Unutamamak? Bütün mesele bu mu?

2 yıl önce ayrıldık 1 yıl geri dönmesi için uğraştım bekledim. Dönmedi. Her yerden engelliyim. Benden soğuduğunu hatta nefret ettiğini biliyorum. Öyle yanlış bir şey de yapmadım. Aileleri tanıştıracağımız sırada sudan sebepten ayrıldık. Neyse Başka biri kendisine şans verirsem onu unutturabileceğini söyledi istemesem de çok ısrar edince bir umut bir süre denedim ama devam etmenin sadece kıza zarar vereceğini görünce ayrıldım. Bu süreçte Sevdiğim kızın benden sonra biri exi olmak üzere 2 kişiyle daha konuşup ayrıldığını duydum.

Öyle çocuk ya da flörtöz biri de değil 31 yaşında. Konuşmalarımızı unuttum nasıl tepki verdiğini unuttum yüzünü sesini her şeyini unuttum ama hala özlüyorum onu.

Terapiler, ilaçlar vs hiçbiri tam işe yaramadı anlık geçiştirdi. Onu içimden söküp atamıyorum 2 yıl boyunca bir defa bile engelleri kaldırmadı merak edip bakmadı, araştırıp sordurmadı.

Bir kız soğuyunca bu kadar kesin kararlı ve gaddar mı olur? Yoksa hayal kırıklığı büyük olduğu için tepkisi de mi büyük oluyor?

Ne yapmalıyım sizce? öyle unut başka birini bul vs değil de fikir verin, dertleşelim.

Unutamamak? Bütün mesele bu mu?
Cevapla