Takıntılı kişilikleri hiç sevmiyorum, hiç... :D
Ayrılmayı kabul etmeyip peşinizde dolanan eski sevgiliyi nasıl savuşturursunuz?

Takıntılı kişilikleri hiç sevmiyorum, hiç... :D
Ayrılmayı kabul etmeyip peşinizde dolanan eski sevgiliyi nasıl savuşturursunuz?
bu durumu kabullenemeyecek kimseyle sevgili olmadım. En mantıklısı bu bence. Arada hala duygular varsa geri dönen sevgiliyi savuşturmam, o da başka bir dava.
Yok ben direkt yüzüne söylüyorum mesela benim önceden görüştüğüm bir kız vardı okul döneminden sadece internet üzerinden bir sene görüşmüştük sonra hal ve hareketleri hoşuma gitmedi kıro kıro tavırlar davranışlar geçen bana yazmış bunlar 1-2 ay öncesinde telefon numaramı istiyor hadi güle güle dedim yol verdim yani o istediği kadar kabul etmesin Bir taraf istemedikten sonra o iş olmaz.
Ona yeni birini ayarlarim jsjss bendeki bu zeka fazla
Koca yürekli kadın, bu iyi niyet çok fazla be 😂
Dertler paylastikca azalir biraz da o ceksin nolmuşşş jsjs
Canim botum geç kalmadin mi
"Kış kış"
Ni demek. :)
Cevap
3Cevap
Ben neden ayrılmak istediğime göre değerlendiririm.. yani eğer aldattıysa imkanı yok affetmem direk ayrılırım.. ne gerekiyorsa da yaparım uzak durmak için
Sonunda başardım sanırım galiba inşallah... Aslında en büyük hatam olumsuzda olsa ona dönüş yapıyor olmam oldu.. aklınizda olsun nötr davranmak lazimmiş
İnsan gibi neden olamayacağımızı anlatırım. Peşimi bırakmaz bulunduğum yere gelirse, boş bakışla; "bitti, uzatma" derim sakin bir şekilde. Ne zaman gelse aynı boş bakış, aynı cümle, aynı tavır. Eğer internettense direkt engellerim.
Ona söylediğim laf yeterli olur "beni sen kabul etmemiştin, ben sana neden şans vereyim ki" derim ve zaten yüzü asılır ve kendi halinde gider bu kadar basit
Oturur önce bir mantık şov yaparım baktım güler yüzden anlamıyor sinirlencez mecbur hxbdh
Bana ulaşmasını sağlayacak yolları kapatırım.
Bu konuda her zaman netimdir. İstemediğimi söylerim. Israrcıysa muhatap olmam, uğraşamam...
Ben gay oldum derim 😂
Tedavi görmesi gerekiyor böyle insanların
Hakareti hak eder köle gibi
açık açık konuşurum onu istemediğimi
Ben artık lezbiyenim derim HAHAHAHAHA
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?