Benim için bir ölçüde önemlidir, niyeti ciddi ilişkiyse geçmişinden ders çıkardığı şeyler olmuş mudur, olmamış mıdır, bilmek gerekir. Herkesin az çok geçmişinde birileri oluyor, ama afedersin b... çıkaran da çok oluyor. Kadın diye demiyorum, kaliteli insanlarla ilişkiye önem veririm, erkek arkadaşlarım için de geçerli bu durum, erkek arkadaşlarımdan bir kere de olsa kalitesizliği abarttığını anladığımdan köşe bucak kaçarım. Herkese değer veremem, herkese değer veren insanlara bir şey katma güdüsü olmayan tipleri de sevmem.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖnemli diyenler için dileğim geçmişi karmakarışık birine aşık olmaları bakalım o zaman nasıl tercih yapılıyor? Gerçekten bir önemi kalıyor mu? Geçmişe bu kadar anlam yüklenmesini gerçekten anlamakta zorlanıyorum. Sene olmuş neredeyse 2015 hala kız benden önce birileriyle çıktı mı, verdi mi? muhabbetleri. Adam 20 kadın üstünden geçer gider bakire kız arar evlenmek için Hey Allahım :D
78 Yorumla- +1 yıl
Sen git genelevden kadın al o zaman
- +1 yıl
Teşekkür ederim EİC için. Birincisi çoğu insan geneleve düşmeyi kendi iradesiyle istemez. Tercihsel olarak kimse gidip genelevden biriyle evlilik yapmak istemez. Bu demek değildir ki oradaki insana aşık olamazsın. Bir metaya bu kadar önem yüklendiği bir toplum da riyakardır. Tipik ortadoğu zihniyeti yapısındayız evet çoğu Türk erkeği için geçmiş önemlidir ama bence birlikte kuruluacak gelecek daha önemlidir. Geçmişinde bakire olup bir mührün arkasına saklanıp kalan evlilik sonrasında zincirlierinden kurutulan köle gibi zıvanadan çıkan insanları bilmezler. Ve en acısı aşkın ne olduğunu hiç bilmezler gelip burada atıp tutarlar. rospu olmaz diye. Bir aşık ol bakalım olur mu olmaz mı? Böyle düşünen kişi aşkı bilmiyor NOKTA
- +1 yıl
yav he he
- +1 yıl
Bu gorus ve buna katilan KADINLARI anlamakta zorlanirim. Neydik ne olduk. Kahretsin.
- +1 yıl
Nasil bir midesizsinki onun bunun altindan kalkani sen esim diye koynuna alacan? :) nasil bir miden var domuz gibi biseymisin sen
- +1 yıl
@MetalikSiyah
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmişte eski sevgilisyle yakınlaşmışsa ve karşısına çıkacağı erkek yaşamamışsa önemli olabilir tabiki bunların baştan konuşulması hakkıdır ona göre karar verilebilir.. Ama önceden yaşamışsa o da bence sorgulamaya hakkı yok diye düşünüyorum sorguluyorsa ona adam demem.
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle. Namus beyindedir. o insan bakir - bakireliğe bakarak sevecekse ben ona gerçek aşk demem. Güncellemene de aynen katılıyorum bu arada :)
+1 yılTurk erkeklerinde yanlis olgunlasmis oturmus bir mantiktir bu ;Yasadigim her iliskimde cinsellik olsun evleneceğim kiz hic yasamamis olsun. Turk erkeginin gozu neden disarida acikliyor bu cumle :-) gecmis ise onemlidir özellikle ayrılırken hataliysa
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
+1 yılÖyle diyorsunuz da erkeğin dürüstü ne kız az mı mazilerini yüzüne vuruyor? Sevişme anında hı sen filan kişiye de böyle yapıyordun değil mi ya da yemeğe çıkarınca ya da bir çikolata ikram ederken :D misal diyorum filancaya da böyle yapardın değil mi sapık, değil mi çapkın değil mi pislik vs.. vs.. yani ikiyüzlülük abidesi bu durumda yerini bulur mu emin değilim :)
Sorunuzda ki görüşe gelince bayanın geçmiş ilişkilerdeki erkekleri bence hiç düşünmemelidir ama bayanın geçmişindeki kişiliğin de korkutan bazı düşünceleri hep tetikler kimi belli eder kimi etmez. Ama bu sevmeyeceği veya bayanı kabul etmek için bir engel olmamalı sonuçta herkesin bir geçmiş hadisesi vardır herkesin geçmişi kendisine aittir.10 Yorumlasana küçük bir anımı anlatıcam. ben geçen yıl üniversiteye başladıgımda ilk kampuse geldigimde sınıfı arıyom. derse girmek için. sınıfı ararken buldum. neyse bekliyoz. bir kız geldi. oda bekliyo. megersem aynı bölümde aynı sınıftaymışız. ben gordugumde vurulmuştum ona. sonra ilk gun ilk ders olunca herkes te birbirini tanıma ölçme girişimiyle bu bana yaklaştı benim adımı memleketimi yaşımı filan sordu. bende gayet normal cvbladım. tabi bu onun için normal benim içinse çok farklı bir durumdu. bir gun bir baktım bu biriyle çıkmaya başladı. ama ben içimden çıkartmam gerektigini düşündüm. düşündükçede battım. ve bir gun duydum ki ayrılmışlar. ve ben ilk sevmeye başladıgım gunden daha çok sevmeye başladım. onu çok çok seviyorum. inşallah nazara filan gelmem. geçmişle gelecek arasındaki baglantıyı burdan çıkarabilirsin :)
10 YorumlaÖnemli olan geçmişi değil kızın karakteridir. Ben geçmişini önemserim ama bekaretini falan değil. Geçmişte nasıl bir insan olduğunu önemserim neler yaptığını vb. şeyleri. Bu erkek için de öyle zaten. Yoksa bekarettir cinsel ilişkidir falan bunlar bizim yüklediğimiz anlamlardan öte şeyler değil. Mesela bazı afrika topluluklarında bakire kızlarla evlenmek ayıp karşılanır ve sırf para karşılığı bekaret bozan erkekler vardır o topluluklarda.
10 Yorumla
+1 yılbenimle birlikteyken ki sevgi, saygı ve sadakati geçmiş ilişkilerinden bağımsız bir halde değildir bence. Neticede insan yaşadığı şeylerin etkisinin dışında bir varlık değildir.. ama virgin parametresi hatun kişinin geçmişinde kaldıysa ben de onu passed etmek zaruretinde kalırım.
00 Yorumla
+1 yılgüncellemene istinaden cevabımı yazıyorum. eğer söylemek istediğin bekaret ise ben bu zamanda bekaret peşinde koşanlara gerçekten acıyorum. ayak yalama meselesine gelince o :D işaretini yazmış olman senin gerçekten güldüğün anlamına gelmez. eğer sen türk erkeği = iki yüzlülük abidesi dersen ben de SANA ve SENİN GİBİLERE fahişe, kaşar, paralı asker derim (ben dürüstüm ve senin dürüst olduğuna da inanmıyorum sadece kuyruk acın var okadar)
03 Yorumla- +1 yıl
senin bu yazdıklarından ötürü mahkemeye versem donuna kadar alabileceğimi + nick kullanmanın senin bulunmanı engellemeyeceğinin farkında olamayacak kadar aşağılık bir beyin yapın var. kurduğun cümlelerden ne kadar b*k olduğun belli ama lütfen çıktığın lağıma geri dön oldu mu? ben de senin gibileri diye birşey demicem direk sana söylicem sen hangi orospudan çıktın?
- +1 yıl
sie...
+1 yılBenim bir eski sevgilim vardi merhum benim gecmisimi didikledirdi vay efendim o niye oyleydi bunu niye soyle yaptin evlenecegim kiza bak onu bunu bahane etti ayrildik evlilik dusunemiyorum senle dedi ortada buyutulecek bisey yoktu pireyi deve yapiyodu
10 Yorumla
+1 yılgecmis.. gecmiste kalir degistiremezsin neticede
muhim olan seninle birlikte geleceginin iyi olmasi
aksi sekilde düsünen zaten aptaldir ya da gerizakalidir20 Yorumla4 şertili otoban gibi kim girmiş kim çıkmış belli olmayan bir KADINLA istesemde yapamam, midem kaldırmaz, onun dışında herkes hata yapar ya da bişeyler deneyebilir isteyebilir saygım var ama orospudan farkı kalmamış kadına çocugunun anne demesini istermesin
10 Yorumla
+1 yılBence o kadarda önemli değildir. Ha sevmiştir zamanında uzun ilişkisi olmuştur ve onla birşeyler yaşamıştır diyelim. sorun olmaz bu. ama ne bileyim grup seks gibi bir konu olmadıgı sürece o kadar da önemli gelmiyor bana. sonucta bende bir şeyler yaşıyorum ve gelip derse ki sende yaşamışsın. cevap veremem :D
00 YorumlaHepimizin geçmišinde ilişki ve arkadaşlıkları olmuştur ve konu evliliğe kadar geldiyse zaten karşındaki seni o şekilde kabul etmiştir ve bence geçmiş önemli değil
10 YorumlaBunu bir bayandan istemem için kimseyle birsey yasamamis olmak lazım bu yüzden geçmişi o kadar önemli değil ama benden sonra kesinlikle sadakat olmalı ha böyle diyorum ama kastım oruspulugu meslek haline getirmiş biri ile de olacağım anlamına gelmez
10 Yorumla@istan_bull arkadaşım olayı özetlemiş ve noktayı koymuş zaten bize de diyecek bir şey bırakmamış. saygılar
41 Yorumla- +1 yıl
@eross0106 + @BuuRa92
Eyvallah
+1 yılBence geçmiş sadece gelecege zarar verir ve seven kişi hertürlü kabul edebilir..
sen ne kadar temiz olursan karşınada o kadar temiz biri çıkıcaktır.53 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim..
Geçmişi olmayan karı mı kaldı diyoruz, buna mukabil geçmişi önemlidir deyip evlenecek avradı aramaya devam ediyoruz. Evlilik oyuncak değil, gayet tabi geçmişi temiz biri olacak, kimsenin atığını kullanacak değiliz...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen iliskimde gecmise bir cizgi cekme taraftariyim. Ne o soracak bana gecmisimi nede ben ona soracam. Bunlari ogrenirsek elimize ne gececek. Oliskiye zarar vermeden baska bir sey degil
30 Yorumla bir birliktelik gelecek için atılmış bir adım olduğundan bütün tarih kitapları o saatten sonra yanmaya mahkumdur. Zaten bu devirde doğru yazılan tarih kitabı mı var :)
00 Yorumlasevgili olacaksa %99 önemsemez ama eşi olup çocuklarının annesi olmasını istiyorsa bu oran %30'lara düşer. Sadece evlenmiş ayrılmış ve çocuğu olan erkekler geçmişini önemsemeden bir kadınla evlenmeyi düşünürler. İstisnalar tabiki kaideyi bozmaz...
00 Yorumla
+1 yılGeçmişinden ders almış olması yeterli gelir. Kimse, kimseyi geçmişinden ötürü sorgulayamaz. Buna da hakkı yoktur.
30 Yorumla
+1 yılGeçmişinde yanlış yapmıştır ve pişman olmuştur gelecekte yapcĞı anlamına gelmez sözüm r
Erkeklere namuslu birini istiyorsanız ayrıldığınız kızları namuslu bırakın...10 YorumlaOnemli tabi gitsin onun bunun altina yatsin sonra bana gelsin olmaz bende hic bir kadinla bir iliskiye girmedim oda girmesin eskiden biriyle cikmasina bisi diyemem orayi anlayisla karsilarim
11 YorumlaHayır benden önceki hayatı çok önemli değildir
Ama yine de kendini basite indirgememesini tercih ederim20 Yorumla
+1 yılgecmıse cok takılmamak lazım eger bana bağlıysa we sadıksa sorun yok tabıkı dıger durum farklı we ewet haklısın yabancılar normal turk kızları kasar oluyo bızım mıllet ıste ne yaparsın
20 YorumlaBekaretini vermişse o iş zaten yaş fakat 1-2 kişiyle sadece çıkmışsa hiç ilişkiye girmemişse sorun yok.
10 YorumlaÖnemlidir ben nasıl kendime dikkat ediyorsa onlarda dikkat etmeli. Allah ıslah etsin kız olmak kolay degil
00 Yorumla
+1 yıltabıykıde onemlıdır kasar bır kızla evlenemem ama solede bır sey var benımleyken sadık olmasıda yeterlı olabılır gecmısını bılmemeyı tercıh ederım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Dereceye göre değişir bende önemli olan daha çok dürüstçe söylemesi
10 Yorumlainsan oğlu kadar değişken durum ve hallere uyum sağlayan bir yaratık daha yetişmedi herşey mumkun bu zamanda yeterki zaman yer müsait olsun
00 Yorumla
+1 yılHayatımıza sokacağımız insanın daha önce CİDDİ anlamda evlenicek tiplerden olması lazım ben bakirsem oda öyle olmalı O KADAR :)
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yıleger sevıyorsam gecmısının bı onemı yok gecmıs gecmıste kalır...
20 Yorumla
+1 yılAmel Defterine Kadar Herşeyi Araştırırım tanıştıgımız zaman sordugum soruları 4-5 ay sonra tekrar sorup cvpları karşılaştırıp yalanı tespit edene kadar hertürlü baskıyı kurarım
00 YorumlaBence çok önemli. Tabi çok ayrıntıya takılıp yıpranmamak lazım ama genel anlamda çok önemli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tabiki herkezin hayatında birileri olmuştur dogru ve yanlış kişilerde olabilir bu çok normal benim için sıkıntı olmaz ama bazı kız tipleri varki her hafta başka erkeklerin kucaklarında öylesine istemem
00 YorumlaGeçmiş tarıh gıbıdır kadındada erkektede o yuzden tarıh nasıl tartısılıyor kızında erkegınde tartısılır ve onemlıdır soru ısaretı kalmaktan ıyıdır
00 YorumlaTürk erkekleri hakkında yorum yapan kızları anlamakda güçlük çekiyorum. Maşallah Portföyünüz çok geniş. genelleme yapmadan soru sorun ve genelleme yapmadan soru cevaplayın
00 Yorumla
+1 yılTabikide bacım ne demişler erkete gelecek kadında geçmiş aranır 😊😊😊
10 Yorumla
+1 yılbu dönem de pek önemli değil ama şahsım adına önemli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılbir bayanin gecmisi bir erkegin gelecegi önemlidir
00 Yorumla Alacagini al verecegini ver sonra gecmis onemlimi. Onemli tabi mk. Zaten bu soruyuda gecmisi temiz birisi sormaz benceee ;)
03 Yorumla- +1 yıl
bu nasıl gerizekalıca bir yorum ve senin ne kadar mal düşünceli olduğunu gösteriyor bana kalırsa sen geçmişi falan boşver eğer sana katlanabilecek birini bulursan dua et :) bu arada kız gibi yaptığın yoruma göz kırptığına göre sen olsan olsan gay falansındır bu durumda sen kendine geçmişi temiz bir erkek bul bulamazsan al eline viledanı cifini temizlik yap mal :D
Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı. Büyüklerimiz derki kadının geçmişi erkeğin geleceği önemlidir..
10 Yorumla
+1 yılsoruya soru ile cevap vereyim geçmişinde kumar uyuşturucu alkol olan bir erkekle evlenirmiydin.
10 Yorumla
+1 yılBiz marketten aldığımız ürünün bile son kullanma tarihine bakıyoruz sen neyden bahsediyorsun?
00 Yorumla
+1 yılÖnemli tabi.. kalıcı izler bırakmışsa olmaz anladın mı olllmazzzz
00 Yorumla
+1 yılgünümüz sevgilileri el ense arkadan vurduran vs. çok.. onları gördükçe bilmiyorum geçmişe önem veresim geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler kadında iyi bir geçmişe,
Kadınlar ise erkekte iyi bir geleceğe bakar.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsadece cıddı dusunmedıgım kadının gecmısını merak etmem
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben kımseyle olmadım
Cevap sahibi+1 yılgecmıste yasadıklarını bır ınsan asla unutamaz gelecekte sorun yaratır unutamadıkları
Tabikide hayir bana gore unutmaki copleri kopekler deser..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana göre geçmişi fazla kurcalamak huzursuzluktan başka biley değil.
Geçmiş adı üstünde.:)10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 728 cevap paylaştı.
+1 yılCok ilserisini yasamamissa sorun yok ama oda esnetilebilir
00 Yorumla Bir erkek bir kızdan güzel bir geçmiş ister, bir kız bir erkekten güzel bir gelecek ister. ☺
00 Yorumla
+1 yılSicarim l*n .. tabi onemli kasarsa elbet birgun kasarlik yapacaktir. Varsa eski kaşar sevgiliniz bırakmaya çalışın :D
00 YorumlaGenelleme yapma arkadas! Kimsenin ayagini yalamam ben.
Durust olsun kadin olsun yeter.00 YorumlaÖnemli tabi sigara
Gibi ortamda dönülen kızı kim ister !00 YorumlaTabiki gecmisine bakilir arastirilir. O insani gecmisiyle tanimak en dogal hakkimizdir.
10 Yorumlageçmişi cok önemli çünkü ilerde sıkıntılar yarata bilir
00 Yorumla
+1 yılTabi ki önemli sorarım. herşeyi sineye çekebilecek bir insan değilim
00 YorumlaÇok bir b. kluğu yoksa hiç önemli değil şu an benmleyse ve mutluysak hiç önemli değil
00 YorumlaOrospuluk yapmadığı sürece herkes geçmişte sevgili olmuştur.
00 YorumlaBenim için pek fazla önemli dürüst ve sadık olsun yeter
00 YorumlaAşıkaanız birbirinizi istiyosanız sewgi saygı aidiyet güven varsa hiç bişeyin önemi yok bencee
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı.
+1 yılönemlidir ama tek karar kriteri değildir.
10 Yorumla - Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne