AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
2 seçenek var ya sana güvenmiyor hemen bulursun zaten diyor ya da sende unutursun iyi niyetli başkasını bulursun diye temenni ediyor
Bana cok guvenirdi
O zaman diğer seçenek iyi dileklerini sunmuş
Insan sevdigine baskasini bulursun demez ya sevdi sonucta Şu an sevmeme ihtimali olsa bile
ayrılık sırasında şefkatli olan taraf aşık olmayan taraftır
Oyle bi sey yok ya bizim degisiyor mesela bazen cok sert kavga edip ayriliyoduk bazen daha kibar mesela bu son sefer kibardik kotu soz etmedik hic konusurken
Yapacağın tek mantıki hareket üstüne gitmemek aramamak sormamak olur. Seni merak etsin o irtibat kurmaya çalışsin. Eğer başkasi yok ise mutlaka birgün sana yazacaktır.
Sordum yok dedi yani var dicek hali yokta kendi halimizdeyiz iste hicbi seyim acik degil sıfır etkilesim var engellemis zaten ama yok gibiyim kaldirsada
Engelleyicek kadar nasıl kavga ettiniz engellemek çünkü başka bir boyut
Etmedjk iste ya cocuk gibi her ayrildiginda duzgun konussak bile engel atiyor dengesiz
Himm anladım işin zor ya. Böyle ömür mu geçer
Bu bana boyle sacma seyler diyince tamam mi bende konusuyorum anlamiyorum cabuk degisimini sorununu derdi nedir neden boylr yapiyor sorguluyorum yazıyorum diye engelliyor
Ya cocuk gibi 50 kere dedimki bi seyin olunca gel benimle konus 1 2 gun oncesinde bi sey yokken birden pat diye bunu yapip gitmeye kalkarsan herkes sana der noluyo kim olsa ayni seyi yapar benimle sorar eder yani konusmaya çalışır
Ayrılmadan 1 hafta once dediki annem seni cagiriyo tanismak icin pat sonra bunu diyo sevmeyen adam bunu demez annem seni cagiriyo diye haber etmez korktu o anlasamicaz diye kafasinda kurdu
Yaşlarınız kaç muhtemelen daha gençsiniz. Ama erkek arkadaşın yanlış yolda böyle yaparak hayatta mutlu olamaz. Sevse de olamaz
Evet ben 23 o 27 ya sorun ben degilim inanın ailesi baskici evlenmeyince adam yerine koymuyo laf ediyolar evde buna bikmis birde buyuk nenesi goremicek diye olcek diye korkup istiyor kendi istegiyle ben seninle evlenmek istiyorum deseydi kabul ederdim erkenden ben max 5 sene dedim oda cok dedi ailesi zorluyor ve nenesi olcek diye acele ediyo hangi kadin bunu ist3yen 3rkekle evlenir ki istedigi seye bak kendi icin bile degil kendini en sona koyuyo bunlari diyo sonra diyo bende biktim istiyorum artik diyo
Baskalarinin istekl4ri uzerine hayatini kurmaya calisiyor ben olayim olmiyim dedim kendine bunu yapma bende ailemi cok seviyorumda murvetimi goremicekler diyede tiribe girip evlilik istemem o oyle bi sey degil yanii
Abim bu adamdan olmaz ya. 27 yaşında karakteri oturmamış. Yine de sen bilirsin sana bir abi tavsiyesi yol yakınken unut bu aşkı
Anlattığın şeyler ergen bir erkek hareketleri çok saçma
Ya gerçekten ilk basta bu seyini bilseydim zaten sevmeden giderdim insan bilemiyo ailem seni sevmezse birakirkm dedi sonra birakmam dedi bi ton kendi kafama soktu normalde evlilik dusuncek kafada biri değilim sirf bu muhabbetlerden korkuyorum diye kaynana cart curt cekemem diye düştüğüm hale bak ailesi cok saygisiz kendileri nasi büyümüş ise cocugada onu dayatiyolar asla saygi duymuyolar fikirleri onemsiz evlenmedigi icin beni onu iliskimizi adam yerine koymuyolar karsi apartmandan daire almislar baska yere gitmesin diye yani imdat
Kucumsemek degil amacta benim ailem iyidir anne uni mezunu babam emekli falan kalkmis benjm gibi birine o tarz ailesine uygun olabilcek misin aileme layik olabilcej misin falan dedi
Peki sen bunlari kendine nasıl yedirdin. Sende bende ilerde nasıl bir hayatın olacağını biliyoruz. Perşembenin gelişi Çarşambadan belli olur. Ömür boyu 2. İnsan muamelesi göreceksin hayatın çok zor olacak. Seninle aynı bakış açısına sahip değil ki bunları sende görüyorsun ama anlamak istemiyorsun. İnsan ne ederse kendine eder
Abi bak adam iyi biri gerçekten benimleyken yanlissa yanlisi görüyor söylüyorum ama ailesi ve cevresi bu tonla yanlis yapsada görmüyor cunku kendileride oyle cok saygisizlar ikimizinde kafasinda soru isaretleri vardi benjm onunkinden daha fazla benim babam annem bu adamin sinirli iste ailesi yuzunden bana bunlari dediklerini duysa aninda sil derler bi dk tutma derler bana dediki ailem yuzunden seninde basini yakamam sen cok iyisin kotuluk gormedim daha iyisini hakediyosun ne benim ailem seni sever ne sen ailemi seversin dedi boyle caresizce bi cumle yani sanki benimle olmak istiyorda ailesi yuzunden olamiyoruz gibi uzun olcak ama 3 4 sene oncesinde bir kizi sevmis tanistirmis annesi sevmemis bu kizi seviyo diye diretmis kizda bunu aldatmis bu cocugun yaptigi tek hata ailesine kiz begendirme cabasi ondan vazgecip kendini düşünse bi yerlere gelir ama bu kafayla cok zor birini bulamaz mutluda olamaz
Benim gibisinide birdaha bu devirde bulamaz guvenilir sadık kendi parasini kendi kazanmak icin cabalayan hep yaninda olan cok zor yani
Çocuk ben kötü demedim ama karakterine oturmamış dedim. Bu çok sıkıntı. Bak karar senin lakin ne olursa olsun bu konular hep karşınıza çıkacaktı heleki evlendikten sonra daha kötü olacaktı. Ne zaman aklı başına gelir sen Bir yana ailem bir yana der o vakit sende adım atarsın. Yoksa bile bile yakma kendini
O ayrimi yapabilmesi icin cok konustum oda bikmis aslinda diyo evlenince karismazlar onlarin derdi evlenmem sadece aile kurmam dedim garantisini veremezsin bana ben tersim evlendikten sonra laf eden olursa tanimam kimseyi dedim aile onemlide her dediklerini yapmak iyi bir sey değil nr xaman kendine gelirse bana gelir mi onuda bilmem ozaman bakicam duruma
Kendini yıpratma bekle sakince ulaşmaya çalışmada o sana ulaşsın. Tavırların net olsun asla da geri adım atma
Yok çalışmıyorum zaten ya bende yoruldum çünkü bu kadar ailem ailem diyip sıkıntı yaratmasi yordu herkes ailesini seviyoda yani vicdan yapiyo o bence savundu kazik yedi diye ailesine karsi utandı bikere daha yapamam diyor gelirse net konusucam zaten olmuyosada olmaz
Aynen öyle abim. Kalbinle olduğu kadar mantığınla da düşün. Sen zaten biliyorsun kendin için iyi olanı. Hayatta bazı hataların telafisi yoktur
Ya evet ama simdi ailesiyle tanismadim etmedim bu dengesizin dediklerinden bu cikarimlar soylemler oluyo belki ailesi iyidir bu dengesiz farkli yansitiyodur tanisip daha sonra baksaydik daha saglikli olurdu en azindan denedik olmadi derdik
Aynen öyle sen çok mantıkli birisin, bu mantığını asla kaybetme, mantığına güven, mantığını hep dinle. Denemeden kimse bilemez. Deneyip olmuyorsa içinde kalmaz
Evet yani icimde kaldi okadar sey atlattik 2 senede yan yana durduk simdi daha tanismadan etmeden onyargiyla kestirip atti
Haklısın hep yarım kalmışlıklar akılda kalır. Sende kendine çok yüklenme bu süreçte her şey olacağına varır
Hayırlısı olsun napalım
Aynen öyle hakkında hayırlısı olsun
Ne demek o ya gerçekten… bacım mu demek istedi popo
Valla anlayamadim ailesine %100 uydurma derdinde kardesim kimse kendi ailesiyle bile okadar uyusmuyor iyi insanim bilir eder ama bilmiyorum korktu heralde sorun cikcak olmicak diye kestirip atti bu şekilde
Ondan size hayır gelmez
Gelmiyor zaten
Uzak durun daha mantıklı
Kendi dusuncelerim var herkesin oldugu gibi ailesine %100 uydurma pesinde uymayinca bizden olmaz demeye basladi
Aranıza mesafe koyun
Zaten Şu an bunlari diyip gitti engelledi bende acikcasi cabalamaktan sıkıldım evlilik jcin max 5 sene demistim yas 23 benim onunda 27 ailesinden birileri ölecek goremicek diye tiribe girip erkene almak istiyormus meger aileside baski yapiyor klasik turk ailesi isini bulmus adam belli yasa gelmis evlenemeyince adam yerine konmuyor