Kendisini aşkla sevmek narsistlere özgü bir özellik. Her birey potansiyel narsist olsa idi insanların kendilerinden memnuniyetsizlikleri hiç bir şekilde yaşanmazdı.. İlk andan, ilk nefesten itibaren insan kendi canının derdine düşürülür, kendisine mukayyet olmaya başlar ve öte yandan da gurur ve izzet-i nefis dediğimiz mevzular var.. Kendisine âşık olmak düpedüz ruh hastalığı..
bana soracak olursan insanın sevmediği ilk şey kendidir derim :D onun için buralarda nasılım soruları var hep başkalarından nasıl görünüldüğü öğrenilmeye çalışılıyor
insanın ilk aşkı ilk gördüğü kişidir yani kişinin doğum esnasındaki doktorudur :D :D
Çok güzel bir soru kesinlikle.. evet bence de öyle.. hatta tek gerçek aşk insanın kendisine duyduğu aşk bence koşulsuz şartsız.. çünkü bu zaman da çoğu kişi çıkara göre seçiyorlar maalesef
aynaya bile bakmam ben ayakkabım eskiymiş kıyafetim eskiymiş umurum da olmaz kağıtcıyla da oturur kalkarım millet vekiliyle de bürokratla da değerli biri değilim kimse de değil ego sevmem