Doğru insan yanlış zaman?

Arkadaşlar bu yakın bi zamanda oldu. Bi kız arkadaşım vardı baya yakındık ama ben ona farketmeden ilgi beslemişim ve baya aşık olmuşum ne hikmetki. Ona açıldım ama baya bi duygulu açıldım;aenden baya bi hoşlanıyorum bana net bi cevap ver falan. Kız bana;seni arkadaş olarak görüyorum dedi. Bundan sonra ben kırıldım kıza hiç kendim gibi davranamadım. Hani iki seçenek vardı birisi:ya arkadaş kalıp kendimi yıpratıcakrım. ya da :çıkıp gidecektim. Ben kaldım ama hiç kendim gibi davranamadım bu bana ilgi göstermeye başladı yakınlaşmaya falan başladı ben uzaklaştım hatta ına toparlanmam için seni takipten çıkıyorum duygumu bastırınca dönücem dedim ama bu baya üzüldü. Hatta beğendiği sözler falan karşıma çıktı işte;seni uzaktan sevmekten yoruldum vsvsv diye. Ama ben öylesine beğenmiştir dedim. İlgisini arkadaş olarak gördüm uzaklaştım kendim olamadım. Kırdım onu. Bi kwre samimi özür diledim kabul etti. Ama ben duygularla başa çıkamadım çğnkğ her ilgisi benim için umıt dedim. Ve en son benim yüzümden her bağlantımız koptu. sonradan öğrendim bu benden hoşlanıyormuş ama bana yaklaşamamış. ben onun ilgisini arkadaş gördüm çelişki yaşadım mental olarak çöktüm. O da ilgisizlik sandı kırıldı bana baya bi en son düzelteyim diye soğuttum ve onu takipten çıkardım ve tüm dıygularımla veda ettim. Çünkü galiba ben ona göre çok dengesiz ve layık değildim. Ama ikimizde birbirimizi sevdik. Ama en başta arkadaş diyerek kırdı beni. Bende o sözl uzaklaşma hareketlerimle ve kontrolsüzlüğümle onu kırdım

Doğru insan yanlış zaman?