Bu olaydan nasil zarar almadan kurtulurum?

Olayi bastan anlatiyim. Ailemle kavgaliyken eksiklik hisedip, karsi komsumun kocasiyla konusurken, ben 23 yasinda oldugum icin oda 53 yasinda oldugu icin, cocuklarida benden buyuk oldugu icin bi baba gibi konusuyorduk. fakat duygulari olustu, zamanla bana bu durumu normal gosterdi, adam evliyken uc sene sevgili hayati yasadik, hamile kalip aldirdim, hayata sifirdan baskayim derken kadin mesajlari gordu. Ilkimin o oldugunu, hamile kalip aldirdigimi, ve ustune onu birakmak icin yalandan biriyle cikiyordum, kadin bana oyuzden butun erkeklerle cikan birisi muamelesi yapti beni gordugu yerde yuzume tukurup tokat atti, heryerde beni aileme herseyi soylemekle tehdit etti. Sonuc olarak adami birakamadim asigim ona, bosandilar, aileme evlenmek istedigimi soylicem, Şu an yedi sene oldu, fakat kadin sizce evlencegimizi duyunca mesajlari aileme gosterirmi? Acisi dinmismidir? Heryerde hala bana kiziyor, beni rezil ederse ben bu durumdan nasil kurtulurum? Yani ayrildiktan sonra beraber oldum desem olmicak, adamin evli oldugunu bilmiyordum diye yalan soylesem yine olmaz, sizce ailem evlenecegim icin birsey dermi? Ne yalan soylesem kendimi temize cikarip evlenirim ve sifirdan baslarim ve oglu filanda bizi rahat birakmasi icin napabilirim? Yani ailesi kotu gozuksun ve bizden uzak dursunlar, cunku cok agir seyler yaptilar ama sonuc olarak ben suclu oldum?

Bu olaydan nasil zarar almadan kurtulurum?