diye söz paylaşmış 2 hafta önce
Ayrıldıktan sonra engellediğiniz eski sevgiliniz engelini neden kaldırırsınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eyer engeli kaldırıp bırakmış olsaydı bence umursamamıyo artık his hissetmediği için gerek duymuyo ama bence git gellerde bir açıyo özlergibi döner gibi oluyor sonra duygularına yenik düşmemek için geri engelliyo bence...
ne yapmak lazım sence
Eyer hala bişey hissediyosan git mesaj at hatta şu an ben hala sana bişeyler hissediyorum baştan yazalım eyer sende hala beni seviyosan de yok derse tamm sen bilirsin de konuyu kes unuttur kendine ve başka birini bul ama hala bir şansın olursa verirse kalbine sans ver sizi kazan..
aileler istemiyor ama
O yüzdende olabilir git gellerde yani bir yanı seviyo bir yanı ailesine karşı gelemiyo
bende böyle düşünüyorum ailesine karşı gelemiyor
whatsappı sildiyse engelin otomatik kalkmıştır, ya da aklına düşmüşsündür, zarflıyor da olabilir. ya da dediğin gibi sevgilisi engellenenler listesinde görmesin diye (bence bu ihtimal biraz saçma)
yok whatsap kullanmıyorum. Saçma mı sence o ihtimal
yok ya o mesaj atsa bile ben cevap yazmayı düşünmüyorum ama özledm tabi
İlk iki tahminin yüzde seksen doğru.
sen harici kimse öyle demiyo ama
Diğer görüşleri okudum şimdi yorumlarla beraber. Sana diyeceğim kızların hisleri kolay kolay bulanmaz. Net olarak seni istese zaten çoktaaan yazmış olurdu. Önemsemediğini sana sonuna kadar hissettirmek için oyun oynuyor muhtemelen. Terkettiği adama dönen birini ben daha görmedim. Hele de üzerinden 1 yıl geçmişse.
bence alakası yok bak ben önemsemedim 7 aydır bir kere bile açıpta bakmadım napmış diye ki daha 2 gün önce aklıma geldi bir bakayım diye bence önemsememek böyle olur diye düşünyorum
Duymak istediğin tek bir cevap varsa neden bize soruyorsun?
aykırı yazan tek sen varsın erkek mantığıyla kız mantığı aynı değil
Peki.
nerden anladın yani 3. söylediğimin olmadığını sonuçta 4 yılı paylaşmışın sen paylaşsan 4 yılı bir napmış ne etmiş diye merak etmezmiydin?
Ayrıldıktan sonra yeni birini bulamadıysa merak eder tabi. Ama özlemekten değildir bu. İnsan yalnızlıkta daha çok düşünür.
ya haklısın ama haftanın 3,4 günü beraber uyurduk insan teninin sıcaklığını, kokusunu bile yeri gelirde özlemez mi?
Bir kere silen bir daha özlemez kardeşim. Benim de başımdan geçti. Özlemiyorlar çekip gitmişlerse. Kızlar zamanla unutuyor.
öylemi diyosun
Benim tecrübem bu şekilde. Diğer insanları kesin olarak bilemem. Tahminen öyledir o da.
saol kardeşim engeli kaldrdm sıradan bir insan olrak bakıyorum bende artık
Güzel insanlarla karşılaşırsın umarım. İyi geceler.
iyi geceler dostum
Cevap
1Cevap
Meraktan bence. Yeni bir ilişkisi yoksa senin ilişkin var mı diye merak etmiştir.
bide ben aldatmadığım halde aldttın faln dedi ben hayatta böyle bişey yapmadım 1 yıldırda kimseyi almadm hayatıma
Aldattın dediğinde kabullendin mi sadece? Kendini savundun o kabul etmediyse kendi bilir ama engeli kaldırsa bile unutamamış olsa bile sana mesaj yazmaz. Eğer hala bir umudun varsa yaz yoksa unut gitsin kapat defteri.
ya inan ben o defteri çoktan kapattım ama ondan önce veya ondan sonra kimse olmadı hayatımda ilk onla öpştüm ilk onla uyudm 4 sene acısyla yaşanılan onca şeyler...
Anladım ya biri girecek unutacaksın ya da daha zamanı var unutman için.
7 ay sonra engeli ilk defa kaldırdım ama dayanamadım sonra tekrar engelledim profiline bakmıyayım diye sence kaldırayım mı engeli
Engeli kaldırınca daha paranoyaklaşıcaksın çünkü yazmayacak. Engeli kaldırma unutmanı kolaylaştırır. Engeli kaldırırsan sürekli stalklarken unutamazsın.
yok kapalı zaten sadece arkadaşlarını ve profil kapak resmini görüyorum tam 1 yıl oldu ya
Bir yıl olmuş ama sen hala dün ayrılmış gibisin daha zamana ihtiyacın var bu engel yüzünden yine kafan karışmış belli. Akışını bırak. Nasipte varsa oluyor.
biz küçükkende ayrıldık ama 2 yıl sonra tekrar barıştık ama bu sefer nişanlıydık nişanlıyken ayrıldık 1 yıl geçti
İlkler unutulmaz ama ilk aşın son aşkın olur mu nasip tabi.
mesela instagramda yeni takip ettiği sayfalardan birisi zaruri. hayat/? hl=tr
ben mesaj atcak mı atmıyıcak mı kontrol amaçlı kaldırırım bir süre sonra tekrar engellerim
:) bende kaldırdım engeli 2 günlüğüne tekrar engelledim sence bende açık onda açık olsa biri mesaj atar mı
arada özlemek varsa atardı belki içinde bir şeyler varsa eğer mesaj at bence hayat kısa
hayır atmam çünkü 5. ayda sevgili var diye duydum 7 aydırda ondan engelli bende ama kesin bişey duymadım görmedim 2 gün önce baktım bişey yok tekrar engelledim
emin olmadığın bir şey için böyle yapma bence git konuş napıyosun görüşmeyeli filan gibisinden söylerse evet var diye bitirrisin ozaman
5. ayda arkadaşımdan mesaj attım onuda engelledi sevglin varmış tebrik ederim bir daha rahatsız etmiycem diye etmedimde o engelleyiş 7 ay oldu işte hiç bşey yazmadım etmedim
ama hala aklında kız sonuçta uzun bir zaman geçmiş üstündende aslında yaz bende ölüm yok ya sonuçta 🙂
ne insanlar var 😂
yok yazmam olsada yazmam :)
Cok da takmiyorsa acmistir. insan takmadigi seylerin gozunun onunde dolasmasina izin veriyor belli bir sure sonra. bakiniz ben.
bende takmıyorum ama 7 aydır engelliydi hiç görmek istemediğimden dolayı
Şu an bir ürktum acaba sen eski sevgilimmisin diye😅braz benziyo olay da. gururu kirilan tarafsa ve sabrettiyse yaptiklarina belki bir aciklama yapmani bekliyordur da engeli kaldirmistir. bu kadar vicdansiz olma be.
vicdansız olan kendisiydi bittikten sonra tam 5 ay uğraştım sürekli engelledi
Haksizsan bayanlarda gurur yapinca tam yapar. seviyorsan konus. israrinda devam et. en azinda kendini ifade et.
hani bir söz var ya dil susunca yürekten söz çıkmaz mı neydi tam o gibi bir durum 5. ayda sevgilisi var diye duydum ama hiç görmedim bişey gelmedi kulağıma bende engelledim o vakit 7 ay oldu işte
Bak eger seni haksiz olarak goruyorsa ve aranizda cozulmemis cevapsz seyler varsa bunun uzerini kapamaya calismak cok yanlis. oturun konusun. en kotusu hayatiniza soru isaretsiz ve uktesiz devam edersiniz. onu bunu birakta. kadinlar kafalarinda soru isareti varken kendilerini yiyip durur baskasiyla da gercekten mutlu olamaz. bunu birlikte gecirdiginiz yillar hatirina yapabilirsin arkadasim.
ben yaparım benim için hiç sorun değil ama kendisi tam 5 ay bana hiç cvap vermedi sadece engelledi beni heryerden sevgilisi var diye duydum tam 7 aydırda napmış ne etmiş diye hiç bakmadım ve hâla resmi falan yok cocukla hiç görmedim de
O zaman mesaj at engeli kaldirdiysa. bu dedigimi dne. her insan medenice terk edilmeyi hak ediyor. sen uzerine dseni yap.
atayım mı sence babasına falan söylerse
Niye soylesin kendi basini da yakar sonucta. at bnce.
nasıl kendi başını yakacak ki
Sonucta onun da senle bir gecmisi var.
biz nişanlydık zaten :(
acaba mesaj atar mı, engel kaldırdığımı fark edecek kadar dikkatini çekiyor muyum düşüncesi...
gerçekten böylemi sence :)
mesaj hayatta atmam da işte 7 aydır engelliydi bende engeli devam ettirmelimiyim? merak etsin istiyorum zamanında beni kaale almadı
durum şöyle
yıllarımızı paylaştık hep berlikte yaşadık ailelerden habersiz. Sonra ailelerin izniyle nişanlandık iş güçten dolayı ayırmak istediler ama insanlara komunist, dinsiz imansız vs diye yaydılar ki alakm yok Ki daha da ben bigün kızın evine geleyim demişliğim yoktur hep o çağırırdı beni.
birlikte evde çekildiğimiz samimi fotoğraflar bile duruyor hala.
ve ben sustum beni herkese rezil ettiler kafamı öne eğdim yürüdüm ama bakın sizinde kızınız böyle demedim ailesine , sülalesine , eş dostuna
Ya karşı taraftan mesaj atmasını bekliyordu rüyada kendi bir şeyler yazacaktır o yüzden kaldırmıştır
Yazacağını sanmyrm ama mesaj bklyo olablr
Engelli olarak görmek istemediğimiz hissizlestigimiz için
engelli olsa ne değişir ki
Ben ya özlediğimden ya da ne paylaşmış diye merak ettiğinden öyle Nefret ediyor diye kurma bu iki ihtimal ama büyük oranla özlediğinden dır
2 gün önce engeli kaldırdım tekrar engellemiştim ama az önce engeli tekrar kaldırdım o kadarda düşünmüyorum galiba artık onu
Yorulmak değlde değer verecek insan çok
Kendini göstermek istiyordur
nasıl yani
1 hala seviyordur
2 umursamıyordur
1 daha mı kuvvetli sence
benim için 1:)
genelde aynı olmaz mı :)
bilmem?
bence umursamadığından gibi
hayır olasılık soruyorsun ortada ne örnek uzay var ne istatistik
peki Aşk kızamığa benzer, insan ne kadar geç yakalanırsa o kadar ağır geçer.
ne demek?
aşka erken bağışıklık kazan her keste her yerde virüsü çıkabilir demek
yani biraz daha açıklayıcı konuşsak
kapalı mı konuiuyorduk ki yani kısacası düşün bir eminim bulursun:) ben sana güveniyorum:)
kpss de derece yapmış insanım ama aşk meşk işlerine pek kafam sarmaz ne demek istiyo yani şair bu cümlede :)
paragrafları nasıl çözdün sen?
ya 2 sene oluyo ya aslında ne demek istediğini anlıyorum ama bana senin söylemen daha iyi olur
kız bunu söylüyo yani bana ne demek istiyo
seni seviyorum sev beni herhalde zaman geldi geçiyor hadi artık diyor
değildir ya
Ergen triplerini birakmak istemistir belki
engeli kaldırark değil mi?
Yani... evet
bence en iyi görüş :D
Teşekkürler:)
24 saat geçsinde basayım eig görüşe :)
Belki daha iyisi gelir :)
herkesin uzmanlık alanı olmuş bu konular o kadar farklı yorumlar var ki birebir yaşamış bir çok insan :)
Illaki herkes birseyler yaşıyor.
Bazen ozlediginden, bazen kiymetini bilemedigini hatirladigi icin de engeli kaldirabilir:)
neyse bu burda kalsın bana çok kötülük yaptı ama ben onu yinede sadece bir eski arkadaşım olarak göreyim bundan sonra :)
Bence arkadaş olarak da görme :/ mantığı yok. Unut gitsin
olsun boşver ölümlü dünya kimseye kin, nefret beslemeye gerek yok :)
Kin de besleme yahu 😄 o da ergence
ya şimdi yapılanlar kolay bişey değl herkes susmaz benm gibi ama sevdiğn sevştiğn insan sonuçta :)
Hayırlısı bu demek ki
aynen hayırlısı :)
Herşey olabilir bilemeyiz
hangi ihtimal daha fazla
Senin mesaj atmanı bekliyor olabilir genelde böyle yapar sevgililer dikkat çekmek için
engeli kaldırayım mı sizce
Sen bilirsin
proflne falan bakp duruyorum kaldırırsam ama o engeli kaldırmış
Sen bilirsin 😀..
napam ya sen benden büyüksün bilirsin :)
Bana kalırsa hiç sorma arama
ben ona kadınm dedim o beni rezil etti herkese ben sustum insanlara, sülaleme karşı Peki ben onu ifşalasam nolurdu bunu hiç düşündümü acaba çok düşündü ama yapmaz dedi evet yapmadım sevdiğimden yapmadım
Sorun nedir yazar mısın
yıllarımızı paylaştık hep berlikte yaşadık ailelerden habersiz. Sonra ailelerin izniyle nişanlandık iş güçten dolayı ayırmak istediler ama insanlara komunist, dinsiz imansız vs diye yaydılar ki alakm yok Ki daha da ben bigün kızın evine geleyim demişliğim yoktur hep o çağırırdı beni
birlikte evde çekildiğimiz samimi fotoğraflar bile duruyor hala
ve ben sustum ablacım beni herkese rezil ettiler kafamı öne eğdim yürüdüm ama bakın sizinde kızınız böyle demedim ailesine , sülalesine , eş dostuna
Ailesi mi böyle yaptı bu sırada kendisinin tavrı tepkisi nasıldı
aynı ailesininki gibiydi
Sana değer vermeyeni salla..
ama öncesinde böyle değildi yanıma gelmiyosun diye hergün ağlayan beni her zaman çok iyi karşılayan bir insandı
Neden böyle olduğunu sordun mu
hiç bir zaman soramadım izin vermdiler buna
Ne diyeyim hakkında hayırlısı olsun bende zor şeyler yaşadım anlıyorum seni
buna benzer durumlarmıydı
Benzer değildi ama çok çok zordu..
Ailesinden ayrı yaşıyordu iş güç falan hergün beni çağrırdı yanına 2 saat uzaktan giderdim ağlamasın diye özledim gel derdi ben bişey yapmazdm o hemen sarılır öperdi beni nişnlandıktan sonra bir anda geri çekmeye başladı kendini
Ya ailesinden etkilendi olumsuz ya da sevgisi bitti
ailesinden etkilendi galiba
Hayırlısını iste Allah tan, üzme kendini
beraber uyuyp sabah kokusyla beraber uyandığın insanın gitme kal diye her gittiğinde ağlayan kişinin böyle yapması
bakarim bir npyo die
şuanda engelli değilim ama onda
belkı numaranı sılmıstır aynısını bende yaptım:)
silsin bende sildim numarasını sosyal medyalardan bahsedyom :)
bılmıyorum senın ustune sevgılı yaptysa unutmus olmalı yaptıgı cok sacma aslında
hangi kısmı saçma mesela
boşta kalmıştır canım ondan
bence ondan değildir ya
ondan olduğu bes belli 1 yıl geçmiş aradan
Ya aslında 5. ayda ben sevgilisi var diye duydum işte 7 aydırda engelledim onu ama daha hala net bişey duymadım var ya da yok diye 2 gün öncede baktım işte engelli falan değilim onda
yav işte diyom ya boşta kalmış
Ya kız ankarada hmşire istese mutlaka birini bulurdu
oww ankaramı hasas yerden vurdun bende ankaralıyım
yani umrunda değilsindir mi diyosun :)
şu an fikrim değişiyor
niye ki
ankaralıymış
manisalı ankarada
olsun
ya bu kadar takmam aslında ama bir engelleyp bir kaldırması falan
takmamaya devam et
engeli kaldırayım mı
kaldırma
neden :)
bilmem
ankaralısın belli
neden öyle dedin
sert cvplardan
haa sen daha şiveyi bilmiyon konuşurken şive kayıyo
ben egeliyim :D
belli kibarsın
ne din la bebe :D
haha la göbel bir git
oldu mu şimdi :) 2 hafta önce ankaradaydım daha
oldu yav bir tuhaf oldu ama belli angaralı olmadığın
izmirliyim ben İzmir :D 7,8 defa ankaraya geldim ama hep kızılay , ulus, beytepe, etimesgut, sincan taraflarına işim düştü gezilmesi gereken bir iki yer biliyosan söylermisin :)
sincanda naptın
mülakata girdim
ne mülakatı
batı adliyesinde
avukatmısın
civarı :D
hm senin gittiğin o yerleri avcumun içi gibi biliyom
bilcen tabi orlarda oturyosundur sen gezilcek nereler var snce başka orlarda
yok ankarada oturmuyorum şu an ama yazın falan gidiyom
sen ne okuyon nerde oturyon ki
İstanbul lise
hangi lise ne olcan bakam
ihl ilahiyat okuycam
hayırlısı olsun hakkında :) son bir yorum yap bakayım ne diyon şimdi bu kız beni özlemiş mi özlememiş mi :)
özlememiş
eee napmış
bilmiyom
engeli kaldırıp nabyon bebe yazam mı :D
haha yaz
1 senedir tek kelime konuşmamışız görmemişz yazsam nolur acaba
denemelisin 😁
senin gibi kapalydı oda
aa beni onla karşılaştırma
yok onla karştırmak değil öyle bişey yapmadım
tm yav şaka yaptım ki
son bişey söyle bakam sorumu tekrar okuyver engeli kaldıram mı kaldırmayam mı?
oyy bilmiyom
neden böyle yapyon
kim
Bir kadının derdi, asla anlattığı kadar değildir.
naparsan yap be
:'(
bebe napyon
iyiyim sen
Molsum aynı
üniversite mi okuyorsun?
üniversite bitrdim dvlt mmuruyum
engeli açıp unutmuş olabilir ya da senin onu anlamanı istiyor olabilir ya da ne bileyim bir sürü düşüncesi olabilir.. Bin bir türlü olay oluyor ve bu olaylar karşısında sevdiğimiz ya da nefret ettiğimiz olaylar karşısında yuzlerce tavır sergileyebiliyoruz.
ya tabiki olabilir ama aradan 1 yıl geçti bak mesela instagramda yeni takip ettiği sayfalardan birisi zaruri. hayat/? hl=tr
buradan bir anlam çıkarma yoluna gitmeyeceksin diye düşünüyorum
nebleyim engel kalkmş sayfalar daki sözler falan alakalı değil mi diyosn yani
sayfada o mu paylaşım yapıyor sanki
hayır ama ben misal aklım bilim üzerine yoğunlaştıysa ona göre sayfaları beğeniyorum sence hiç mi alakası yok
hyr bence bu kadar da irdeleme bırak oluruna, olacak olan bir şey zaten olur.. Kımsette olan elbet bir gün gelir seni bulur..
olmasın istemiyorm zaten onu nefret duyuyorm hatta ama onca yaşanılan şeyler içimi sızlatıyor bir yandan sabah birbirmzn kokusuyla uyanmalar
nefret duyuyorsan bu neyin takıntısı kus bakma da böylelerini anlamıyorum boşver ve yoluna bak giden gitmiş gittiği gün bitmiş deerler
ya nefret derken benim söylemediğim şeyleri ailesi söyledi diye insanlara akrabalara yaymışlar ben onun hakkında sizin kızınız şöyle böyleydi demedim sustum evnde kalyodum vs demedim yayamazmydım bunları yapardm ama yapmadım ama benim hakkında herşeyi söylediler yaydılar
anladım zor bir dönem atlatıyorsun ama dinleyenler zaten sen demesen bile sorgular.. Bizim toplumumuzda bu konuda erkeklere daha olumlu bakılıyor biliyorsun yani şöyle ki hadi çocuk gelmesini istiyordu evine erkek zaten ister kız niye gidiyor derler bilirsin.. Boşversene sen doğru ol varsın seni eğri sansınlar.. Sen kendini biliyorsan eminsen sorun ne.. Bak benim ayrıldığım erkek arkadaşım benim ilkimdi çok şükür aramızda öyle ileriye yönelik bir şeyde yaşanmadı ben ona evlilik gözüyle bakıyordum nitekim o da.. sonra ben baktım uyuşmuyoruz ayrılma kararı aldım arkamdan millete yaymadığı konuşmadığı kimse kalmadı.. Eminim ki şu an o pişmandır ben sonuçta kendimi biliyorm benim tek pişmanlığım onun gibi biriyle zaman geçirmek oldu..
bencede çok pişman benim hakkımda yalan yanlış şeyler yaydığı için ve benden ona karşı bir hareket gelmediği onu rencide etmediğim için. Nişanlımıydın sende
hayr ben ne nişanlıydım ne de dedğim gibi aramızda bir şey geçmedi ama ona rağmen o o kadar iğrençlik yaptı ki çok ahımı aldı çokkk inanamazsın.. O buna rağmen o kadar iğrenç biri olabildi düşün yani şu an bende ondan nefret ediyorum
ne yaptı ki bu kadar bide ne kadar oldu biteli
kasımda bitti gittiğim yerlere gelmeye çalıştı bütün çevreme yazdı hakkımda ağza alınmayacak sözler söyledi fake hesap açtı arkadaşlarımın adına benim adıma çevremi ekleyip durdu mesajlar attı milleti arayıp konuştu.. Biz çıkarken kimse bilmiyordu ayrılırken herkes öğrendi. .. İşin en kötü tarafı da ne onu söyliyim bana her yazdığında seni çok seviyorum ve hep de seveceğim yazdı bana deseydi ki senden nefret ediyorum elimden gelen her pisliği yapacağım inan içim bu kadar sızlamazdı anlayacağın çift karakterli hayvanın tekiydi..
seninki kötü olmuş ya böyle insanlarla konuşmaya değmez. Benim nasıl olduğunu biliyosun zaten ben hiç konuşmadım ailesine kızınz böyle çağryodu beni hatta inanmıyosanız fotoğraflar var demedim hatta şu an bile duruyor ama onlar dinsz imansız bizm kızı beğenmemiş falan neler neler akrabalara, mahallere yaydılar hep ki yarın biri geldiğinde kendilerini haklı görmek için
evet kötü oldu ne konuşmaya değer ne de takmaya ama unutmamak lazım ki kimsenin ahı da kimsede kalmaz benim onca gözyaşım aktı ona kalacak mı sence?
bence kişinin adını dahi anma değmez
Anmiyorum ztn pislikti neyini anayim
Ben gibi sussa nasıl hatrlardn
Sen gibi olsaydi ya Şu an konusuyor olurduk cunku ben kendisine de dedim.. Ama sonra yaptiklarina baktim bir cacik olmaz..
Ne olursa olsun kötü bitrmicen bir ilişkyi
Bosver kendi pismanligina yansin
Bende şu an tam öyle oldğnu düşnym yazmcm ama
Yazma tabiki
Belliki merak etmiş beni
Hala seviyorsan yaz ona sonra cok pisman olursun..
yazsamda yazmasamda çok değişen bişey olmaz
ergenlik
23 yaşında
yasla olmuyo bazi seyler
ya orası öyle bende çok olgun bir insan demiyorum ama hep bir soru işareti kaldı ayrılırken konuşulmadı bile
Seven gitmez ki
üzdüysem
Baskasina gitmez en azindan
doğru vala çok reailst birisin çok doğru :)
yani biraz objektif bakmak lazim
ama gidende özlemez mi bazı şeyleri
Boşver bence
engeli kaldırdım tekrar bir daha bişey yapmam herhangi biri olarak görüyorum artık
engellemedim hiç
bende hiç öyle bişey yapmadıydım ama yapılyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar