Ben aşıkken de değilken de maalesef hiç bir zaman mantıklı hareketler yapamam. ✌️

Ben aşıkken de değilken de maalesef hiç bir zaman mantıklı hareketler yapamam. ✌️

Aşk ömür de sadece bir kez yaşanır. Duyguların en yoğunu en ağırıdır. Diğer daha sıradan birden fazla kişiye olabilecek duygularla karıştırılmasın. Cevaba gelecek olursak mantığın olduğu yerde aşk, aşkın olduğu yerde mantık olmaz. Mantığımı kullanıyorum diyen aşık olmamıştır net.
Aşkta mantık ne arasin hele bende ne arasın
Aşık olmadım ama aşık olsaydım mantıklı davranırdım tabi ki de.. sevdiğim kadını kaybetmemek için dikkatli olurdum ama kesin saçmalardım ondan eminim :D
Mantıklı hareket edemem hep derim aşk kapıdan girerse akıl bacadan çıkarmış. insan beynine söz geçirir ama kalbine asla geçiremez.
Evet evde eşyalarını unutturur aşk 😄
Cevap
12Cevap
Aşk varsa mantık yoktur. Mantıklı davranan aşık degildir🤣🤣🤣
Ben her zaman mantıklı hareket edebiliyorum.
Daha kırılgan daha hassas. mantıksız huzursuz uykusuz iştahsız yani en boktan şey dır ask su anda yaşadığım asla gelmesin kimsenin başına
gerek yok ki... sevmek denilen olay mantıkla yapılacak bir şey değil. ilişkisinde mantıklı davranan insan sevmiyordur ya çok net
Aşık olduğumda bir bakayım mantıklı hareketler yapabiliyor muyum. 🙄
Güncellerim beklemede kalın. 🙄😄
Aşık olan insanın mantıklı adım atması çok zor olur çünkü aşk insanın mantığını çekip alıyor.
En son 13 sene once oldugu icin hatirlamiyorum sanirim.
Yanii 😁 yapmaya çalışıyorum desem daha iyi olur..
Aşkta mantık aranmaz mantık varsa aşk yoktur orada..
Biraz dozu kaçırırım
Yapmıyordum başıma gelmez ama yaparım
Aşk başlı başına mantıksızlıktır 😃
Hayır yapamıyorum, kendimi tanıyamıyorum.. 😅
Aşık olduğumda bakarız
mantığımı bırakmıyorum
o anin mantigini bilmek marifet zaten :)
Mantıklıyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?