Takıntılı sevgiden nasıl kurtulurum?

Arkadaşım beni seviyor sadece 10 aydır tanışıyoruz ama herşeyimizi paylaştık birbirimizle. Bana beni sevdiğini söylemişti bende seni sevmiyorum bişeyler düşünmüyorun demiştim. Şimdi hala devam ediyor kaç kere engelledim onu konuyu bitirdim olmadı kardeşi yazıyor bana lütfen abimin yanında ol çok kötü kendisi mail atıyor lütfen vücudumu hissetmiyorum sağlığımı kaybetmekten korkuyorum. En sonra arkadaşlarıma yazmaya başladı aramaya başladl mecbur yine barışıyorum her seferinde ama hep te söylüdim seni sevmiyorum diye yani o an kptü anında yanında olmak istiyorun sonrasında normak şekilde ayrılalım yollarımızı ayırarım diyorum olmuyor. Bu gün yine ona insan gibi oturduk başka birini sevdiöimi söyledim daha öncedende söylemiştim şimdi o çocukta bana beni sevdiöini yazmış onu dedim dedimki onu seviyorum. Lütfen artık anla kötü olma her seferinde ağlıyor. Yine başladl sağlığıml kaybedicem diye korkuyorum. Sana yazamayacak duruma gelmekten korkuyorun diye. Geliyor bana sarılıyor istemiyorun itiyorum yine mecbur ediyo bu insanın cidden baölanma sorunu mu var ne artık gerçekten korkuyorum cidden bi türlü bitmiyor bu ilişki yoruldum artık sürekli konuşup kendini açıklamaya çalışıyor bana üzülüyorum cidden anlıyorum seviyor ama ben sevmiyorum işte olmuyor. Başkaslnl sevdiəimi bile dedim ya hala lütfen gitme gitme diyo korkuyorum kendine bişey yapar diye napabilirim yardlm edin yalnızda bırakamıyorum ama mecbur kalıyorum şu an yanındayım kimse aileside pek iyi değil valla yoruldum yemin ederim yoruldum korkuyorum artık Şuanda gidiyorum dedim ayağı tutulmuş yere düştü durmuyor gel al beni ihtiyacım var sana ay cidden artık gerçekten çok jorkuyorum çıkıp gidiyodum kapıda duruyo acili aradım şu an gerçekten deliricem kardeşine yazdım gelsin yanına kurtulamıyorum cidden yoruldum. Yere uzanmış duramıyor şimdi cidden korkuyorum
Takıntılı sevgiden nasıl kurtulurum?