Yeni evliyim annem bizle yaşıyor ve yatalak hasta eşim ya dışarı at ya da ben giderim annenle ugraşamam diyor arada kaldım ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Kardeş merhamet bir insanda ya vardır ya yoktur. Belirli insanlara var , belirli insanlara yok diye bir durum söz konusu değildir. Bugün annen için bunu diyen yarın sana bir şey olsa sana da aynı şeyi yapacaktır.
İkincisi annenin senin için yaptıklarını düşün. Hadi hiç bir şey yapmamış kötü durumda muhtaç bir insan olduğunu ve onun annen olduğunu düşün. Kusura bakma ama eşin rezil bir insan. Merhametsiz, gaddar, bencil. Kötü bir insan kısaca. Onun gitmesi senin için hayırlı olacaktır. Duygularını bilmiyorum, eminim aslında cevabı çok basit olan bu soru senin için dünyanın en zor sorusu. Ama ne vicdan azabından kurtulabilirsin ne de vebalini ödeyebilirsin. Defol git de. Hiç bir hakkını da helal etme. Nefret ediyorum böyle insanlardan. Yahut her neylerse onlar, insan olmadıkları kesin...252 Yorumla- +1 yıl
Defolsun gitsin. Kalpsiz kalbi kapanmış o kadının. Allah umarım yaşatarak öğretmez ona. Yastığa başını nasıl rahat koyuyor. Annen dünyaya getirdi o getirdi seni şu zamana dek. Ah kurban olduğum işte Allah çocuğa çoluğa düşürmesin diye hep dua eder büyükler. Çıkar onu hayatından. Kalbi kirlenmiş biri ne sevilir, ne çocuk beklenir, ne yemeği yenir onun.. Allah islah etsin kötü yoldan, hırsından döndürsün inşallah amin. Ayrıl o kadından, ayrıl.
- +1 yıl
Soruyu soran ikisini de gönderecekmiş, yorumlarınızı ona göre yapın..
En İyi Cevaplar
+1 yılallahım sen kimseyi kimseye düşürme rabbim allah sana yardım etsin çok zor durumdasın bir yerde senin canın anan bir yerde yuvan kocanıda allah affetsin tez zamanda yanlışından döndürsün ya hiçmi düşünmüyor bir dakka sonra kendide yatalak olabilir çok cahil canım sana tavsiyem allaha dua et sakın anneni atma kocanın lafına bakıp bir ömür mutlu olamazsın gerekirse seni boşasın zaten öyle gaddar bir insanla hayat geçmez yarın sen düşsen allah korusun senide dışarı atar herzaman dertleşebiliriz sana sonuna kadar yardım ederim destek çıkarım devletten maaş alıyormusunuz annen için benim numaram 05459432115 danışmak istediğin bir şey varsa ara numaranı gizle rahat ol ben sadecene yardımcı olmak istiyorum.
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı. El Kizi El oglu bulunur da bir ANA bir daha bulunmaz... Seni Annenle kabullenemiyorsa Karini postala, bir Anne olarak sunu diyebilirim... ANA dedigin bir cocugu herseyden sakinarak büyütüyor... Her saniye aklinda oluyor.. Evladi icin ne zorluklara gögüs geriyor... Sonra el kizi gelip anasini istemiyor... Nasil merhametsiz vcdansiz terbiseyiz cocuklar yetistiriyorlar anlamiyorum... O kadin senin annene dayanamiyorsa seni de sevmyiordur.. Kusura bakma ama öyle... Seni sevmis olsaydi... Anana öyle yaklasimindan dolayi senin üzelecegini düsünür ve bu hareketi yapip seni de üzmezdi...
22 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyle bana acımasızca davranıyosunuz benim maddî durumum iyi değil yeni evliyim 7 tane ablam var kocaları izin vermiyor bakmalarına ben bu yaşıma kadar hep hastalıklarla ugrastim eşimle mutlu olamıycakmıyım eşimede banada hak verin
- +1 yıl
Annen nasil ugrasti senin icin? O kadinin mutlu olmaya hakki yokmuydu? Neden senin icin uykusuz kaldi... Hasta oludugunda ateslendiginde basinda bekledi? Bir de bunlari düsün sana acimasizca davranan yok... Ben evli olsam kocamin annesi cadi huysuz bile olsa kocam icin dayanirim... Yani seviyorsam kocami üzmemek icin annesine saygisizlik yapmam sevmek zorunda degilim ama saygisizlik yaparsam esimi üzerim... iyi anani sokaga at... Karinlaa mutlu ol ciftlesin rahat rahat... Yazik senin gibi evlatlarda var Cok yazik... Umarim sizin de cocugunuz olur ikinizde yatalak kalirsiniz ve cocuklariniz sizi sokaga atar...
Eşiniz bu durumu görerek sizinle evlendiyse bilgisi dahilinde olduğu için bu şekilde konuşmaya hakkı yoktur. Ama siz bizimle kalmayacak diyerek evlendiyseniz eşinizi kandırmış olduğunuzdan sinir haliyle söylemiş olabilir yoksa ben gerçekten dışarı atmanızı isteyeceğine inanmıyorum. Tek çocuğu siz değilseniz diğer kardeşlerle dönüşümlü olarak bakabilirsiniz. Hem bu şekilde tek kişiye yük binmez ama kadıncağıza üzüldüm Allah böyle hayırsız evlat kimselere vermesin.
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyle bana acımasızca davranıyosunuz benim maddî durumum iyi değil yeni evliyim 7 tane ablam var kocaları izin vermiyor bakmalarına ben bu yaşıma kadar hep hastalıklarla ugrastim eşimle mutlu olamıycakmıyım eşimede banada hak verin
- +1 yıl
Ne şiş yansın ne kebap, siz bunu istiyorsunuz. Bahsettiğiniz kişi anneniz, empati kuruyorum dünya bir yana anne babam bir yanadır benim için. Mutlu olmak hakkınız tabi ama bu cümleyi sarf eden bir kadınla nasıl mutlu olunur bilemem. Merhamet duygusu ve vicdan insanı insan yapan en önemli özelliktir. Bunlardan yoksun kişiler mutluluk vermezler. Annenizi kırıp dökmeden dönüşümlü olarak bakmak zorundasınız başka çıkar yol yok gibi.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
37Cevap
Bir erkeğin en değerli varlığı anasıdır. Bunu bilip, annesine karşı bu denli tavır takınması şaşırtıcı. Kızlık soyadı davutoğlu ya da erdoğan değil ise hanımefendi balataları yağlamış, kayışı koparmış. Soluğu mahkeme salonunda almanızı öneriyorum, zira bugün anana rest çeken yarın seni patates eder sesini çıkaramazsın...
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah bir avuc toprak versin oda çekmesin bizde kurtulak
o kadını o evde tuttugun hergun annene saygısızlık edıyorsun tut kolundan fırlat dısarıya.. ancak sen yatalak anneme bakacak ılla dıyorsan orasıda yaş iş.. mecbur degıl canı ısterse yapar.. sızın yerınızde olmak ıstemem ama benım cıkar yolum bu.. ben bakamıyorsam o zaman bır devlet kurulusundan destek alıp daha ıyı bakılabılecegı bır yere yatırmak kalıyor son secenek
02 Yorumla
+1 yılDışarı atmak ne kadar kötü bir ifade! Yalnız uğraşamam dediğine göre bakımını esine yüklemişsin gibi anlaşılıyo. Hem de evliliğin ilk bir ayında giderim diyecek kadar zorlanmışsa senin akıllı olup adil bir çözüm bulman lazım. bir bakıcı tutmak gibi mesela.
02 Yorumla
Soran+1 yılPara yok paraaaa
- +1 yıl
Gerekirse ek iş yapacaksın. Fazla çalışacaksın. Devletten yardım isteyeceksin. Yapacaksın bir şeyler
Eşini karsina al ve sakince konuş onunla ileride oda bu durumda olabilir bunu anlat ona uzun uzun ve eşinden annene merhamet etmesini iste sende ona yardimci ol aslında cok zor bir durum Allah yardimcisi olsun ama inanki ahiretini düşünse zorluk falan bilmez anlat bunları ona sen bilmiyorsan git bir hocadan vs yardim iste
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlattım ama ben bzkıcılık yapmak için evlenmedim zaten annem kNser hstası idi hep onla ugrastık artık kendim için yaşamak benimde hakkım diyor
- +1 yıl
Kendin için yasayacaksan evlilik cok yanlis bir secim aslında evlenirken insan hayatına birini ortak ediyor bekarken degil. o basta hata yapmis, simdi onun yerine kendimi koyuyorum hakli cok zor bir durum insan eti agirdir bakimi zordur ama keşke biraz ahiretini düşünse :( kardeşim senin yapacagin zaten belli insanin hayatında birden cok eşi olabilir ama annesi bir tanedir kıymetini bil hakkini helal etmesi için elinden geleni yap emin ol bu durumda olduğuna en cok o uzuluyordur Allah kurtarsin inşallah
Soran+1 yılALLAH RAZİ olsun
Allah'ım sizin gibi bir evlat vereceğine hiç vermesin. Hiç değilse evladımın bodruma bir çekyat atarım ufo koyarım dediğini duymam. Yazık ya. Ne sanıyorsun rşinle sefanı sürerken annenin böyle acılar çekmesini n bir bedeli olmayacağını mı? Benim basit bir düşüncem var. Kim ne yapıyorsa inşallah bu dünya da onu yaşar. Diğer dünyaya kalmaz. Sizin için de geçerli...
10 Yorumla
+1 yılYarin ne olacagimizi bilmiyoruz, ona durumu soyle iza et;
Eger senin annen veya baban yatalak hasta olsaydi ve ben sana ayni tepiyi gosterseydim ne derdin?
Onun cevabina gore ne yapman gerektigini yap.
Cennet annelerin ayaklari altindadir. Bir melege bugun boyle yapan yarin kendisi ayni duruma duser. Duser de cook gec farketmis olur.
Allah yardimcin olsn.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsinde vicdan ve merhamet yok maalesef. Daha 1 dakika sonra ne olacağımızın garantisi yokken yaşlılığımızda ne olacağımızı sadece Allah biliyor. Ilerde o da annenin durumuna dusebilir ve cocuklariniz bakmayabilir. O zaman anlar keske der ama cok gec olur artik
03 Yorumla
Soran+1 yılCocuklar bskmasada ben bakarım ksrıma
- +1 yıl
Yarına cıkacağını nerden biliyosun. Kendinden cok emin konusuyosun ama boş konusuyosun
Cevap sahibi+1 yılIyi gunde kotu gunde tabiki yaninda olucaksin. Ama esinin su anda yaptigi sey kusira bakma ama cok ayip birsey. Annen o senin sen istemesen bile onun bakmasi gerekir
+1 yılBunu okurken bile icim acidi bee esin neksdsr zalim biriymis kim kiyabilir bole annesine esinin bu lafindan igrendim ben duysan ona bunu soylediyine pisman ederdim anne o ya anne !! Seni dogurup buyutmus buyasa getirmis her eksiyine gediyine kosmus seni saf ve gercekten sevmis bir anneyi yatalak oldu ddliye esin istemiyor diye atcaksan eger bizahmet adam olarak tanitma kendini ve insanlarin arasinda erkek diye doladma o esinden tanimadan nefret ettim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılRabbim milyonlarca kadınla evlenmeyi bahşetmiş sana beğendiğin ve seni beğenenle evlenebiliyorsun bak rahmeti ne kadar bol...
Ancak Yanlızca bir anadan doğmayı nasip etmiş yanlız ona mahsus kılmış seni Aradaki farkı en kısa sürede görmen dileğiyle
Merhamet Su gibidir değdiği yerde ateşleri söndürür ferahlık sağlar...00 Yorumla
+1 yılSimdi kardes esinin valizini cikartiyorsun dolaptan don gomlek sutyen pantolon en ustede kendisini koyup fermuari kapatiyorsun. balkondan assagi fiydiriveriyorsun kapiyi kapatip ustune 1 bardak "soguk" su iciyorsun derdin tasan kalmiyor. gidip tv yi acip spor haberlerini izlemeye devam ediyorsun...
02 Yorumla
Soran+1 yılSonra ceza evine gidiyorum
- +1 yıl
Biraz edebi anlattim kastim koy kariyi kapinin onune idi aslinda:)
Annen seni bu yaşına kadar getirmiş bakmis büyütmüş ne şekilde olduğunu Allah bilir tabi ama ben anneni seçmen taraftariyim nisanlim babama küfür ettiği için ondan ayrildim ki senin durum daha da kötü tabiki de annen
02 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bir anne dünyaya bir kere getirir seni ikinci bir anne yok ve hakkı ödenmez ama eş her zaman bulunur hayırlısını iste öyle arada falan kalmazsın eşini sen şekillendireceksin.. Güzel bir dille ikna edebiliyorsan et edemiyorsan ya da ikna olmuyorsa yol ver gitsin.. Not : bir Gelinin kaynanasına bakma zorunluluğu yok evlat olarak bu senin sorumluluğun sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaferım çok ıyı ve guzel bır bayanla evlenmişsin ben ce yol yakınken o kadından boşan ama kadınlığı için evliysen bılemem , o bayandan hayır gelmez sana , kadını cinsel isteklerin için sevdin ve evlendiysen bilemem o zaman devam et. ne diyim siz erkekler saftiriksiniz.
014 Yorumla
Soran+1 yılSizde cadı
Cevap sahibi+1 yılben öyle değilim ama senin amacın cinsellik başka bir sebeple oyle bayan sevilmez bence o yüzden evlenmişsin bence öyle.
Soran+1 yılNe alaka be parayı bastımmı en kralıyla yatarım yattımda zaten beş dakikalık zevk için evlenmedim ben
Cevap sahibi+1 yılbilmıyorum o zaman boyle baynaı sevdıysen sende onun gibisin o zaman bu kadar basit.
Soran+1 yılSanane arkadaşım tutturmuşsun cinsellik diye ben meraklı değilim cinselliğe sen aZdın galiba benmi :b:oşaltim seni onumu istiyon vajnanı:mı yaliyim
Cevap sahibi+1 yılşerefsiz ahlaksız sen , ahlaksız olmasan anneni eşine tercih etmezsin , ahlaksız kendine bak git kendisi s... sen.
Soran+1 yılİçine girmek isterdim yavaş yavaş girerim ama birden değil içinde git gel yaparken bir yandan Öpüşmek isterim
Cevap sahibi+1 yılsen orosp* karının içine gir , ahlaksız. senle uğraşamam p**
Soran+1 yılÖnce amcugunu yalayıp sonra memeni emerdim sonra benim ufaklıgı ağzına alırdın sonra bacaklarını omzuma alıp önce arka delikten girerdim boşalınca önden alırdın cok süper olurdu arka deliğini bile dilimle yalarım boşalırdın
Cevap sahibi+1 yılsen anca hayal edersin motor :)) aklınca benı sinirlendirmek istıyorsun değil mi, hıyar
Soran+1 yılHiçte bile senı boşaltmaya çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılofff baydın artık.
Soran+1 yıl:) evlenince kocan her aksam mıkecek seni merak etme
Cevap sahibi+1 yılsanane benden ve kocamdan? senın haddıne mi düşmüş , git sen annenle ve karınla ilgilen.
+1 yıleşini gönder bence. yazık günah ya böyle vicdansız kadından anne olmaz.
44 Yorumla
Soran+1 yılEşimi neden gönderim sende hemen varya. .
Soran+1 yılDeğilim
- +1 yıl
kendi gitmeye gönüllüyse göndermene gerek yok gider zaten. ama anneni gönderme
+1 yılSeni dogurup dunyaya getirmis onca kahrini cekmis kimbilir gece nekadar basinda bekledi hasta oldugunda etrafinda döndü senin esinde karakter eksikligi var. Senin bu ihtimali dusunmen bile cok aci verici. Annenin ahini alirsan seni kocan da kurtaramaz iki dunyada mutlu olamazsin benden bir tavsiye
00 YorumlaAnnene laf ettiren bir erkeksin yani. Sorun sende. Benin esim anneme laf ederse bu cok ciddi bir sorundur. Ayriliga kadar gidebilir. Benim anam benim hrrseyim. Ona dil uzatanin aklini alirim. Senin olay sende bitiyor. Sen gucsuzsen yanindakini ezdirirsin olay budur. Bunun baska dengesi yok.
00 Yorumla
+1 yılKıymetli kardeşim,
Dünyada 3 milyar kadın var ve senin için hayatının neresine koyarsan koy her kadının bir alternatifi var demek bu.
Biri dışında: "annen."
Vesselam20 Yorumla
+1 yılDüşünmen bile hata hiç tereddüt bile etmeden tabiki anneni seçmen gerekiyo o eşim dediğin insandan eş olmaz hayat arkadaşı olmaz bunları bırak insan olamamış o zaten ben olsam çoktan bitirmiştim bu evliliği 1 dakika bile düşünmeden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVicdansız terbiyesiz kalpsiz kadın. Sevgilimin annesi vefat etti. Ah yaşasaydı da her gün baksaydım uyutsaydım yemeğini yedirseydim bebek gibi yıkasaydım sarıp sarmalasaydım da yeterki gözbebeğimin yanında olsaydı..
13 Yorumla
Soran+1 yılHe kesin öylesindir burada reklam yapma sorun ne sen ne diyorsun
Cevap sahibi+1 yılNe reklamı yapıcam salak salak konuşma. Sen varya senin kalbin kirlenmiş kapanmış sen ibretlik bir insansın. O eşin ve sen o anayu zaten haketmiyorsunuz siktirin gidin tamam mı. Sen adammısın sen erkek misin o karıyı kendine eş yapmakla onu hergece becermekle olmuyor arka odada acılardan ağrılardan geberen bir kadın var ve o senin anan!!! Kadını değiştirirsin anneni asla. Hele bir ölürse birgün birde ahı tutarsa varya boku yemişiniz siz... Allah sizi bildiği gibi yapsın sizin gibi vicdansızlar oldukça nefes alıp veren iyi insanlar olduğuna şükrediyorum haysiyetsizler. Karısını suçlamak için gelmiş:) yazmış buraya bide:) sen kaç paralık adamsın ki karını eleştirmeye gelmişin, sen baştan pisliksin karına sus diyememişin, gelmiş buraya karım şöyle dedi böyle dedi diyo, önündekini sallamakla erkeklik olmuyo hadi eyvallah
Soran+1 yılSallarım öndekini sanamı soracam
+1 yılannene saygısı yoksa sana da olmaz bakma bu gün güler yüzüne yarın ağlatır seni şükürsüz bir kalp merhametsiz bir insan aşkı da bilmez sevgiyi de saygıyı da kimseye saygısı olmayan insan sana da saygısızlık eder merak etme
02 Yorumla
- +1 yıl
bu dünya sonsuza kadar mı sanıyorsun sen annene bak ALLAH hem bu dünyada hem ahirette yüzünü güldürür ALLAH a güven sadece
eğer eşin bakmıyorsa ayrılmak istiyorsa ayrıl şükürsüz insanla ömür geçmez
unutma dünya kısa bir zaman dilimi hayatta neler olur bilinmez annenin hayır duası seni kötülüklerden korur hem bu dünyan hem öteki dünyan aydınlık olur sonradan üzülmemen için iyiliğin için diyorum
Eden bulur acaba anneniz de sizinki düşündümu allah Hidayet etsin etme bulma dünyası bir ırak yönü bulun esinizide annenizide ortak nokta bulun ha bide hani diyorsunuz ya hep hataliklarla ugrastim die peki siz hasta olunca anneniz size dedi mi ugrasamam kardeşim allah sizi de esinize de işlah etsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Yorumlara bakıyorum da eşinin tarafındasın Neden Annen değil de Eşin Başka kardeşin falan yok mu Veya Huzur evleri oluyor onları bir araştır
01 Yorumla
Soran+1 yıl7 tane ablam var kocaları izin vermiyor bakmalarına
Sakın öyle bişry yapma gerekirse karın gitsin. Annem bu senin dışarı atmak nedir? Öyle eş mi olurmuş.
03 Yorumla
Soran+1 yılAma yeni evliyiz biz eşim ömür boyu yanımda olacak annem yarın öbürgün gider bu dünyadan
Soran+1 yılBen eşimi tanıyorum öyle biri değil
- Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılyarın öbür gün Allah korusun sen bir kaza geçirsen yatağa düşsen karın sana bakacak mı? :) hiç sanmıyorum seninle mi uğraşıcam der anında boşar yaşlı ve muhtaç bir kadına bunu yapmak isteyen yarın sana neler yapmaz ki?
04 Yorumla
- +1 yıl
o senin annen ya nasıl bu kadar acımasız olabiliyosun? ben senin annen olsam vallahi hakkımı sana helal etmezdim karın neden anlayış göstermiyo bu duruma sonuçta sağlık bu yarın sende aynı duruma düşebilirsin sokakta sana bir araba çarpsa bittin kendini koy biraz o duruma eşin sana bakıcak mı o zaman? at o zaman anneni sokağa o kadar karına düşkünsen at da kadın dışarlarda sürünsün sen de ortada ben erkeğim diye dolaş
Soran+1 yılBodruma bir çekyat koyarım orda kalsın
- +1 yıl
o bodruma seni koymak lazım rezil
+1 yılAtılması gereken biri varsa o da eşindir. Ona eş bile denmez. Bu nasıl bir insandır öyle. Insan demeye utanıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Arada kaldım diye birşey olmaz. Tabi ki annen. Annen bu durumda olsa gözünü kırpmadan oğlunu secerdi.
Kusura bakma dostum ama görüşlerini okuyunca o kadından insan senden adam olmayacağı kanaatine vardım. Birbirinizi bulmuşsunuz tam olarak. Bu kafayla da sizden bir cacık olmaz. İnşallah annen hakkını helal etmez de sende sürünürsün
10 YorumlaÖyle sokağa at demekle olmuyor o işler. Dışardaki yabancıya kiyamior insan. Onunda annesi var anlaması lazım. Eşinde çalışsın bakıcı tutun o zaman. Her iki tarafında gönlü olsun
00 YorumlaBence esini evden at. Annene veya en somut haliyla insana saygi duymayan sanada duymaz.
03 Yorumla
Soran+1 yılBana saygı ve sevgisi tam kız evlemi ugrassın annemlemi ugrassın hemde yeni evliyiz
Koy garinin gtune at disari ana gibi nimet mi var knka?
01 Yorumla
Soran+1 yılKanka ne ya
+1 yılboşa o kadını. ne demek annenı dışarıya at. merhametsız bır kadınla evlısın. yarın sana bır şey olsa senı dışarıya atar bu kadın. uzerıne de evlenır. acı gerçek.
02 Yorumla
- +1 yıl
acımasızca davranmıyorum. eğer ki gerçekten haklı olduğunu duşunseydınız bu soruyu buraya açmazdınız. tabıkı yük sadece sızın uzerınıze kalmamalı.7tane ablanınz varsa onlarda bakmalı ki onlarında eşlerı vıcdansızmış. ama annenız 8tane evlada bakmış beslemış buyutmuş. hıç bırnızı bakamıyorum dıye sokağa atmamış.
eşini at gitsin. bir kere baba olcak bir insanın adam ve insan olması lazım kocanda öyle bir şey yok ne adam ne de insan
00 Yorumlabence ortayı bul bakıcı filan tut ama asla anneni atma
01 Yorumla
Soran+1 yılBakıcı tutacak param yokki
Annen o senin hiç öyle şey olur mu eşin seni seviyorsa anneni de sevip sayıcak sen annenin bu zor günlerinde yanında duruyorsun evinin kapısını açmıssın bu bir evlatlık vazifesidir.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen bence anneni öldür yemeğine falan fare zehiri koy çünkü annen senin gibi bir evlat yetiştirdiği için ölmek istede yapamayacak durumda çokmu zor l*n bakmak gönder ben bakarım annene adi herif
03 Yorumla
Soran+1 yılAdres ver gönderim
Cevap sahibi+1 yıltamam yazarım sen kimliğini belli et ben sana adres yazarım emin ol
Soran+1 yılGizlisin
+1 yılkarıdakide iyi cesaret valla ver şunun ağzının payını içimizin yağlarını erit gizli
22 Yorumla
Soran+1 yılEŞİMİN abileride bana saldırsın demi
- +1 yıl
işi tersten işlet senin annen bu halde olsaydı ben sana tercih sunsam ne yapdın de bu deveyi gütmesi gerektiği yönde telkinlerde bulun
Kardes erkekligimden utandim seni gorunce. Annen l*n annen. Ablalarin bakmiyor diye sende mi bakmican? Yazik gunah yemin ederim.
02 Yorumla
Soran+1 yılMaddi imkanım yok
Her şeyi geçtim de bir insan bu soruyu troll soracak kadar adi olur mu? Cevaplara bak. Alay etmişsin insanlarla.
10 Yorumla
+1 yılKonus esinle sonucta gun gelecrk oda yaslanacak bir sure ayri kal stersen sma annrni atma
02 Yorumla
- +1 yıl
Biz senin durumunu bilemeyiz sen en basta esinden sikayet ettin ona go tpki aldin ablanlarla gorus gerekirse sert konus bsslaronin etini ye alttan alma cok gecmis oldun bu arsda
O senin ANNEN !!
Allahim bu nasil bir kadib, Allah islah etsin !05 Yorumla
Soran+1 yılAnneliğini görmedim
Soran+1 yılBana hep bağırdı azarladı dövdü böyle annemi olur
Eşinde durduk yere anneni istememezlik yapmıyor heralde olaylari bire bir yaşayıp gören sensin caresini de sen bulcksin artik
02 Yorumla
Soran+1 yılOff bilmiyorum kafam karışık
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Eden bulur valla o kizda yaslandiginda bulcak emin ol
00 Yorumla
+1 yılSacmalamasin o senin annen yani hem unutma annen hep vardı esin sonradan oldu
08 Yorumla
Soran+1 yılBodruma ufo koysam bide kanepe orda kalsa olmazmı
- +1 yıl
Olmazzz tabi olur mu hasta diyosun ya
- +1 yıl
Yuh ya bu cevabini gordunde şok oldum. Bence allah ikinizi islah etsn. Olmadi huzur evine gonder! . s
- +1 yıl
@sessizlik8 farkindaysan eşinin sacmaladıgını soyledim ona annesinin hep olduğunu esininse sonradan gelen bir el kızı olduğunu yazdım oda bana bodruma koycam dedi bende ona olmazz hasta diyosun dedim burada yanlış ne ne cevap vermişim yok at anneni esinle sefa mı sür demeliyim
- +1 yıl
. @kaderboylemishemsire Size demedim yanlis anlamayin. Size katiliyorum. Ben gizli kullaniciya soyledm. Orda birden bodrum falan yazinca, s cok fena oldm ve isim belirtmeden yazdm. Kusura bakmayin
- +1 yıl
@sessizlik8 ne bilim cevap veren benimde sonra Allah ikinizi de ıslah etsin yazmışsınız neyse ya bir yanlış anlama olmuş ama ne günleri yaşıyoruz görüyor musun :/
- +1 yıl
Gercekten de oyle. ( onu ve karisini ) demek istedm. Tekrar ozur dilerm. Hayatta bu gibi seylerin olmasi cok kotu, uzucu.. Ya o adama soylicek soz bulamiyorum.
Ama insallah buradaki yorumlari gorup annesinin arkasinda durur. - +1 yıl
Inşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılO kadını dışarı fırlat gerizekalı hiç anne olmayacakmı vicdansız
Sakın annenden vazgeçme02 Yorumla
- +1 yıl
Hasta bir kadını dışarı atacak kadar vicdansız biriyle mutlu olamazsın
Annen bu yaştan sonra yaşıdığı kadar yaşamaz işlediğin günaha değmez
Ve bir gün çocuklarında mutluluğu için seni dışarı attıklarında hak verirsin sende onlara
Ben kedimi atamam insanlar annelerinden bahsediyor nasıl bir vicdana sahipsin sen
Derler ki cennet annelerin ayaklarinin altindadir. ve sunu unutma sen şu an yasiyosan o anne sayensindedir.
00 Yorumla
+1 yılYazik degilmi annene o seni bugune kadar getrmis esin nasil bunu diyebiliyo
03 Yorumla
Soran+1 yılAma yeni evliyiz kız anneme bzkıcılık yapmak için evlenmedi
- +1 yıl
Cok yazik sana. Insallah seninde basina gelir aynisi
Soran+1 yılAllah korusun
Alir basima tac ederim kovmak ne demek. Defolsun kendisi
00 Yorumla
+1 yılEsin bunu nasil demis yahu cok acimasiz cok kendini annenin yerine koy empati onemli !
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılNe demek dışarı at ya umarım eşin ilerde yatalak hasta olmaz !
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun
Allah Kimseyi Kimseye Muhtaç Etmesin İnşallah... Annemiz Babamız başımızdan eksik olmasın...
00 YorumlaYatalak bir hastaya dışarı at diyen kadını kapı önüne koyarm. gitsen def olsın
00 YorumlaUğraşamazsa kendisi defolsun. Sende anneni atacak kadar karaktersizsen bilemem tabi.
00 YorumlaHic arada kalma kardesim. Senin yerinde olsam su an aile mahkemrsine giderdim.
10 YorumlaDışarı at diyor be sen de bunu diyeni dışarı atmayıp arada kalıyosun? ilginç
00 YorumlaBana Eşim Öyle Bişey Dese, Dediği An Onu Evden Atarım Ne Demek Yatalak Anneni Evden At?
00 YorumlaKarna defol git knka annen seni 9ay karninda tasimiş
02 Yorumla
Soran+1 yılNe knksı ya
Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Yeni bir eş bulabilirsin ama yeni bir anne bulabilecekmisin?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıleş herzaman bulunur ama ana bidaha bulunmaz bu sozum yeter herhalde.
10 Yorumla Bu anasını siktgm taşak geçiyor milletle millette cevap veriyor *
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılarada kalacak bişi yok dışarı atacaksın eşini
21 Yorumla
Soran+1 yılEşimi atmam
Gizli Üye(25-29)+1 yılS*ktirs*n gitsin seni büyüten bu yaşa getiren hakkında böyle konuşamaz baştan kabul etmeseydi o zaman
00 Yorumla- Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yeni evliyim annem bizle yaşıyor ve yatalak hasta eşim ya dışarı at ya da ben giderim annenle ugraşamam diyor arada kaldım ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler