AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Dedi ki ben seni üzerim sen bana göre çok iyisin.. ve birakip gitti. erkeklerin yeri cehennem cehennem.
Bahane
Onun istediği şartlarda bir işe sahip olmadığım için.
Kendi ne işle meşguldü peki?
@DankE_ kendisi de devlet işinde çalışmıyor ve asgari ücret bile kazanmıyordu.
İyi olmuş boş ver
Yok ya iyi de olmadı işin açığı. Senelerce emek edipte böyle olunca iyi oldu diyemiyorum. Mesele parada değil. Ben onun istediği işten daha fazlasını kazanıyorum. Onun istediği iş devlet işi diyor. Garantici biraz kendisi. Keşke mevzu para olsaydı ben parasız olsaydım da olmasaydı böyle olması cidden çok saçma
Bir benzeri benimde başıma geldi şöyleki; Bana kendisi gibi beyaz yakalı olmam gerektiğini söylemişti ilişkinin 1. Ayında bunu söylemesi sonradan çok zoruma gitmişti. Açıkcası şu an o 3 vardiya çalışıyor ve 16 bin tl maaş alıyormuş ben ise 2 vardiya 25 bin tl yaptığım iş Kalite Kontrol. Hiçbir zorluğu yok beyaz yaka gibi tıkılı kalmıyorum masada full geziyorum. İstediğim gibi molalara çıkıyorum yöneticiler , müdürler patronlara kadar elim uzanıyor yani af edersiniz amele de değilim bunu ona da açıkladım o da seninki gibi garanticiydi belki beni düşünüyordu ama dediğim gibi sonradan zoruma gitmişti yediremedim ve ilişki başka şeylerden de taş yiyince yırtıp attım.
Sağlık olsun beni işim , param , tipim vs. Değilde gerçekten hoşlandığı kalpten sevdiği için seven sevsin. 🙃😇😊
İyi döküldüm ha 😂😂
@DankE_ kesinlikle sana katılıyorum. Bir insan statüsüne parasına tipine göre değil karakterine göre sevilmeli. Ama işte olmayınca olmuyor. Senin yine iyi kısa sürmüş benim seneler süren ilişkim bitti. Haliyle artık senin gibi kalpten sevdiği için seven sevsin bile demiyorum 😃 kapadık o defterleri bu saatten sonra yola yalnız devam. Çünkü ilk başta o da beni ben olduğum için seviyordu. İş güç mevzuları yoktu. Ama sonrasında değişti ve sonucu böyle oldu.
Nasıl iyi olmadı ya gayet iyi olmuş işte. Yani işini değiştirip böyle biriyle evlenmeyi düşünmüyordun herhalde
Bende travma yarattı resmen. Bırak o zaman işimi değiştirmeyi şu an bile düşünüyorum. Kendimi yetersiz bir insan gibi hissediyorum onun yüzünden. Belkide gerçekten öyleyim bilmiyorum.
Saçmalama istersen. Memur olmadın diye niye yetersiz olcaksın tam tersi asıl
Evet saçma biliyorum. Sana konuyu kısaca özetlemeye çalışayım ciddiyetini anla diye. Kesinlikle övünmek için demiyorum ben yasal bir ticaretle uğraşıyordum kendimce ve düzenli bir gelir olmasa da aylığa vurunca memurların hepsinden çok daha fazla kazanıyodum. Ama yine de o istiyor diye memurluğa girecektim. Fakat o öyle bir travma yarattıki bende şu an ayrı olmamıza rağmen yaptığım ticareti bıraktım. Şu an bir devlet işimde var. Ama yine bile kendimi yetersiz görüyorum daha üstünü kazanmak için çabalıyorum. Daha üstü derken maaş olarak daha üst seviye bir memurluk ama daha zor şartlar altında. Yani askerlik. Onun sınavlarına hazırlanıyorum şu an kafayı bozdum. He olunca ne olacak bana gerimi dönecek hayır. Haberi bile olmayacak. Ama bende öyle bir travma yarattı bana kendimi o kadar yetersiz hissettirdiki hep daha fazlası için daha fazla makam mevki için çabalar hale geldim. Birgün onun yüzünden cumhurbaşkanlığına bile aday olursam şaşırmasın kimse yani 😀 yaşamadan kimse anlayamaz Allah kimseye sevdiğinden işiyle makamıyla mevkisiyle alakalı kötü sözler duymayı nasip etmesin çok zor bir durum. Delikanlı adamın öyle bir gururuna dokunuyor öyle bir yakıyorki canını anlatamam. Seneler geçmesine rağmen atlatamıyorum halen uğraşıyorum.
uzaktık bıraz zamanımız yetmıyordu haftasonu sadece oda bır seyler yapamıyorduk guzel gıdıyordu ama olmadı
O dönem birçok geçerli nedenim vardı ama üzerinden bayağı zaman geçti ve nedenlerini pek hatırlamıyorum.
Yalan var aldatma var iftira var şimdilik aklıma gelen bunlar
benim en son 6 ya da 7 yıl önce oldu. çocukluk aşkıydı ikimiz içinde. onun ısrarı üstüne sevgili olduk. 6. ayımızda 2 aylık hamile olduğunu öğrendim. nikah masasında imza atarken. bende uzaktan izledim.
birinden çok sıktığı için birinden yeterince ilgi görmediğim için
İsteklerinden bıktım. Hiç memnun edemedim. Bir türlü doymadı
cinsellik istedi ve kavga ediyorduk sürekli
Sen istemedin mi
istemedim bence cinsellik sevgili olaylarında olmamalı ne kadar süre virlikte olursan ol cinsellik her zaman özeldir
Cinsellik istemiyorsan sevmiyorsundur bnce
cinsellik sevgi gösterisi değildir
Nedir?
sevgi denilen şey tensel temas olmadığı halde birbirine karşj duyulan ilişkidir bu demek bedeninen ilgi duymuyorum seni sen oldun iöin seviyorum demek ama sadace cinsellik olan br ilişkide cinsellik olmadında o ilişki de olmaz sadace seks aracı olunur
İyi seks yapamıyordu oral seks çekmesi kötüydü
Oral seks çekmek ne djkdkdks
Yazım hatası oral seks yazdım
Bak yine aynı çıkıyor
S a K s o
Heee
Yazıyorum da bura düzeltiyor durum böyle detayları varda hepsi yazılmıyor
Aldatma vardı
Kocam: şiddetli geçimsizlik
Laagneeet getsin
İnsan olaydi ayrilmazdik
İhanet arkadaşım dediğim pzvk le yakaladım
Yeni heyecan aradığım için
Hiç sevgilim olmadı...
beni hayat kadını gibi gördügü için
Kafalarımız uyuşmuyordu
Kendisine sor ben bilmiyorum
O ayrildi
En son ilişkim 3 yıl önce idi sjsjsj
Mesafe yüzünden
Terketti beni nedenini bende bilmiyorum
Unuttunmu
O kadar yaşanmışlıktan sonra zor oldu ama evet
Ona karşı hiç bir şey hissetmiyorum nefret bile etmiyorum varlığı canımı acıtmıyor artık
Aşırı kıskançtı
Beni hak etmedi
Sıkıldım
Uzak mesafe yormuş dkkskdlsl
Uzak mesafe ilişki olmaz zaten
Ilgisizlikten
Benimde öyle oldu😒
beni disilestirdi
Aşırı ilgisizlikten
Olmadı
He bu mu yani neden
Eski yok benn
Evlendi..
Siz sevgiliyken mi evlendi
Evet hatta pişkin pişkin şöyle demişti, "biliyormusun evlendim ailem zorladı yoksa sevdiğimden değil"
Allah onun belasını versin
Aşık olmadım.
İlgisizlikten
Aldatma
Olmadı ki hiç 😏
Yalan
Beni anlamadi
Hatırlamıyorum
Aldattı