Güncellemeler
1 yıl
öldüm arkadaşlar savaş bitmiştir xjgkdfkdkd
Güncellemeler
1 yıl
öldüm değil oldum*
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evli değilsen nasıl 5 aydır ilişkiye girmemiş oluyorsun o daha garip yaşın kaç senin
20 yaşındayım
Yani 19 yaşında birisi ile ilişkin mi oldu , evlilik olmadan
evet ama şu an konunun bunla bir alakası yok regliminde onla ilgili olduğunu sanmıyorum
Belki haberin olmadığı ilişkin vardır, aktif cinsel hayatı olan kişiler zührevi hastalık taşırlar kuluçka dönemi yeni bitmiş olabilir, kafan aylıkken ilişkin olmuştur
şu an senden her şeyi bekliyorum gibi
öyle bir şeyin ihtimali yok önüme gelene yasicak biri değilim hiç sarhosta olmadım
Gözümde baya şey konumadasın basit sanırım dediğim gibi her beklentim var , sigara alkol kullanımı üreme sistemini etkiler belkide yumurtalık kistin vardır ağrın var mı
hiçbirini kullanmıyorum ayrıca buna göre mi karar verdin nasıl biri olduğuma
Evet? Genel çıkarımlsrım aktif bir çok cinsel ilişkisi olan bireyler hep aynı tiplerde oluyor genel yaşantıları karakterlerini, sözde bağımsızlık benlik çizmek istiyorlar fakat kopyala yapıştırlar sadece
anlıyorum ağrı falan yok bu arada her şey aynı sadece regl olmuyorum
Duygusal stres , hormon durumun , beslenmen, vitamin minarel eksiklerin kaynaklıyordur
Uçuk neden olduğunu sanmıyorum arkasında bir Multi vitamin al , kafeini azalt , gündelik egzersizleri yap biraz basit kardio hareketleri olabilir ve hafif yürüyüş büyük ihtimalleri yeni aya regl olursun eğer hala olmazsan bir kadın doğumdan görüş al
son iki aydır çok streslim ve aşırı kafein tüketiyorum ondan olur diyorsunuz yani
Çok çok büyük ihtimalle sorunun ana kaynağı tam o iki nedendir
Bahsettiğim reçeteyi 1 ay uygula rahatlarsın
Sen bu durumu dair stres yapmışsın , ciddi stres sorunun var gibi
teşekkürler
Rica ederim de bu işler böyle çözülmez gizli üye
Yardımcı olmak isterim sana
nasıl yani
Üzüldüm biraz durumuna yoğun stres haline dinlerim sorunlarını
basitsin diyodunya napcan benim sorunlarımı basit insan sorunu bunlar 🙌🏻
Sadece yardım eli uzattım sana içten gelen bir dürtü ile senin hakkında ne düşündüğümü bu kadar umursuyor musun
yo umursamaktan değil de yani sen kendin öyle dediğin için niye bana yardım etmek istesin oldum bı an
Ne biliyim inkar edemediğim tarafım içimde var bı yardım sever insanlara karşı ayırt etmeden yardım edesim geliyor
Noldu
bişey olmadı
Yok oldun da
anladım
Ulaşmadın
bana kimse iyi gelemez
herşeyimi yaşadığım adamın benle beraberken başkasıyla olmasına dayanamiyorum ondan başka kimse iyi gelemez ama oda geri gelmez gelsede ben güvenmem
Sen baya sıkıntılı gibisin
maalesef
Bu kafa ile regl olmaman doğal
umarım iyi olurum
İyi ederiz senj
sanmıyorum
Deneyelim
Stres de geciktiriyor
Stres olabilir canım etkiler
canım işte en son ekimin sonu olunca noluyo oldum bende enfeksiyon belirtisi bişey olsa giderim doktora da her şey normal sadece gelmiyo stres okadar geciktirrmi onhda bilemedim
Gecikir tabiki stres herşeyi yapar çoo uzarsa söktürücü çay veya doktor bilgisinde ilaç alırsın
kekik çayı iyi geliyor diyolar bir kez içtim iki gün önce tekrar icicdm
üşütme
sitres bunlardan olur
üşütmüşsün işte zorlamış
Ergenlik.
Stresten olabilir
stres birkaç ay geciktirirmi
ya da bünyeye bağlı bişey mi
Birkaç ay biraz fazla
İlişki olmadığına emin misn
ilişkim dediğim gibi en son aylar önce oldu ondan sonra regl oldum ve korunmaliydi
Çok içen biri misin
hiçbir şey kullanmıyorum
Çok tuhaf doktora gittin mi
hayır gitmedim mezuna kaldığım için sınava hazırlanıyorum tüm hayatım değişti onun stresindende olabikir diye düşünüyorum doktrou sınav sonuna ertelemeti düşündüm
Çok uzun bir şey mi doktora gitmek bence gitmelisin
bakalım bı şu stres dönemleri bı bitsin ondan kaynaklanıyor olabilir bu konuyu bile kendime zehir edecek kadar takıyorum vücut kendini şaşmış olabilir
Sakin ol halledersin
teşekkürler