Para, merhamet, sevgi, aşk, anlayış, sadakat, şehvet, maçoluk, güzellik, yakışıklılık, uzun boy... Şu özellik olmasa onunla olmam dediğiniz özellik nedir?

Para, merhamet, sevgi, aşk, anlayış, sadakat, şehvet, maçoluk, güzellik, yakışıklılık, uzun boy... Şu özellik olmasa onunla olmam dediğiniz özellik nedir?

güvenmeliyim ve aşık olmalıyım ayni birbirimize aşık olmalıyız. eğlenceli ve kafa dengi de olmalı yoksa anlaşamayız bunların dışında İyi bir iletişim, sağlıklı bir ilişkinin temelidir. İyi iletişim kurabilen bir partner, duygularını açıkça ifade edebilir ve karşı tarafın duygularını anlamaya çalışır. Partnerler arasında saygı ve empati göstermek önemlidir. Birbirinin duygularına saygı göstermek, karşılıklı anlayışla birbirini desteklemek sağlıklı bir ilişkiyi güçlendirir. Bir ilişkide güven önemlidir. Güvenilir bir partner, sözlerinde durur, taahhütlerini yerine getirir ve sadakat gösterir. Ortak ilgi alanları, hobiler ve değerler paylaşmak ilişkiyi daha keyifli hale getirebilir. Ortak noktalar bulmak, uyum içinde vakit geçirmenizi sağlar. Her iki partnerin de bireysel alanlara ve bağımsızlığa ihtiyacı vardır. Birbirinize alan tanımak ve özgürlüğe saygı göstermek, ilişkinin sağlıklı kalmasına yardımcı olur.
Merhaba,
Öyle bir şey yok. Düşündüm de beklentilerim hiç olmadı, olmuyor olsa bile en başında herkes melek gibi gerçek yüzleri sonra ortaya çıkıyor! 😅
Çok da önemi yok ama merhametli kanaatkar ve fedakar diyebilirim! 😅
Ayrılmaz üçlüm, ayrılsa bile tolere ederim, hallederiz! 😅
Sadık ilgili anlayışlı da olsa fena olmazdı bunlar ekstra benden olsun 😂
Hehehe 😅 Sadık olsun da geri kalanları tolere ederiz 😅 istesek ne olcak sanki oluyor 😅
Keşke olsa keşke olsa 😅
Keşke her şey istediğimiz gibi olsa
Hihi ama olmuyor işte o yüzden bir şeyler istemeyi bıraktım beklemeyi çok şey beklemiyorum artıkın 🌸
Hayırlısı olsun senin için
Amin inşaAllah cümlemiz için, mutlu günler diliyorum o zaman Hoşçakal😅Bitti sanırım 🌹
Sadakat olsun. Pek az bulunuyor artık 🥲
Çok thanks alsjfdkl
Ne demek kdjd
Çok teşekkürler demek alkdjff
Valla mı lan djjd
ne demek diye sordun ben de cevapladım asldkfjljf
Bilmiyordum öğrendim teşekkür ediyorum sjdjf
asfdkljf your rica asfjfd
Benim mi bana mı ait sjdjd
adsjkfjf sen yanlış anladın. ingilizce'de rica ederim your ile başlıyor ya ajksdfjk
Kanka dediklerin hepsi ve vicdanlı dürüst olcak iki yüzlü olmucak
En iyi görüş için thank you kankimm😘😎
Rica ederim bebeğimmm 😘🩷
Cevap
31Cevap
Açıklamada yazdıklarını kopyalayıp yapıştırabilir miyim :D
Hepsinden ortaya karışık sana gelsin o zaman 😄
Gelsin de, ne zaman burada olur acaba :D
😂😂😂 keşke elimizde böyle bir model olsa ama tükendi maalesef gönderim yapamıyoruz skjsjs
Ben böyle şansın :D
Özellikleri kriter olarak sunmak değilde kalbime hitap etmesi açısından gerekliliği olan şey merhamet , samimiyet, dürüstlük, cesaret ve mertlik karakteristik ve bedensel olarak ta güçlü olmalı.
Cömertlik, yardımseverlik, stratejik zeka, kediye köpeği hayvana karşı merhamet insana zaten ben de acımıyorum o da acımasa da olur
Sorudaki özellikler olmasının yanı sıra tabi ki dış güzelliğe katılmamakla birlikte çünkü iç güzellik daha önemli zaten bir insanın içi güzelse, kalbi iyi ve temizse zaten o iç güzellik dışınada yansır ve erkekte olsa kadınsa olsa karşı cinsi çekip çevirmeli karşı cinse bir şeyler katmalı hayata dair olaraktan.
Sadakat bir numarada tabiki çok çekmiş biri olarak. Birde ilgilensin benle yalan söylemesin. Çok istemedim dimi 😂
Az bile söyledin 😂
Bu devirde bunu bulsam şükür etcem 😂😂
Haklısın cidden birine güvenmek çok zor
Gerçi kimseye güvenim de yok tek aşk var GözGöz şu an 😂
Gözgöz her zaman 1 numara
Mercana gitmek istedim şu an 😂
Mercan mı sus 😂😂😂
Canın istedi dimi 😂😂😂 benimde 😢
La folie daha iyi bir seçenek ama her yeri özledim 😂
Orası elit yer senin için ben amele olarak mercandayım😂😂senin kontenjandan belki alırlar beni de folie ye 😂
Abart abart 😂😂
Sevgi, merhamet, sadakat olmazsa olmazımdır..
Kürk Mantolu Madonna gibi kadınlar kitaplarda kaldı değil mi?
Raifler de öyle
Benim bir tane sevgilim var. Onu da koşulsuz şartsız seviyorum. Ona yemek yapıyorum, mama hazırlıyorum. Banyosunda yaptırıyorum. Gelmeden önce de hiç şart koşmadım. İyi ki benim aşkım oldu.
Adam olsun gene instada bi video gördüm elin kizi bir erkege elini veriyor adamda hemen tutuyor sonra diyor sevgilim var kiz olsun diyor o da tamam diyor namuslu olsun
Çekici olmalı benim için, yoksa olmaz. Ama hoşlandığım kişide bir sürü hoşuma gitmeyen şey var yine de beni kendine çekiyor..
Buna bir cevap veremiyorum aslında tam olarak bu bu değil de merhamet sanırım en aradığım özellik olurdu
Sadakat, merhamet, anlayış, hoşgörü ve zeka.
Cana yakın olması merhametli vicdanlı anlayışlı saygılı olması
Gercekten sevmesi, vicdanli merhametli, iyi kalpli, sadik olmasi
Empati duygusunun aşırı gelişmiş olması lazım ki beni anlayabilsin. Bir de biseksüel olmalı.
Sevgi saygı merhamet yüz güzelliği değer veren
Güzellik, feminenlik, güler yüz, sohbet severlik, sadakat, itaatkarlık.
Karakterli efendi saygılı bana aşkla sadakatla bağlı olmalı.
Yalancı ve karatersiz olmasın
Benden yavarırıcasına seks istesin seks kölem olsun her gün ilişkiye girerim onla hiç yorulmam
Ceviz, fındık, badem, kaju, pekmez yerde gelirim evi yıkmak için
Qweweeeq
Galatasaray lı olması
😒😒😒
Ne oldu? Sjnssjnsbs
Tüylerim diken diken oldu bişi yok ksjdjd
Kuş sevmiyorum maalesef
Sadık merhametli yakışıklı iyi kalpli ve yardımsever
Ahlaklı ve en önemlisi seni gerçekten sevicek bir kişi
Açık konuşmak gerekirse meme kilo vb. Şeyler küçükse güzel olsun yeter.
Saygılı ve romantik olması yeterlidir bencd
Zeki ve eğlenceli olsun bari
Olmaması. Sevgilim olmasın be
İnce bel, tatlı dil, sigara içmesin yeter.
dürüstlük. can acıtacak olsa bile
Bencil olmaması merhametli olması
merhamet , sadakat , saygı ve beni çok sevmesi
Libidosu yüksek olcak
Saygı ve sevgi
Dürüstlük, anlayış, denge, saygı ve sevgi.
Yukardaki hepsi
Kafa dengi ve düzgün biri olmalı.
Enerjisi yüksek olsun yeter.
Samimi, iyi niyetli ve kafa dengi olması yeter.
Aramıyorum bir özellik
Bebeği gibi sevmesi, kollaması.
Yetenekli
Akıllı
Genç 😹
kafalar uyuşsun, zeki olsun bunlar önemli
Aldatmaması yeterli.
Zeka, net karakter, samimiyet, öz güven.
Karakteri sağlam olsun.
zeka merhamet sadakat
Merhametli olsun. Güleç biri olsun.
Hic olmadı bu yüzden bir ozellik beklentim yok
Mutlu olması.
İnce düşünceli olması
Anlayış ve merhamet
güven, sevgi
Dürüstlük
Çılgınlık.
Iyi niyet
Şehvet lütfen.