Aşık olunca duygularınıza göre mi hareket edersiniz? Aşkın gerçekten gözü kör mü? Mantıklı hareket etmek çok mu zor?

Aşık olunca duygularınıza göre mi hareket edersiniz? Aşkın gerçekten gözü kör mü? Mantıklı hareket etmek çok mu zor?

Âşık olmak benim başıma zor ve nadiren gelen bir duygu, kâlbin kimi seveceğine karar vermesi anladım ki mümkün değil. Durum kâlbin hâkimiyeti dışında, ne ilginçtir ki kâlp sevince insanda tüm hâkimiyeti ele geçirebiliyor. Mantık ve zekâ seveceğim erkeği belirlerken bende söz sahibi olmuyorlar, âşık olmayı başardıktan sonra ise sevdiğim erkekten vazgeçemeyen biriyimdir. Akılcı ve zekice sevmek aşkta kadının ve erkeğin ortak konforunu yükseltir maddi manevi anlamda yine de o çekim, sevgi, bağlılık mantığı geri planda bırakacaktır mutlaka.
Düşünebiliyorum. Fakat en mantıksızıda hiç olmadık kişilere aşık olmak. Yani bu illa kötü birine aşık olmak olarak algılanmasın. İlişkiden yeni çıkmış, huy ve karakter olarak yabancı garip tiplere tutulmak, şizofren ve narsistlere aşık olmak gibi daha ilk görüşte tanımadan vurulmak çok tehlikeli bir şey.
İyi ki tanımadan vurulmak gibi bir olayım yok haklısın cidden tehlikeli
İster istemez olmuştur bence. Bakarsın, çok beğenirsin falan filan işte..
Beğeni evet oldu ama ilerletmek benim elimde
mantıklı düşünebiliyorsun yani.
Hmm köşeye sıkıştım. Evet ilk görüşte etkileniyorum ama dediğin tiplerse hızlıca soğuyabiliyor insan. Bence senin için de geçerlidir bu
Aynen öyle ya.
Sende mantıklısın demek ki
Salamayan, takmayan bir şekilde umursamayana elbette öyle olurum.
Bende öyle
Süpersin, maşallah diyelim. Hep öyle ol.
Teşekkürler sende böyle kal
Aşık olunduysa; mantığın cenaze namazı kılınmış, imam tarafından okunmuş ve toprağa verilmiştir.. Ruhuna el-Fatiha..
😂😂😂
Teşekkür ederim..
Rica ederim
Aşkta pek mantık kalmaz ama mantıklı düşünüp tersiyle hareket ederim gibime geliyor djtj
Mantık yok oluyor elinde değil jfjg
Benim problemlerimden biri genelde hep rasyonel düşünmek ama öyle hareket etmemek shdbf
Rasyonel düşünebiliosam öyle de davranırım ben jsjd
aşkta da mı :D
Zaman zaman 😂
yani yoksa körü körüne gitmiş olurduk olsun o da :D
Teşekkür ettim peri 😂
Ricalar ricalar 😄
Cevap
12Cevap
Ortada mantık diye bir şey kalmıyor. Duyguların hakimiyeti altına giriyorsun ama kadınlar aşıkken de mantıklı düşünebiliyor. Çünkü kadınların aşkı sahte ajsdklffj
Yaw hee jdjdj
alsdjflkdj Bir "yaw heee" de benden kendime gelsin asdfjfjk
Merhaba,
Her zaman mantıklı düşünürüm ama mantıkla hareket etmem, sadece düşünürüm, içimden geleni yaparım, mantığıma uysun uymasın önemsiz!
Aşk ve mantık asla yan yana olmayan zıt kavramlar aşkta mantık ne mümkün
Ben aşk kullanmıyorum sjssj yani duygularım o kadar köreldi ki artık birini sevip güvenip bağlanacağımı bile sanmıyorum. bir gün o duvarları yıkacak kadar seven biri çıkarsa belki de aşkı yaşarım
Bir gün seni bulunca görürüz kdjf
Kaç asır sonra sdfsd
Umutsuz olmaaaa jdjf
Normade zeki ozguveni yüksek birisiyim ama nedense Aşk beni çok aptallaştırır 😂 sadece yüreğimin sesini dinlerim o beni nereye götürürse artik zaten aşkta mantık aranmaz oyuzden derler aşkın gözü kördür diye 😂 ama o göz evlenince açılır zaten merak etme 😂
Bazen ayarım kalabiliyor. Aşık olmamak gerek sevmek yeterli.
Elinde olan bir şey değil bu
Elimde elimde bal gibi elimde 😃
Bırak elinden gitsin o zaman jsjd
Yok gerek yok 😂
Kendime zarar verdiğimi hissettiğim an mantığıma ağırlık vermeye başlıyorum. Öncesinde, özellikle ilk zamanlar insan mantığı ile bakamıyor çoğu duruma.
Mantık biraz kayboluyor maalesef ilişkinin büyüsüne kapılıyorsun taki mahvolana acı çekene kadar
aşık olunca mantık diye bir şey kalmıyor bende.. gurur da kalmıyor alkıma değer değer diye diye hayatımın içine ettim..
Mantıklı düşünebiliyorsanız çok da aşık olmuşsunuz gibi düşünmeyin. Kontrol edemiyorsanız aşktır.
Aşk gelirse akıl gider, aşık olmadım ama bu duyguları azda olsa yaşadım gerçekten mantık kalmıyor
Aşk denilen şey gerçekten yok ya, eğer bunun bilincindeyseniz zaten mantıklı düşünürsünüz
düşünemiyorum maalesef batırıyorum o yüzden uzak duruyorum artık
Hayırr, gerçi düşünüyorum da uygulayamıyorum 😅
Hayır, ben aşık olduğumda aptal aşık oluyorum jsaşghjse.
Aşk varsa mantık yoktur hee varsa aşk değil sevgidir o
Sana soralım bu soruyu
burada soruları ben sorarım fmfj mantıksızlaştığım doğrudur
Başka bir şey düşünemiyorum ki mantıklı düşüneyim.
Kesinlikle düşünemiyorum
Asla düşünemiyorum aşık olunca mağaradan çıkmış gibi davranırım djdhs
Hayır..
Evet düşünebiliyorum.
Aşk mantığı yutar
Evet düşünebiliyorum
Hayir iç sesimi bile dinleyemiyorum
Hayır düşünemiyorum
Aşkın olduğu yerde mantığın ne işi var.
Dusunurum
Düsünürum
Aşık olmuyorum