Olayi bastan anlatiyim. Ailemle kavgaliyken eksiklik hisedip, karsi komsumun kocasiyla konusurken, ben 23 yasinda oldugum icin oda 53 yasinda oldugu icin, cocuklarida benden buyuk oldugu icin bi baba gibi konusuyorduk. fakat duygulari olustu, zamanla bana bu durumu normal gosterdi, adam evliyken uc sene sevgili hayati yasadik, hamile kalip aldirdim, hayata sifirdan baskayim derken kadin mesajlari gordu. Ilkimin o oldugunu, hamile kalip aldirdigimi, ve ustune onu birakmak icin yalandan biriyle cikiyordum, kadin bana oyuzden butun erkeklerle cikan birisi muamelesi yapti beni gordugu yerde yuzume tukurup tokat atti, heryerde beni aileme herseyi soylemekle tehdit etti. Sonuc olarak adami birakamadim asigim ona, bosandilar, aileme evlenmek istedigimi soylicem, Şu an yedi sene oldu, fakat kadin sizce evlencegimizi duyunca mesajlari aileme gosterirmi? Acisi dinmismidir? Heryerde hala bana kiziyor, beni rezil ederse ben bu durumdan nasil kurtulurum? Yani ayrildiktan sonra beraber oldum desem olmicak, adamin evli oldugunu bilmiyordum diye yalan soylesem yine olmaz, sizce ailem evlenecegim icin birsey dermi? Ne yalan soylesem kendimi temize cikarip evlenirim ve sifirdan baslarim ve oglu filanda bizi rahat birakmasi icin napabilirim? Yani ailesi kotu gozuksun ve bizden uzak dursunlar, cunku cok agir seyler yaptilar ama sonuc olarak ben suclu oldum?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Öncelikle, bu zor durumu atlatabilmen için duygusal ve hukuki destek alman önemlidir. İşte dikkate alman gereken bazı adımlar:
Duygusal Destek: Bu tür durumlar duygusal olarak zorlayıcı olabilir. Profesyonel bir danışman veya terapistten yardım almak, duygusal olarak toparlanmanıza yardımcı olabilir. Ayrıca, yakın çevrendeki güvendiğin kişilere durumu anlatmak da destek sağlayabilir.
Hukuki Danışmanlık: Eğer karşı komşunun tehditleri devam ediyorsa, hukuki danışmanlık alman önemli olabilir. Polise başvurabilir ve durumu anlatabilirsin. Hukuki destek almak, bu tür tehditlere karşı kendini korumanı sağlayabilir.
Aileyle İletişim: Evleneceğin kişiyle ilişkinin detaylarını ailene açıklamak konusunda dürüst olmalısın. Ancak bu konuda nasıl bir tepki alacağını bilemiyorsun. Aileler genellikle sevdikleri kişinin mutluluğunu düşündükleri için, açık iletişim kurabilirsen, anlayış ve destek bulabilirsin.
Güven Yaratma: Eğer geçmişte hatalar yapıldıysa, bu hatalardan ders alıp değişim göstermeye odaklanmalısın. İlerleyen süreçte güven inşa etmek için adımlar atmalısın. Bu, hem aileyle hem de çevreyle ilişkilerin açısından önemlidir.
Gizliliğe Önem Verme: Bu tür durumlarla başa çıkmak zor olabilir, ancak öncelikle kendini korumalısın. Kişisel bilgilerini, özel konuşmalarını ve diğer hassas bilgilerini korumak için özen göster.
Yasal Haklarını Araştırma: Eğer tehditler devam ederse veya hukuki sorunlar ortaya çıkarsa, bir avukattan hukuki danışmanlık alman önemli olabilir.
Unutma ki geçmişteki hataları telafi etmek ve geleceğe odaklanmak önemlidir. Dürüst ve açık iletişim, aile ve çevre ilişkilerini düzeltmek adına ilk adımlardan biridir.
Ailemle arami duzelttim o yonden iyi, ama
Mesajlarimi sakladi, resimlerimi , yaptiklarimi birgun beni rezil edip intikam almak icin herseyi sakladi, ona sinirlendigimde alkol kullandim hic kullanmayal ben, ailem bide dindar duyduklarinda sonu cok kotu bitebilir, yapmamam lazimdi ama ozamanlar bu sekil sonuclancagini bilemedim, adamin bana karsi duygularinin degisecegini, ve benimde ona karsi duygular besleuecegimi dusunemedim hatta yaptim, zaten duygularimdan eminde degilim sadece hicvizaman sevilmedim Şu an seviliyorum ve onun yaninda kalmak istiyorum
Kadının deli olup kocasini aşırı kıskandığı için uydurduğu söyleyebilirsin ise yarayabilir eger böyle bir şey yaparsa ailenden zaten tabiki sana inanır
Ama mesajlarim var onu nasi inkar edecem? Kendi kendinemi gonderdi desem ya da nasil yalan soylicem onuda bi sekilde inkar etmem lazim
Zaten suçlu olan sensin
Biliyorum ama butun suc benim degilki
Başka kimin suçu. Var
Onlarinda sucu var, oyle olmasa bu evlilik bu dereceye gelirmiydi)
Sen hayatına girince bozulmuş adamın yuvası
Yuvasi saglam olsa bozulmazdiki
Sen gitmişsin yuvaya
Dogru ama biraktigimda duzelmedi, oncedindede hergun kavga hir gur varmis yani ayrilmak icin zaten bi sebeb bekliyolarmis
Onu bunu bırakta 30 yaş büyük birisini nasıl için aldı
Nedenki?
Midesi almaz insanın
Neden ama? Yasindan dolayimi ne fark ederki
Baban yaşında
Hep bunu diyorlar uyuz oluyorum olmazmi ozaman? Seviyorum
şu an adam 60 yaşında
Evet oyle
İş kalmamıştır
Kalmasin hersey cinselik degilki
Bir ta k ip etsenr