Erkeklere göre sarışınlar kumraldan daha mı güzel?

Biz tanıştık onunla 3 ay çıktık buluştuk etik her şey çok güzeldi benimle evlenmek istediğini falan söyledi ailesiyle tanışdırçaktı ve daha önçe yani benden önçe bir alman kızıyla kaldığnı söyledi aynı evde bi senemi falan bende herşeye rağmen göz yumdum. İşte üç hafta önçesi bana hisslerinin gitiğni söyledi açaba alman kızınımı özledi ya da onamı tekrardan döner. Çünki ben ona evlenmeden hiç bir şekilde yakınlaşamıyçamızi söyledim evinede ondan gelmek istemediğimi ve onu söyledikten sonra sanki bana olan tavirları ve hissleri değişti. Bana senin gibi tertemiz bir kizla evlenmek isterim falan dedi ama Şu an ciddi bir ilişkiye hazir değlim falan dedi yani belki yine bir gün döner bilmiyorum ama işte alman kızına yine geride dönebilir. Yanı açıkçası kız bana göre bende güzelde değil ve şadeçe bir kuaför meslek olarak yani özelde değil ama veriyodu işte bide onda kaliyodu. Ben ise bir türk kızı olarak hem ela gözlüyüm hem şaçlarım açık kumral ve üstelik fiziğim çoğu kızdan düzğün ve kimselerin ğiremediği fakültete hukuk okuyorum yani namusluyumda bilimiyorum kıza göre ben çoğu konuda zaten üstünüm aslında yani benim gibisini bulamazda yinede belki onun sevki o tarz kızlardır ve benim gibi biri fazla düzğün iyi geldi bilmiyorum ama çiden anlam veremiyorum diğer kızlarda ne buluyolarda bende olmayan. Yani her seferinde terk ediliyorum ve çiden çirkin değlim hata çok güzel ve akılıyım aslında yani belki tavırlarımdanda olablir bilmiyorum ama sizce şarışın mavi gözlü diğe bir kız daha güzelmidir veya Türk erkekleri o tarz kadından daha çokmu hoşlanır yani belki ben onun tazı bile değlim ama çalıştığın yere geliyorsa seni rüyamda gördüm diye arıyosa ve whatsapp storye hep bişey paylaşıyosa ne anlama geliyo onuda çiden anlamış değlim...

Güncellemeler
+1 yıl
Profilimdeki hangi kız daha güzel?

1 . şarsışın
2. kumral
Erkeklere göre sarışınlar kumraldan daha mı güzel?