Ayrılınca çirkefleşen erkek?

Ben baba sevgisi ile büyüdüm, baba-kız ilişkisini bilirsiniz, erkek arkadasım ise tam tersi babası sert sevgisiz büyümüş. Karakter olarakta alınganım, değer verdiğim bir insan bana kötü davranınca üzülürüm bazen ağlarım. Ben ne kadar hassassam o da o kadar sinirli biri. Anlasamıyoruz sürekli kavga ediyoruz diye ayrılmak istedim. O ak ben kara, bu mutsuzluga bile bile devam edilir mi kendimi daha fazla alısırmalk istemedim. O ayrılmak istemiyordu. Sonra kararlılıgımı gorunce cirkefleameye basladı babam yüzüne böyle oluyormusum burnu havada ve sımarıksın sana sünepe biri lazım dedi. Haketmedigim daha cok sey soyledı. Kalbim cok kırık sinirleninca agzına geleni söylüyor. Bana kasar muamelesi yaptı resmen. Nedem ayrılırken bu kadar kırıcı oluyorsunuz? Pişman olur mu demiyorum olacaksın be ben sni affetmicem. Suc bende mi sizce düşünmeden edemiyorum. sevgi dolu bir ailede yetistim sevgisiz kalınca böyle oluyor. Oyle seyler yasarsın ki bana muhtac kalırsın dedi, anca sen bana baskalarınım kıymetini hatırlattırırsın. ?
Güncellemeler
+1 yıl
Her defasında kırılmaktan bıktım en sonunda görücü usuluyle evlencem :D bu iliskiler adami yoruyor valla yalnizligin gozunu seveyim
Güncellemeler
+1 yıl
Benimle clddl dusunuyordu. Bana boyle davranmaya devam edersen seni birakiirim dedim. Sonra ben suclu oldum. Pes etmemi istemedi belkide
Ayrılınca çirkefleşen erkek?