliyorum çıldırıyor kuduruyor, böyle böyle onu bezdiricem çünkü ben ziyadesiyle bezdim onunda bezdiğini görünce o sağ ben selamet
Bir aktiviteye odaklan, ya da oluruna bırak kendi gider
ben çok denedim 40 yaşında bi adam vardı sürekli yazar ederdi numara değiştirdim buldu hesap değiştirdim buldu ve asla kurtulamadım. en son şikayet edicem diye tehdit ettim yalandan arkadaşım avukat rolü yaptı falan anca öyle….
Onun kötü biri olduğunu hatırladığımda soğuyordum. Sende deneyebilirsin
baska birini takinti yap farklılıklar iyi gelir 👍🏿
kendi hayatına odaklanmak lazım galiba bol sosyallik
zor bir kaç tane evli kadından adresimi telefonumu değiştirdim öyle kurtuldum
Kesinlikle sosyal hayatının çok kuvvetli olması gerek yoksa çok zor kurtulamazsın kendimden biliyorum.
Mesajlarına bakma görmezden gel zamanla uzaklaşır
bilmiyom ama takıntı zor
Bütün yolları kapatarak
Kafada bitirirsen biter, bu kadar.
Kimseye takıntılı olucak kadar değer vermeyin
Rüya tabirleri kitabı al. Hatmet
Çalışıp insan içine karışarak
Takıntılı işte adı üzerinde. Bırakmaz peşini
Başka kişiyi takarak😀
Su grubu burçları deilmi bu
Başka birisiyle birseyler yap ona at veya görsün
Bunun cevabini bende merak ediyorum