Sevgilinizin tipi
Sevgilinizin parası
Sevgilinizin kariyeri
Sevgilinizin zekasi
Sevgilinizin yaşam biçimi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Öncelikle soru için tebrik ediyorum. Lafım sana değil.
Ben hayatımda bu kadar saçma bir anket sonucu görmedim. Oylamaya katılan kızların sadece %10'u ilk olarak paraya ve kariyere bakarım demiş. Kızların %90'ı ilk olarak paraya ve kariyere bakmıyormuş. Bu yalana inanalım mı?
Kızların %27'si ilk tipe baktığını söylemiş ama yanlarındaki erkeklere baksan çoğu at hırsızdır.
Kızların yüzde 32'si ilk zekaya bakarım demiş. O yüzde 32'nin sevgili yaptığı adamların çoğu embesilin tekidir.
Kızların diğer yüzde 32'si ilk yaşam biçimine bakarım diyor ama nedense kızların yüzde 90'ının yanında it kopuk takımından başka bir şey görmüyorum.
Gelelim bana... Ben bir kızda ilk olarak iki şeye birden bakarım. Ben de hem güven hem arzu oluşturması gerekiyor.
İnsanları takdir ettim gerçekten bu sefer doğru anket sonucu vermişler gerçekten görsellik Her şeyden önce gelir insanlar ilk önce görselliğe bakar sonra karakterine sonra sevgi gelir tabii bunun içinde maddiyatta ön plandadır.
İlk önce dış görünüşü dikkat çeker. Dışı dikkat çekmeyen birinin içinide merak etmeyiz..
Konuşma becerisi ikna kabileyi olmalı ki sonrasını düşünebileyim
Dişi eli güzel olmalı kokusu güzel olmalı
🙏✨🎈
Cevap
20Cevap
Tabi ki de karakteridir ve bana olan aşkı
Önceliğim tipi, beni cezbetmesi şart. Sonra karakteri duruşu önemli ki bu aşamada sınıfta kalırsa tipiyle birlikte paket edip yolluyorum shdf
Zeki biri olması dedim. Çünkü zeki birisi nerede nasıl davranması gerekmiş olduğunu bilir ve yaşam biçimi de ona göre olur.
Aslına bakarsan yaşam biçimi kendi yasam tarzına uygun olması şeklinde de yorunmlanabilir
Bu zekadan ne anladığına göre değişir. Zekayı yanlış şeylere harcamak da bence g. zekalılıktır.
Yaşam biçimi seçeneğini seçtim.
Yaşam tarzı düzgün olan bir erkek kaliteli bir erkektir.
Kaliteli bir erkekte de zaten bu seçeneklerde sıraladığınız çoğu şeyde mevcuttur
Abla çok özür dilerim rahatsız ediyorum ama. Tipsiz olup da yaşam biçimi düzgün erkek olamaz mı?
Kariyerine önem veririm de bende kariyer olmadığı için tabi bulamıyorum. Haatalık bir yandan ailem bir yandan işsizlik bir yandan çok sıkıntı içindeyim. Sevgilimden de ayrıldım napcam bilmiyorum.
Benim için öncelik ortak noktalar. Ne kadar ortak yön ortak nokta varsa bir o kadar keyifli ve aktif zaman geçirilebilir.
Zekası ve eylemi benim için önemli ne istediğini bilmeli
Karakter olarak dürüst ve tutarlı olması
Fiziksel olarak ise bakımlı olması
Senle neden konuşamıyoruz
Aklı kıt olanın tipi ful olsa ne kıymeti olur?
Yaşam biçimi tabi berabwrr yaşayacağız sonuçta bir ömür
Yaşam şekli önemli çünkü herseyi yansıttığı yer orası karakteri serveti bilgisi yaşam şekline yansir
önce tip sonra zeka ama çok zeki olmasada olur kolay yönetebilmem için zeki olunca sıkıntı oluyo
Tipe baktığın çok belli oluyor hiç sorma. Yanındaki Burak Özçivite benziyor sanki ben mi yanlış gördüm acaba.🙄🙄🙄
burak Özçivitin neresi yakışıklı aq
sanki kendi dünya yakışıklısı kıskanma
kudurmana az ötede devam et
bu kadar düşkünsen burak özçivite git sen onla ol ona yakışıklı diyen tipten anlamıyordur zaten sırık
Sevdiğim olduğu zaman karar veririm hiç biri yok çünkü
Yaşam biçimi.
Zeka , mizah, tarih, edebiyat bir bunlara çok dikkat ederim
Zeka en önemlisi
zeka karakter ve sadık oluşu
Sevgilinizin yaşam biçimi
Zekası ve yaşam stili
Dışını beğenmediğin şeyin içini merak etmezsin
Bu lafı diyenlerin % 90'ı at hırsızlarıyla sevgili. Ben de at hırsızıyım. Bir tanesi de benle sevgili oldu hatta. Kıza dedim ki ben Burak Özçivit miyim? Yoo değilsin ama benim için iyisin dedi. E dedim ki bak benim çok param da yok. Ben paraya bakmıyorum falan dedi.
Biz kadınların ne söylediğine değil ne yaptıklarına ve kimleri tercih ettiklerine bakarız.
Bu kız 10 gün sonra benden ayrıldı. Tip benim için önemli dedi tuttu benle sevgili oldu. Para benim için önemli değil dedi. Çok param olamadığı için ayrıldı.
Türkiye'nin gen havuzu belli. Slav ırkı falan değiliz. Erkeklerin çoğu yakışıklı değil kızların çoğu da makyaj güzeli.
Hani herkes adına varmışsın ya bu yargıya o yüzden dedim.
@zMejorGato Ya bı s. ktir git Allah aşkına yaaa. Tipe bakıyorum diyon zargana gibi Allah aşkına. Tipe bakıyorum deyip tipsizlerle, paraya bakarım deyip parasızlarla, karaktere bakarım deyip şerefsizlerle sevgili olup evlenip sonra da ağlayıp zırlıyonuz.
Biz sizin ne söylediğinize değil ne yaptığına ve kimleri tercih ettiğinize bakarız.
@zMejorGato Tipe bakıyorum diyon. Zargana gibi sevgilin var.
Kimmiş o zargana 😀
@yarbelinesarilamam Nickini yazdığım kızın profil resminde fotoğraf verdiği sevgilisi.
Kız önce erkeğin tipine bakarım diyor. Kendine sevgili yaptığı erkek, saçma sapan bir tip ben onun yanında Brad Pitt kalırım.
Nazmiye Tutaner, masmavi gözlü, uzun boylu, kaslı, sarışın istiyordu. Bir tane kel, kısa boylu, zayıf bir at hırsızıyla sevgili oldu.
Biz kadınların ne söylediğine değil ne yaptığına, kimleri tercih ettiğine bakarız.
Tipe bakıyorum deyip tipsizlerle, paraya bakarım deyip parasızlarla, karaktere bakarım deyip şerefsizlerle sevgili olup evlenen kadınların ülkesi. Açık hava tımarhanesi...
yaşam biçimi çok önemli
Göz rengi önceliğim
#Hükümdar
Özelliklerini sıralamam hepsi güzel
Karakter ve zekası.
Dış görünüşü
Karakter mizah
Yaşam biçimi
Karakter
Zekası
Zeka tabi g*rizekalı biriyle yapamam
Tipiii