AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
20 yaşındayken 40 yaşında olan biriyle buluştum ama şimdi ilgimi çekmiyor
Sonu ne oldu peki kuzu aşk baği oldumu
Vakit geçirmek için bustuk zaten aşk yoktu
Hiç hoşlanma iki taraftanda olmadi
Sadece hoşlanma
önemli olan senin ne düşündüğün ve hissettiğin
Karşımdaki gibi Sakıp Sabancı'nın torunu falan ise olabilir, harici hayır.
ben 38 yaşındayım ve bir kaç kere 20 yaşlarında güzelle buluştum. gayet de güzel anılarımız oldu. neden olmasın ki.
Kafalar uyuşuyorsa olur
Kapa ceneni mk
Gel buyur sen kapat
@kivircikyüsoemo kız adama niye öyle dedn
Uyuşuyor aslnda
Tanımıyorum ki Deli galiba 🤫
Olur ama kız küçükse olmaz
Araları 20 yas
Küçük olan kız mı
Evet
Yazık olur
Kafa dengi mi önemli olan o
Öyle birisi evet
Oo mature mi var, olur yeriz
O ne demek
Halkın kendi kendini yönetme biçimine mature denir
Sen susss
@kivircikyüsoemo mature dedim diye 100 yaşında hesap açıp gelmene gerek yoktu yavrum
😂😂😂😂😂😂
Yok be ben burdaym dediğin şeyi yine. anlamadim ama 🤭😂
Korktun demi cevap vermedin ajajaka
Rüyamda hindiler ve kazlar beni evlerine davet ediyorlar
@kivircikyüsoemo ne güzel güldün be falan mı demeliydim maturecim, sor cevaplayalım
😡😡😡😡😡😡 kapa ceneni
@kivircikyüsoemo aksjdjf sakin ol bebeğim, ben düşman değilim
Sen bufolasin akzksks
@kivircikyüsoemo öyle miyim gerçekten
Tabiki hayir bro can sikintisindan
Ajsjsjsj
@kivircikyüsoemo anlıyorum yavru ceylan, üzme kendini olur öyle
Ben smokin kedisiyim bir kere ajajaj meoooowwww
@kivircikyüsoemo 20 yaş daha ufak olsan benim kedim olabilirdin
Ajsjsjsj Ben 26 ajaja
@kivircikyüsoemo o da fazla genç olur be, şöyle 90’larında çıtır olaydın tadından yenmezdin ahsjs
60 yasindayim akakaks
@kivircikyüsoemo akskdf mırmırım
Ben fillerin yanindayim Şu an
@kivircikyüsoemo özelden konuşun sürekli bildirim. alirsam şikayet etme durumunda kalacağım.
Ablis Sende katil kiz bize fillerin yasindayim ansksk
Olmasss eger sikayet edersen filler bana küser ablis gel sohbet edek ablisim
@kivircikyüsoemo yav madem beni konuşun ya 20 yaşındayım 45 yaşında adamla bulussam nolur sizce
Deveden büyük fil var!!
Olmaz kuzum peki bu adam ne neci Saka bir yana arada cok yas var evlimi birde durusu tipi
Peki seviyormusun ama bu ileride pisman olacagin bir durum Allah korusun be canocan
@kivircikyüsoemo durumu iyi diye belirttiğine göre kesin seviyordur ajsjd
Para demi akskak
@kivircikyüsoemo ben Benjamin Franklin diye yorumladım, bunun hesabına 500 dolar gönder 70 yaşında adamla da olur ahsjd
@kivircikyüsoemo evli ayrı yasyr ama sürekli konusuyrz bana hediyeler gönderiyor buluşmak istyr
70 yaşında adamlada olur diye yazdığın kız bakire
Seviyorumda ayrıca 🙄
Annemle yaşıt ama 🤭😂😂😂
Yapma canoo gunah ve yuva yikanin yuvasi olmaz ayrica bekar cook kisi var biriyle evlenirsin Allah buyuktur hem neden bunlarla ugrasirsinki
@Oluştur para avcisimi yani?
@kivircikyüsoemo hemde dik alası. Sugar daddy bulmuş kendine, hediyeler aldırıp arada sevişerek sömürme peşinde
Ahh bizim turk kizlari ajajaj
Yok yav buluşma yemiyor suanlik ama. o buluşmak istiyor
Oluştur knka olayın ne çözemedim para avcısı olsam bulsrm yemiyor diyorum aa sende
@kivircikyüsoemo bu da bekar ayrı yasyr çocuğu bile var beni birakmyr benlik bir şey yok
Sende sugar mamy buldun hem kivircikla kesinlikle. bulusun çok iyi anlastnz
Fistigim keske yapmasan genccecik fidansin daha be minnosum 45 lik moruk nereee Sen nereee
@kivircikyüsoemo bizden olmaz ama ikinizden olur
Buluştun mu len şugar babanla
Yok bulusmadim hiç dha biraz önce tartstk kisknclk kavgası maalesef onun hiç bitmiyor
Bu böyle bildiğin zengin para yediren cins değil ya ben yayinciyim tiktokta tanınan biriyim başka bir destekcimle daha önce samimiyet kurdum bunu önemsemedim şimdi önemsiyorum. bunu diğerini sildim bana diğeri yanlışlar yaptı o yüzden zamanında onu tercih ettin beni sevmedin seçmedin diye gece gündüz beni yiyor şaştım kaldım vallaha
Ansjdk boşuna hediye atmıyorla tiktokta yani, o dayılara düştüğünüz de oluyor enteresan
İlki dayı değildi çocuğum 24 yaşında genç biriydi orada her telden insan var artk düzgün bakış açısıyla yazarsan sevinirim mesele dayilik eskortluk olsa yayıncı olmaz bulusrduk kimsenin içini bilmeden yazma lutfen bende senin gibi düşünürdüm ama insan sevebiliyormus ben ona yaptığım. haksizliklari gergin cektiriyor bana
Hergun.
Alakasız göğüs dekoltesiyle, alakasız şeyler anlattığın bir yayına gelip, karşılıksız hediye atan tiplerin amacını anlamlandırmanın başka yöntemi yok şekerim üzgünüm. İnsanın olduğu her yerde sevmek sevilmek olur da, mekan baştan ofsayt, durum komple saçmalık. Pavyonda tanışmaktan farksız diyebiliriz. Buradan da nice aşklar çıktı da, ne kadar sağlıklı olduğu ve ne üstüne kurulu olduğu herkesçe bilinen durumlar. En basitinden sen pahalı hediyelere ilgi duyan tipsin, o da muhtemelen seks objelerine ilgi duyuyordur. Buradan sağlıklı ilişki çıkması zor yavrum, takılma sen bunlara yayına devam
Yok ya hediye atma gelme bile dedim kavga ettik kaç kere beni kendi bırakmıyor yayına gelenede rahat vermiyor pahalı hediye demissinde ben bir şey istemedim genelde kendileri gönderdi kendim kazanyrm zaten şükür almasalarda olur yani ayrıca göğüs falan yazmssn da belki şarkı söylüyorum belki normal yayinciyim niye bu kadar yargılayıcisn kaldi ki belki tesettürlüyum görmedn birine neler yazıyorsun
Şarkı da söylese türbanlı da olsa, dekoltesiz kimseye para attıklarını görmedim işitmedim daha önce çünkü. Varsa da milyonda birdir, o istisnanın da sen olma ihtimali oldukça düşük gibi. Zira sorunun detayında 40 yaşındaki adamın pahalı hediyeler aldığından bahsediyorsun
Yok ilişkimiz yururmu idi soru hediye değildi bu arada orada herkes hediye atyr pahalı ucuz olarak değil birikerek para yapyr bunu sürekli. yazmssnda kimse tutup jet atmyr yani pahalı bir şey olduğu yok benim olayım çok başka bu arada yazdığın şeye tekrar cvb vereyim insan her yaştaki canlıyı sevebiliyor direk sugar dady olmuyor 1 senedir bulusalm. diyen tüm. yayinimdaki kişilerden kimseyle bulusmadim bunu şu yüzden yazyrm her şey para değil unutulmayacak bir şey yasamakta var bu yaşlı olan buluşmak çok istyr ama vesaire vesaire ben her kavgamda gelme. yayinima istemyrm seni atmada desemde fakeden. yine kendileri geliyor emin ol paradan bile vazgecyrsn bazen kaldı ki sugar dadylik.
İlginç bi’ modelsin. Buluşmaya karar verdin mi bu 40 yaşındakiyle şu an?
Bir saat önce benle. kiskanclik kavgası edip kavga etti 😂 yayın açsam gelr ama hemen yumulur yayına yayın dışı böyle hirliyor iki kelimesinden biri reeldi buluşmakti sen kimseyle bulsmazsn demeye başladı valla bir kavga edip bir bırakmıyor beni çok değişik biri
Yani buluşmayacaksın, devlerin aşkı başlamadan bitti mi :d
Bitti devlerin aşkımı uhahahah😂 tiktoka ozleyeceksin beni diye hikaye atms brde
Yaşanmadan geçen yıllar utansın🤣 lan daha görüşmemişsiniz bile, neyini özleyeceksin ahshs
Kiskancliklarini triplerini ozluycekmisim öyle video atms numarami silms hey Allahım kendince bana diss atıyor bunak
Mükemmel erkek
40 yaşin en çıtırı olsa gerek
İhtiyar delikanlı da diyebiliriz
Ajsjsjsjdj 😂😂😂😂
Çıtır bunak diyelim o benim çıtırım😂😂
@oluştur pisliksin sen
@kivircikyüsoemo noldu şimdi durduk yere deli
Sana takiliyim dedim😂😂😂
@kivircikyüsoemo sıkıldıkça 1 xper hesabına mı girip çıkıyosun olay ne asjsj
Hesabin mk isten geldim anca 😂😂😂
@kivircikyüsoemo tek hesabının bu olduğuna inanalım mı gerçekten🤣
Vallaha yaaaa
Hih küstüm sana ben 😔😔
@kivircikyüsoemo niye kız
Hayır istemem
Durumu iyi olmazsa buluşmazsin zaten 😂
Yinede yemiyor ya
O sana verecek sen ona. Neyden korkuyon. ikinizde bu işin ticaret olduğunu biliyorsunuz
Bence gitme
Sonu belli o işin
Yaşlı bakıcılığı görüşmesi gibi
🤭😂😂
boş ver kız yaşlı o
Bir kadın için ideal
bende ist, yorum ama kız istemiyor :)
Hayır
Olabilir
iy hyr
Hayır buluşmam
Hayır