2 yıl önce ayrıldık 1 yıl geri dönmesi için uğraştım bekledim. Dönmedi. Her yerden engelliyim. Benden soğuduğunu hatta nefret ettiğini biliyorum. Öyle yanlış bir şey de yapmadım. Aileleri tanıştıracağımız sırada sudan sebepten ayrıldık. Neyse Başka biri kendisine şans verirsem onu unutturabileceğini söyledi istemesem de çok ısrar edince bir umut bir süre denedim ama devam etmenin sadece kıza zarar vereceğini görünce ayrıldım. Bu süreçte Sevdiğim kızın benden sonra biri exi olmak üzere 2 kişiyle daha konuşup ayrıldığını duydum.
Öyle çocuk ya da flörtöz biri de değil 31 yaşında. Konuşmalarımızı unuttum nasıl tepki verdiğini unuttum yüzünü sesini her şeyini unuttum ama hala özlüyorum onu.
Terapiler, ilaçlar vs hiçbiri tam işe yaramadı anlık geçiştirdi. Onu içimden söküp atamıyorum 2 yıl boyunca bir defa bile engelleri kaldırmadı merak edip bakmadı, araştırıp sordurmadı.
Bir kız soğuyunca bu kadar kesin kararlı ve gaddar mı olur? Yoksa hayal kırıklığı büyük olduğu için tepkisi de mi büyük oluyor?
Ne yapmalıyım sizce? öyle unut başka birini bul vs değil de fikir verin, dertleşelim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Unutmak diye bir şey yok. Hep bunu savunurum. Kimse kimseyi unutamaz vazgeçer. Sen ondan vazgeçmek istemiyorsun ki. Bırak kalsın kalbinin en güzel yerinde, aklında. O bir daha yaşanmaz, eskimez, eksilmez bir yara olarak kalacak belli ki, kalsında.
Eğer bir şey olmuyorsa sen kendini kessen, kafanı duvarlara da vursan olmuyor. Bunu en yakından yaşamış biri olarak yazıyorum. Seni anlayabiliyorum, yaranı görebiliyorum. Karşında ki insan seni görmek istemiyorsa görmüyor, aşkından ölsen de öldüğünü anlamıyor kimse..
Dediğin gibi unutulmuyor ama en azından ona olan duygularımı dönüştürmek isterdim. sevgi dışında herhangi bir şeye. Mesela nefret. Nefret edebilseydim bir noktada affedebilirdim ya da acısaydım dua eder yoluma devam edebilirdim ama sevme duygusunu dönüştüremiyorum. Böyle burçlara tarotlara falan inanma halen de inanmıyorum ama sürekli takip ediyorum her istediğim yazıldıkça umutlanıyorum olmayacağını bile bile. Bu yüzden kendimden utanıyorum bu hallere düşecek adam mıydım diye. Ben bu kadar zorluk yaşarken onun merak edip engeli bile kaldırmaması canımı çok yakıyor
Kabullenme evresinden kaçmış olabilir misin? Kabullenemiyor gibisin çünkü. Nefret de bir duygudur. Güçlü bir duygu. Umut etmek kötü bir şey değil. Umut yaşatır insanı derler. Ama seni görmek istemeyen ki kendin söylüyorsun merak dahi etmiyor diye.. Merak etmeyen birini bu kadar çok hissetmen seni çok yorar yıpratır. Biliyorum vazgeçemiyorsun, olmuyor anlıyorum ama kaçma. Birini yara bandı olarak adla kullanma, acılarınla yüzleş. Stalk yapmamaya çalış. Yaptıkça takıntı haline gelecektir. Kafanı meşgul etmeye odaklan. Zaman en iyi ilaç. Umarım her şey senin için çok güzel olur.
Teşekkür ederim kaçtığım yok aslında. Bu durumu atlatana kadar başlayan her ilişkide karşı taraf zarar görecek biliyorum o yüzden asla düşünmüyorum ki deneyimledim bunu. stalklamıyorum da sadece rüyamda gördüğüm zamanlar ya da duygusal boşluğa düştüğümde açıp gizli hesabından takipçi takip sayılarına bakıp kapatıyorum. Onu hatırlatan ne varsa değiştirdim telefon, ev, arkadaşlar. Bazen geçti diyorum tam bunu dediğim günün ertesinde muhakkak çok kötü oluyorum istisnasız. Bu duruma anlam veremiyorum
Çok düşündüğün için rüyalarına giriyor. Her şeyi değiştir gene olmaz ki.. O kafanın içinde. Onun bir hayatı var tıpkı seninde olduğu gibi. Seni çok seven birileri illa ki çıkacak ve sende bir başkasını çok seveceksin. Bu hayat böyle dönüyor çünkü. Belki de nasip değildi.. Her işte bir hayır vardır.
Öyle muhakkak. Bana öğrettiği en önemli şey doğru yoldan şaşarsam ne olacağın göstermesi. Evlenmeye niyet edene kadar hep ilişkilerden kaçtım hayatımda bir kişi olsun o da eşim olsun diye. Emin olmadığım biriyle konuşmam dedim konuştum. Bir daha aynı hatayı yapar mıyım evlenmeden sever miyim bilmiyorum.
Her şey olacağına varır. Hayat sürprizlerle dolu.. ☺️
Ask mi takinti mi sence
Aşk mı bilmiyorum ama takıntı değil. Hırs ya da başarılı meselesi haline getirmek te değil. Benim ikinci ilişkimdi. Ondan öncekinde takıntı yapmıştım hırs yapmıştım ama bunda öyle değil. Uzak mesafe ilişkisiydi ben evden çalışıyorum o çalışmıyordu. Günde ortalama 8 saat telefonda görüşüyoduk şu an çok absürt geliyor ama o zamanlar hiç sıkıldığımı bile hatırlamıyorum. Bu yaşıma kadar gördüğüm en kafa insandı iç sesim gibiydi
Sen daha iyi bilirsin tabi