Benim gibi korkak ve çöp olupta öyle bir şey yapmayın sakın sonra pişmanlıktan mahvolursunuz sizinde duygunuz varsa o kişiye. Hayatimds gördüğüm en doğru kişiyi elimin tersiyle itmiş oldum. Umarim mutlu olur daha iyi kızları hakediyor ben ancak kendi boslugumda kaybolup giderim
Güncellemeler
+1 yıl
şu an düşününce iyi ki ayrılmışim diyorum adama dedim ki hastaneye gideceğim şey diyor karışmıyorum sana iyi misin sorar en azından insan
Doğru kişiyi elimin tersiyle ittim ne düşünüyorsunuz?
Sana tavsiyem kimse 4 4luk değil birini kabul et Sonra yalnız kalırsın pişman olursun demedi deme. Beni uyardılar dinlemedim şimdi coook pişmanım cok Ama gecen zaman geri gelmiyor
Benim anlamadığım engelledi falan denemek için aradim engellemiş mi diye sonra aninds WhatsApp dan engeli kaldırıp yazmış bana ne oldu diye sonra cevabi verince geri engelledi. Arkadasimi arayacaktim yanlışlık oldu dedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bende yaptım şimdi çok pişmanım
Cok
Karşıma çok kişi çıktı istemedim şimdi yalnızım
Bravo bana 👍
Benim muhtemel sonum korktum cidden onun verdiği sevgiyi ona geri verememekten
Sana tavsiyem kimse 4 4luk değil birini kabul et
Sonra yalnız kalırsın pişman olursun demedi deme.
Beni uyardılar dinlemedim şimdi coook pişmanım cok
Ama gecen zaman geri gelmiyor
Kaç yıldır saçımı bile kestirmedim onu bile kestirecegim yani artık bambaşka biri olurum iyice kalpsiz biri olurum en fazla
Olabilir iyi bir insanla karsılasabilir keza sende öyle. Bunu polemik yapmaya gerek yok olan olmus zaten.
Gerçekten senmi ittin bundan eminmisin? Bunu bir düşün.
Yeniden konuşmaya başladık ama soğuk bana karşı ya soğumuş herhalde
Demek ki ilişki istemiyorsun. Ya da yaklaşımı olmadı, dilediğin gibi bir iletişim olmadı.
Oldu da ben onun verdiği sevgiyi verememekten korktum artı bir de inanç farklılığı vardı
Nasıl?
Öyle işte din farklılığı umrumda değildi fazla ama verdiği sevgiyi verememekten korktum ona çünkü güzel seven bir adamdı
Verirsin ya neden vermeyesin ki, zamanla olur hepsi.
Her yerden engelledi imkanı yok artık kendi elimle ittim canım gibi benim suçum yani
Saçma bir şey
Nasıl yani
Benide kaybeden oldu ama mutlu olamadı kendi yalnızlığı içinde sürünüyor şu an sevilmiyor hakketiğini buldu.
Kendini niye bu kadar değersizleştiriyorsun? Önce kendini sevmekle başla işe
Bence manipüle edilmişsin sonucta sans verip sevgili olmuşsun demek ki hayırlı değilmiş
Bak dedim sana erkeklere üzülmeyin kızlarım ☺️
Benim anlamadığım engelledi falan denemek için aradim engellemiş mi diye sonra aninds WhatsApp dan engeli kaldırıp yazmış bana ne oldu diye sonra cevabi verince geri engelledi. Arkadasimi arayacaktim yanlışlık oldu dedim
İyi demişsin kimseye güvenme doğru sandıklarımız kelek çıkıyor
İyikolmus hepiniz ayni yolun yolcususunuz
Doğru kişi olduğunu nasıl anladın
Davranışı, hareketi olsun anlaşılıyor bence konuşması olsun
Kaç yasındasın
Kendine değer ver özgüvenin olsun
Artık kapattım aşk defterini tövbe en kafa dengi insanı da kaybettim
İnsanlar hata yapar ama hatandan ders çıkart önemli olan biri gelir sana unutturur onu eminim buna
Unuturmaz bence ben zaten kapattım aşk defterini
Öyle deme Allah'ın evine kadar el elden üstündür
Geri dönsene
İmkansız artık engelledi beni
Doğru kişi olsaydı olurdu boş ver değilmiş demek
Engeli kaldırmış WhatsApp dan
Naptin itttin redmi ettin
Hayır sevgiliydik verdiği sevgiyi ve değeri vermemekten korktum
Yapacak bir şey yok
Neden